Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha ez komoly akkor erõsen bánom hogy elõrendeltem.
Milyen már hogy ezt kiveszik? Jó hogy nem a Q1-et és a Q2-t is kihagyják a játékból. Én mindig végigcsináltam ezeket az edzéseket, és kifejezetten élveztem.
Merem remélni hogy csak valami tévedés az egész....
5perc 12 sec-nél
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Amúgy idén a 20%-os online futam 25%-ra változik. Akik csak careert szoktak nyomni, ajánlom hogy adjanak neki egy esélyt. Ha érettebb emberek jönnek össze, elképesztõ feeling tud lenni. Javaslom az idõmérõs futam választását, tapasztalatom szerint az kiszûri az autóversenyt az Unreal Tournamenttel összekeverõket. Aki belerakja az erõfeszítést az idõmérõbe, az már nem akarja leamortizálni a kocsit az elsõ sikánban.
.
Bár régen volt valami olyan F1-es játék ahol az ellenfél nehézségi szintjét százalékban lehetett megadni. (asszem 80-120% között) Na ott mindenki belõhetné magának és nem csak 4 nehézségi szint közül lehetne válogatni. De én nem panaszkodom, nekem jó így.
"C:/Users/*your name*/My Documents/My Games/FormulOne2012/" helyen már csak a hardware-s cuccok vannak
Tavaly volt ehhez valami mod? Szerintetek lesz idén hozzá?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Az AI semmit sem változott, ugyanúgy vonatoznak egymás mögött, azokon ahol nincsenek tempós kanyarok vígan lehet nyerni, mert a gép leggyengébb pontjai továbbra is a féktávok.
Még csak pár versenyt vittem , így nemtudok és nemis akarok róla lesúlytó véleményt adni, de elsõ blikkre ezek így basszák a csõröm. Ez a young driver test egyébként mire is jó? Mert szép és jó, csak máshol ezt úgy hívják h TUTORIAL..
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
Az auto fizikája még mindig nem az igazi, de a látvány kárpótol 😊
HD gameplay: http://youtu.be/iwXwC7XUCKs?hd=1
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Szerintem így , hogy erõsre van rakva driverben, meg kicsit hozzáigazítottam a játékban is, elég jó ! Nem sim de élvezhetõ, és tartja úgy ahogy középen is, nyugodtan lenézhetek gombokra, nem indulok már el a fal felé 😊)) .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"Az idegbeteg kormány rángásnak már nyoma sincs mint a demóban jeee"
Ha tényleg így van az jó hír, bár nekem a DEMO-ban sem rángatott, csak nem fordult 😄
majd patchben ez is javítandó
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Az hogy most pole-ba van még nem jelent semmit hisz ez egy edzés volt, tehát a gép gyorsul majd idõmérõre, bár õ meg kemény keveréken ment tehát õ is gyorsabb lesz...
Látod a Williamssel ilyen vezetéssel simán a poleban lehet az ember😮 na ja, csak elfelejti mindenki, hogy az xbox kormány a lehetõ legjobb