Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

így már minden világos 😄
contraste
Srácok, valaki tudna segíteni? Képtelen vagyik stabil beállítást találni Monacora.. Úgy csúszkálok, mint a fene a Sauberrel (2. idény career.). Elsõ szezonomban, Marussiával egy Williamses beállítással simán ment, de most bármit próbálok, nem megy, iszonyúan csúszkálok.

ain't got no history

contraste
Q1 elkezdése után szabéyl szerint nem lehet állítani csak az elsõ szárny szögét.

ain't got no history

Sziasztok!

Van egy olyan problémám, hogy néha nem engedi állítani az auto setup-ját. MIért van ez?
dr Kotász
Steam automatikusan leszedi, neked nincs külön tennivalód.
Hello mindenkinek! Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy honnan tudom letölteni azt a patchet ami javítja az autosave-et? elõre is nagyon köszönöm a segítséget! 😊
Akkor az a baj.Mert a patchel az 456 amit a Racedapermentrõl letöltök az meg 455.
JUVEfun
V A N néha vissza olvashatnál

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Nem mindegy, hgy melyik database, csak olyan jó amelyiknek megegyezik a fájl mérete a patchelt verzióval!
Én ha a datebase.fájlt kicserélem else indul a játék.
Üdv!

Valaki tudna segiteni nekem.Sehogy se tudom összeszedni a 3 aranyat ahoz hogy a williamssel tudjak kezdeni bajnokságot.Nincs valami ami lehetõvé teszi hogy feloldja a zárat?
Sziasztok! két kérdésem lenne, elõször is nálatok is szinte mindig hamilton nyer? A databaes fájl van cserélve, hogy top csapatokat is lehessen választani nem tudom hogy ez kavarhat be. A season challenge.ben 10-bõl 9-szer õ nyert! Gyors versenyen teljes távon szintén Most mentem elõször 100-os futamot mármint a 2012-ben, nem volt egyszerû pedig szimekhez vagyok szokva! Jól összerakta a codemasters, tényleg csak a kigyorsítsnál van bibi, de igy is nehéz! A 2-ik kérdésem pedig, hogy hova rakta s save-file, mert ott nincs ahol a 2011-bn volt! Elõre is köszönöm! ja a game eredeti!
a világ nem egyszerû ez mondjuk nem igaz<#ejnye1>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mmovar
Más becsületének becsmérlése elég gané dolog fõleg, hogy alaptalanul teszed. Azért mert nem válaszolt neked pár órán belül nincs jogod csalónak beállítani!!! De azért az itt olvasottak alapján rendkívül körülményes ember lehetsz egy egyszerû világban.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Szerintem nem rossz csak van 1-2 zavaró dolog benne...

bill kiosztást nem lehet megváltoztatni, controllerem nem ismeri fel és ráadásul a felszedendõkre van 3 féle gomb is😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Master91
Isten õrizz 😄
Kijött tegnap az F1 Race stars😊 Kipróbáltátok már?

Danecay
Nos a korrektséghez hozzá tartozott volna, hogy annak ellenére is válaszolsz, hogy közöltem veled, hogy amennyiben valamilyen CD Key-es oldalról származó kulcsot próbálsz eladni, akkor nem érdekel a dolog. Ugyanez igaz arra az esetre is ha közben elkelt. Elhiheted nekem sincs arra idõm, hogy a te válaszodat lessem egész nap, minden bizonnyal még annyi sem mint neked. Ugyanakkor érdekes, hogy aktív ittléted ellenére sem válaszoltál a privát üzenetemre, amit ráadásul jelez is neked a rendszer, viszont a téged méltató hozzászólásomra amit csak akkor láthatsz ha idelátogatsz, fél órán belül sikerült reagálnod. Nos ez nem tudás, hanem inkább nem akarás, ami véleményem szerint korrektség kérdése.

