Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Kösz, azt hittem csak fbre nyomták fel, nem akartam oda linkelni.

Mondjuk ebbõl sokminden nem derül ki, kiváncsi leszek. Jó lenne, ha komplett régi szezonokat lehetne nyomni, de erre nem látok túl sok esélyt.

http://goo.gl/gd6Zi5

akyyy

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

[HUN]FaTaL
F1 Games from Codemasters

Classic cars, drivers and tracks coming to F1 2013 this autumn.

Master91
Perfect.
dr Kotász
Teljes prezentáció, feature list. Platformok is kiderülnek.
Master91
Már az is több lenne, mint a semmi... ( ami pl. eddig volt 😄 )
[HUN]FaTaL
Azt írják a facebookon, hogy bejelentés. Remélem 1-2 screenshot is lesz, esetleg video.

Master91
Whoppá!

Mire lehet számítani?

Rendes bemutató? Néhány screen-shot?
zzeN
Holnap.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Sziasztok!Feltettem az F1 2011-et,és mikor rámegyek a nagydíjra kiválasztom melyik autóval melyik pályán akarok menni, majd elkezd tölteni egy idõ után eltûnik a töltést jelzõ ikon és nem csinál semmit.Ugyan ez van a karrier módnál is.Elõre is köszönöm a segítségeket.
dr Kotász
Most júliusban jön a bejelentés, a trailer meg a feature list. A játék már kész van. Megjelenés szeptemberben várható idén is.
Master91
Jó ötlet, de kommentekbe igazság van, elõször csinálják meg jóra a játékot 😄 😄

(Mondjuk régi Nürburgringen vezetnék Nigel ellen :3 )
Én ennyit találtam róla, mint esetleg újítás, de még ez sem biztos.

Crome

Master91
Oh....nem árt ezt tudni úgy hogy már a 13-masról várok legalább 1-2 in-game videót + hírt 😄

Még igazán hír sincs róla, vagy van ???

Valami újítás lesz?

Értem úgy, hogy '11-esbe még pl. nem lehetett fékerõt állítani.
A virágboltis topicban elég részletesen benne van, hogy lehet az összes (12) javítást felrakni a tört játékra és úgy stabilan fog mûködni + a hibák nagyon nagy része is megszünik 😄

Master91
Sikerült nagyon nehezen össze tákolnom hogy mûködjön, igazából patchelned kell 5-re, sorban.

De a megoldás az hogy meg veszed, és mind a 12 patchet felteszed....

(mondjuk ezért nem fogom sztem meg venni a 2013-mast se, teli lesz hatalmas bugokkal ez is :/ )
sziasztok f 1 2012 játszom karierben egy idö után nem müködik az atomatikus mentés mit kell csinálni hogy müködjön
Danecay
Az a szóbeszéd járta, de ezek szerint mégsem. Arra írtam azt amit 😊

Master91
Nem merték nehogy felrobbanjon valami 😄
Krisztiam
nem úgy volt Silverstone-ban mutatják be?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Danecay
Még mindig semmi infó! Remélem szeptember végén vagy október elején dobnak legalább egy közleményt amiben közlik, hogy ja, amúgy már kijött a játék 😊

Zola NFK
Köszi! 😊

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

dr Kotász
Nem kapsz. A nehézségi fok a futam közbeni kihívásra van hatással. Viszont igyekezz a karrierrel, mert itt a kanyarban a 2013.
Zola NFK
Sziasztok!

Azt nem tudjátok véletlenül, hogy 2012 karrier módban számít e, ha a nehézségi foknál letiltom a flash funkciót (a replaybõl folytatást)?
Arra gondolok, hogy pl. ugyanolyan teljesítmény mellett kikapcsolva jobb szerzõdéseket kapok?

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

Sziasztok!

Én most a 2010-essel játszok és akadt egy problémám. Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de nem találtam külön F1 2010-es topikot. Nem tudok belemenni az advanced wheel settings-be, mert szürke. Genius Speed Wheel 3 MT kormányom van és ahhoz a legfrissebb driverem, mégsem enged be. Van erre valami megoldás?

Ha rossz helyre írtam, kérlek írányítsatok át a megfelelõre.
Köszönöm!
Sziasztok!

