21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#13877 Hát, felraktam az 1., 2. patchet, látni és érezni a változást, de még mindig Spanyol nagydíjnál leragadt :/ Már vagy 12x vittem végig, már unom :D -
#13876 Na, bele néztem a .rar-okba, mappák vannak, olyanok mint ami a játékba. Valszeg csak ki csomagolom és működik ( vagy nem ).
Viszont fain setup képeket is találtam:
Igény szerint feltölthetem a setuppokat valahova ha kell.
-
#13875 Egy srác rakta fel .rar-ba az 1. és 2. patchet dropboxba, kommentbe azt írta hogy neki működött ( asszem 13 órája raktam fel, még nem néztem meg hogy megy e vagy sem ) -
HJ #13874 Honnan töltötted le külön utólagos felrakásra a patcheket? A wirágbolti update 2-5 problémás lesz. -
#13873 Közbe találkoztam én is vele, hogy a patch 1+2 javította, letölöttem őket, majd felrakom ( féltem régebben felrakni, nehogy elcsessze nekem a mentést... 2011 hajlamos volt hogy be crasshelt, törölhettem a mentéseimet, és buktam a szezont. Hungaroringen pl. csak quick race-ba mentem :/ ) -
#13872 Igen, találkoztunk. A 2. patch javította, íme a patch notes:
PC Patch 2 – 27/09/12
We’ve addressed the issue with the frequency of wet weather races.
Autosave bug – The issue some users were experiencing where saving during career play would stop functioning is now fixed
Players ranked 6 are now able to see online sessions hosted by other players
Car setups will no longer revert to the default settings if players quit back to the main menu from Parc Fermé
Time attack times no longer overwrite RaceNet event times
AI drivers now pit to change tyres at the correct time
Fixed an issue where players using voice communication might experience a crash when plugging in a mic
Fixed an issue where some players would experience a crash in Career tutorials after completing a Season Challenge
Players are no longer able to drive through barriers/environment after using a flashback in pits
Fuel consumption when using manual gears has now been brought in line with automatic gear usage
Camera angles when exiting the pit lane has been fixed
AI no longer pit after one lap when wet weather races have been restarted
Positioning of the top 4 ranked players on PC leaderboards has been corrected. Leaderboards will be reset later today in order to update player rankings. (Once players complete another online race they will be added back on to the leaderboard with all their stats intact)
Driver name plates can now be seen
Numerous graphical improvements made such as flicker on rain/ground textures, interface positioning and correction of some track surfaces that showed incorrect weather
Various fixes to cameras including the 3D effect and pit lane cameras
Numerous textual and localisation fixes included
-
#13871 Nekem be buggolt a kampány, Spanyol nagydíjon nem enged tovább.
Mármint versenyt meg csinálom, Monacot is meg csináltam már a múltkor, meg a következő futamot is , most megint beléptem, megint Spanyol nagydíjon találom magam....
Találkoztatok már ilyen buggal? :/
Lehet be halt az auto save-m? -
#13870 http://www.racedepartment.com/forum/forums/f1-2012-setups.207/
Én innen szedtem a 2010-es játék óta a Setupokat, itt autóra vannak bontva. -
kjhun #13869 Sziasztok
Magyarítás hogy áll???
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szomszéd már 5* kitolta a tört játékot. Meglesné magyarítva is. (Türelmetlen. Mindig rákérdez.)
-
#13868 Sziasztok!
Az érdekelne, hogy tényleg nem mindegy, hogy melyik autót, hogyan setupolom? Úgy értem, Force India-val kezdtem a karriert, de több setup-ot is kipróbálva több futamon és helyszínen is csak a 17-18. helyet tudom hozni Prof. szinten is. Egyszerűen nem értem. Ha alacsony szárnyállást (1-1) használok, az egyenesekben még csak csak tudom tartani magam a mezőny végi és a középmezőny autói ellen viszont a kanyargós részeken úgy mennek ahogy én képtelen vagyok mert lecsúszok az ívről. fordítva viszont az egyenesekben maradok alul. Kipróbáltam magam Mclarennel is ugyan azon pálya és beállítás kombóval, így mindenféle melegítés és gyakorlás nélkül hoztam a dobogós helyet, de az, hogy Force Indiával csak, (szó szerint véve) izzadtságos munkával tudjam hozni a 17. helyet, hát nem is tudom. Próbáltam youtube-os videókat nézegetni, de nehéz tanulságot vonni, az alkalmazott segítségek, nehézségi szintek és játékverziók miatt, főleg úgy, hogy ha gamepaddal belehibázva is jobb kört mennek mint én kormánnyal. egyébként minden segítség nélkül.
Kicsit már Frusztrál a dolog :) -
#13867 Decemberben ???? -
#13866 sziasztok,F1 2012-öt érdemes megvenni? -
#13865 sziasztok.hogy tudom törölni a profilt??nem találom seholse a mentést hogy kitötöljem. -
Kope91 #13864 hogyan tudom megnyitni azon XML fájlokat, amiket még böngészővel se tudok, tudom vmi converter kéne hozzá de az meg hibát ir ki -
#13863 sikerült,köszi!! Így már élvezetesebb,rajtnál nagyon kell vigyáznom magamra és a többiekre is,akárcsak a valóságban! -
Kope91 #13862 ha nagyon nem találsz damage modot, akkor a játék gyökérkönyvtárában, megkeresed a loose_parts_settings.xml, készítesz biztonsági másolatot, aztán a kiterjesztését .txt-re átirod megnyitod jegyzettömbbel, és a szám értékeket átirod, azt nem tudom mi alapján, de minél magasabb annál könnyebben töröd össze és nem kell többel csak egy két egésszel megnövelned az értékeket (1.0-2.0) -
#13861 F1 2011-hez valaki tudna nekem linkelni realistic damage modot? :) Végignyálaztam a létező összes oldalt ahol vannak modok,angolt,oroszt,németet,de sehol se találom,ha meg találok is,halott linkekbe ütközök :S Előkaptam megint a tavalyi verziót,és jólenne hozzá egy damage mod,köszönöm szépen!! :) -
#13860 Nem túl jók a tükrök sajna. Én cockpitból vezetek, a hátranézés gombot használom. -
Kope91 #13859 a mentések helye .../steam/userdata/abcdefgh/xyzijk/local
a betük egy számsort jelölnek -
#13858 megnéztem nekem sincs emberek,ti megtaláltátok a save game mappát? :DD -
#13857 Na ez a másik:) Nincs sehol saved games vagy saved careers mappám:S -
#13856 katt
contraste: szerintem nem,mondjuk én amikor felraktam új karriert kezdtem,de egy próbát megér,a biztonság kedvéért másold ki a mentésed -
Kope91 #13855 realisztikus törés módról küldenél egy linket? -- bakkerman -
#13854 Nem kúrja el a mentést?:S -
dambeke #13853 Nos, a gondom az lenne, hogy mikor elindítom a karrierr módot, és végigmegyek az első pályán, és mikor kilépne a játék a verseny után, akkor az egész játékból kilép... -
#13852 cockpit nézetben ti látjátok az ellenfeleket a tükörben??? engem üldöznek jobbról balról de nem mutatja az autókat a tükör,csak lent a nyilakból látom,hogy merről támad/támadnak...ez így lófasz -
#13851 2011-hez volt olyan hogy mod hogy gyakrabban jött be az sc. Most nincs ilyen? Volt már többször is tömegkarambol,de akkor sem jött be a sc... -
#13850 rakd fel a realisztikus törés módot -
audi s8 #13849 Lehet ezt a játékot osztott képernyőn játszani? Ha igen, hol találom a beállításokat? Illetve honosításról van már valakinek valami konkrét információja? -
#13848 Nálam 1 szer volt másfél idény alatt. És engem az is kvara zavar, hogy hiába esős vagy nehéz futam, max 1 ember esik ki a végére. -
nono28 #13847 Nálam még sose jött be. -
attila46 #13846 Nálatok van Sc...mert nálam egy sezonban csak talán egyszer volt.
-
audi s8 #13845 Sziasztok! Valaki off topikban segítene? Köszönöm! -
kirpill75 #13844 A útolsó futam idén.Gratulálok Vettelnek.
-
kirpill75 #13843 -
Richard90 #13842 Hali!
Beállítottam a long race weekendet, a leggyorsabb köröket mentem, mégsem kaptam meg a Domination jelvényt. Valami tipp, hogy miért? 25%-on van a körök száma. Ez esetleg számít? -
stupido78 #13841 így már minden világos :D
-
#13840 Srácok, valaki tudna segíteni? Képtelen vagyik stabil beállítást találni Monacora.. Úgy csúszkálok, mint a fene a Sauberrel (2. idény career.). Első szezonomban, Marussiával egy Williamses beállítással simán ment, de most bármit próbálok, nem megy, iszonyúan csúszkálok. -
#13839 Q1 elkezdése után szabéyl szerint nem lehet állítani csak az első szárny szögét. -
stupido78 #13838 Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy néha nem engedi állítani az auto setup-ját. MIért van ez?