Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Két kérdésem volna.
- xbox-on meg lehet osztani a képernyõt, és így ezt a játékot ketten is játszhatnánk?
- a FORCE FEEDBACK OPTIONS és ADVANCED WHEEL SETTINGS menübe miért nem enged be a játék? Controllerrel játszom és szeretnék állítani a kormányzáson.(rettenetesen érzékeny most az irányítás)
köszi
Nálam ha ilyen van a valóságosabb fû miatt eleve kicsúszok a retekbe, plusz a törés is olyan, hogy a hungarocell simán leszedi a légterelõt ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=J_rQVUC7uNY
xopjonleasteam...
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
egy kérdésem lenne. karácsonykor egy barátommal egy net-rõl toltuk a gamát (két külön géprõl) az F1-et. tegnap felmentem, hogy játszok egy kicsit és valami felhõszinkronizálást hablatyolt a steam. majd elindult a játék és teljesen eltûnt a profilom. vagyis nem tudtam folyatatni a játékot ahol abbahagytam... csak úgy indult, hogyha újat kezdek... most akkor a régi az kuka?
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
2. van F12012 MP fix, de ez meg warez téma
3. Logikusan eredeti játékkal is kötelezõ feltenni a coop fixet, merthát anélkül nem megy a Lan, viszont eredetivel menne az "Internet" rész is. Célszerûbb azt használni.
Írtad, hogy félõ, hogy bannolnak. Eddig engem nem bannoltak steamrõl, holott fent van a fix igaz én virágboltis vagyok😊)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Vagy regisztráljak inkább egy másik STEAM account-ot, és adjam ott hozzá a játékot?
úgyhogy kezdhetek ismét új carriert😞((((
-nekem ilyen mappám nincs is,én itt találtam ilyen fájlokat:C/users/light01/appdata/local/flt/steam208500/remote
-amikor megcsináltam amit írtál a játék elindítása után kiírja a játék,hogy the profile safe is corrupt
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
esetleg valakinek mentése a 2.szezonból?fõleg ha megosztaná....😞((((pedig minden beállitás megvolt minden pályához...😞((((
Eredeti játékkal történõ HAMACHI-s LAN-hoz is kell valamilyen buhera, pl Teknogods loader (bár ha jól tudom a 2012-höz nem készült) vagy LAN Fix? Jó mondjuk annyi huncutság van a dologban, hogy ketten játszanánk EGY eredeti játékkal 😊
- készíts biztonsági másolatot a GTEHXOSJZ_0 és GTEHXOSJZ_1 nevû fájlokról
- töröld a GTEHXOSJZ_0 nevû fájlt
- az ott lévõ GTEHXOSJZ_1 nevû fájlt másold ki mondjuk az asztalra, nevezd át GTEHXOSJZ_0 nevûre, majd mozgasd vissza
Nem saját megfogalmazás, a gyakorikérdésekrõl másoltam ki, de ez a lényeg 😊
Annyi még,hogy ezt követõen újból be kell majd állítani a kormányt, controllert, stb.
Nekem elõjött ugyanaz a probléma,ami miatt a 2011-et abbahagytam.A mentés.Autosave-vel 3 verseny után nem hajlandó menteni,ha manuálisan mentek akkor a spanyol verseny utánig jutok el.Van rá valami megoldás?
Hova menti a játék a carrier mentéseit?
egy kis segítséget kérnék.
régebben olvastam,és akkor meg is csináltam hogy nem sikerül elmenteni a játékban a carriert.ha jól emlékszem valamit,a save részben TC-vel át kellett valamire irni és akkor az elõzõ mentést töltötte be és onnan lehetett folytatni a játékot.
lenne valaki aki ebben tudna segíteni,vagy tudja e valaki hogy mit és hol,mire kell átírni?
elõre is köszönöm
sikerekben gazdag új esztendõt minden fórumozónak!!!
Idõmérõt nem igen megyek ,szeretek utolsó helyrõl indulni, és ha száraz után esõs verseny volt elég lassan tudtak csak menni .Én mivel úgy sem mentem idõmérõn eleve szárazat töltöttem be , nagy volt a különbség...
Az a kérdés merült fel bennem, hogy esõs idõmérõ, valamint száraz verseny esetén milyen beállításokkal operál az AI. Ha idõmérõ során esõs beállítást használ, akkor futamon is azt kellene használnia a szabályok szerint, de vajon így tesz?
A Williams hanyszor volt ebben az evben dobogon - vagy legalabb akozelebe?😊 Talan egyszer?!😊
Amúgy a sok moddolásban mindenki vegye figyelembe, hogy pl database-t minden modder csak a saját cuccaihoz módosítja, szóval egyik mod felülírja a másikat, lehetnek gubancok a sok féle vacaktól ....Egyik mod ezt írja át a datában másik amazt de olyan nincs amiben mindkettõ módosított...
A kipörgésgátlót kellene még kibogarászni valahogy, azért nagyon kár ....
De ezt a modot próbáld ki tetszeni fog ! 😉
Monza célegyenes után röhögve ki lehetett fékezni az AI-t még 20 méterrõl is, van egy vonal valahol a 100-as tábla környékén hajszállal utána még meg tudom fékezni hogy ne csússzon-blokkoljon, na most már csak akkor elõzök így ha majdnem mellette vagyok a fékezési ponton . De nálam ez a setupommal tényleg a határ késõbb nem lehet már, még így el rontom néha. De ha egy hajszállal elõbb fékezek akkor bukta bebújik a köcsög 😊)Jó .
Viszont !!! 😊
Profik ezt a modot mindenképpen próbálják ki, igazi gyönyör lesz a versenyzés, elég szépen javítja az alap AI rettenetesen hosszú féktávjait, ezzel igazi gépészkedés kifékezni bárkit és nagyon figyelni kell mert irgalmatlan profin beszúrnak ha hosszút fékez az ember !
Ugye eddig a fõ hiba az volt, hogy féktávon fütyörészve lehettet elõzni, ez a mod teljesen rendberakta nálam. Módosít a nehézségen is, legendsen nekem valóban élvezetes, körrõl-körre kell valahogy utolérnem és valahogy féktávon megelõzni ....
Ajánlott!
ai-difficulty-and-braking-point.<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Ezzel a moddal , árkád vagy nem árkád, gagyi vagy nem gagyi nálam csillagos 10 pontos lett a játék !!!
Én rengeteget toltam f1 challenge-val, 99-02 közti évadokat dolgozta fel, ott a pályák vonal vezetését nagyon jól meg tanultam.
Most már szerencsére új pályán ~10 kör alatt meg tanulom.
~50kör aladt már úgy megyek szinte rajta mintha évekig vezettem volna ott.
Szerintem gyakorolj Time Trialba,és bele fogsz jönni😊
Régebbi részekben (F1 2002 ) még simán elõzgettem, most meg 1 kör alatt leköröznek amatõrbe <#vigyor1>#vigyor1>
1. Amikor letölti a steam a játékot, akkor a legfrissebbet tölti le és telepíti vagy nekem kéne frssíteni?
2. Amikor kilépek a játékból akkor a steam-ból nem lehet kijelentkezni csak kilépni? Mert ha például más ül a géphez ennyi erõvel az én steam profilomat bármikor használhatja stb.
Crome