Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tanácsot szeretnék kérni,azzal kapcsolatban,hogy a kormánybeállításom minden game indítás után elveszik (g-27)! Az audio,grafika,stb mindent sikeresen ment,csak az irányítás mentése nem müxik. (eredeti a játék)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Alternatívaként végtelen ideig gyakorolhatod a pályát time trial üzemmódban.
Ezert (is) jobbak, hasznalhatobbak, korrektebbek a szimulator-szeru jatekok, mert minden ami felhasznalo fuggo, azt lehet a programon belul is allitani.
Mar csak ha ezt betettek volna (cockpit nezet allitasa 3 iranyba + FOV + alap dinamika allitasok) mar naggyot lepnek elore.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sokan normal felhasznalasban annyit szeretnenek elozni 1-1 mversenyen, mint igazabol eloznek 1 teljes szezon alatt;D
Nekem pl pro lassú, legends kicsit gyors, nulla segítségen piszkálgatott tapadással, de nagyon jó versenyeket megyek a mezõny végén-közepén. eleve utolsónak indulok mindig, aztán próbálok feljebb jönni.elégedett vagyok vele, pont élvezetes a dolog, általában közepénél már tizedekért kell taposnom neki, és 10-20 kör melóval tudok befogni valakit. Kell-e ennél jobb? 😄DD
De pont ezért minek törõdni AI-vel, olyan nincs és nem is lesz, hogy ezredre mindenki belövi magának. Ara ott a ghostcar 😊))
Sose lesz tokeletes😉
Mert nem mindegy, hogy hozunk be egy gyenge autót jó helyre, meg hogy hogy megyünk nulla leszorítóerõvel esõben ....😄D
Szóval ez tc on, tv-kamera nézet, automata váltó stb..., és hogy miért ilyen könnyû nyerni az eléggé nem jön össze nálam 😊)))
Fantasztikus izgalmak lennenek😊
Szerintem sokkal tobben sirnanak mint most...
Hát az Xbox-on is hasonló.
Szárazzal megyek esõbe.
Az mondjuk mese, hogy végig 100 %, lehet hogy esik ,vagy elkezd esni de olyan nincs hogy 100 5 minden verseny ....
Gondolom egyeseknek még ez is reális!!
Idõre körbe menni a teljes körön?
Megnyomni a KERS gombot?
Megcsinálni a DRS-es elõzést?
Kigyorsítani majd megállni?
Melyik részével van gondod?
Melyik futam után lehet választani (a pontversenyben körülöttem lévõ 3 pilótából) hogy ki legyen a riválisom? (akit ha megverek a következõ évbe beülhetek a helyére)
Ha jól emlékszem a 2011-ben Spa után lehetett, de most végeztem ezzel a futammal és semmi ilyesmi.
Vagy a 2012-bõl ezt kiszedték, esetleg késõbbi futam után lesz?
Elõre is köszönöm a segítséget!
Négy esõs verseny egymás után pedig nem irreális.