21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Skorzeny8814 #14118 Sziasztok!
Én most a 2010-essel játszok és akadt egy problémám. Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de nem találtam külön F1 2010-es topikot. Nem tudok belemenni az advanced wheel settings-be, mert szürke. Genius Speed Wheel 3 MT kormányom van és ahhoz a legfrissebb driverem, mégsem enged be. Van erre valami megoldás?
Ha rossz helyre írtam, kérlek írányítsatok át a megfelelőre.
Köszönöm! -
stupido78 #14117 Sziasztok!
Karrier módban játszom a Toro Rossoval és az a problémám, hogy nézegetem a setupokat, de amikor a sebességváltó beállításokat módosítanám, akkor a setupban leírt sebesség érteknek még a közelében sincs az autóm setupja. Miért van ez? -
#14116 Brit cég, brit nagydíj... végülis logikus. -
#14115 Úgy olvastam, hogy az E3-ra nem viszik ki a játékot, valószínű, hogy hónap végén, a silverstoni nagydíj hétvégéjén mutatják majd be. -
#14114 Lesz, most júniusban jön a bejelentés. -
Timbu #14113 Csak reménykedhetünk benne, hogy ez az "egyszerűsítsük tovább az irányítást" vonal, ami mostanában a CM-re jellemző, elkerüli az F1 2013-at. Bár ha tippelni kéne, azt mondanám, hogy még sínautósabb lesz... -
#14112 Ökörködni jó vele, másra nem való ... -
IXEMGabeo #14111 kipróbáltad aztat is?:)
Nekem baromira egy Forza utánzatnak tűnik rosszabb minőségben:D
Állítólag szintúgy kormánnyal lassabban lehet haladni EGY AUTÓS játékban, mint kontrollerrel. Ez azért röhej... -
#14110 Elvileg lesz, náluk vannak a jogok, bolondok lennének kihagyni.
Talán most, hogy GRID2 kint van kicsit felgyorsulnak az események . -
IXEMGabeo #14109 na most akkor lesz 2013-as játék? Nem nagyon vannak róla infók -
Ismerős ...? :) -
HJ #14107 Az XP kompatibilis mód biztos nem lesz jó, mert a játék alapból nem is fut XP-n. -
#14106 hali! felraktam a játékot (eredeti) és elindulás után bejön a fekete képernyő majd kilép :S mi lehet a probléma? próbáltam már win xp kompatbilitással is azzal sem megy :S az lehet probléma hogy már egy másik gépen fel van rakva? -
#14105 -
#14104 Na, végül silverre megcsináltam. Billen Y-ra van téve a leváltás. -
#14103 Sajna ez van, a második lépés csak sikerült. de a következőben megint ezt meg kell csinálnom...:( -
#14102 Ne szívass.. :D -
#14101 Nem tudom megcsinálni a Young Test Drive-ot. nem is értem miért tették ezt bele :S
Valaki megdobna egy mentéssel vagy hogyan csináljam meg? youtube nem segít, nem tudom megcsinálni, béna vagyok -
#14100 Eredeti játékkal nagyon könnyen, csak patchelgetni kell. -
krisztian1329 #14099 Valaki írja már le hogy tudok multiplayerbe játszani. -
hekhubá #14098 Sziasztok!
A héten felraktam az új ATI videó kártya drivert a 13.4-et és
tegnap vettem észre, hogy a fordulatszám limit mellett van egy sebességváltó mutató, amikor a kanyarba érkezünk be mutatja, hogy hányba váltsunk vissza, az nálam eltűnt. Mi lehet a megoldás, hogy újra látható legyen mert az opcióban már mindent próbáltam és nem jött vissza a mutató.
Nem lehet, hogy az új videó kártya driver miatt tűnt el???
Valaki segítsen!
Előre is köszönöm a megoldást! -
IXEMGabeo #14097
Maldonado is hozzájárult a törésteszthez -
Crome #14096 Alapból nem tudod feloldani. Ha a karriered folyamán jól teljesítesz, akkor kapsz majd tőlük is ajánlatot és versenyezhetsz náluk. Persze ehhez lehet, hogy legalább 2-3 évadot is versenyezned kell és csak akkor lesz a nagyobb csapatoktól ajánlatod. (Mondjuk attól is függ, hogy milyen nehézségen játszol). Amúgy meg RD-n van mod, ami feloldja élből a többi csapatot is. -
vajo #14095 Sziasztok. Nincsen valami leírás arról, hogy a Carrer-hez hogyan tudom feloldani az összes csapatot?a Williams-ig megvan, de a többiről gőzöm sincs, mit csináljak. (F1 2012) -
#14094 Mikor már kidobja, hogy a profil sérült vagy törölve lett, akkor már késő, én is visszaraktam a backupot, de ilyenkor már nem segít .... -
Crome #14093 Esetleg egy backup-ot csinálni a database fájlról, ha bármi gond lenne. -
#14092 Szerintem akkor van gond amikor valamelyik MOD felülírja a database.bin file-t. Érdemes inkább a saját database file-t Database Editor-al úgy módosítani ahogyan a telepítendő MOD módosítaná. -
#14091 Nem, közben rájöttem, ha piszkálom a databese-t ( vagy valami mod pizskálja !!! ), akkor ugrik a profil mindennel együtt...
-
HJ #14090 Nem, csak 12 van. -
kjhun #14089 Kijött az Update 13? -
#14088 STEAM frissitette magát, utána eltűnt a profilom, létezik ilyen ????
Újból el kéne kezdenem az egészet ... WTF ????
-
amdopteron #14087 Halli olyan gondom van ,hogy felraktam a játékot most vettem egy Logitech F710 vezeték nélküli gamepadot.Következő a gondom ,hogy amikor elfordítom az analógot nem azonnal reagál a kormány kerék hanem késéssel már állítottam a játékban .De nem azonnal reagál és nem tudok kanyart bevenni vele valaki tudna nekem segíteni!? -
Crome #14086 2013-as mod pl. -
#14085 Sziasztok! Tudtok valami patchet amivel pl Hamilton-Perez csere megtörténik stb..?? :D -
#14084 Jó íven vetted? Emlékeim szerint az is számít... -
blackhard85 #14083 Sziasztok újra kezdtem a játékot, és valamiért nem tudok túljutni a tanuló tesztes hajtűkanyaron. Állandóan azt írja ki hogy lassú vagyok a kanyarban mai lehetetlen!!!! vagy 30 - szor próbáltam újra, máskor elsőre sikerült. Ez is valami gagyi bug a sok közül. tud rá valaki egy megoldás vagy mentést adni...... -
IXEMGabeo #14082 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azonkívül a tunnglenem, de LANozni így is lehet csak kell az MP fix -
#14081 Neked biztosan az .. ugye? -
#14080 És mindenkinek original game ,ugye? -
IXEMGabeo #14079 ja gyere majd tolni. Lassan teljes lesz az SG team, ha így haladunk xD