21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#13557 -
#13556 Gyárilag gyorsult a profi és lassult a legend ... -
#13555 Megéri mostmár feltenni a pacthet? A "szűz" játékra tenném
Tudnátok mondani pár fontosabb javítást? -
#13554 Valaki ma egy kis LAN-os rosszalkodás? Tegnap a két Mercedes AMG-vel osztottuk a népet, de jó lenne még egy kis társaság -
#13553 És ezt nem lehet valahogy módosítani. Én idő hiányában 50% versenyeket "szoktam" menni. Nem lehet ennek megfelelően módosítani a gumikopást az adatbázis file-ban? A bokszkiállások úgy is százalékos versenytávhoz vannak igazítva, arányosítva. -
Aerox21 #13552 És az miért van, hogy a gép 1-2 versenyen nem ment ki gumit cserélni és nem lettek megbüntetve (nem esős verseny volt)?Oo Mondjuk a végére úgy elkoptak a gumijaik, hogy körönként 5mp-et hoztam rajtuk.. -
#13551 100%-os futam volt? A gumikopas 100-as futamra van meretezve, legalabbis az adatbazis file-ban a megadott korszamok alapjan. -
IXEMGabeo #13550 +1 semmi előnyt nem jelent hogyha keménnyel maradsz tovább -
precise #13549 Fúúú Szutykos szemerkélő esős interes gumis időmérőn 24. lettem a mercivel (legend). :)
Verseny ugyanúgy szutyokba kezdődött, de egy körrel előbb raktam fel a slickeket mint a többiek így a 3. helyen találtam magam (a rajtnál feljöttem vagy a 10. helyig).
Aztán jött a szokásos agresszív védekezés, a leggyorsabb köröm 3.9-el volt lassabb a leggyorsabb körnél, de behoztam 3. helyre, így vezetem a VB-t 5 ponttal... :)
Ami fura:
kb 2. körben cseréltem, a többiek 3-4.ben, én Prime-ot raktam ők Option-t , és érdekes módón nekikik is végig bírta majd az egész futamt, pedig azzal számoltam, hogy a végén vagy még egyet cserélnek, vagy bedarálom őket... Szóval szarul van megcsinálva a gumi történet. -
IXEMGabeo #13548 Monzában meg kell találni a legoptimálisabb beállítást úgy, hogy abban a kevés kanyarba be tudd fordítani az autódat....itt a 2012-esben könnyebb vezetni Monzában, mint elődeiben. Úgy érzem a beállítások, a gumikopás sokkal szembetűnőbb volt a korábbi codi F1-eseknél -
#13547 Korea a kedvenc pályám, Indiát is bírom, de Silverstone-t nem annyira. Főleg a középső szektor miatt, ahol tudni kell a kanyar bejáratot hogy hol van, a sebesség sem mindegy, a gyorsítás :D
Ilyen még Montreal középső szektora is, Monza az kevésbé, ott nem igazán lehet elrontani, max az utolsó kanyart és a sikán utáni kigyorsítást -
IXEMGabeo #13546 nagyon gyors pálya és rendkívül beállításra érzékeny, mint Monza, Melbourne, Montreal...ezeknél nagyon számít a setup is. Gyors pályák kevés éles kanyarral, hosszú egyenesekkel tarkítva, amiknél nagyon fontos a kigyorsítás az előtte lévő kanyarív bejáratánál, h meg legyen a sebesség.
