21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#14158 Mondok 2 példát a 12vs11 változásokra :
* ha boxkiállás után átvágod a fehér vonalat, büntit kapsz
* legend szint végre tényleg nagyon nehéz lett, dobogó közelébe alig jutok el -
#14157 Mert a TV-kamera bal oldalt van, azért :) És nem igen szoktak úgy vezetni, hogy azt lásd ami azon a kamerán van :DDD -
#14156 A TV Kamera miért nem középen van, mint a korábbiakban? Ezen a videón is balra van, elég idegesítő :D -
#14155 Gondolkodom rajta, még van 3 órám. :) -
#14154 2012 azért fejlettebb mint az előző kettő, patcheket tedd fel és nem lesz rossz. -
#14153 Jelenleg F1 2011-ezem, most 7,5 EUR az F1 2012 (még 3 óráig). Megéri, van akkora előrelépés? Vagy egy bughalmaz, mint a 2010 volt? :D -
#14152 Igen, így valahogy, vicc, hogy ezt nem látják. Senki nem ért ott a Forma 1-hez? -
#14151 Büntit kaptam mikor a gép kihatjott a box utcából, és át lépte a képzeletbeli vonalat -
#14150 Nem is lenne ezzel baj, ha csak akkor büntetne amennyiben előnye származik az embernek a levágásból, de sajna a F1 2012-ben azért is bünti járt ha az ember elfékezte magát, túlcsúszott a kanyaríven és vissza akart evickélni a pályára, ami önmagában is hátrányosan érintette és ehhez jött még az igazságtalan büntetés is. -
#14149 Most látszik, hogy megmaradt mindenféle idegesítő dolog, kicsúszik a pályáról, akkor baszogat pálya levágásért. Köszönjük szépen. -
#14148 Red Bull interjú a Codies-zal -
paj01 #14147 Kíváncsi vagyok hány évig élnek meg még abból, hogy ugyanazt az engine-t foltozgatják. Ez is most gyakorlatilag egy DLC. GRID, DIRT, F1 mind ugyanaz csak a modellek mások. Aműgy alapból nincs baj ezekkel a játékokkal, de jöhetnének már vmi igazán nextgen dologgal ha már itt az új generáció. F1-et tovább kéne vinni erről az árkád vonalról. -
fcbdavid #14146 A Codemasters Racing lerántotta a leplet következő F1-es játékáról, mely számos újdonsággal próbálja levenni a vásárlókat a lábukról! -
#14145 Pár képecske:
-
#14144 18 perc gameplay
-
#14143 F1 Classics: 1980s Content includes:
- Five iconic cars from Ferrari, Williams & Lotus
- Ten legendary drivers including Nigel Mansell, Mario Andretti, Emerson Fittipaldi, Gerhard Berger and others
- Circuito De Jerez – Former host of the Spanish GRAND PRIX™
- Brands Hatch – Legendary former home of the British GRAND PRIX
F1 Classics: 1990s Pack Content includes:
- Six Iconic cars from Ferrari & Williams
- A host of famous drivers including David Coulthard, Eddie Irvine, Alain Prost, Jacques Villeneuve and others
Classic Tracks Pack includes:
- Imola – Former host of the San Marino GRAND PRIX
- Estoril – Past home of the Portuguese GRAND PRIX
-
#14142 Kösz, azt hittem csak fbre nyomták fel, nem akartam oda linkelni.
Mondjuk ebből sokminden nem derül ki, kiváncsi leszek. Jó lenne, ha komplett régi szezonokat lehetne nyomni, de erre nem látok túl sok esélyt. -
#14141 -
#14140 F1 Games from Codemasters
Classic cars, drivers and tracks coming to F1 2013 this autumn. -
#14139 Perfect. -
#14138 Teljes prezentáció, feature list. Platformok is kiderülnek. -
#14137 Már az is több lenne, mint a semmi... ( ami pl. eddig volt :D ) -
#14136 Azt írják a facebookon, hogy bejelentés. Remélem 1-2 screenshot is lesz, esetleg video. -
#14135 Whoppá!
Mire lehet számítani?
Rendes bemutató? Néhány screen-shot? -
#14134 Holnap.
-
krisz921119 #14133 Sziasztok!Feltettem az F1 2011-et,és mikor rámegyek a nagydíjra kiválasztom melyik autóval melyik pályán akarok menni, majd elkezd tölteni egy idő után eltűnik a töltést jelző ikon és nem csinál semmit.Ugyan ez van a karrier módnál is.Előre is köszönöm a segítségeket. -
#14132 Most júliusban jön a bejelentés, a trailer meg a feature list. A játék már kész van. Megjelenés szeptemberben várható idén is. -
#14131 Jó ötlet, de kommentekbe igazság van, először csinálják meg jóra a játékot :D :D
(Mondjuk régi Nürburgringen vezetnék Nigel ellen :3 ) -
Crome #14130 Én ennyit találtam róla, mint esetleg újítás, de még ez sem biztos. -
#14129 Oh....nem árt ezt tudni úgy hogy már a 13-masról várok legalább 1-2 in-game videót + hírt :D
Még igazán hír sincs róla, vagy van ???
Valami újítás lesz?
Értem úgy, hogy '11-esbe még pl. nem lehetett fékerőt állítani. -
HJ #14128 A virágboltis topicban elég részletesen benne van, hogy lehet az összes (12) javítást felrakni a tört játékra és úgy stabilan fog működni + a hibák nagyon nagy része is megszünik :D -
#14127 Sikerült nagyon nehezen össze tákolnom hogy működjön, igazából patchelned kell 5-re, sorban.
De a megoldás az hogy meg veszed, és mind a 12 patchet felteszed....
(mondjuk ezért nem fogom sztem meg venni a 2013-mast se, teli lesz hatalmas bugokkal ez is :/ ) -
gergely78 #14126 sziasztok f 1 2012 játszom karierben egy idö után nem müködik az atomatikus mentés mit kell csinálni hogy müködjön -
#14125 Az a szóbeszéd járta, de ezek szerint mégsem. Arra írtam azt amit :) -
#14124 Nem merték nehogy felrobbanjon valami :D -
#14123 nem úgy volt Silverstone-ban mutatják be? -
#14122 Még mindig semmi infó! Remélem szeptember végén vagy október elején dobnak legalább egy közleményt amiben közlik, hogy ja, amúgy már kijött a játék :) -
#14121 Köszi! :) -
#14120 Nem kapsz. A nehézségi fok a futam közbeni kihívásra van hatással. Viszont igyekezz a karrierrel, mert itt a kanyarban a 2013. -
#14119 Sziasztok!
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy 2012 karrier módban számít e, ha a nehézségi foknál letiltom a flash funkciót (a replayből folytatást)?
Arra gondolok, hogy pl. ugyanolyan teljesítmény mellett kikapcsolva jobb szerződéseket kapok?