| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Biztos nem 3%? :) Mondjuk ennyi a vezérlő alap beállításánál is meg van adva. Az megint másik dolog, hogy a legtöbben mint ahogy én is ki szokták nullázni.
Amúgy kicsit az az érzésem ezzel a játékkal kapcsolatban mint az Uwe Boll filmekkel, egész egyszerűen divat fikázni. Annak aki már bele tett pl. az rFactor-ba egy pár kört, már rögtön sz*ar, gagyi, árkád. Csinálhat a CM bármit ami jobb minden eddigi F1-es megoldásnál, kivitelezésnél, az akkor is csak fikázásra ad okot. A magam részéről, lehet akármilyen árkád, kevés autós játék nyújt ilyen hangulatos versenyzési élményt, F1-re leszűkítve meg különösen. Kötve hiszem, hogy bármelyik rF, vagy F1 Challenge MOD akár a közelébe érhetne, de akkor viszont nem értem mi a fikázás alapja. Ha mégis jobbak a MOD-ok, akkor azokkal kell játszani, vagy ha maga az F1 sem érdekel nem értem mi értelme a lehúzó hangvételű hozzászólásoknak!