21751
  • Danecay
    Természetesen eddig a motorerő szabályzás is elérhető volt! Remélem a következő futamra rendbe jön. Közben olvastam a PH-n, hogy másnak is vol hasonló anomáliája, igaz nem pont ugyan ez, d hasonló. Állítólag az assistok, és az AI erősség el, majd visszaállítása megoldotta a gondot!
  • IXEMGabeo
    motor általában amig nincs meg egy bizonyos fejlesztésed addig nem állítható...hmm a gumi dolog az tényleg érdekes:D az tuti bug
  • Danecay
    Érdekes anomáliával találkoztam. Karrier módban újra futottam a Kínai nagydíjat mert az első próbálkozásra valami nagyon kicsúszott a kezeim közül :) Az érdekesség az volt, hogy valami oknál fogva nem koptak a gumik, de egyáltalán nem, érzetre sem és autó státusz alapján sem. Az előző próbálkozásom során alapértelmezetten betervezett 3 bokszkiállás helyet, csak egyet tervezett be a játék, gondolom azt is csak a szabályok miatt, mivel mint ahogy írtam a gumik nem koptak, továbbá nem lehetett motorteljesítményt állítani, egész egyszerűen meg sem jelent a lehetőség a gumi és a fékerőeloszlás állítás mellett (felett).

Érdekes!
  • IXEMGabeo
    grat srácok jó volt:)

képek videók jöhetnek az eseményekről:DDD
  • lac coo
    Jó engem nem zavar, csak kicsit meghökkentett :)))
  • Alexease
    3 Full HD monitoron 5760×1080px-ben mar valszeg latszik belole valami:)
    De ebbol is latszik, hogy nem az a fo gond, hog kicsit foss es gyenge az FFB, hanem az, hogy nem GigaPiexeles a bukosisak:D
  • lac coo
    Hát de akkor is, 8000 pixel ??? :)))) Az 64 Megapixel !!! Faltól falig poszternek kell olyan, két méterről nézve :))))
  • V43 1105
    Naaaa... :D
  • Alexease
    OK, de vannak akik hatulrol tologatjak, a nezelodes elsodleges, az atomeromuvet meg apuci biztositja nekik;D
  • IXEMGabeo
    Crazy Grosjean:)
  • lac coo
    Jah, közben megvan ...THX !
  • V43 1105
    Tires Edition 2013 1.2

• lac coo
    De a gumi az jó, melyik fajta ez ?
  • V43 1105
    Nem, de sikakok például zavaróan pixelesek még ígyis ha T-Camból kukkolok. És ez igaz a festésekre is.. no meg csomó olyan festés kijött, ahol nincs feltüntetve például dohány reklám.

• lac coo
    Minek ??? Ebből a távolságból 1000 px látszik belőle, nagyítóval nézegeted ? :)
  • V43 1105
    Egyenlőre az abroncsok lettek kicserélve és az autó kapott egy 8192x8192 pixeles festést. :-)
  • Mayorpapa
    milyen grafikai tuning ez?
  • Gatti
    szép :) ment amúgy a privát.
  • V43 1105

Lassan kezd feljavulni az igazán tökkéletes szintre a játék grafikailag is. :D
  • Gatti
    érdekel a dolog , a fennmaradó helyre pedig rakunk AI t :)
  • Gatti
    Arra rájöttetek már hogy időmérőn ha a boxba vagy sokkal lassabb köröket mennek mint amikor te is a pályán vagy? Nálam többször így volt egy toro vagy williams pilóta a top4 be időmérőn :D
  • Danecay
    Ez csak az én véleményem, meglátásom! Nekem eredeti van és nem multizok! :)
  • mmovar
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bocs az offért de eladnám f1-es accom. 5000 amiből alku nincs. Mellé még bónuszba kap néhány játékot. G27-is eladó ha valaki érdekel.
    (nekem elegem lett a versenyzésből.)
  • Gabor77
    Szóval marad az újratelepítés...yeah :D Pedig már egész jól belaktam a játékot modokkal..
  • Danecay
    És jó eséllyel a további patch-ek érkezésével, egyre valószínűtlenebb, hogy menni fog! Tavaly is, ha jól rémlik csak az 1.0-val ment a Tunngle-s multi!
  • Gabor77
    Nem tudom próbálta-e már valaki, de update 1-el a tunngle multi nem akar működni normálisan. Esetleg van, akinek működik?
  • lac coo
    De miert, mi az ami gygin van lodolva, en kulonosebbet nem vettem.eszre, igaz nem is erek ra azt bamulni :)))))
  • V43 1105
    Ah végre... ideje volt már! :P
  • Danecay
    Új látszik, hogy csak említeni kellett! :)

