21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#14198 G25-m van, a driverben fix 900 fokon hasznalom, amit nem szeretek allitgatni, normalis programokban lehet allitani. Az F1 2012-ben is, de valahogy megsem jo.
Igazabol nem az FFB erejevel van a gondom, az teljesen jo. Az volt a gond, hogy kozepallasban „fityeg” a kormany, nagyon keves rajta az ero.
Valszeg a kontrolleresek vagy az egyszerubb kormanyosok miatt valszeg nem linearis az nyomatekatvitel, igy kozepen szanekosan kevesebb erot adnak at.
A kormanyelforgatas linearis barmilyen szogben (beallithato) de a csatolt ero a kozepetol felfele mutato parabola.
Gondolm azoknak akik 180 esetleg max 360 fokos kormannyal toljak, nagyon durva lenne kozepen az erzes, ezert vettek lejjebb az erzekenyseget. Remelem ez majd lehet allitani (kicsir ra az esely:/).
A problema ott van, hogy egy F1-es auto kormanyszoge boven 500 fok felett van (nem 180-as arkad:P), es a jatekban erzesre mintha 180-ra hangoltak volna a kormayeroket;) -
#14197 Ezen mindig csodálkoztam! Ha jól rémlik nálad játékban maxra, profilerben pedig 100% fölé húzva (140%)is gyenge volt a force. Nálam a játékban a 0-nál egy fokozattal van magasabbra állítva, de nemrég már a profiler-ben vettem még visszább, mert a játékban már csak kikapcsolni tudtam volna :) Igaz nekem csak egy DFPro-m van de játékban még a fenti beállítások mellett is olyan FFB van, hogy egy 50% futam végére lever a víz :) Érdekes, hogy milyen különbségek vannak az egyes vezérlők között és az, hogy egyesek szerint az F1 2012-nek van a legrosszabb kezelhetősége a megjelent részek közül A DEMO-ban valóban furcsa volt, alulkormányzott volt meg mittudomén, de jelen állapotában szerintem egész kezelhető, igaz kijött rá időközben 12-13 javítás :) -
#14196 TC-t mindig közepesen hagyom ( azt hiszem ez volt a szint neve ) , mert billentyűzettel tolom :D -
#14195 Én jól elvagyok, nincs nagy ffb, inkább csak effektek vannak, de hihető, viszont gumihő, kopás, benzin az mind mind nagyon jól működik. Sok 50-100 %-os versenyt tolok vele . -
#14194 Vagy a tobbseg igenye miatt engine szinten van bedrotozva valami, es nem lehet megoldani; vagy amit irtal, a menukbol teljesen kikapcsolva is tudjak majd hasznalni, elhigyek, ez most valodi es nehez;D
Mivel az elozo nem volt annyira rossz (leszamitva a kormanyzast es az FFB-t:P), ezt is valszeg megveszem, egyreszt a regi autok miatt (az mindig jobb erzest ad vissza, ha nem gagyizzak el), es talan javitottak rajta valamit.
En mar a 2012-vel is el lettem volna. OK, van benne egy kis TC, de hat ez ilyen, inkabb az FFB idegesitett:/ -
#14193 Ez így van, de mond már meg mi a fenének nem lehet kikapcsolni a TC-t ....
Attól a sok millió úgy sem használná ....elférne. Bár ott van a lámaságifaktor, hogy mindent kikapcsolva nem lehet közlekedni vele, mekkora egy szar játék ez .....) -
#14192 Mindig mondtam, a Codies nem hulye, valszeg tudna tutit csinalni, ha akarna, de hat ok elsosorban eladni szeretnenek, nem kult programot csinalni minimal felhasznalonak, mint az LFS/nKP/rF/iR/AC:) Persze, ok is leadni szeretnenek, de hat... ;) -
#14191 Jah, ez sajnos ilyen marad, pedig nincs am olyan buta motor alatta..... -
#14190 Xmillio vs. nehany elleneben nem hinnem hogy sokat lehetne tenni;D
90$-ban gamepad-del toljak, mar az is csoda, hogy nem veszik ki ebbol is a cockpit nezetet mint a GRID2-bol, aztan marad a TV-cam, mert a TV-ben is az van:D -
#14189 faceb-on már lassan napi szinten nyomom nekik
hogy csinálják meg végre normálisan az All-Assist-OFF módot
gyertek ti is, hátha kérésünk meghallgatásra talál ez egyszer :) -
#14188 Elvileg a Reaiza-nak lsz vagy lett volna egy Senna-s programja, lehet naluk van a licensz. Bar kicsi ceg, de Brazilok, igy elonyben vannak. -
Crome #14187 Végre lesz benne mentés. Így legalább tolhatok 100%-os futamokat és nem kell végignyomnom egyben 1,5-2 órát. :-) Már ha jó lesz a mentési rendszer, amivel azért szokott gond lenni, mint tudjuk... Mondjuk azért érdekelne, hogy Senna melyik játékba lett már licenszelve. -
fcbdavid #14186 F1 2013 kérdezz-felelek magyarul: KATT Érdemes elolvasni :) -
#14185 Továbblépsz a következőre. De van restart session is. -
LESCO #14184 Nem is a futam közbeni mentésre gondoltam, hanem arra, hogy ha egy futamból kilépek a felénél mondjuk (mintha feladnám valami miatt), akkor legközelebb újra ugyanazt kell lefutnom, vagy léphetek tovább a következő futam gyakorlására?
