Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
Mekkora egy ótvar csaló trágya ez az F1 Race Stars...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Danecay
Fogalmam sincs! 😊

Sziasztok!
Két kérdésem volna.
- xbox-on meg lehet osztani a képernyõt, és így ezt a játékot ketten is játszhatnánk?
- a FORCE FEEDBACK OPTIONS és ADVANCED WHEEL SETTINGS menübe miért nem enged be a játék? Controllerrel játszom és szeretnék állítani a kormányzáson.(rettenetesen érzékeny most az irányítás)

köszi
lac coo
Mi ebben a WTF ? Egyenes úton nem tudsz egyenesen menni 😄DDD
Nálam ha ilyen van a valóságosabb fû miatt eleve kicsúszok a retekbe, plusz a törés is olyan, hogy a hungarocell simán leszedi a légterelõt ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ez most komolyan...... WTF???

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=J_rQVUC7uNY
vagyis bukta... remek:-)
xopjonleasteam...

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

dr Kotász
Hát... talán az történhetett, hogy valamiért nem került be a mentés a felhõbe. Ilyenkor a következõ indításnál a Steam észleli, hogy a felhõ nem egyezik meg a helyi mentéssel. Rákérdez, hogy a felhõbõl akarod folytatni, vagy inkább felülírod a felhõt a lokális állással. Könnyen lehet, hogy te az elsõ lehetõséget választottad, és a te profilod nélküli felhõbõl folytattad a játékot.
sziasztok,
egy kérdésem lenne. karácsonykor egy barátommal egy net-rõl toltuk a gamát (két külön géprõl) az F1-et. tegnap felmentem, hogy játszok egy kicsit és valami felhõszinkronizálást hablatyolt a steam. majd elindult a játék és teljesen eltûnt a profilom. vagyis nem tudtam folyatatni a játékot ahol abbahagytam... csak úgy indult, hogyha újat kezdek... most akkor a régi az kuka?

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

Danecay
Én meg vártam a privit is! 😊

1. STEAM, ha eredeti akkor semmi félnivalód nincsen a többi priviben írnám le ezzel kapcsolatban, mert titkos téma😄

2. van F12012 MP fix, de ez meg warez téma

3. Logikusan eredeti játékkal is kötelezõ feltenni a coop fixet, merthát anélkül nem megy a Lan, viszont eredetivel menne az "Internet" rész is. Célszerûbb azt használni.

Írtad, hogy félõ, hogy bannolnak. Eddig engem nem bannoltak steamrõl, holott fent van a fix igaz én virágboltis vagyok😊)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Danecay
Azzal meg az a baj, hogy viszonylag ritkán lenne elõvéve LAN-ozás céljából így sok esetben csak a helyet foglalná. Tudom, sok a bajom 😊

lac coo
Tölts le egy virágboltit, ahhoz tuti nincs köze a STEAM-nek 😊))

Danecay
Létezik COOP Fix is vagy csak félreírtad? Mit értesz az alatt, hogy eredeti e a STEAM-em? Szóval még egyszer, amit szeretnék, Eredeti játékkal, Hamachi-n vagy Tunngle-n keresztül LAN-ozni.

nem tudom, hogy a steamed eredeti-e, ha igen akkor nincs gond. HA eredeti a játékod akkor elvileg még LAN fix se kellene normál esetben akkor tolhatod a játékot Interneten keresztül. LAN-hoz viszont a coop fix mindenképp kell anélkül nem megy hiába eredeti a játékod...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Danecay
Ennek a használata nem veszélyezteti a STEAM fiókomat és az az alatt levõ eredeti játékaimat? Nem szívesen BANN-oltatnám magam egy crackelt exe miatt, fõleg úgy hogy a játék eredetiben van meg.
Vagy regisztráljak inkább egy másik STEAM account-ot, és adjam ott hozzá a játékot?

