Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Az elsõ és 2. szabadot mért vették ki? grr :@ bele lehet vhogy csempészni?
2. Kormánnyal nektek minden oké? (irányításnál)
3. grand prix mod elkelt volna...
4. stb....
Miért van az, hogy time trialban az auto 2,3 seccel vagy többel is gyorsabb mint grandprixen vagy karrierben, és teljesen más a mozgása a kocsinak is: Fékezéskor, gázadáskor sem pörög ki annyira trialban. és miért csikorog ennyire a kerék kanyarodásnál, fékezés után? 😮 Thx! és a rázókõre ne menjetek rá és ovatosan a gázzal! Az 5 perces hudot hiányolom...amennyi visszavan még az edzésbõl csak bemondja. Az AI is erõsödött
volt még benne mit mondtam😄 pont 5 tized...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
time attack azért jó, mert itt tudjuk a beállítások nélkül tesztelni milyen a vezetõi tudása😄
segítségek nélkül én ennyit tudtam egyelõre. Mondjuk 5 tized simán benne volt a körömben
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Kíváncsi voltam, hogy velem ill. a kormányommal van-e a gond, ha hibátlanhoz hasonló kört megyek mondjuk és h mennyiben lassabb az, ha elõbb fékezek nem pedig agresszívan rövid féktávot veszek...Ezt szerettem volna tesztelni.
erre bedom melbourne-re 15 körös versenyt. WTF????
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nincs mese ez teljesen más, mint az elõdei ez a játék. Stílust kell váltsak, mert különben nem bírom elfordítani az autót...
Valóságban viszont nem hinném h élvezetes verseny lesz ott. Tipikus TILKE pálya indiában is csalódtam tavaly...játékban klafa
szép kört mentél😊 kis koncentráció és máris megdöntöm
Mindenesetre ezen lehet a legjobban gyakorolni, aki a féktáv gondokkal küszködik
lényegesen jobb a kormány setupom. Igazságszerint meg kell szoknom azt, hogy hamarabb fékezek és hagyom gurlni gáz elvétel közben a vasat majd rögtön gáz😊
career Q2 1.30.5 körül
Time trial 1.27.5 körül
ugyan az a kocsi ugyan az a setup
és time trial-on kevésbé csúszkál a vas
Száraz pályán melbourne FUTAMON 1.37-et tudok csak menni biztonságban, ha agresszívabb vagyok és padló fék padló gáz illetve kerékvetõt is használom akkor egy kör alatt 3-szor is megforgok.
Egyszerûen nem értem hogy nekem miért csúszkál, míg másoknak túl sok a tapadás.
Lementem már amatõr szintre aztán az automata féket kikapcsoltam (halálba idegesít) de még ott is bármikor meg tudom forgatni a kocsit, még egyenesbe is...
Ez a challenge jó volt. 4.re sikerült. Aztán a következõ Hamiltonos amit igazából nem is értettem mi akart lenni... esõbe slickel megtartani az elsõ helyet Button elõtt. 3 körbõl 2 és fél körön át full tapadás volt, így Button még idõt sem hozott rajtam, aztán pár kanyart kellett a végén óvatosabban venni ahol talán beért 10 mpn belülre Button. Értelmetlen az egész.
Köv challenge a Button féle Silverstoneban pedig olyan szinten kezdõdött szintén esõbe hogy két kanyar után már nem láttam ez elõttem autózókat... kissé átgondolatlan és kiforratlan az egész. Illett volna tesztelni mondjuk.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Aztán majd jövök a képpel
Nincs kocsi beállítás semmi sem...arany idõt kell megdönteni.
Kezd játszható lenni nálam de minimális agresszív vezetést se lehet csinálni mert egybõl pörög.
Csak úgy lehet menni ha nagyon finoman hosszan fékezek és a gázt is csak óvatosan lehet adagolni. Semmi padló gáz, padló fék.
Nálatok is így megy?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Valencia az egyik olyan pálya, ahol szinte majdnem minden kanyarban lecsúszott a kocsim az ívrõl...Most viszont új kormány setupot tesztelek, de így nehéz viszonyítani.
That' s Montreal
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az allohelyzetben nehez es utana kikonnyulo dolog a Wheel Weight lenne (kormanymu, felfuggesztes, gumi ellenalasok). Az „jol” mukodik, de nalam/nekem meg az is tul konnyu, azt feljebb tudtam huzni a konfig file-ban😉
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Próbáld meg, hogy a spanyol futam után egybõl lenyomod a következõt is hát ha jó úgy.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64