Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
No TC .... Nekem ennyi jön össze, de ez gyakorlatilag surranóban, vadállat módra padlóra rúgva kanyar közben a gázpedált 1 fokozatban .....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

sziasztok

olyan gondom van hogy kipróbáltam ps3-on a f1 2012 logitech formula force ex kormánnyal és g 27-el is de mind a kettõnél túl érzékeny volt a kormány, bárhogyan is állítottam be. alig lehet egyenesbe tartani az autót, valamint ha 90 fokba forgatom a kormányt, a játékban sokkal tovább elforgatja. valakinek valami ötlet? mert ha ilyen rossza marad akkor nem veszem meg sajnos...
Ez mennyire pihentagyú 😄

lac coo
Álló helyzetben megpörög a kerék..az autó viszont megy elõre nyílegyenesen 😊))) Nekem kanyarban még nem sikerült, pedig erõltetem rendesen ...max ha megdob a kerékvetõ .

macleody
Álló helyzetbõl induláskor sem pörög ki a kerék? Simán megpördülök kanyarból kijövet ha padlót nyomok.
Azt vágjátok h young driver módban is van napszakváltozás? Méghozzá valósághû, szóval 1,5-2 óra után lesz csak sötét.

lac coo
Megint megnéztem, van hogy simán lehet hallani a motor hangján is , hoyg elveszi a gázt és remegve szó laz egész, ahogy gyors egymásutánban elveszi-visszadja-elveszi ...hogy ne forogjon meg .

No mindegy ez ilyen, majd warezba megnézem a teljest, hátha valóban jobb lesz ennél .

lac coo
Nálam minden automata, még a kormányzás is, magától végigmegy, lealázza Alonsot köridõben, és megynyeri a versenyt ! Csak az entert kell megnyomnom, hogy elinduljon, de remélem ezt azért kiveszik patch-ben !

<#banplz>

hungary27
Ti váltotok a játékban vagy automatára van állítva?
lac coo
Hát én úgy vettem észre, hogy akárhogy rúgom padlóra a gázt elsõ fokozatban, szépen gyorsul semmit nem csinál 😊))
Max ha a kerékvetõ megdob , akkor forog meg de ugye igazából akkor sem a gáztól henem a g-erõtõl , meg hogy a levegõben van .Már az értelmetlen, agyament stílusban tolo, mint egy fogyatékos, de Monzában elsõ sikán után még nem sikerült megforgatnom gázzal !!!!!😊)))

Alexease
Vegigneztem az adatbazist file-t, es a nehezsegi szintek beallitasanal, az Expert fozozatban (es elileg az abbol beallitott Custom reszben) nincsenek segitsegek. De az alatt mar van minden: ABS, SC, TC, automata fek es kormayzas, uzmemanyag es gumi trukkok stb.

Atirtam teljesen, hogy sehol ne legyen semmi, fo a biztonsag (😛), de nem igazan valtozott.

Nalam igazabol kiporog mindenhol (bar kicsit gaynus itt-ott;P): allohelyzetbol, kanyarban, ha megcsipi a fuvet, tudok korbe-korbe gumit fustolni stb. De hogy rendes jatek kozben mikor mivel trukkozik, azt nem tudom, egyelore tobbet piszkaltam mint hasznaltam;P
lac coo
Komolyan mondom ezt javarészt idióták játsszák ! <#falbav>.

CM fórumon megy a kritika, hogy azért jó lenne kivenni a kipörgésgátlót, ha már egyszer kikapcsolható (lenne) , erre ötvenen írják be, hogy ez a legrealisztikusabb játék a világon, takarodj el innen ha nem tetszik!
Hát komolyan ennyire igénytelen mindenki, hogy nem jön rá, nem hallja, hogy elveszi a a gázt magától....??? Persze az fontos, hogy nem olyan szép a kesztyû texturája mint tavaly, miért lassabb valaki mint alonso igazából ( nekik külön javaslom Ferrari Virtual Academy-t, abban van Alonso replay, lehet utána csinálni 😊))...

Esküszöm én szívbõl kívánom, hogy jövõre, legyen benne nitro, neoncsõ az alján, és még csak fékpedált se lehessen beállítani 😄DDD

hogyne lett volna..

palinho96
nem is volt ilyen (F1 2010-12-ig biztos nem)😉

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Hát é azt viszont nagyon sajnálom hogy létezõ pilótával nem lehet végigtolni egy bajnokságot szerintem rossz ötlet volt hogy ezt kivették!!! 😞
palinho96
elvidte a szervízbe és nem látta. de látom, kihagytam, hogy a F1 2010-es játékkal próbáltam ki ;D

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

kíváncsian várom, hogy a teljes verzióban lesz-e dobogó amit a 2012 részbe ígértek még tavaly.

macleody
Mi a gond a momoval?
2010-es játékot azért nem érdemes szidni, mert hosszú idõ után adtak ki hivatalosan F1-es játékot PC-re (konzolra is a SEGA féle F1 volt 2006-ben az utsó) és nagyon jól összedobta a codi a hibák ellenére. Legszebb és az egyik legreálisabb F1-es játék volt hosszú idõ után. Beállítások és fizika terén, ha nem is volt a legjobb rendkívül nagy élvezeteket nyújtott a 2010-es játék mind singleben, mint multiban.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ellopták?😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

palinho96
egy kör erejéig, még a havernál. 😄 XDD utána ellopták tõle. 😄

Próbálta valaki Momoval ezt a játékot? Az irányítás botrányos vele.

