Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nohab
Szóval ki sem próbáltad a legutóbbi javítással és bugosnak nevezed? Gratulálok, de szívbõl. Az 5. javítást elcseszte a codemasters, amit késõbb javított, csak az már nem került bele a warez javításba.
Master91
5.-iket találtam csak, 6.-7.-et nem :/ Félek ha meg találnám, az se oldaná meg a gondom.
Sebaj, elkocsikázok azért.
De jelenleg kb. hatodik vagy hetedik patch-nél járnak. 😊

Master91
Még szép.
Ezért nem eredeti 😄
Nem veszem a lelkemre, pont azért mert warez. De ilyen formába még mindig nem fogom meg venni a Codemasters F1-ét...talán a 2015-ös jó lesz.
Warezolod, aztán van képed bughalmaznak nevezni? <#vigyor2>

Master91
Hát, patcheltem 2-5 re, most még több bug van 😄

Új profilt kellett csinálnom, young driver tesztnél, mikor a kormányt-fékeket kell elenõrizni, nyomok 1 escapet hogy át állítsam a billentyû kiosztást, vissza megyek, és hát a kocsiból csak a felfüggesztés és a kerék van,csávó nem beszél tovább.
Hm.

Új profil, következõleg nem csináltam, mikor már vezetni kellett, akkor állítottam be.

Mondom Alt+tab-ot ki próbálom ( muszáj használnom játék közbe ), hát sajnos a kamera lefixálódik ott ahol nyomtam, az autó meg megy tovább.

Tök jó volt nézni hogy farolgattam ott hang nélkül.
Sajnos még mindig bug halmaz az egész :/

Van esetleg 6-7-8 patch?

Lehet vissza teszem 2-esre, azt Quick raceket megyek :/
Firerock
És nem vettél észre negatív hatásokat a patchel?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Master91
Nyem <#nemtudom><#szomoru1>
Firerock
Eredetid van?

Alexease
Es ez ketto patch?😛 Akkor probald ki mind a 12-ot😉
Master91
Jaaa és több kamera állásom is lett.
Master91
pozitív hogy pl. a gumik oldalán több a minta, kis caterham verdámon is máshol vannak a szponzorok.

friss gumin picit mintha másabb lenne a vezetés, AI is mintha merészebb lenne

Mások a menübe a gombok ( mármint más a képe pl. a youn drive testnek)
Hali! Egy kérdésem lenne. Vettem egy új gépet, és azt szeretném tudni, hogy milyen fájlokat, vagy mappákat kell átmásolnom a régirõl, hogy folytatni tudjam a career-t?

Firerock
mik az érezhetõ pozitív/negatív változások?

Master91
Hát, felraktam az 1., 2. patchet, látni és érezni a változást, de még mindig Spanyol nagydíjnál leragadt :/ Már vagy 12x vittem végig, már unom 😄
Master91
Na, bele néztem a .rar-okba, mappák vannak, olyanok mint ami a játékba. Valszeg csak ki csomagolom és mûködik ( vagy nem ).

Viszont fain setup képeket is találtam:

Igény szerint feltölthetem a setuppokat valahova ha kell.
Master91
Egy srác rakta fel .rar-ba az 1. és 2. patchet dropboxba, kommentbe azt írta hogy neki mûködött ( asszem 13 órája raktam fel, még nem néztem meg hogy megy e vagy sem )
Honnan töltötted le külön utólagos felrakásra a patcheket? A wirágbolti update 2-5 problémás lesz.

Master91
Közbe találkoztam én is vele, hogy a patch 1+2 javította, letölöttem õket, majd felrakom ( féltem régebben felrakni, nehogy elcsessze nekem a mentést... 2011 hajlamos volt hogy be crasshelt, törölhettem a mentéseimet, és buktam a szezont. Hungaroringen pl. csak quick race-ba mentem :/ )
dr Kotász
Igen, találkoztunk. A 2. patch javította, íme a patch notes:

PC Patch 2 – 27/09/12

We’ve addressed the issue with the frequency of wet weather races.
Autosave bug – The issue some users were experiencing where saving during career play would stop functioning is now fixed
Players ranked 6 are now able to see online sessions hosted by other players
Car setups will no longer revert to the default settings if players quit back to the main menu from Parc Fermé
Time attack times no longer overwrite RaceNet event times
AI drivers now pit to change tyres at the correct time
Fixed an issue where players using voice communication might experience a crash when plugging in a mic
Fixed an issue where some players would experience a crash in Career tutorials after completing a Season Challenge
Players are no longer able to drive through barriers/environment after using a flashback in pits
Fuel consumption when using manual gears has now been brought in line with automatic gear usage
Camera angles when exiting the pit lane has been fixed
AI no longer pit after one lap when wet weather races have been restarted
Positioning of the top 4 ranked players on PC leaderboards has been corrected. Leaderboards will be reset later today in order to update player rankings. (Once players complete another online race they will be added back on to the leaderboard with all their stats intact)
Driver name plates can now be seen
Numerous graphical improvements made such as flicker on rain/ground textures, interface positioning and correction of some track surfaces that showed incorrect weather
Various fixes to cameras including the 3D effect and pit lane cameras
Numerous textual and localisation fixes included
Master91
Nekem be buggolt a kampány, Spanyol nagydíjon nem enged tovább.

Mármint versenyt meg csinálom, Monacot is meg csináltam már a múltkor, meg a következõ futamot is , most megint beléptem, megint Spanyol nagydíjon találom magam....

