Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98

I met God. She's black

lac coo
Nekem úgy tûnik extra verziót adtak, mert semmi bajom vele, nincs bug, nem fagy, mentés eddig tökéletes ... 😊)))

Konzolt meg kb letojom, vezetni úgysem tudják, minek a semmit elmenteni 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ez az egyik fórum neve, asszem sokat elárul 😄

"PS3: F1 2012 - GAME IS UNPLAYABLE!!! "
csak sajna mire jön valami javítás (feltéve hogy jön) az november lesz kb...
JUVEfun
A Codi fórumon azt olvastam , hogy ezek kimondottan xboxos problémák...

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

hova menti a játékot?

Tormiee17
Mindjár letöröm a kormányt a helyérõl

gallardo
nekem se...

Tormiee17
Bármit csinálok sehogy sem akar újra menteni a játék--------------------------------

Tormiee17
Ne nyomd tövig a pedált 😄

Megpróbálom ha újra lesz kedvem leülni ez a foss game elé.
Asszem januárba kipróbálom 😄
De többnyire fékezésnél vannak nagy gondok.
oneal1
logitech g27

thrustmaster t500rs

!Forza Ferrari!

Ne pörgesd maxra a verdát, kapcsolj korábban, ne nyomd padlóra 4. alatt a pedált, semmi hirtelen mozdulat, kerékvetõket messze kerüld el.

Melyik kormányt érdemes megvenni? thx.
dr Kotász
Egyébként azok, akiknél elõjött a karrier mentési hiba, nem próbálkoztak a savegame mappa visszamásolásával? Akkor is megmarad a hiba?
dr Kotász
Hát Monaco elõtt akkor archiváld a savegame foldert...

dr Kotász
Esernyõt használunk.
esõben hogy a csába tudtok közlekedni??????

Egyszerûen nem értem....
Nekem még problémák nem merültek fel szerencsére a spanyol nagydíjon 4-en mentünk ki elsõnek Webber volt mögöttem és elé engedtek ki a szerelõk amikor végeztünk a kerékcserénél. Szóval semmi box hiba nem volt. A mentésem is jó volt eddig, Monacot fogom majd kezdeni este vagy holnap remélem nem jön elõ az a probléma amit lentebb írtak. Eddig nekem minden jó de félek ha másnál elõjönnek bugok lehet sorra fogok én is kerülni.
Maláj futam. Minimális esõ a pályán, elsõ rajtkockából indulok. 2.kanyarnál kb 10. vagyok és kb a 6. kanyarnál voltam már az utolsó helyen. (összes flashback felhasználva, kb 7-8 megpördülés.

A 4. körbe mindenki kiment a boxba száraz gumikért így én is mentem. Elõjött a 2010-es bug. 37 másodperc a boxba. Mindenkit elengedtek, de az érdekes hogy még utána is egy erõs 10 másodpercig én nem mehettem ki, mikor már senki nem jött.

Eddig csak a beállítással foglalkoztam ,de most hogy elkezdtem játszani egyre jobban megdöbbenek hogy mik vannak...

Nekem kicsit sci-fi-s 😄
Tormiee17
Belekezdtem Monacoba...és furcsa is volt,hogy nem írja ki a setup mentésénél,hogy save...aztán mondom kilépek meg vissza,de újra a spanyol hétvége kezdõdõtt...szánalmas

X-box-on tolom és megvan a gép lassan 5 éve, de eddig nem láttam lefagyni soha, amíg meg nem vettem az F1 2012-t. A második nap sikerült 😄
és ha a spanyol után egybõl a következõbe belekezdesz akkor se menti?
Pluskast
Lol. Szóval ha kormánnyal játszol nem ment a spanyol futam után? Dzsoy-nak igaza van. CM-tõl igazán elvehetnék már a jogokat és oda adhatnák valami normális fejlesztõgárdának. Komolyan kezd olyan érzésem lenni mint a Need For Speed sorozatoknál. Minél újabbat adnak ki annál rosszabb.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Kimegyek a boxba és mire visszajövök a gép kamera állást vált. WTF???

Hány évig lesznek még a CM-nél a jogok? Én már nagyon unom õket!!!
Tormiee17
Spanyol futam után valahogy elfelejtett menteni a játék...pedig megnyertem...biztos nem játszom újra...

dr Kotász
Time trial: tetszés szerint beállíthatod az autót, választhatsz esõs és száraz pálya közül

Time attack: adott scenariót kell teljesíteni, opciók nincsenek
mi külömbség a time trial és a time attack között? van replay a játékban?

minimize
köszönöm.