High Lod Improvements
  • IXEMGabeo
    igen főleg, aki warezolt:)

eredeti játékosoknak kopott rendesen a gumi még a ligásoknak is...nagyon jó setupok ellenére nekik nem bírta ki a lágy majdnem a teljes távot...

egyébként igazad van nálam is így volt...

ennek ellenére mindegyik korábbi játékban a kerékdőlésszögek állítása befolyásolta rendesen a gumik állapotát...
  • dr Kotász
    Igen, én is sírtam konkrétan... A 25%-os versenyt végig bírta a lágy keverék, a keményet elég volt 1 körre föltenni... idén nem sírhatok, az biztos.
  • barcalaci84
    Elkezdtem a karriert és szerintem az ai is koptatja rendesen a gumit, mert én eggyel kevesebb kiállassal csináltam meg z első futamot...
    (legend,Lotus)
  • B0GE5z
    emlékszem, hogy 1 éve micsoda sírás ment hogy nem kopik a gumi xd
  • dr Kotász
    Annyiban talán igen, hogy mivel az F1 2012-ben nem skálázódott, ott darálhattad akárhogy a gumikat 25%-os futamon, nem fogytak el.

Ezenfelül neked lehet, hogy nem újdonság, de annak a sok-sok embernek, akik panaszkodnak („AI-nak nincs gumikopás, jajj” stb. stb.)lehetséges, hogy igen.
  • bunddog
    a gumikopás dilemmáról jut eszembe, melbourne-ben 50%os versenyen az ai még csinált egy plussz kiállást új gumikért 5-6 körrel a vége előtt :)
  • IXEMGabeo
    ez nem újdonság a korábbi játékokban is nagyban számítottak a beállítások a gumik terén...na jó a 2010-esnél a Bridgestone nem kopott ennyire:)
  • Alexease
    Aki ezt lepontozza grafikara, annak valami komoly baja van:D Valszeg meg puhapocsu es a penz nem szamit, mert beleszuletett.
  • lac coo
    Vagy ha felig meddig elore beallitott, akkor meg azert jo, mert vegre egyszer mekkorakiralyvagyok... ! :))
  • lac coo
    Kanadában 25 kört mentem lágy gumikon, igaz az utolsó öt kör már halál volt, de muszáj volt kibicelnem mert jött az eső :)))
    Szóval jó ez a gumikopás szerintem . (100 %-os táv...)
  • Danecay
    Számomra ott válik egy ilyen teszt hiteltelenné amikor már a grafika miatt is lehúzzák a játékot, miközben az egyik legszebb autós játék ami PC-re megjelent. Persze itt-ott előfordulnak kevésbé kidolgozott textúrák, és mondjuk a LOD-olással is bánhattak volna bátrabban, de létezik egy olyan, fogalom is, hogy OPTIMALIZÁCIÓ, és ez a nem mindegy, hogy az én (egy-két kivétellel)több mint 5 éves kofigomon high beállítások mellet is rezzenéstelenül fut! Persze össze lehetne hasonlítani a jövőben, kategórián belül megjelenő játékokkal, csk érdekes, hogy ilyenkor sokan megfeledkeznek a hardverigényről!