21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#14278 F1 2012-ben 2% van default. -
#14277 Biztos nem 3%? :) Mondjuk ennyi a vezérlő alap beállításánál is meg van adva. Az megint másik dolog, hogy a legtöbben mint ahogy én is ki szokták nullázni.
Amúgy kicsit az az érzésem ezzel a játékkal kapcsolatban mint az Uwe Boll filmekkel, egész egyszerűen divat fikázni. Annak aki már bele tett pl. az rFactor-ba egy pár kört, már rögtön sz*ar, gagyi, árkád. Csinálhat a CM bármit ami jobb minden eddigi F1-es megoldásnál, kivitelezésnél, az akkor is csak fikázásra ad okot. A magam részéről, lehet akármilyen árkád, kevés autós játék nyújt ilyen hangulatos versenyzési élményt, F1-re leszűkítve meg különösen. Kötve hiszem, hogy bármelyik rF, vagy F1 Challenge MOD akár a közelébe érhetne, de akkor viszont nem értem mi a fikázás alapja. Ha mégis jobbak a MOD-ok, akkor azokkal kell játszani, vagy ha maga az F1 sem érdekel nem értem mi értelme a lehúzó hangvételű hozzászólásoknak! -
#14276 Igen, az valoban csak egy masol-beilleszt ! :? Amugy jelenleg CM- nek van a legprofibb hangrendszere, Grid2 ben ami hangot ad a kipuvo, azt irigylem ! :) -
Fox44 #14275 Inkább az eredeti hangokat pakkolnák bele.
-
#14274 Hanggal speciel nem volt baj a tavalyinal sem..... -
#14273 Nem baj, remelem ahelyett inkabb a kormanyzassal es az FFB-vel foglalkoztak:) -
Fox44 #14272 Ja, meg utána az autó hangja ugyan az mint tavaly. -
#14271 Az elejen bevagott resz a kamu hang;) -
#14270 Csak tán nem -
#14269 fájdalom nézni ezt a 2%os holtjátékot, ami nem kicsit bezavar neki...
A bevágott jelenetekről nem lennék meglepve ha a hang csak alá volt keverve. -
#14268 Végre jó hangok visszaváltásnál replayben:
-
fcbdavid #14267 Újabb képek érkeztek az Októberben megjelenő F1 2013-ból! KATT :) -
roly11111 #14266 http://www.youtube.com/watch?v=-HMi5FHqoso
Ajánlom figyelmetekbe :) -
#14265 Vagy megszokja:) A látószög befolyásolja a sebességérzetet is, lehet azért nincs benne a játékok többségében. Az rF-ben feltehetően azért van benne mert maga a játék koncepciója feltételezi azt, hogy aki elállítja, az tudja, hogy mit miért tesz. A pozíció állítási lehetőség pedig lehet azért nincs benne, mert hozzá nem értők, akiből megint csak jó sok lehet a játék koncepciójából kiindulva, grafikai BUG-ogat okozhatnak. Ezért kikísérleteznek egy használhatónak tűnő kameranézetet ami bekerül a játékba.
Kíváncsi vagyok CODEMASTERS-éknál mit fog takarni a GRID 2-ben debütáló MOD-olhatóság ami a következő hivatalos PATCH-el érkezik. -
#14264 De ez teljesen normalis. Az igazi autoban sem jo semmi, nincs olyan aki csak beul egy idegen cuccba aztan nyomja neki (jo, OK, bitos van olyan:P). -
#14263 Jah ez igaz. Nekem úgy nagyjából egy játékban se jó a gyári, soha !!! :DD -
#14262 Tudom, magamnak atallitottam, amugy nem is hasznaltam volna:)
Igen, de nem hivatalosan van benne;) Gyarilag kellene ezeket a lehetosegeket beepiteni.
Ezeknel a programoknal (ami nem szim, hanem „egyszerubb cucc), mindig attol parazom, hogy nem lehet majd belepiszkalni es allitani, mert altalaban alapbol mindig „szar”:)
De ugyanigy panaszkonak a tobbiek is – ez nem csak szimes gond – akik TV kamerabol nyomjak, mert nem jo a pozicio, latoszog stb.
Vagy azok akik hatulrol tologatjak, nekik meg a dinamika, befordulas es mittudomenmi nem jo.
Mi a pocsert nem lehet mindent konfigolhatova tenni?!?! Es nem csak ebben! -
#14261 Itt is van ego cam editor, néhány perc alatt állítható minden felé ... -
#14260 Termeszetesen NEM erdemes belerolteni a jatekba sem az emberekre a valos nezetet. Egyreszt 1 monitoron, azon a latoszogen halalos, masreszt az emberek nagyresze kikapcsolodasra vagyik, nem akar kuzdeni.
DE legalabb a LEHETOSEGET adjak meg, hogy mindenki ugy allitsa be maganak a poziciot, latoszoget ahogy akarja.
Tudom hogy en vagyok az extra kissebbseg, de szamomra azonnal hasznalhatatlan es elvezhetetlen lesz valami, amikor nem ott tudok ulni, ahol szeretnek.
Az iR szimulator es draga, de meg ott is atpiszkalom hogy nekem jobb legyen (kicsit elorebb, kicsit lejebb, nagyobb latoszoggel). -
#14259 A #14236-ban a balszeme elott volt valamilyen kamera (igy lehet valamivel magasabban van mint a szeme), es lehet hog a felszemu vezetes miatt tettek valamit az ulesre minimalis magasaitasnak, hogy kompenzalja a terlatas hianyat:D
A #14243-ban nagyon ugy nez ki hogy egy rendes kameras szemuveg (nem is ertem miert nem azt hasznaljak mindenhol). Az elvileg tuti pozicioban van. -
#14258 Pedig szerintem a #14236 és a #14243-ban nagyon nem egyformák a kameramagasságok. Ha a #14236-ban lévő kamera pozíció jónak néz ki magasságra, akkor #14243 még jobb? :)
De akárhogy is, akármelyik a valós, egy valódi autóban ülve egy valódi pilóta szemszögéből akkor is más a helyzet a leírt okok miatt "egy valódi pilótának azért rendelkezésére áll a fej mozgatás lehetősége, rendelkezik perspektivikus látással, térérzékeléssel, és a többi receptoraitól érkező információk összességével"
Másik kérdés, hogy érdemes e ezt beleerőltetni egy játékba, és, hogy ebben a formában ez mennyire reális. -
#14257 Nah, ez mar tutinak tunik (a torzitas most mindegy, a kamera miatt van).
Megnezve barmilyen fenykepet a pilotakrol, azon is latszik milyen melyen ulnek. Talan a plexi alja van egyszintben az orrkuppal, es a kezukon is latszik az ulespozicio. -
#14256 Ez mar jonak nez ki, mint magassag, csak baszott nagy a latoszog a kamera miatt, igy nagyon tavolinak tunik (de eleve tor az egesz, ez latszik a visszapillantokon is).
Eleve, ha 1 monitoron valaki latja a visszapillantot, az mar nem tunik jonak:D -
#14255 Ez sisak kamera, ahogy Lac irta, ez mar nagyon nem az igazi. -
#14254 Bakker... Okoskodtok már !
azért rakta be, hogy megmutassa , hogy 2011-ben még néha keresztbe akart állni kigyorsításkor, most meg nulla. Padlógáz azt jól van .....
Igazából még másodikban sem tudnak padlóra állni mert eldobja magát, de még hármas elején se nagyon ....
Nagyon durva, agyatlan gázadásra ennyi hozató ki belőle ...De ez tényleg idióta pedálkezelés már :))) Másodikban, vagy 50 km/h felett már nulla a kipörgés ...:)És 20-30 %-al csökkentett beton tapadással van, mint a gyári ...!
-
IXEMGabeo #14253 mármint +d -m -
IXEMGabeo #14252 ezt elbasztam mivel ez az indiai pálya:DDD -
#14251 -
-
#14249 az nem izgat hol végzek, felőlem mehet az AI mint a barom :) A közepmezőnybe, vagy kicsit feljebb jókat versenyzek ... -
#14248 Első kanyarban már ellenkormányzott. Na ilyen mozdulatok nincsenek a 2012ben... ez csont száraz slicken. Én esőt írtam. -
#14247 Az AI-t is kordában lehet tartani ám! -
#14246 Hát pedig ilyesmi, hidd el :) -
#14245 Ez meg már a másik véglet! Ez egyenlő azzal mintha vakon vezetne. Lehet remekül rálát a visszapillantóra, csakhogy előrefelé autózik! :) -
#14244 Akkor Alonso is biztos csak árkádozik :)
-
#14243 Na ez már valósnak tűnik:
-
#14242 Amúgy ha tükrökre nézel látszik ott is, hogy a szemmagassághoz köze nincs !!! :)
De én sem tudnék úgy játszani ,ahogy ezek valójában látnak :))) -
#14241 Nem tudom, én átírogattam a "már nem tudom mi a neve" fileban :)
De ha kell átküldöm, csinálsz biztonsági mentést, semmi veszély nincs benne. Csak kicsit nehezebben győzöd a tempot az AI-val :) -
#14240 Futamra aligha rögzítettek a bukósisakjához bármilyen konzolt, csak hogy pár másodpercig ilyen képet tudjanak közvetíteni, mindenféle aerodinamikai és kényelmi hátrány árán. Igen pont azért nem látni ki többnyire a magukat szimulátornak mondott játékok, MOD-ok cockpit nézetéből, mert minden készítő, vagy játékos, külső perspektíva alapján próbálja beállítani a belsőt, ami a jelek szerint nem biztos, hogy helyesen sikerül. -
#14239 2012höz van tapadás progi?