Akkor ennyi.Ennek semmi értelme,hogy minden 6. futam után kezdhetek új karriert.
nekem megvan minden,csak valamiért nem akar most jó lenni ez a megoldás😞((((elkezdi betölteni,és exe hibával leáll😞((
úgyhogy kezdhetek ismét új carriert😞((((
Hát ez sajnos nekem nem mûködik:
-nekem ilyen mappám nincs is,én itt találtam ilyen fájlokat:C/users/light01/appdata/local/flt/steam208500/remote
-amikor megcsináltam amit írtál a játék elindítása után kiírja a játék,hogy the profile safe is corrupt
<#nemtudom><#email>

V43 1105
<#nyes>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Multiplayer fixrõl tudok csak az kell a multihoz

sajna nem indul😞
esetleg valakinek mentése a 2.szezonból?fõleg ha megosztaná....😞((((pedig minden beállitás megvolt minden pályához...😞((((
Danecay
Az én kérdésem pedig a kovetkezõ:

Eredeti játékkal történõ HAMACHI-s LAN-hoz is kell valamilyen buhera, pl Teknogods loader (bár ha jól tudom a 2012-höz nem készült) vagy LAN Fix? Jó mondjuk annyi huncutság van a dologban, hogy ketten játszanánk EGY eredeti játékkal 😊

Danecay
(felhasználóneved)\Dokumentumok\My Saved Games\FormulaOne2011\saveddata\autosave_(blablabla) mappába
- készíts biztonsági másolatot a GTEHXOSJZ_0 és GTEHXOSJZ_1 nevû fájlokról
- töröld a GTEHXOSJZ_0 nevû fájlt
- az ott lévõ GTEHXOSJZ_1 nevû fájlt másold ki mondjuk az asztalra, nevezd át GTEHXOSJZ_0 nevûre, majd mozgasd vissza

Nem saját megfogalmazás, a gyakorikérdésekrõl másoltam ki, de ez a lényeg 😊

Annyi még,hogy ezt követõen újból be kell majd állítani a kormányt, controllert, stb.

Sziasztok!

Nekem elõjött ugyanaz a probléma,ami miatt a 2011-et abbahagytam.A mentés.Autosave-vel 3 verseny után nem hajlandó menteni,ha manuálisan mentek akkor a spanyol verseny utánig jutok el.Van rá valami megoldás?
Hova menti a játék a carrier mentéseit?
ops,lemaradt hogy a 2011-es játékkal lett ez a problémám
dr Kotász
Ezt a hibát már javították.
helló

egy kis segítséget kérnék.
régebben olvastam,és akkor meg is csináltam hogy nem sikerül elmenteni a játékban a carriert.ha jól emlékszem valamit,a save részben TC-vel át kellett valamire irni és akkor az elõzõ mentést töltötte be és onnan lehetett folytatni a játékot.
lenne valaki aki ebben tudna segíteni,vagy tudja e valaki hogy mit és hol,mire kell átírni?
elõre is köszönöm
sikerekben gazdag új esztendõt minden fórumozónak!!!
lac coo
Ritkán volt totál más idõjárás nálam, de szerintem igen. Úgy is tesz ....
Idõmérõt nem igen megyek ,szeretek utolsó helyrõl indulni, és ha száraz után esõs verseny volt elég lassan tudtak csak menni .Én mivel úgy sem mentem idõmérõn eleve szárazat töltöttem be , nagy volt a különbség...

Danecay
Sziasztok!

Az a kérdés merült fel bennem, hogy esõs idõmérõ, valamint száraz verseny esetén milyen beállításokkal operál az AI. Ha idõmérõ során esõs beállítást használ, akkor futamon is azt kellene használnia a szabályok szerint, de vajon így tesz?

Master91
*Kipörgésgátló sry
Master91
Kipörgés gátló nekem jó közepes szinten, mert még mindig billentyûzettel nyomom <#idiota>
Alexease
Ez egy hivatalos jatek, mindenki azt varna el tole, hogy minnel jobban hasonlitson a 2012-es szezonra (ami kicsit lehetetlen feladat – AI-s, ember, segitsegek, stilus, szerencse, script stb.).

A Williams hanyszor volt ebben az evben dobogon - vagy legalabb akozelebe?😊 Talan egyszer?!😊
lac coo
Nem , könnyebb lesz egy kicsivel.Viszont nehezebb elõzni .

Amúgy a sok moddolásban mindenki vegye figyelembe, hogy pl database-t minden modder csak a saját cuccaihoz módosítja, szóval egyik mod felülírja a másikat, lehetnek gubancok a sok féle vacaktól ....Egyik mod ezt írja át a datában másik amazt de olyan nincs amiben mindkettõ módosított...

dr Kotász
Ezzel a moddal a legend szint még nehezebb lesz? Mert én Williams-szel dobogó közelébe nem tudok kerüni legnehezebb szinten, szóval félek túl nehéz lesz...
lac coo
Hát nagy bajom nincs vele, nem egy hard, de ahogy megpiszkáltuk még az elején szerintem teljesen élvezhetõ . 😊
A kipörgésgátlót kellene még kibogarászni valahogy, azért nagyon kár ....

