Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm a segítséget😊
az a tutorial része, a flashback használatára hivatott megtanítani

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

az nem bug!!! Az a defekt dolog azért van benne hogy a Flashback-et is megmutassa hogy hogyan kell használni. Csináld végig. Az direkt van benne!!!
Sziasztok! Az bug lehet a játékban hogy mielõtt elkezdeném a chelennge-t, van ilyen tutorial, de az egyik részénél ilyen kék részekre kell rámenni és az egyiknél mindig defektet kapok.
milyen nehézségi szinten csináltad ezt a hungaroringen és milyen távon?
gallardo
Azért számos bug van a játékban, pl ami engem legjobban zavar az, hogyha nem vagyok a pályán az AI megközelítõleg 1-1.5 másodperccel lassabb köridõket megy és az elsõ 18 autó 6 tized másodpercen belül van. A másik amin mosolyogtam, hogy hungaroringen az verseny kezdetén csepegett az esõ és az összes ellenfél intermediate gumikkal állt rajthoz, nekem is alapból ezt rakta be az elején, de a szárazpályán lágy keverékkel két kör alatt kiautóztam több mint egy boxkiállásnyi elõnyt felraktam én is az intermediate gumikat és Caterhammal lazán megnyertem a versenyt.

Csak holnap kapom meg a játékot és sajna új kormányt is kell vennem.
Elõre elnézést kérek hogy ide írom (köze nincs az F1-hez) de ha van itt X-box-os akinek a microsoft (fehér) kormánya van az írhatna valami véleményt róla.
Köszönöm és bocsánat.
erre sokan panaszkodnak. Vagy esélyük sincs se a pontszerzésre se a csapattárs megverésére (ami miatt nem tud jobb csapathoz szerzõdni career-be)
vagy proff... szinten megint világbajnok lesz az elsõ évben.
Tormiee17
Velem is ez van 😄

Gabor77
Engem az idegesít leginkább, hogy Legenden 2mp-et kapok a csapattársamtól, Professional nehézségen meg fordítva...nincs arany-közép út...

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

Milyen parasztok a szomszéd szerelõk, hogy nem húzzák el a vezetékeket... <#zavart1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Legmagasabb fokozat elõzésre való ,nem hogy egész idõ alatt azzal gyilkoljuk a motort 😊)))

Tankolni lehet többet, akkor tovább bírja magas fokozaton, kérdés megéri-e, hogy atom nehéz autód lesz a verseny felében ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

visszaváltással lehet füstöltetni a motort elég könnyen ezt pár helyen olvastam is és tapasztaltam is 😊 nem lehet már visszadarálni mint az állat 😊
bár még 23 kört simán elmentem a füstölgõ motorral aztán crasheltem egyet..xD úgyhogy nem tudom meddig bírta volna még 😊
A GP sorozat messze megelõzte a korát, sõt számos vonatkozásban a mai napig utolérhetetlen. Egyetlen gondja volt, h a multit teljesen elhanyagolták benne(ez a GP4 2001es megjelenésénél már elég nagy gond volt, elvégre ekkor már közel sem volt ritka az otthoni net,mégha betárcsázós is), ezért az EA hányadéka (f1 challenge) sokkal nagyobb ismertséget és népszerûséget hozott magával.

Mit tagadjam nekem örök kedvencem. A dinamikus idõjárás már akkor gyönyörûen levolt modellezve, fõleg egy száradó pályán, ha vki ráfutott a rázóra ott el is dobhatta a gépet, az AI szerintem a mai napig az egyik legjobb, fõleg ami a gépek védekezését illeti, a setupolás is széleskörû volt. Én nagyon sajnálom h nemjött belõle több.

i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;

1996 94et dolgozza fel de 96ba csinálták

<#csodalk>

Grand Prix2 by Geoff Crammond 1994!

Mindegy volt hány %os futamot mentél betudtad állítani elõre a taktikát.....