lac coo
tudom hogy állandó, de legalább tartaná valami, így ha lenézek a gombokra simán elindulok a fal felé 😊)))

f1 2010 nekem is nagy csalódás volt, talán még ennél is rosszabb, de a 2011-et melegen ajánlom, nem tuti az sem, de élvezhetõ, én nagyon jó 100 5-os versenyeket megyek mai napig vele. Csak van egy pici input lag, az a bosszantó benne, de szokható 😊

Alexease
A 2010-es csalodas utan a 2011-et kihagytam😉
A driver-ben levo kozepre huzas foss, az egy allando szarsag😉 Szamolnia kellene sebessegtol fuggoen, hogy mennyire tart „kozepre”. Olyan mintha valami luxus auto kormanyszervo lenne benne😉
lac coo
Hát ha nekem hiszel, a 2011-ben teljesen jó az FFB. Az autó is elég élvezhetõm csak patch-et ne rakj rá !!!

Én próbáltam driverben középrehúzást rakni, hátha valamit érzek középen is de semmi ...

A kamerádat ma megnéztem teljesen jó, látom a hülye billegést is kigyomláltad belõle 😊))

Alexease
Bakker, azert renderelte ilyen sokaig, mert nem vagtam le az elejet, veletlenul ranyomtam a YoungDiver szarsagra😄DDD
mi a fenét csináltál h a quickrace mûkszik neked?😊

Alexease
G25, azzal nincs semmi gond😉
Alexease
Nehany plusz dolog mukodik, de amihez kellene a tobbi auto, palya, scene, script stb. az termeszetesen nem megy😉

az a best of kedvenc pályám. Nagyon fekszik számomra és tényleg csúcsélvezet vezetni rajta az Eau Rouge-tól a buszmegállóig akár😊

palinho96
milyen kormányod van? 😄

palinho96
És mi van SPA-val?

Alexease
Az FFB-vel probalkozom, mert az kozepen szar (nincs😛), mintha nulla kilosak lennenek a kerekek😉 A felfuggesztes ugy-ahogy, de az is lagymatag:/ De eddig nem sok eredmenye van...

Ha nem tudom megcsinalni, akkor megint bukta, ezt sem veszem meg (warezben sem kell, az elozoket sem hasznaltam!), ha nem tud ugy mukodni a kormanyzas, mint egy autoban, nem sok ertelme van;DDD
persze gyakorlat teszi a mestert😊

Mondjuk egyik pálya se tetszik. Nem az ízlésem. Akkor inkább Szingapúr 100x, ami F1-es játékoknál eléggé újnak számít.

palinho96
párszor bejárod.. megvizsgálod a kavicságyakat, hogy nem katonák rejtõzködés gyakorlaton.. ennyi .. pár száz, ezer..... százezer kilóméter és jó leszel! 😄

nem a hsz-re akartam válaszolni, értettem mirõl beszélsz hasonló volt a problémánk. Csak alapjáraton kíváncsi lettem volna annyi év tapasztalatából, hogy alkalmazkodsz az új pályákhoz. Pl Korea, Austin és India

palinho96
az majd a teljesben benne lesz.. nem adhatja ki szerzõi jogok nélkül az meg csak 20-ára lesz meg! 😄

Danecay
Nem tudom mit értettél félre, de én a MONZA-i pályáról beszéltem elsõsorban, persze e mellett ismerek még sok más pályát is és persze még több olyan van amiket nem ismerek.

lac coo
A kipörgésgátlót, meg a kormány remegést írd át ! 😄DD

Alexease
Kicsit atirogattam a ezt-azt😉 Toltok fel videot a teljes menurendszerrol (Quick Race, MultiPlayer, TimeTrial stb.) 😛 Igy izgalmasabb, csak kar hogy nincs benne tobb auto es palya😊)))
na lehet itt menni 1:24-et is. Nekem sikerült lazán pole-ból indultam

palinho96
nem is lehet.. csak egy pálya van benne. xDD mondtam olvass Steam..
Ez csak egy DEMO!

hungary27
Easy 😄 Már bánom hogy nem néztem visszajátszást és akkor célfotó.
De amugy nekem nem lehet pályát választani mert mindig ujra kezdi, hogy 0pontom van stb.
palinho96
xDD az lol. miylen nehézségen?

hungary27
😄DDD
Kössz
Most mentem a monzai pályán 5körösen és holtverseny lett elsõ helyen, de csak másodiknak írt ki. 😄
szabii98
De amúgy, vannak olyan setupok amik Ferrarin jól viselkednek, de mclarenen nem....vagyis, nem ugyan olyan az irányításuk

I met God. She's black

palinho96
igenigen. 😄. fõleg jobban lejön a Multi terén 😉

demóban sehogy 😄
szabii98
pedál szaturáció és holtjáték. mindent százra tol, és a legkisebb érintésre is megáll a kocsi. ahhoz meg nem muszáj füstölnie, meg oldható

I met God. She's black

Én ezt a 2 másodperc külömbséget annak tudtam be hogy a meki annyival jobb autó mint a williams és nem annak hogy jobb arra a kocsira a setup.

Bár nem találkoztam ilyennel, de akkor létezik hogy bizonyos setup-al egy williams-el jobb idõt mentél mint mondjuk egy RB-vel?