21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#14400 FFB lyuk nalam sincs, jo a kormany:D razkodas es egyeb effekt erezheto, azzal nincs gond. A felfuggesztesbol szamolt kozeprehuzas es ott tartas nagyon gyenge (nekem). Ha mozog, billeg a felfuggesztes barmilyen kicsit, akkor mar erezni, de egyenesben tartva zinte semmi.
Gondolom ugy terveztek, hogy be legyen kapcsolva valami allando kozepre huzas. Sot valszeg a driveres spring/damper reszt is beleterveztek.
De felesleges tul varialni, ha atulsz egy normalisba (AC, nKP, iR, rF2 stb.) azonnal erezni mi a gond ezzel;D -
#14399 Az eső most is csak látványelem... hol van ez a 2011es csúszkálástól, kis tapadástól? ugyan az mint szárazon:( kár. -
#14398 De nekem nincs lyuk középen a G27-nél ! Feljebb vannak véve útról jövő effektek , és még középen is érzem, ha egyenetlen az aszfalt. Mondjuk ha jól emlékszem a G27-ben valami piszkáltak, hogy ne legyen olyan lyukas középen mint a 25.... Driverben 125 %-van nálam, és be van kapcsolva a középrehúzás, de nullára van állítva .
Igen, ki kell próbálni előtte, itt bármi megesik, lehet hogy rosszabb lesz mint a 2012 .... -
#14397 Nem mi.. hát hogy az Istenbe ne lenne.. :)
Kivi leszek én is a classic autókra.. ha bejön számomra is meg vevős a cucc .. -
#14396 Na most már megnézném nálad azt az FFB-t :D -
#14395 A 2012-ot vakon megvettem, de ezt elobb kiprobalom full-ban;D
A regi autok engem is jobban erdekelnenek, de ha sinautok, akkor semmi ertelme. Az ujaknal nincs akkora gond, mert amugy is sinautok:D Bar a fake kiprogresgatlot es a gazelvetetelek konnyu eszre venni, amit automatan tol.
Raadasul eleg szarok a cockpitnezetek a videok alapjan (tul tavol, tul nagy fov-val), es 100% hogy nem lehet allitani. Vagyis piszkalni kell.
Plusz az elozokbe az FFB is gazos volt, ha itt is az, eleve bukta, mert az elozovel sem lehetett semmi ertelmeset kezdeni.
Es raadasul meg draga is:P
Vagyis ez most mindenkeppen elotte tesztelos lesz... -
#14394 Ja, bazzz...tényleg ! :P
Igen a régiek szerintem is rosszabbak lesznek . -
#14393 Amugy ezeknel a regi cuccoknal, valszeg hatvanyozattab lehet majd erzni, hogy kicsit arkados a dolog. Az uj autok is neccesek lehetnek, de az extra technika (valto, aero, gumi) jotekonyan takar.
A regieknel az egyszeru kigyorsitas es visszavaltas is halalos lehet, es mivel kenytelenek gamepad-re optimalizalni, sokkal tobb kikapcsolhatatlan segitseget es egyszerusitest kell beepiteniuk. -
#14392 Amugy DTM Oschersleben: http://www.youtube.com/watch?v=1fyLXK7mOFI#t=102 -
#14391 Mar az F1 2013-at tolod?!:))) -
#14390 Hát a 2013 azért messze van aGRID-től :)))) Rengeteget játszok vele, pedig alapjában szimulátorokat szeretem, és elég tűrhető. Van benne valami gyári TC ,de ez ilyen, attól még jó . -
#14389 A fene se tudja, számomra sokszor olyan természetellenesen mozog, kanyarodik az autó! Amikor leesik az ívről és véleményem szerint ki kellene sodródnia, akkor is befordul, méghozzá elég nagy tempóval, viszonylag nagyobb időveszteség nélkül. Továbbá teljesen nemlineáris a kormányzás, olyan mintha minél jobban közeledik az autó a kanyar csúcspontjához, a játék annál jobban engedné ráfordulni arra. A videók alapján eddig a 2013 tűnik a leg árkádabbnak, ránézésre olyan mintha a GRID 2-t tolnák Formula 1-es autókkal. Remélem a fent leírt jelenség csak valamilyen vezetési segítség bekapcsolt állapotának köszönhető! -
#14388 Dehogynem lesz .... -
GPx8 #14387 Nem lesz T-Cam nézet a régi autókban? Mi lesz veletek? xD -
IXEMGabeo #14386 marha nehezen előzte meg:DD
tetszik ez a mutogatás -
Fox44 #14385 -
Fox44 #14384 -
Fox44 #14383 Néztem a youtube-on a F1 2013 készült videókat, és nekem jobban tetszik a classic csomag, mint a F1 2013.
