Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most így teszem be
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
remélem lesz ismét top3as befutónál intró + riportszoba
I met God. She's black
Remélem lehet majd olyat, hogy csak forgatni a kocsit, zoomolni, és gyönyörködni a részletekben.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Crome
nyehehehe Schumi visszatér
Remélem ez a 2012-es játék jobban rá fog állni a kormányomra
Crome
Soha nem értem meg, versenyenként 40 flashback-el miért fontos bármi is.. Lehetne akár Lego Racer is, ahogy itt a felhasználók zöme játszik, vagy gyufásdoboz verseny ...Ha meg Lego racert játszok F1 skinekkel, minek oda halálpontos drs zóna ? 😄
Crome
Vezetési élmény legyen jó, többi másodlagos. Jelenleg a legteljesebb autóverseny témájú játék, senki még csak ötlet szinten sem foglalkozik annyi mindennel mint a Codies !Fehér vonal szabály, ugyan már , mindenki tesz rá ...
Itt más a célközönség, álszent igényekkel! Mindenki realitást akar aztán alig várja mindenki a végtelen flasback-et 😊))
Úgy tÛnik kicsit emeltek a realitáson, jobban oda kell figyelni a vezetésre, erre már most mindenki fel van háborodva, hogy mi az hogy 5 másodperccel lassabb idõket lehet menni mint real 😊)
Nekem valahogy eszembe nem jutott soha, hogy olyan tempóban, ritmusban tudjak vezetni mint Alonso 😉
Egy szó mint száz, a realitás ott kezdõdik, hogy no help, cockpit nézet, 0 flashback! Akinek ez nem fontos, nem értem miért nem mindegy hol van a drs zóna !? 😊
Senki sem úgy született, hogy tudott menni abs- nélkül, manual váltóval, akarat, igényesség meg gyakorlás kérdése .
Az elõzõ dologhoz még annyit, hogy akkor legyen az egész pályán verseny közben is szabad a drs és végtelen a kers aztán akkor tényleg le lehet sz@rni a realitás ezen részét.
Crome
Crome
Nem tök mindegy ? Mindenki full segítséggel, a hátsó szárnyon ülve vezet, felfestett ívekkel, de a nagy realitásban persze minden stimmeljen .. 😄DD
szept 21 a kiadás ha jól emlékszem .
Crome
Úgy tûnik jelentõsen javítanak mindenen: új felfüggesztés lesz, kerékvetõket már csak ésszel lehet majd támadni, tapadásokat igyekeztek reálisabbra venni, piszkos kerék atom mód csúszkál és elég lassan lesz újból tiszta, új felfüggesztés és a fékerõ elosztás állíthatósága miatt alul vagy túlkormányzott lehet az autó amit elég szépen jelez a gumik sírása, boxkiállásnál visszajövetelkor figyelni kell a fehér vonalra mert az nem érinthetõ és bünti jár érte, szabálytalanul ( vágással...) leelõzött autót rövid idõn belül vissza kell engedni, ezt egy kis visszaszámláló ablakocska mutatja is ( 7 mp...), idõjárást is átdolgozzák, idén már nem csak az lesz , hogy esik vagy nem, hanem a pálya egyes szakaszain eshet (vagy jobban eshet) mint máshol .Fülkenézeten jelentõsen javítottak, magasabb lett G-erõkkel.
Összességében kicsit komolyabb lesz az egész (remélem) akinek megez nem jönne be az F1 2010 ökörködés után annak lesz egy young driver test mod, ott lehet vadulni, amolyan casual szint 😊) Nagyon magabiztos most a Codemasters, szept 14.-én demot is adnak ki .Meglátjuk mi lesz belõle 😊
Crome
Crome
Crome
Crome
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Crome
Crome
Amit én számottevõ újdonságot látok, az az, hogy a koszos gumi sokkal jobban csúszik mint eddig, valamint kicsivel lassabban tisztul is le .
Nekem amúgy nagyon tetszett már az f1 2011 is. mind grafikailag, mindenhogyan megfelelt az igényeimnek. esetleg 1-2 textúra javító, hd texturás nem official peccset szereztem+ normálisabb kamera nézetet és voálá, egész jó kis játék lett! 😄
De az interjú szoba nagyon hiányzik a 2010bõl 😞 😄
I met God. She's black
A fentieket úgy írom, hogy az rFactor-t megjelenése óta nyúztam, megelõzve azt az F1 Chellenge, Gp4, Gp3, Official F1 Racing, egészen a GTR-ekig, GT Legends-ig, RACE 07-ig, stb.
I met God. She's black
Crome