Jézusom ezek a track camerák(meg üldözõ kamerák) 😞

hungary27
ja meg teljes versenyben be lehet állítani a taktikát és hogy mikor legyenek box kiállások. ja és az austini pálya nagyon jó lett.
Én mindig a piros tartományban már váltok ritkán várom meg a lila tartományt így nálam eléggé esélytelen, hogy valaha is kifigim nyírni a motort. Egyébként ami fontos változás még, hogy az idõmérõ elsõ szakaszában amikor beállítod az autódat utánna már nem lehet hozzányúlni se az idõmérõ többi részénél sem a futam elõtt. Ez nagyon jó, mert így hiteles.
hungary27
nem tudom de nekem mindig füstöl és nem égetem a motorom
Dupla pit 😄
Játékba én még nem láttam 😄

A füst állítólag csak egy kis bug (tavaly is volt ilyen) viszont fórumon valaki arra panaszkodik hogy ugyan õ vált és nem automata (valószínû ezért) de állandóan kinyírja a gépet. És állandóan figyelmezteti a mérnöke hogy vegyen vissza a motorból mert nem fogja bírni.
Nem tudom hogy ez mennyire igaz...
hungary27
nekem az elsõ kör után füstöl😞
Motort sikerült már valakinek kinyírnia?

THX az infót mindenkinek. Legalább tudom hogy csak max üzemanyaggal érdemes futamon indulni 😄
tobias88
rich-en 2kör alatt megeszik 4-5öt, közepesen meg ha annyival indulsz ami a versenyre kell, +2 megmarad a végén
Ez tényleg így van tapasztalatom szerint is. Sõt a 3 üzemanyag keverék között is sokkal nagyobb a különbség a motor teljesítmény leadásában mint a tavalyi gameban. Én a Maláj nagydíjon voltam kénytelen levenni a motor teljesítményét rám is jöttek masszívan 2 kör alatt.
tobias88
azért az túlzás, heves esõben azért kicsit korcsolyapálya feeling érzõdik
Akik már játszanak vele azoktól érdeklõdnék üzemanyag fogyasztásról!!!
Fórumon sokan írják hogy ha legmagasabb fokozatba akar menni az ember huzamosabb ideig akkor csúnyán "túl kell tankolni" mert a kevés üzemanyag opcióval alig lehet versenyt befejezni.
Plusz: állítólag olyan is volt hogy idõmérõn kiment 7 körre elég üzemanyaggal és 2 gyors kör +fel/le vezetõ kört alig bírt megcsinálni.
Elõre is köszönöm az infót!!!
adam46
Nem rossz a játék, viszont pálya elhagyásnál ez a automata gáz roppantul idegesít. Nem szoktam vágni a pályát, de azért néha egy-egy szélesítés benne van. Alexease nem lehet valahogy kilõni ezt, egy kis bütyköléssel? 😊
Igen, elvileg holnap, de az üzletek már ma megkapják hogy reggel a polcon legyenek, így aki jóban van az üzlettel az már ma megkaphatja. Én egyfolytába telefon közelbe vagyok, hogy mikor hívnak. Tavaly is egy nappal megjelenés elõtt megkaptam.
dr Kotász
Nálunk csak holnap jelenik meg a game?
SpeedXHUN
aha

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

A "k" az mi? 😄 kiló? Azaz 3-5000???
V43 1105
Felmérés céljából kérdezném, van-e itt olyan akit érdekelne F1 2012 kulcs, ha minden igaz STEAM verziós, kedvezõ áron? Gondolok én itt 3-5k közötti árra..

Köszönöm elõre is válaszokat !

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

köszi a segítséget!

JUVEfun
<#worship><#worship><#worship>

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Köszönöm!

