Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Elõre elnézést kérek hogy ide írom (köze nincs az F1-hez) de ha van itt X-box-os akinek a microsoft (fehér) kormánya van az írhatna valami véleményt róla.
Köszönöm és bocsánat.
vagy proff... szinten megint világbajnok lesz az elsõ évben.
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Tankolni lehet többet, akkor tovább bírja magas fokozaton, kérdés megéri-e, hogy atom nehéz autód lesz a verseny felében ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
bár még 23 kört simán elmentem a füstölgõ motorral aztán crasheltem egyet..xD úgyhogy nem tudom meddig bírta volna még 😊
Mit tagadjam nekem örök kedvencem. A dinamikus idõjárás már akkor gyönyörûen levolt modellezve, fõleg egy száradó pályán, ha vki ráfutott a rázóra ott el is dobhatta a gépet, az AI szerintem a mai napig az egyik legjobb, fõleg ami a gépek védekezését illeti, a setupolás is széleskörû volt. Én nagyon sajnálom h nemjött belõle több.
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
Grand Prix2 by Geoff Crammond 1994!
Mindegy volt hány %os futamot mentél betudtad állítani elõre a taktikát.....
Játékba én még nem láttam 😄
Nem tudom hogy ez mennyire igaz...
Fórumon sokan írják hogy ha legmagasabb fokozatba akar menni az ember huzamosabb ideig akkor csúnyán "túl kell tankolni" mert a kevés üzemanyag opcióval alig lehet versenyt befejezni.
Plusz: állítólag olyan is volt hogy idõmérõn kiment 7 körre elég üzemanyaggal és 2 gyors kör +fel/le vezetõ kört alig bírt megcsinálni.
Elõre is köszönöm az infót!!!
Köszönöm elõre is válaszokat !
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Nálam 900 fokon van a driverben és 63 %-on van a saturation a játékban , így egyformán mozog a kettõ . De ha beállítod a kormányodat 310-320 fokra és a játékban 0%-ra akkor is jó .
Egy kis segítséget szeretnék kérni egy probléma megoldásában. Leszedtem a demo-t. Steam szépen felrakja,el akarom indítani,és folyton azt írja ki,hogy directX 10 vagy 11 támogatás szükséges. Na most ez azért furcsa,mert vista oprendszerem van,64 bites,és egy 5-ös szériás ATI kártyám,ami mindkettõ támogatja a 10-et is mindenképp,de a 11-et is.
dxdiagban dx 10-et ír. Már frissítettem minden létezõ drivert,programot,aminek köze lehet a dologhoz,de semmi elõrelépés. A konfig nem egy monstrum,de mennie kell a játéknak,elvileg.egyedül a steamet nem tettem újra,meg a demót,de most nekiállok annak is,dde nem bízom benne,hogy a hiba abszolválódik ettõl. Hétvégén tervezek win reinstallt is,mondjuk nem pont ezért,hanem mert elég régen lett újrarakva. Tegyek inkább win7-et? Hátha azzal nem lesz ilyen problem?
Akinek esetleg van valami ötlete,szívesen venném! Köszi...
Grafika: 10 (nagyon szép)
Menü : teljesen egyértelmû,jól használható
Kormány: miután beállítottam ,hogy G25 tökéletesen mûködik (jó,jó még finomitgatni lehet rajta)
Hang : hát azon lehetne mit csiszolni,de majd a modderek....vagy jön egy javitás
Összességében a 2010-hez képest (2011-t kihagytam) sokkal jobban tetszik nekem...(simnek azért nem nevezném , de jól játszható, azért az arcadnál jobb)
Multit még nem próbáltam.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Nem tudom milyen kormányod van. Viszont a hepe-hupa minden pályán egy adott helyen van, tehát jól adja az utasítást a vezérlõnek. (Jó, hogy kamu, de mi legyen? RB szim 2 gurigáért, vagy 'tomén)
😊
Ami viszont zavar, az a "deffekt effekt"!
Alig mentem körbe 30x, de 10 már volt.
Ezt idáig mindegyikben szívtuk.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki