| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni!
Career mode-ban játszom, Marussia csapattal indultam, Glock a csapattársam, és persze sokkal jobban szerepeltem nála, 2 szer pontot is szereztem (egyszer 4.ik lettem, Monacoban, nagy kavalkád volt), a lényeg, hogy Hockenheim után azonnali serződést kínált a Toro Rosso, elfogadtam, Hungaroringen esős körülmények közt pole-t szereztem, viszont óriási gondjaim vvannak a beállításokkal.. a versenyen miután felszárad a pálya, és slickre kell váltani, el kezd az autó nagy ivű kanyaroknál kigyorsításnál kicsúszni.. sok beállítást próbáltam már, a Marussián meg tudtam találni mindig a jót, de a Toro-n nem bírok jó setupot összehozni, hiába enyám a pole a verseny közepére elkezdek csúszkálni szárazon. Azt hiszem eléggé alulkormányzott az autó így szárazon és utólag ugye már nem lehet állítani semmit.
Az f1carsetup.com oldalt találtam, de eléggé lutrik ezek a beállítások, egy mert csak a nagy csapatok autjóra van néha csak McLarenre, kettő meg nem is mindig muzsikálnak jól. Van ahol kifejezetten Toro Rossóra tudok beállítást kapni?