No one can stop Death!

gallardo
Alt+Enter

dr Kotász
Van akinek ez segített a hivatalos fórumon, próbáld ki, hátha nálad is mûködik:

I had the problem where game just stopped saving...

After reading this post I solved my problem by disconnecting my wheel, entering the game, setting my controller to keyboard and when i did that the saving started to work again.

I disabled autosave then, exited the game, plugged in my wheel and continued to play the game.

I will save manually from now on, cause you never know when it could happen again...
http://www.pixmania.hu/hu/hu/13939217/art/thrustmaster/ferrari-f1-wheel-integral-t500-kormanykerek-es-pedalok.html

durva 😮
minimize
teljes képernyõs futtatáshoz mi a megfelelõ beállítás?
a demó még ment, a teljes meg ablakban fut, 1024x-es asztal felbontás, ill. beállítás mellett.??

No one can stop Death!

Hi!

Tudja valaki, hogy THRUSTMASTER Ferrari F1 kormányhoz jár pedál is meg minden, mert a kormány alapbol 45 ezer Ft...

http://www.gamestar.hu/ferrari-f1-kormany-a-valosagra-torekvo-jatekosoknak.html

Köszi!

gallardo
nálam is ugyanez a helyzet...

A multi része milyen? Lehet jó futamokat -értelmes pilótákkal- futni vagy inkább dodzsemhez hasonlít?

V43 1105
Eddig szopatósabb mint a 2011 az biztos .. Force India .. egy 7.-ik és egy elsõ hely.. de tetszik <#idiota>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

a tapadásra értettem hogy teljesen más...
Sziasztok!

Valaki tud megoldást arra hogy nem akar az autosave menteni karrier közben? Mert végigjátszottam a Shepangi futamot és utána elvileg elmentette és kiléptem. Következõ belépésnél nem a Bahrein jött, hanem megint Shepang:S
JUVEfun
"Teljesen más mint a 2011"
...ha meg ugyan az lenne akkor meg itt rinyálni mindenki , hogy : nem csináltak semmit . <#rinya>

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

2 napom ráment a kormány beállításra. Hidd el minden lehetséges beállítást megcsináltam.
És szerintem a kormánynak nem sok köze van ahhoz hogy a kerékvetõhõz hozzáérve egybõl megforog a kocsi. És mint lentebb valai már írta, hallani ahogy kanyarokba csíkorog a kerék, mintha nem lenne tapadása.

Azon gondolkodom hogy mikor elõször beraktam akkor valamit letöltöttem hozzá amit felkínált. Lehet hogy azt nem kellett volna?
oneal1
szerintem mielõtt leírjátok hogy vezethetetlen meg megforog meg ilyenek, elõbb állítsátok be rendesen a controllereteket, kormányotokat, mert ilyen nincs amiket sokan leírnak, hogy jégpálya meg egyenesben keresztbeáll meg ilyenek...😄

!Forza Ferrari!

akkor totál nem értem.
Második futam, 5-szõr csináltam restart-ot mert az elsõ körbe állandóan megforgott. Aztán elment a kedvem az egésztõl és kikapcsoltam.

Teljesen más mint a 2011
Neked, én is xboxon nyomom és én nagyon élvezem. 😊
a gond hogy career vezethetetlen...
dr Kotász
Time trialban

* nincs benzinfogyasztás
* nincs gumikopás
* tökéletes az idõjárás
* minden upgrade megvan

Ha a career a „valóság” akkor a time trial a „játék".
Szerintem erre az az egyszerû válasz,hogy time trialon "fullos" autót rak alád,míg carrierben még neked kell összeszedned a plusz fejlesztéseket. Ergo melbourne-ben még egy kis szimpla vasat irányítgatsz... Persze ez carrier,nem single race,nem tudom,melyiken mehettél...
Ez nálam is így van. Time trial-on 3-4 sec-el jobbat megyek és sokkal jobb ott a tapadásom. Career melbourne legjobb idõm idõmérõn a 8. míg time trialon olyat megyek hogy azzal simán az elsõ lennék. Sokkal jobb ott a tapadás.
Csikorgás is megvan nálam és az ovatos gáz adás és kerékvetõ is ugyszintén 😄