Találkoztatok már ilyen buggal? :/
Lehet be halt az auto save-m?
Master91
http://www.racedepartment.com/forum/forums/f1-2012-setups.207/
Én innen szedtem a 2010-es játék óta a Setupokat, itt autóra vannak bontva.
Sziasztok

Magyarítás hogy áll???
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szomszéd már 5* kitolta a tört játékot. Meglesné magyarítva is. (Türelmetlen. Mindig rákérdez.)
Danecay
Sziasztok!

Az érdekelne, hogy tényleg nem mindegy, hogy melyik autót, hogyan setupolom? Úgy értem, Force India-val kezdtem a karriert, de több setup-ot is kipróbálva több futamon és helyszínen is csak a 17-18. helyet tudom hozni Prof. szinten is. Egyszerûen nem értem. Ha alacsony szárnyállást (1-1) használok, az egyenesekben még csak csak tudom tartani magam a mezõny végi és a középmezõny autói ellen viszont a kanyargós részeken úgy mennek ahogy én képtelen vagyok mert lecsúszok az ívrõl. fordítva viszont az egyenesekben maradok alul. Kipróbáltam magam Mclarennel is ugyan azon pálya és beállítás kombóval, így mindenféle melegítés és gyakorlás nélkül hoztam a dobogós helyet, de az, hogy Force Indiával csak, (szó szerint véve) izzadtságos munkával tudjam hozni a 17. helyet, hát nem is tudom. Próbáltam youtube-os videókat nézegetni, de nehéz tanulságot vonni, az alkalmazott segítségek, nehézségi szintek és játékverziók miatt, fõleg úgy, hogy ha gamepaddal belehibázva is jobb kört mennek mint én kormánnyal. egyébként minden segítség nélkül.
Kicsit már Frusztrál a dolog 😊

lac coo
Decemberben ????

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Krisztiam
sziasztok,F1 2012-öt érdemes megvenni?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Laki89
sziasztok.hogy tudom törölni a profilt??nem találom seholse a mentést hogy kitötöljem.

Lakos Péter

hogyan tudom megnyitni azon XML fájlokat, amiket még böngészõvel se tudok, tudom vmi converter kéne hozzá de az meg hibát ir ki
bakkerman
sikerült,köszi!! Így már élvezetesebb,rajtnál nagyon kell vigyáznom magamra és a többiekre is,akárcsak a valóságban!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ha nagyon nem találsz damage modot, akkor a játék gyökérkönyvtárában, megkeresed a loose_parts_settings.xml, készítesz biztonsági másolatot, aztán a kiterjesztését .txt-re átirod megnyitod jegyzettömbbel, és a szám értékeket átirod, azt nem tudom mi alapján, de minél magasabb annál könnyebben töröd össze és nem kell többel csak egy két egésszel megnövelned az értékeket (1.0-2.0)
bakkerman
F1 2011-hez valaki tudna nekem linkelni realistic damage modot? 😊 Végignyálaztam a létezõ összes oldalt ahol vannak modok,angolt,oroszt,németet,de sehol se találom,ha meg találok is,halott linkekbe ütközök :S Elõkaptam megint a tavalyi verziót,és jólenne hozzá egy damage mod,köszönöm szépen!! 😊

dr Kotász
Nem túl jók a tükrök sajna. Én cockpitból vezetek, a hátranézés gombot használom.
a mentések helye .../steam/userdata/abcdefgh/xyzijk/local

a betük egy számsort jelölnek
bakkerman
megnéztem nekem sincs <#wow1> emberek,ti megtaláltátok a save game mappát? 😄D

contraste
Na ez a másik😊 Nincs sehol saved games vagy saved careers mappám:S

ain't got no history

bakkerman
katt

contraste: szerintem nem,mondjuk én amikor felraktam új karriert kezdtem,de egy próbát megér,a biztonság kedvéért másold ki a mentésed

realisztikus törés módról küldenél egy linket? -- bakkerman
contraste
Nem kúrja el a mentést?:S

ain't got no history

Nos, a gondom az lenne, hogy mikor elindítom a karrierr módot, és végigmegyek az elsõ pályán, és mikor kilépne a játék a verseny után, akkor az egész játékból kilép...
bakkerman
cockpit nézetben ti látjátok az ellenfeleket a tükörben??? engem üldöznek jobbról balról de nem mutatja az autókat a tükör,csak lent a nyilakból látom,hogy merrõl támad/támadnak...ez így lófasz

Firerock
2011-hez volt olyan hogy mod hogy gyakrabban jött be az sc. Most nincs ilyen? Volt már többször is tömegkarambol,de akkor sem jött be a sc...

bakkerman
rakd fel a realisztikus törés módot

Lehet ezt a játékot osztott képernyõn játszani? Ha igen, hol találom a beállításokat? Illetve honosításról van már valakinek valami konkrét információja?

contraste
Nálam 1 szer volt másfél idény alatt. És engem az is kvara zavar, hogy hiába esõs vagy nehéz futam, max 1 ember esik ki a végére.

ain't got no history

Nálam még sose jött be.
Nálatok van Sc...mert nálam egy sezonban csak talán egyszer volt.

Sziasztok! Valaki off topikban segítene? Köszönöm!

A útolsó futam idén.Gratulálok Vettelnek.

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

Hali!

Beállítottam a long race weekendet, a leggyorsabb köröket mentem, mégsem kaptam meg a Domination jelvényt. Valami tipp, hogy miért? 25%-on van a körök száma. Ez esetleg számít?