Nos asszem mégis a videokártya driverével lesz baj... Valószínû ütközik valami korábbi verzióval... Úgyhogy hétvégéig hanyagolom,majd a formázás megoldja😊
lac coo
A saturationt állítgasd !
Nálam 900 fokon van a driverben és 63 %-on van a saturation a játékban , így egyformán mozog a kettõ . De ha beállítod a kormányodat 310-320 fokra és a játékban 0%-ra akkor is jó .

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni egy probléma megoldásában. Leszedtem a demo-t. Steam szépen felrakja,el akarom indítani,és folyton azt írja ki,hogy directX 10 vagy 11 támogatás szükséges. Na most ez azért furcsa,mert vista oprendszerem van,64 bites,és egy 5-ös szériás ATI kártyám,ami mindkettõ támogatja a 10-et is mindenképp,de a 11-et is.
dxdiagban dx 10-et ír. Már frissítettem minden létezõ drivert,programot,aminek köze lehet a dologhoz,de semmi elõrelépés. A konfig nem egy monstrum,de mennie kell a játéknak,elvileg.egyedül a steamet nem tettem újra,meg a demót,de most nekiállok annak is,dde nem bízom benne,hogy a hiba abszolválódik ettõl. Hétvégén tervezek win reinstallt is,mondjuk nem pont ezért,hanem mert elég régen lett újrarakva. Tegyek inkább win7-et? Hátha azzal nem lesz ilyen problem?

Akinek esetleg van valami ötlete,szívesen venném! Köszi...
JUVEfun
A kormány elfordulási szöget lehet a játékon belül is állítani vagy csak a Logitech Profiler-ben ???

Palinko
de hol vannak a régi idõk gépei? ha jól emlékszem igértek valami ilyesmit.
lac coo
Irányíthatósággal nekem sincs bajom, mivel meg sem mozdul az autó megy az amerre csak akarom, tûzön-vízen át 😊

Danecay
Na, a sok negatív vélemény mellett az enyém az, hogy DEMO-val ellentétben teljesen kezelhetõ az autó és élvezetes a vezetés, amihez lehet hozzájárult az autó beállítása is, de érzésem szerint már gyári beállítással is kezelhetõbb mint a DEMO. A DEMO alapján abban bíztam, hogy valamilyen módon át lehet majd ültetni a 2011 irányíthatóságát a 2012-ben, de kipróbálva a teljest már nem érzem szükségét.

tobias88
Amúgy nektek is folyamatosan füstöl a kocsi? Williams-el vagyok, de borzalmas ahogy égeti az olajat <#idiota>
JUVEfun
Elsõ tapasztalatok pár kör után :
Grafika: 10 (nagyon szép)
Menü : teljesen egyértelmû,jól használható
Kormány: miután beállítottam ,hogy G25 tökéletesen mûködik (jó,jó még finomitgatni lehet rajta)
Hang : hát azon lehetne mit csiszolni,de majd a modderek....vagy jön egy javitás
Összességében a 2010-hez képest (2011-t kihagytam) sokkal jobban tetszik nekem...(simnek azért nem nevezném , de jól játszható, azért az arcadnál jobb)
Multit még nem próbáltam.

V43 1105
Tunngle 😛

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Firerock
Az ellen nem lehet mit csinálni hogy ne robbanjon fel a motor állandóan a qualin? Versenyen semmi probléma,de ha egy hosszabb egyenes végén normálisan váltok vissza akkor szétrobban,nagymamásan lehet csak váltani,de akkor nagyon sokat veszítek...:/

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Batmanci
Azokkal nagyjából egyet értek, amiket leírtál.
Nem tudom milyen kormányod van. Viszont a hepe-hupa minden pályán egy adott helyen van, tehát jól adja az utasítást a vezérlõnek. (Jó, hogy kamu, de mi legyen? RB szim 2 gurigáért, vagy 'tomén)
😊

Ami viszont zavar, az a "deffekt effekt"!
Alig mentem körbe 30x, de 10 már volt.
Ezt idáig mindegyikben szívtuk.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki