Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont elég érdekes, hogy ezzel a beállítással plusz az autó setuppal karöltve jóval korábban kénytelen vagyok fékezni, magyarán rövid féktávokat kell vegyek holott én szeretek késõn fékezni minél jobban elnyújtott féktávokat venni, de így viszont nem tudnám befordítani, ha ezt megtenném😞
Asszem innentõl, aki ezt szeretné alkalmazni annak minél jobban túlkormányzottan kell a kocsit belõnie.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
@Kifli!
Gondolkodtam, hogy a faszba, és egyáltalán válaszoljak-e a megjegyzésedre ami köztünk szólva, nem volt túl barátságos. Nem gondolom, hogy a hozzászólásaimban bárkivel tiszteletlen lettem volna, de nehezen viselem, ha velem szemben nem kapom meg ugyanezt. Ezek okán tisztelj meg azzal, hogy vagy normálisan válaszolsz, vagy menj a "faszba" ki a grundra, és találj meg egy komolyabb, 12-13 éves bandatagot, aki ilyen beszólásokra 'valszeg, betöri az orrod. ('Asszem, ennyit minden intelligensebb fórumozótól el lehet-kéne várni. Nem kell a feszkót indukálni, fõleg egy anonim pajzs mögött. Ha elõttem állnál, minden bizonnyal jobban megválogatnád, hogyan mersz velem beszélni. Megint csak mondom; tisztelet.
Ha én képes vagyok erre, azt gondolom, minden jobb nevelést kapott embertõl, bizton számíthatnék hasonlóra. Ha nem így gondoltad, akkor a fentieket felejtsük el.
Nem fényezném magam, nem lettem versenyzõ - sok minden miatt -, de autót mindig is tudtam vezetni. Életben és szimben, vagy árkádban, vagy NFS-ben (ebbõl csak egyes részekben, és csak keveset). Ligákat is megjártam.
(és a legtöbb esetben az elsõ ötben benne voltam, ahol nem ovisok voltak a versenytársaim. Remélem nem tagadnak le - bár nem ma volt -, de a Wéber Gabival, és a Michelisz Norbival is versenyeztem) Az életben 1980 májusától már nagy autót vezettem - a kicsik mellett -. Szimet, csak 1991-tõl. Nyertem egy franciában meghirdetett 4 órás Le Mans-t LMP1-ben, ahol a világ minden pontjáról jöttek pilóták. Majdnem egy Indianapolis 500-at fullon, ami szintén majd négy óra volt - 12 körrel a vége elõtt egy kedves versenytársam kipöckölt -. Monaco-t 2007-ben az rF akkori legjobb modjával F1-ben, és rengeteg GT-t. Ezek közül csak a WTCC ben eltöltött idõben mentünk 2xtizen köröket, a többiek egyike sem volt rövidebb egy óránál. Nem az életem akarom elmesélni, csak érzékeltetném, hogy nem ma kezdtem el. Nagyon is a "faszba" jön az élet és a szim egymáshoz. Természetesen, az elmúlt tíz évrõl beszélek, de egy-két darab, már elõtte is megvillantotta a karmait. (Pl. Mister Grammond munkái, ahogy azt már az elõttem szólók megemlítették.)
Nem érzem bénának magam. Persze, ettõl még lehetek. Tanultam annyi mindent, hogy sok is volt, de vagyok annyira szeren - talán ezek következményeként -, hogy tisztába legyek: amirõl nem tudok, az attól még létezhet. Ezt kéne figyelembe venni. Ahogy én is megteszem ezt másokkal szemben.
Elnézést a hosszú háeszért.
Kösz a türelmet, Laci.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Nálam sajnos idegesítõen szaggat. Vennem kéne új videokártyát, meg merevlemezt is
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
De ez már nekem is sok. Ha kell valakinek akkor áron alul eladó!!!!
Semmi ilyen gondom nem volt ott. Tökéletesen bevett a kormányom minden kanyart. Már próbáltam ugyan azzal a beállítással is mint a 2011-be, de nem lehet az íven tartani. Mintha nem fordulna a kocsi.
4. túl erõs jogosan, de a 3. szint meg túl gyenge még a billeseknek is, williamsel nyertem már 3 versenyt...
Az milyen már hogy controller-el 4-5 másodpercel gyorsabb köröket tudok menni, és azzal íven lehet tartani a kocsit????
X-box-ra van valakinek valami használható beállítása? Én asszem az összes variációt végig próbáltam már.
Rfactorban imádom azt a kanyart, nem is értettem itt miért nem sikerül úgy
Szuperlágyon indultam a és a 17 körös versenyen elszenvedtem a 10. körig, mert azt mondták a 2. körben hogy 10 percen belül gyenge esõ. 8. körben már csöpögött, de a 10.ben már csúszkáltam és kijöttem intermediate-re miközben a többiek a 6.-7.ben váltottak keményre. 20 másodperc volt a hátrányom, de annyira elkezdett esni, hogy 3 kör alatt megvolt mindenki, amikor is kimentek esõgumiért, és a végén csak 3. lettem mert úszott az autó <#idiota>#idiota>
ÉRDEMES MEGNÉZNI A KÉPET!!!
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=97824627
Hát több mint érdekes...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Meg kell tanulni ésszel, a lassulással arányosan visszaváltogatni. Hogy te tavaly is gyorsabban váltottál az egy dolog, tavaly lehetett idén szopi van ...
Valaki rakjon már be egy videót, hogy sikerül 5 perc alatt szétdurrantatni a motort ! 😊
Ez volt a csúcspont 😄DDD
Hogy a faszba jön egy utcai autó, egy játékban lévõ f1-es autóhoz?
Három kör után motor puff.
Elõször azt hittem, hogy megint begyûrûzött a "defekt effekt" - mint azt már lentebb írtam, de a tizensokadik bumm után már jobban megnéztem, és a motor száll el. A vicc, hogy mindegy neki hol. Egyenesben szokott a legsûrûbben. De túlhajtva sincs, mert odáig még nem jutottam, hogy dúsabb keverékre állítsam, a visszaváltás nálam mindig ilyen volt. De jön a lényeg.
Egy mai F1-es autó motorját - elméletben, mert azért van kivétel - nem lehet széthajtani. A valóságban sem azért szólja el magát mert a pilóta barom, hanem anyagfáradás, elhasználódás következtében. Sok állás, rossz hûtés, stb...
Túlpörgetni nem lehet, mert van benne egy leszabályozó rendszer, ami nem engedi. Sem visszaváltáskor, sem pedig az egyenesekben. Amit a közvetítésekben hallunk, az nem vicc, a váltóban rosszul megválasztott áttétel következményeként (vagy nem számoltak hátszéllel+DRS) elfogyott a 18 röpcsi és a motor szépen leszabályoz. Visszaváltásnál pedig - mint az köztudott, inkább a nulla mp felé tendál, mint a 0,1 felé -, fordítva sül el a dolog, mert ekkor a motor túlpörgésének elkerülése végett megfogja a hátsó difit. Ez nagyon ritka, mivel ha jól van belõve a kocsi egyensúlya, és a pilóta a maga ritmusa szerint vált vissza (tehát jól, ahogy szokott), nem tör ki a segge. Ez ilyen egyszerû.
Így hát, számomra véget is ért a 2012 élvezete - mert egyébként nem lenne rossz -, mivel ezen okoknál fogva, nem tudok nyomulni vele.
Talán majd észbe kapnak, vagy valaki belövi rendesen, csak úgy szorgalomból.
Megjegyzem, soha nem ment szét alattam egyetlen autó sem. (Már mint az életben, és fõleg nem ilyen okokból kifolyólag.) Pedig küldtem már egy-kettõt.
Na, mindegy, ez van. Minden évre van valami, ami hazavágja, az amúgy "nemlennerosszjátékot".
Persze még mindig benne van, hogy én vagyok béna, és felejtettem el vezetni kategória.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
Na meg alapban füstöl a járgány az elsõ másodperctõl kezdve.
Néha féltucatnyian összejöttünk és úgy nyomtuk le a VBket. 😊 Le volt bontva egy-egy futam, és mindenki mehetett x kört, több váltásban, ha addig nem szenvedett balesetet a gép az autójával. 😄
Részemrõl imádtam, és az elsõ részét is. Hatalmas móka volt, különösen Phoenix és Mexico City pályája. 😊
A medve nem játék.
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Sajna csak holnap kapom meg a játékot.Azt szeretném kérdezni, hogy a vb-t kivették,akkor nemis lehet ugy játszani hogy sorba adja a pályákat mintha vb-t játszanék?A kvalifikáció 3 része megmaradt-e?