21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#15491 Természetesen eddig a motorerő szabályzás is elérhető volt! Remélem a következő futamra rendbe jön. Közben olvastam a PH-n, hogy másnak is vol hasonló anomáliája, igaz nem pont ugyan ez, d hasonló. Állítólag az assistok, és az AI erősség el, majd visszaállítása megoldotta a gondot! -
IXEMGabeo #15490 motor általában amig nincs meg egy bizonyos fejlesztésed addig nem állítható...hmm a gumi dolog az tényleg érdekes:D az tuti bug -
#15489 Érdekes anomáliával találkoztam. Karrier módban újra futottam a Kínai nagydíjat mert az első próbálkozásra valami nagyon kicsúszott a kezeim közül :) Az érdekesség az volt, hogy valami oknál fogva nem koptak a gumik, de egyáltalán nem, érzetre sem és autó státusz alapján sem. Az előző próbálkozásom során alapértelmezetten betervezett 3 bokszkiállás helyet, csak egyet tervezett be a játék, gondolom azt is csak a szabályok miatt, mivel mint ahogy írtam a gumik nem koptak, továbbá nem lehetett motorteljesítményt állítani, egész egyszerűen meg sem jelent a lehetőség a gumi és a fékerőeloszlás állítás mellett (felett).
Érdekes! -
IXEMGabeo #15488 grat srácok jó volt:)
képek videók jöhetnek az eseményekről:DDD -
#15487 Jó engem nem zavar, csak kicsit meghökkentett :))) -
#15486 3 Full HD monitoron 5760×1080px-ben mar valszeg latszik belole valami:)
De ebbol is latszik, hogy nem az a fo gond, hog kicsit foss es gyenge az FFB, hanem az, hogy nem GigaPiexeles a bukosisak:D -
#15485 Hát de akkor is, 8000 pixel ??? :)))) Az 64 Megapixel !!! Faltól falig poszternek kell olyan, két méterről nézve :)))) -
#15484 Naaaa... :D -
#15483 OK, de vannak akik hatulrol tologatjak, a nezelodes elsodleges, az atomeromuvet meg apuci biztositja nekik;D -
IXEMGabeo #15482 Crazy Grosjean:) -
#15481 Jah, közben megvan ...THX ! -
#15480 Tires Edition 2013 1.2
-
#15479 De a gumi az jó, melyik fajta ez ? -
#15478 Nem, de sikakok például zavaróan pixelesek még ígyis ha T-Camból kukkolok. És ez igaz a festésekre is.. no meg csomó olyan festés kijött, ahol nincs feltüntetve például dohány reklám.
-
#15477 Minek ??? Ebből a távolságból 1000 px látszik belőle, nagyítóval nézegeted ? :) -
#15476 Egyenlőre az abroncsok lettek kicserélve és az autó kapott egy 8192x8192 pixeles festést. :-) -
#15475 milyen grafikai tuning ez? -
#15474 szép :) ment amúgy a privát. -
Lassan kezd feljavulni az igazán tökkéletes szintre a játék grafikailag is. :D -
#15472 érdekel a dolog , a fennmaradó helyre pedig rakunk AI t :) -
#15471 Arra rájöttetek már hogy időmérőn ha a boxba vagy sokkal lassabb köröket mennek mint amikor te is a pályán vagy? Nálam többször így volt egy toro vagy williams pilóta a top4 be időmérőn :D -
#15470 Ez csak az én véleményem, meglátásom! Nekem eredeti van és nem multizok! :) -
#15469 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(nekem elegem lett a versenyzésből.)Bocs az offért de eladnám f1-es accom. 5000 amiből alku nincs. Mellé még bónuszba kap néhány játékot. G27-is eladó ha valaki érdekel. -
#15468 Szóval marad az újratelepítés...yeah :D Pedig már egész jól belaktam a játékot modokkal.. -
#15467 És jó eséllyel a további patch-ek érkezésével, egyre valószínűtlenebb, hogy menni fog! Tavaly is, ha jól rémlik csak az 1.0-val ment a Tunngle-s multi! -
#15466 Nem tudom próbálta-e már valaki, de update 1-el a tunngle multi nem akar működni normálisan. Esetleg van, akinek működik? -
#15465 De miert, mi az ami gygin van lodolva, en kulonosebbet nem vettem.eszre, igaz nem is erek ra azt bamulni :))))) -
#15464 Ah végre... ideje volt már! :P -
#15463 Új látszik, hogy csak említeni kellett! :)
High Lod Improvements -
IXEMGabeo #15462 igen főleg, aki warezolt:)
eredeti játékosoknak kopott rendesen a gumi még a ligásoknak is...nagyon jó setupok ellenére nekik nem bírta ki a lágy majdnem a teljes távot...
egyébként igazad van nálam is így volt...
ennek ellenére mindegyik korábbi játékban a kerékdőlésszögek állítása befolyásolta rendesen a gumik állapotát... -
#15461 Igen, én is sírtam konkrétan... A 25%-os versenyt végig bírta a lágy keverék, a keményet elég volt 1 körre föltenni... idén nem sírhatok, az biztos. -
#15460 Elkezdtem a karriert és szerintem az ai is koptatja rendesen a gumit, mert én eggyel kevesebb kiállassal csináltam meg z első futamot...
(legend,Lotus)
-
#15459 emlékszem, hogy 1 éve micsoda sírás ment hogy nem kopik a gumi xd -
#15458 Annyiban talán igen, hogy mivel az F1 2012-ben nem skálázódott, ott darálhattad akárhogy a gumikat 25%-os futamon, nem fogytak el.
Ezenfelül neked lehet, hogy nem újdonság, de annak a sok-sok embernek, akik panaszkodnak („AI-nak nincs gumikopás, jajj” stb. stb.)lehetséges, hogy igen. -
bunddog #15457 a gumikopás dilemmáról jut eszembe, melbourne-ben 50%os versenyen az ai még csinált egy plussz kiállást új gumikért 5-6 körrel a vége előtt :) -
IXEMGabeo #15456 ez nem újdonság a korábbi játékokban is nagyban számítottak a beállítások a gumik terén...na jó a 2010-esnél a Bridgestone nem kopott ennyire:) -
#15455 Aki ezt lepontozza grafikara, annak valami komoly baja van:D Valszeg meg puhapocsu es a penz nem szamit, mert beleszuletett. -
#15454 Vagy ha felig meddig elore beallitott, akkor meg azert jo, mert vegre egyszer mekkorakiralyvagyok... ! :)) -
#15453 Kanadában 25 kört mentem lágy gumikon, igaz az utolsó öt kör már halál volt, de muszáj volt kibicelnem mert jött az eső :)))
Szóval jó ez a gumikopás szerintem . (100 %-os táv...) -
#15452 Számomra ott válik egy ilyen teszt hiteltelenné amikor már a grafika miatt is lehúzzák a játékot, miközben az egyik legszebb autós játék ami PC-re megjelent. Persze itt-ott előfordulnak kevésbé kidolgozott textúrák, és mondjuk a LOD-olással is bánhattak volna bátrabban, de létezik egy olyan, fogalom is, hogy OPTIMALIZÁCIÓ, és ez a nem mindegy, hogy az én (egy-két kivétellel)több mint 5 éves kofigomon high beállítások mellet is rezzenéstelenül fut! Persze össze lehetne hasonlítani a jövőben, kategórián belül megjelenő játékokkal, csk érdekes, hogy ilyenkor sokan megfeledkeznek a hardverigényről!