Teljes szezont is lehet majd menni a 80-as, 90-es évi autókkal? Vagy hogy lesz ez? -
#14382 -
Fox44 #14381 Milyen összeset?:D Be kell írni a youtube-n, hogy f1 2013, és kiad új videókat a játékról. -
#14380 Az osszeset ?!?! :))) -
Fox44 #14379 Videók lettek volna. Érdemes megnézni a youtube-n. -
IXEMGabeo #14378 szar az SG beírsz egy hosszú szöveget és nem jeleníti meg:D -
Fox44 #14377 Mi a fa...? Menjenek a pi... -
#14374 Végre normálisan lemodellezett sisakok :-) -
#14373 Ki. Háromféle opcióból választhatsz:
* nincs bünti
* csak kanyarlevágásért van bünti
* lökdösődésért is van bünti -
#14372 remélem azt kiveszik a játékból , hogy kicsit kimész a pályáról és egyből büntetést kapok -
#14371 Ütős. -
pcgammer #14370 -
#14369 Ja, akkor meg azért nyavalyognak, hogy de szar, egyáltalán nem reális semmi. Meg akkor átmész a saját szerelőiden is, ha rosszul állsz be :D -
#14368 Jah, elütés nem kellene átmegy rajtuk azt jóvan :)De akkor megint ott vagyunk, hogy gagyi a népnek . -
#14367 Nem hinném, hogy nehezebb azt vizsgálni, hogy átléptél-e egy vonalat, mint azt, hogy elütöttél-e 80 szerelőt a boxban a többi csapatnál. -
#14366 Annyira nem vészes szerintem, a fehérvonalas szabály szerintem nehezebb dió volt nekik .... -
GPx8 #14365 Biztos, hogy sok bonyodalmat okozna, nehéz lenne kezelni. Pl. egy gyorshajtás a boxban, vagy ha máshoz állok be futam közben stb... -
#14364 Ez is benne, van, talán nem akarják leprogramozni, mert nem látják értelmét, ki tudja ... -
#14363 Ja, ezt akartam írni, hogy nem a kamera nézőpontja lenne jó ha állítható lenne, hanem a kiállás módja, hogy a manuális kiállás tényleg az is legyen, nem pedig abból álljon, hogy nem kísér végig az automatika a záróvonalon belül. Ez nem igazán lep már meg, viszont nem értem, hogy miért nem teszi lehetővé a Codies az arra vágyó játékosok számára, hogy valóbban teljes körűen kontrollált legyen a kiállás? Mondjuk egy tippem van, hogy kikapcsolt assist mellett sikertelenség esetén nehogy illúzió romboló legyen pl. Vér István számára, aki azt hiszi, hogy a lehető legvalóságosabb körülmények között játszik. Persze az is lehet, hogy ez hülyeség, de akkor vajon mi az oka? -
#14362 Jo az lenne, ha nem venne ki a kezembol a kormanyt..... -
#14361 Idén válaszható lesz, hogy a boxkiállást külső kameranézetből tekintsük meg, vagy a vezetőülésből. -
Fox44 #14360 Minek!? Ha nem veszik ki a játékból, akkor mindegy. Akinek nem kell a dinamikus időjárás és más finomság, az kikapcsolja.) -
paj01 #14359 Huh az engem is felkúrt egyszer:D Malajziában. 7-es 8-as kanyar talán? a dupla jobbosban havercsótánnyal esőbe egymás mellett mentünk végig aztán kanyarkijáratnál már kikerültem a rázóra/műfűre, aztán a gyökér program meg elveszi nekem a gázt...Teljesen szétbaszta az élményt. Nagyon hülye ötlet.