Karrier módban játszom a Toro Rossoval és az a problémám, hogy nézegetem a setupokat, de amikor a sebességváltó beállításokat módosítanám, akkor a setupban leírt sebesség érteknek még a közelében sincs az autóm setupja. Miért van ez?
dr Kotász
Brit cég, brit nagydíj... végülis logikus.
Danecay
Úgy olvastam, hogy az E3-ra nem viszik ki a játékot, valószínû, hogy hónap végén, a silverstoni nagydíj hétvégéjén mutatják majd be.

dr Kotász
Lesz, most júniusban jön a bejelentés.
Csak reménykedhetünk benne, hogy ez az "egyszerûsítsük tovább az irányítást" vonal, ami mostanában a CM-re jellemzõ, elkerüli az F1 2013-at. Bár ha tippelni kéne, azt mondanám, hogy még sínautósabb lesz...

lac coo
Ökörködni jó vele, másra nem való ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

kipróbáltad aztat is?😊

Nekem baromira egy Forza utánzatnak tûnik rosszabb minõségben😄

Állítólag szintúgy kormánnyal lassabban lehet haladni EGY AUTÓS játékban, mint kontrollerrel. Ez azért röhej...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

lac coo
Elvileg lesz, náluk vannak a jogok, bolondok lennének kihagyni.
Talán most, hogy GRID2 kint van kicsit felgyorsulnak az események .

na most akkor lesz 2013-as játék? Nem nagyon vannak róla infók

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

lac coo

Ismerõs ...? 😊

Az XP kompatibilis mód biztos nem lesz jó, mert a játék alapból nem is fut XP-n.

csaba90
hali! felraktam a játékot (eredeti) és elindulás után bejön a fekete képernyõ majd kilép :S mi lehet a probléma? próbáltam már win xp kompatbilitással is azzal sem megy :S az lehet probléma hogy már egy másik gépen fel van rakva?

Csaby

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Prince23
Na, végül silverre megcsináltam. Billen Y-ra van téve a leváltás.

Prince23
Sajna ez van, a második lépés csak sikerült. de a következõben megint ezt meg kell csinálnom...😞

V43 1105
Ne szívass.. 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Prince23
Nem tudom megcsinálni a Young Test Drive-ot. nem is értem miért tették ezt bele :S

Valaki megdobna egy mentéssel vagy hogyan csináljam meg? youtube nem segít, nem tudom megcsinálni, béna vagyok

Master91
Eredeti játékkal nagyon könnyen, csak patchelgetni kell.
Valaki írja már le hogy tudok multiplayerbe játszani.
Sziasztok!
A héten felraktam az új ATI videó kártya drivert a 13.4-et és
tegnap vettem észre, hogy a fordulatszám limit mellett van egy sebességváltó mutató, amikor a kanyarba érkezünk be mutatja, hogy hányba váltsunk vissza, az nálam eltûnt. Mi lehet a megoldás, hogy újra látható legyen mert az opcióban már mindent próbáltam és nem jött vissza a mutató.
Nem lehet, hogy az új videó kártya driver miatt tûnt el???

Valaki segítsen!
Elõre is köszönöm a megoldást!

Maldonado is hozzájárult a törésteszthez<#eplus2>

Alapból nem tudod feloldani. Ha a karriered folyamán jól teljesítesz, akkor kapsz majd tõlük is ajánlatot és versenyezhetsz náluk. Persze ehhez lehet, hogy legalább 2-3 évadot is versenyezned kell és csak akkor lesz a nagyobb csapatoktól ajánlatod. (Mondjuk attól is függ, hogy milyen nehézségen játszol). Amúgy meg RD-n van mod, ami feloldja élbõl a többi csapatot is.

Crome

Sziasztok. Nincsen valami leírás arról, hogy a Carrer-hez hogyan tudom feloldani az összes csapatot?a Williams-ig megvan, de a többirõl gõzöm sincs, mit csináljak. (F1 2012)

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

lac coo
Mikor már kidobja, hogy a profil sérült vagy törölve lett, akkor már késõ, én is visszaraktam a backupot, de ilyenkor már nem segít ....

Esetleg egy backup-ot csinálni a database fájlról, ha bármi gond lenne.

Crome