• Batmanci
    Elnézést, de kicsit bealudtam!
    A kettes peccsből (kamu) én ezeket toltam át (szöszölős meló volt, mert minden régi fájlt elraktam télire): audio, database, dx10-11 (kinek, mi), frontend, game, system, tracks.
    Az "ötig" peccsből: championsmode, forcefeedback, language.
    Mást nem kéne, mert Alaszkát játszik a flashback tőlük.
    Nem használok automentőt, eddig nincs vele gond, de nem jutottam karrierben semeddig sem. Arról még nem tudok véleményt alkotni.

@Firerock!
    A törés nekem hájon van, elvégre nem mazochista vagyok. Így is előadja a sztriptízt, ha durvulsz az AI-vel. Vagy ha aprót falazol, a kerék már pattog is a naplementébe, mint egy veszternhős. A statikus cuccosokkal sem érdemes kikezdeni. Elég nagyot ütnek. Malájban, szabadon, 80-nal megstuccoltam a hosszúra fordítóban a bóját, a fele szárnyam dezintegrálódott. Abu-Dhabiban szintúgy. Következő alkalommal, már jobban figyeltem. (Azért, kedves, hogy versenyen orrkúp csere max. 10mp, szabadon meg 3:42 alatt ki is cserélik. 'Monnyuk akkor van idő!)

Nos, nekem ezekkel, meg a saját beállítású kamera és erővisszacsatolással volt ilyen a versengés. A kamerát még a 2011-hez csináltam. Van benne, vagy 8 nézet, abból hármat használ a TrackIR, és azzal megyek, amitől kokpitből, hud nélkül leselkedek ki a nagyvilágba. A TrackIR nagy előny, mert ülhetsz közelebb a kormányhoz, de kis mozdulat a fejeddel, és már látod is a tükröket. Persze itt nincs sok haszna, mert 20 méternél már fel is fedezheted a mögötted lévő dugót. :)
    Két autónál többet még nem láttam egyszerre, de hát nagyok a kocsik, és kicsik a tükrök... mondaná a művelt kínai, ha tudna japánul.
    Hiányolom a figyelmeztető szöveget; A tükörben látható autó a valóságban közelebb lehet. (Én meg lehetnék pék, és akkor látnám, hogy meleg a kemence)
    (Francba, 'télleg pék vagyok)
    Előre, Pajtások!