Silverstonnél tényleg nem mindegy miképp forgatja az ember a kormányt...Austin, Korea és India is ilyen lesz -
#13545 Harmadrészt meg egy gyönyörű, technikás pálya, még ilyen lazább játékkal is kihívás a sok egymásba kapcsolódó ív ... -
#13544 :D:D:D -
Aerox21 #13543 :D Japánban szokták az első kanyart elcseszni:D 14-en fejeztük be a versenyt...nagyon kész volt:D -
#13542 én előbb 24ről( 19 volt Montreálban, a váltót elkúrtam és nem lehetett már állítani a Q1 végére, a moci mind a 4 flashbackben durrant, így ugye bünti)
2. lettem :D Grozsi meg Alo majdnem minden 2. körben elkúrta az 1-es szektor végén lévő kanyart -
Aerox21 #13541 Hát ja...volt, hogy egyet nem hibáztam meg a beállításaim nagyjából jók, de tapadt rám a mögöttem lévő (Vettel)...mondjuk tartani tudtam 8mp-en Schumit előttem de közelebb nem tudtam hozzá menni:/ Nembaj így is 5. lettem 10. helyről:) -
IXEMGabeo #13540 nem, az egyetlen pálya volt eddig ahol 22. lettem és büntetés nélkül is max 17. lehettem volna...
egyrészt a beállításokkal mellé lőttem másrészt pedig a gép ott nagyon gyors -
IXEMGabeo #13539 rosszabb, mint a Marussia, amibe nincs KERS:)
Mondjuk Monzában így is sikerült nyerni a Toroval egyet és Spaban is majdnem meglett velük a dobogó -
Aerox21 #13538 Silverstone csak nekem megy mindig szarul?:D Q2-be 0.002-vel maradtam le a 9. helyről...kicsit se vagyok ideg:D -
Curesz #13537 Ez a Toro Rosso vmi nagyon szar autó, egyáltalán nem megy, esős időbe meg én vagyok béna :D -
#13536 Írd már ki, hogy hardware :) -
#13535 Valami hw vagy még inkább valami illesztő program nem stimmel... -
hekhubá #13534 Mire gondolsz, hogy hw? -
#13533 Az valami hw gond lesz. PC, sajnos van ilyen . -
#13532 Mondjuk ebből a két patch-ből én semmit nem vettem észre ,szóval nem lehetett valami eget rengető :))) -
hekhubá #13531 Semelyik patch nem javította ki a hibát. -
#13530 Ennel mar csak az lenne jobb, ha kifelejtenenek a veglegesbol 1-1 divatos csapatot, amit a patch-ekben potolnanak:)) -
#13529 Legjobb warez védelem .... -
Aerox21 #13528 Legenden is kezdek unatkozni...1mp-el jobb vagyok a 2.-nál:/ Asszem leszerződök a Sauberhe aztán izgalmasabb lesz:) -
attila46 #13527 köszi
-
#13526 A kormanybeallitasoknal minden nulla, kiveve a saturation, ha 3–400 foknal tobbet fordul a kormanyod.
Az FFB 30/100/100. Az elso az effektek (kamu razasok), az eleg eros, maradhat alacsonyan (kormany fuggo lehet), a masik ketto (felfuggesztes es gumitapadas) a „rendes” FFB, azt 100-ra (de meg ugy is nagyon gyenge, bar lehet ez is kormany fuggo:P). -
#13525 Első patch okozta hiba, 2. patch javította. -
#13524 Multkor irtam, hogy ebben a forumban meg nem lattam villogos problemat, igy nem hiszem hogy tudnak segiteni. Erdemesebb a Codies forumon szetnezni.
A 6 patch kozul egyik sem javitotta?! -
hekhubá #13523 Valaki válaszoljon 13518!
Előre kösz! -
IXEMGabeo #13522 1%
5%
4%
0%
0%
0%
0%
Feedback:
20
100
10
én nálam 20, 100, 20, de totálmind1 -
attila46 #13521 Srácok..valaki tudna javasolni egy használható kormánybeáálitást......demper,force fedbec str. stb.
köszi -
#13520 Végigolvastad amit írtam? -
#13519 Kínos, nem kínos, ezerszer jobb, mintha nem javítgatnák a hibákat... -
hekhubá #13518 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a játékközben mért ugrál be piros fények?
Nvidia Geforce 9800gt 512Mb kártyám van.
Előre is köszönöm a választ!