Lac coo:
Nem kételkedek a kulcs mûködõképességében, de megtévesztõ módon úgy árulta itt mintha ez az egyetlen amitõl valamilyen okból meg akar szabadulni. Ezért vettem fel vele én is a kapcsolatot, mert úgy voltam vele, hogy inkább veszek egy garantáltan mûködõ, kipróbált kulcsot, mint egy kétesen mûködõd valamilyen CD Key-es oldalról, de rákérdezve a forrásra már nem kaptam választ. Ha ilyen oldalról származó kulcsot szeretnék, akkor azt elintézem magamnak olcsóbban, nincs szükségem mások némi felárért történõ közbenjárására. Ezért tartom inkorrektnek, a direkt rákérdezésemre történõ némaságba burkolózást.

Részemrõl téma lezárva!

JUVEfun
EZT NEM ITT KELLENE INTÉZNETEK !

lac coo
Igen erre emlékszem, régóta árul ilyen orosz vagy milyen kulcsokat, eddig nem hallottam, hogy csaló lenne 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

V43 1105
Ez igen 😄 Ekkora gyökér nem lehetsz 😊 Egy STEAM kulcsról van szó, idõ közben elvitte más.. nem volt használva.. 5k, beregisztrálja a vevõ és kész el van vele.. de ha azt hiszed kamu vagyok kukkants be BF3 topikba, vagy írj rá Kifleere.. BF3 Premiumot vett és semmi baj nem volt.. de érdekes.. RETARD ..

Rohadtul nem próbálok nyerészkedni .. de mindegy is hiába mondom úgy látom 😊 Azért meg mert nem írtam vissza egybõl a prividre még nem kell itt kiverni a hisztit.. van más dolgom is ezenkívül ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Danecay
Hát, úgy hogy miután sikerült mûködésre bírnod fizeted csak ki! Az eladó sem vállal nagyobb kockázatot mint a vevõ, mert vevõi szempontból fennáll a veszélye annak, hogy egy olyan dologért fizet amit késõbb sohasem kap kézhez, vagy esetleg nem mûködik, így az eladó sem vállal nagyobb kockázatot azzal ha elõre történõ kifizetés nélkül megelõlegezi a kódot.
Nos mivel V43 1105 fórumozó társ annak ellenére, hogy közben itt elég nagy aktivitással mûködik, nekem pedig egy több mint 9 órája, privát üzenet formájában feltett direkt kérdésemre még csak nem is válaszol, arra enged következtetni, hogy nem minden tiszta a dolog körül.
Ha nekem van valamim eladó, amit ennyire próbálok eladni mint itt a fórumban látható, akkor azt nem úgy próbálom megtenni, hogy a potenciális vásárló fejét les*arom, miközben fórumozok világba.
Annyival egészíteném ki elõzõ hsz-omat, hogy nem feltétlenül nem létezõ, de minden bizonnyal nem birtokában lévõ CD kulcsot árul, magyarul nyerészkedni próbál.

lac coo
Õõõõ...CD kulcsot hogy lehet csak kipróbálni ? 😊))

Danecay
Figyelem Eemberek, V43 1105 nem létezõ CD kulcsot árul. Miután konkrét dolgokra kérdeztem a CD kulccsal kapcsolatban, nem óhajtott válaszolni privát üzeneteimre. Így mindenkinek azt tanácsolom, hogy potenciális vásárlás elõtt próbáljátok ki az árusított CD kulcsot. Minden bizonnyal nem lesz rá lehetõségetek. Szóval csak figyelmeztetni szeretnék mindenkit.
V43 1105 haver, ez remélem alaposan ront a hiteleden!!!

hát eredeti szal enm hinném hogy az gond, az viszont lehet hogy kicseréltem fájlokat...monjuk database-re még elhiszem hogy szar lenne...viszont hogy sima zászlók helyett electric van nem kéne paráznia nah mind1, akkor majd vissza varázsolom...
mmovar
Talán mert nincsenek fennt a patch-ek. Vagy valami módot használsz. Kicseréltél filek-et stb akkor is jellemzõen kidob.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