De ezt a modot próbáld ki tetszeni fog ! 😉

Monza célegyenes után röhögve ki lehetett fékezni az AI-t még 20 méterrõl is, van egy vonal valahol a 100-as tábla környékén hajszállal utána még meg tudom fékezni hogy ne csússzon-blokkoljon, na most már csak akkor elõzök így ha majdnem mellette vagyok a fékezési ponton . De nálam ez a setupommal tényleg a határ késõbb nem lehet már, még így el rontom néha. De ha egy hajszállal elõbb fékezek akkor bukta bebújik a köcsög 😊)Jó .

Alexease
Mar csak a kormanyzast/FFB-t kellene rendberakni😄
lac coo
Ez a safety car mod nekem már túl bazáros, valamit piszkál az AI-nál is, és folyton koccannak egymással ...Nem túl reális ....

Viszont !!! 😊

Profik ezt a modot mindenképpen próbálják ki, igazi gyönyör lesz a versenyzés, elég szépen javítja az alap AI rettenetesen hosszú féktávjait, ezzel igazi gépészkedés kifékezni bárkit és nagyon figyelni kell mert irgalmatlan profin beszúrnak ha hosszút fékez az ember !

Ugye eddig a fõ hiba az volt, hogy féktávon fütyörészve lehettet elõzni, ez a mod teljesen rendberakta nálam. Módosít a nehézségen is, legendsen nekem valóban élvezetes, körrõl-körre kell valahogy utolérnem és valahogy féktávon megelõzni ....
Ajánlott!

ai-difficulty-and-braking-point.<#worship><#worship><#worship>

Ezzel a moddal , árkád vagy nem árkád, gagyi vagy nem gagyi nálam csillagos 10 pontos lett a játék !!!

Nekem fen van..sokal érdekessebb lett a játék.....nagyobb esélyel jön be a bisztonsági autó..söt olyannal is találkoztam ,hohy piros zászló .leintették...monacóban és új rajt.én használomm ......elõtte szinte nem is volt semmi történés versenyek során..,mellé még felraktam valami real modot ..sokal többet hibáznak az ai-k.
Master91
Sokat jelent a pálya ismeret.

Én rengeteget toltam f1 challenge-val, 99-02 közti évadokat dolgozta fel, ott a pályák vonal vezetését nagyon jól meg tanultam.

Most már szerencsére új pályán ~10 kör alatt meg tanulom.
~50kör aladt már úgy megyek szinte rajta mintha évekig vezettem volna ott.

Firerock
Szerintem ilyen modot nem fogsz találni,mindenki arra panaszkodik hogy túl könnyû😊
Szerintem gyakorolj Time Trialba,és bele fogsz jönni😊

<#idiota><#taps>

bakvarnyu
Igazad van, na de mit tegyek ha bénán megy és sikerélményre vágyok <#hehe>
Régebbi részekben (F1 2002 ) még simán elõzgettem, most meg 1 kör alatt leköröznek amatõrbe <#vigyor1>

lac coo
<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#hehe><#taps>

Firerock
Teljesen egyenes pálya nincs hozzá?

bakvarnyu
Nehézséget az amatõr szintél nem lehet lentebb állitani valahogy? Szabályokat teljesen kikapcsolni?

lac coo
STEAM magától frissít mindent, azzal nincs dolgod .Másodikat nem tudom így hirtelen, de semeddig nem tart kilépni ...Persze bárki odaül be is tud lépni 😊)) Felhasználó jogokkal játssz szerintem ....

Sziasztok! Megvettem a játékot, aktiváltam a steamben, mûködik is, csak lenne pár kérdésem.
1. Amikor letölti a steam a játékot, akkor a legfrissebbet tölti le és telepíti vagy nekem kéne frssíteni?
2. Amikor kilépek a játékból akkor a steam-ból nem lehet kijelentkezni csak kilépni? Mert ha például más ül a géphez ennyi erõvel az én steam profilomat bármikor használhatja stb.
Nekem fent van, éppen azért lenne kérdésem, összehasonlítás miatt. :-)

Crome

Firerock
Erre én is kíváncsi lennék,ütõsnek tûnik