Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ain't got no history
ain't got no history
Van egy olyan problémám, hogy néha nem engedi állítani az auto setup-ját. MIért van ez?
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Valaki tudna segiteni nekem.Sehogy se tudom összeszedni a 3 aranyat ahoz hogy a williamssel tudjak kezdeni bajnokságot.Nincs valami ami lehetõvé teszi hogy feloldja a zárat?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
bill kiosztást nem lehet megváltoztatni, controllerem nem ismeri fel és ráadásul a felszedendõkre van 3 féle gomb is😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Lac coo:
Nem kételkedek a kulcs mûködõképességében, de megtévesztõ módon úgy árulta itt mintha ez az egyetlen amitõl valamilyen okból meg akar szabadulni. Ezért vettem fel vele én is a kapcsolatot, mert úgy voltam vele, hogy inkább veszek egy garantáltan mûködõ, kipróbált kulcsot, mint egy kétesen mûködõd valamilyen CD Key-es oldalról, de rákérdezve a forrásra már nem kaptam választ. Ha ilyen oldalról származó kulcsot szeretnék, akkor azt elintézem magamnak olcsóbban, nincs szükségem mások némi felárért történõ közbenjárására. Ezért tartom inkorrektnek, a direkt rákérdezésemre történõ némaságba burkolózást.
Részemrõl téma lezárva!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Rohadtul nem próbálok nyerészkedni .. de mindegy is hiába mondom úgy látom 😊 Azért meg mert nem írtam vissza egybõl a prividre még nem kell itt kiverni a hisztit.. van más dolgom is ezenkívül ..
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nos mivel V43 1105 fórumozó társ annak ellenére, hogy közben itt elég nagy aktivitással mûködik, nekem pedig egy több mint 9 órája, privát üzenet formájában feltett direkt kérdésemre még csak nem is válaszol, arra enged következtetni, hogy nem minden tiszta a dolog körül.
Ha nekem van valamim eladó, amit ennyire próbálok eladni mint itt a fórumban látható, akkor azt nem úgy próbálom megtenni, hogy a potenciális vásárló fejét les*arom, miközben fórumozok világba.
Annyival egészíteném ki elõzõ hsz-omat, hogy nem feltétlenül nem létezõ, de minden bizonnyal nem birtokában lévõ CD kulcsot árul, magyarul nyerészkedni próbál.
V43 1105 haver, ez remélem alaposan ront a hiteleden!!!
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nem gyilkoltam le, mármint úgy vezettem mint bármely F1-es játékba (akár 2010-2011), 1x se rohadt le a motor.
Akkor meg próbálom majd le patchelni.
Karrierbe kb. 5 idõmérõ kör alatt vettem észre hogy füstöl, és be is krepált a motor.
Most próbáltam egy jó beállítással, azzal is 2-3 kör alatt füstöl, de most bejöttem boxba, nem kínoztam tovább, így is -1 motor.
Jól sejtem ez egy bug? Patchel meg oldhatom?
Amugy szelarnyekolt volt, azert volt valamivel gyorsabb😉
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Most igazán arra gondolta, hogy lehetne egy futam 5 perc, 50 elõzéssel,5 balesettel, 2 kiállással...mindezt 5 percbe sûrítve . Talán akkor nem szundiznék el rajta 😊))
Ami fontos, hogy a Steam-es jatekok mindenkep a Steam konyvtarszerkezete ala kerulnek! Vagyis olyan meghajtora erdemes pakolni, ahol lesz mindennek hely!