V43 1105
Vedd meg eredetiben és nem lesz ilyen gond 😊 5.500ft a kulcs ha érdekel ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

vki csak meg tujda mondani, hogy multiban mért csinálja folyamatosan hogy betölt a pályára és utánnta connection lost van----akárhányszor probáltam mindig kidobott... vmi feltétele kell hogylegyen hogy tudja multizni vagy mi a szösz????
lac coo
11-10 ben nem igen volt motor meghibásodás ...

bakkerman
basszus tényleg 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

V43 1105
5,5k F1 2012 STEAM KULCS, UTOLSÓ! 😊 VIGYÉTEK MÁR EL 😄

Master91
Flashbackezek 😄😄

Nem gyilkoltam le, mármint úgy vezettem mint bármely F1-es játékba (akár 2010-2011), 1x se rohadt le a motor.

Akkor meg próbálom majd le patchelni.
lac coo
Korábban a flashback után történt ilyesmi az bug volt, javították. Ha legyilkolod a motort az nem bug 😊

Master91
F1 2012-be végig vittem a Season Challenget, 1x se füstölt/romlott el a motorom.

Karrierbe kb. 5 idõmérõ kör alatt vettem észre hogy füstöl, és be is krepált a motor.
Most próbáltam egy jó beállítással, azzal is 2-3 kör alatt füstöl, de most bejöttem boxba, nem kínoztam tovább, így is -1 motor.
Jól sejtem ez egy bug? Patchel meg oldhatom?
mért van az hogy multizni szeretnék belép a pályára majd kiirja hogy connection fail majd szépen kidob a menüben?? nem értem...
Alexease
Vagyis ugyanolyan tipusu motor, az ugyanaz vicces lenne😉
Alexease
Szerintem ugyanaz a motor van mind a kettoben😄
Amugy szelarnyekolt volt, azert volt valamivel gyorsabb😉
bakkerman
2:30-nál Vettel kers nélkül elõzi a Lotust...bivaly az a renault moci

bakkerman
F12011-ben hogy tudok motort cserélni? Monacoban futam végefele már rámondta a fülemre a mérnök,hogy vegyek vissza egy kicsit,mert bajok vannak a motorral,most jön Kanada,és kiszeretném cserélni.

lac coo
Tudom, valamikor minden futamot letöltöttem full onboard...
Most igazán arra gondolta, hogy lehetne egy futam 5 perc, 50 elõzéssel,5 balesettel, 2 kiállással...mindezt 5 percbe sûrítve . Talán akkor nem szundiznék el rajta 😊))

Alexease
Ilyen eloben is, csak nem nalunk😊 HD-ben toljak (mondjuk az nalunk is van, en is ugy nezem, ingyen, levegobol😛), leadnak full mindent (2 prac, qual, verseny) es ezek elott 15/15/60/90 perces felvezeto musorral, esemenyekkel a palyarol, amit mi soha nem latunk es elvileg vannak valaszthato nezetek. Persze nem ingyen, de a kinti jomunkas embernek belefer😉
A 12-es patch mit javít?
lac coo
Ez így jó, ilyennek kéne lennie élõben is, lehet nem aludnék minden egyes futamon olyan jól 😊)))

Alexease
Meg nem hasznaltam nyers gepen, dobozos Steam verziot, de gondolom ha ne talalja, akkor eloszor a Steam-et telepiti (esetleg frissiti), aztan a Steam-re a jatekot.
Ami fontos, hogy a Steam-es jatekok mindenkep a Steam konyvtarszerkezete ala kerulnek! Vagyis olyan meghajtora erdemes pakolni, ahol lesz mindennek hely!
Alexease
Abu Dhabi, osszefoglalo, csak versenyhagokkal.
Akkor ma azt frissitette nekem.
nem használtam még steamet...nem tudom hogy lehetséges-e, hogy a feltelepített játék ne a c-re kerüljön..vagy oda kerül, ahova a steam mappa van telepítve és akkor az lenne e a jó megoldás?
dr Kotász
Kijött a 12-es patch.
JUVEfun
Amikor elindítod a kormány egyik gombjával indítsd és onnantól megjegyzi.

Nem lenne sok értelme, hiszen a DVD-s verziók is Steamhez kötöttek.