Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sebaj, elkocsikázok azért.
Ezért nem eredeti 😄
Nem veszem a lelkemre, pont azért mert warez. De ilyen formába még mindig nem fogom meg venni a Codemasters F1-ét...talán a 2015-ös jó lesz.
Új profilt kellett csinálnom, young driver tesztnél, mikor a kormányt-fékeket kell elenõrizni, nyomok 1 escapet hogy át állítsam a billentyû kiosztást, vissza megyek, és hát a kocsiból csak a felfüggesztés és a kerék van,csávó nem beszél tovább.
Hm.
Új profil, következõleg nem csináltam, mikor már vezetni kellett, akkor állítottam be.
Mondom Alt+tab-ot ki próbálom ( muszáj használnom játék közbe ), hát sajnos a kamera lefixálódik ott ahol nyomtam, az autó meg megy tovább.
Tök jó volt nézni hogy farolgattam ott hang nélkül.
Sajnos még mindig bug halmaz az egész :/
Van esetleg 6-7-8 patch?
Lehet vissza teszem 2-esre, azt Quick raceket megyek :/
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
friss gumin picit mintha másabb lenne a vezetés, AI is mintha merészebb lenne
Mások a menübe a gombok ( mármint más a képe pl. a youn drive testnek)
Viszont fain setup képeket is találtam:
Igény szerint feltölthetem a setuppokat valahova ha kell.
PC Patch 2 – 27/09/12
We’ve addressed the issue with the frequency of wet weather races.
Autosave bug – The issue some users were experiencing where saving during career play would stop functioning is now fixed
Players ranked 6 are now able to see online sessions hosted by other players
Car setups will no longer revert to the default settings if players quit back to the main menu from Parc Fermé
Time attack times no longer overwrite RaceNet event times
AI drivers now pit to change tyres at the correct time
Fixed an issue where players using voice communication might experience a crash when plugging in a mic
Fixed an issue where some players would experience a crash in Career tutorials after completing a Season Challenge
Players are no longer able to drive through barriers/environment after using a flashback in pits
Fuel consumption when using manual gears has now been brought in line with automatic gear usage
Camera angles when exiting the pit lane has been fixed
AI no longer pit after one lap when wet weather races have been restarted
Positioning of the top 4 ranked players on PC leaderboards has been corrected. Leaderboards will be reset later today in order to update player rankings. (Once players complete another online race they will be added back on to the leaderboard with all their stats intact)
Driver name plates can now be seen
Numerous graphical improvements made such as flicker on rain/ground textures, interface positioning and correction of some track surfaces that showed incorrect weather
Various fixes to cameras including the 3D effect and pit lane cameras
Numerous textual and localisation fixes included
Mármint versenyt meg csinálom, Monacot is meg csináltam már a múltkor, meg a következõ futamot is , most megint beléptem, megint Spanyol nagydíjon találom magam....
Találkoztatok már ilyen buggal? :/
Lehet be halt az auto save-m?
Én innen szedtem a 2010-es játék óta a Setupokat, itt autóra vannak bontva.
Magyarítás hogy áll???
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szomszéd már 5* kitolta a tört játékot. Meglesné magyarítva is. (Türelmetlen. Mindig rákérdez.)
Az érdekelne, hogy tényleg nem mindegy, hogy melyik autót, hogyan setupolom? Úgy értem, Force India-val kezdtem a karriert, de több setup-ot is kipróbálva több futamon és helyszínen is csak a 17-18. helyet tudom hozni Prof. szinten is. Egyszerûen nem értem. Ha alacsony szárnyállást (1-1) használok, az egyenesekben még csak csak tudom tartani magam a mezõny végi és a középmezõny autói ellen viszont a kanyargós részeken úgy mennek ahogy én képtelen vagyok mert lecsúszok az ívrõl. fordítva viszont az egyenesekben maradok alul. Kipróbáltam magam Mclarennel is ugyan azon pálya és beállítás kombóval, így mindenféle melegítés és gyakorlás nélkül hoztam a dobogós helyet, de az, hogy Force Indiával csak, (szó szerint véve) izzadtságos munkával tudjam hozni a 17. helyet, hát nem is tudom. Próbáltam youtube-os videókat nézegetni, de nehéz tanulságot vonni, az alkalmazott segítségek, nehézségi szintek és játékverziók miatt, fõleg úgy, hogy ha gamepaddal belehibázva is jobb kört mennek mint én kormánnyal. egyébként minden segítség nélkül.
Kicsit már Frusztrál a dolog 😊
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Lakos Péter
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
a betük egy számsort jelölnek
contraste: szerintem nem,mondjuk én amikor felraktam új karriert kezdtem,de egy próbát megér,a biztonság kedvéért másold ki a mentésed
ain't got no history
Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3
Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3
Beállítottam a long race weekendet, a leggyorsabb köröket mentem, mégsem kaptam meg a Domination jelvényt. Valami tipp, hogy miért? 25%-on van a körök száma. Ez esetleg számít?