A modokkal kapcsolatban van valami tapasztalat? -
#14183 Today we’re very happy to announce that F1™ 2013 will launch on October 4th for the Xbox 360, PlayStation 3 and PC. The full release schedule is as follows.
Europe: October 4th
Australia: October 4th
Middle East: October 4th
Africa: October 4th
North America: October 8th
South America: October 8th
F1 2013 is available to pre-order from all major retailers, for a full list head to our Facebook app. We're aware of the interest in the PC version and can confirm that the Steam pre-orders will be available around 6 weeks (Est.) prior to launch. -
#14182 1. mentés - patch javította
2. túl sok eső - patch javította
3. futam közben mentési lehetőség nincs, kilépés van -
#14181 Ezt még nem néztem, mert nem látom mi értelme lenne abbahagyni a versenyt :D
Ha legközelebb elindítom, akkor megnézem. -
LESCO #14180 Bocs, lehet hogy furán fogalmaztam.
Valahol azt olvastam, hogy nincs olyan a menüben, hogy quit race, vagy ilyesmi. Csak úgy lehet kilépni egy versenyből, ha tönkremegy a kocsi. Szóval nincs olyan menüpont, hogy end race vagy quit race. -
#14179 Csak a virágbolti szar.
Esős versenyekről nem tudok nyilatkozni, bár mintha changelogban olvastam volna, hogy javították. Eddig inkább practicet nyomtam, illetve egy versenyt karrier módban, az száraz volt. A következő is száraz lesz, ha jól láttam az időjárást.
"Olyasmit is olvastam valahol, hogy nem lehet abbahagyni egy futamot csak úgy akármikor, hanem végig kell szenvedni?"
Ezt a kérdést nem teljesen értem.
-
LESCO #14178 És még valami:
Melyen modokat érdemes felrakni az eredeti verzióhoz, hogy javuljon a játékmenet? Találtam egy új damage modellt, meg a Realism mod 3.1-et, valamint a 2013 modot. Ezek használhatók, vagy bugosak?? -
LESCO #14177 Sziasztok!
Visszaolvastam pár oldalt, meg egyéb fórumokat, és lenne néhány kérdésem az F1 2012 jelenlegi verziójával kapcsolatban:
Olvastam sok helyen, hogy a mentéssel vannak gondok. Ez a hivatalos verzióra is érvényes, vagy csak a virágbolti vacakol?
Állítólag a versenyek 70 %-a esős verseny. Ez javítva lett valamelyik patch-ben? Olyasmit is olvastam valahol, hogy nem lehet abbahagyni egy futamot csak úgy akármikor, hanem végig kell szenvedni?
Előre is köszönöm a válaszokat...
-
#14176 Hehe, ügyesek ! -
#14175 A Youtube 2 masodperc alatt kiszurta, es le is tiltotta:DDDD Valszeg az F1 logot ki kellett volna takarni:P -
#14174 -
#14173 Ez meg aktualisabb, amig nem torlik innen is (link a kepen:P):DDDD
-
#14172 Aktuális :)
-
argo001 #14171 Van valakinek használható kormánybeállítása F1 2010-hez, MOMO kormányhoz? Elkapott a nosztalgia, de első indításkor persze hogy elcseszte a játék a régi beállításaimat... -
#14170 * 2013-as kocsikkal is mehetünk a régi pályákon
* régi autókkal is mehetünk az idei pályákon
-
#14169 Pár info a közelgő játékról, amiket a Codies meg is erősített:
* eggyel több nehézségi szint lesz
* ismét skálázható a gumikopás
* 2013-as kocsikkal is mehetünk a régi pályákon
* régi autókkal is mehetünk az idei pályákon
* a régi pályákon nem lesz DRS
* multiban kikapcsolhatóak az ütközések -
Itt előre rendelhető. -
#14167 Jaja, csak a 13 promo videói (hotlap) kavartak meg, mert abban is tv cam van, azt hittem kiszedték a középsőt, de szerencsére nem :D -
#14166 Kivi leszek 2013-ra .. :-) nekem is kell egy reinstall .. -
IXEMGabeo #14165 az ott én vagyok előtted:D
Hamarosan visszateszem a gépemre azt megint toljuk:D -
Crome #14164 Mondjuk úgy, hogy még élőben is szerintem 300-nál minden emberből Slenderman lesz. :-D -
#14163 Ők Slendermanek..! Asszem erre is van valami fix, ami "HD" nézőket rak be, de szerintem nem ez a legfőbb lényege a játéknak.. 300-as tempónál nem a pixelbözsiket nézed. -
#14162 azok a nézők odabasznak -
#14161 Középen van, ha máshol látod videókban akkor az azért van, mert létezik realistic tv cam csomag, ahol a valós helyükre kerülnek a kamerák.
Példaként egy saját kép:
Nekem valahogy jobban bejön így .. -
#14160 Baxa meg, nincs pénz a kártyámon, tegnap vettem meg a Fable 3-at. -
#14159 Jogos, csak megkavart hogy a 13-ból is ebben a nézetben mutatják a hot lapokat, azt hittem megszűnt a középső sisak feletti kamera, de megnéztem a warez verziót és nem :D