21751
  • Gabor77
    Olyan lekezelően beszéltek a tv cam-ról, hol ott ez nem egy vérbeli szimulátor...talán pont ti mondtátok. :D

Viccet félre téve, a grafikai modok miatt előfordulhat multiplayerben mismatch hiba?
  • baaka
    Sziasztok!
    Ki lehet valahogy kapcsolni multiplayerben, one shot qualifying-nál a ghost cart?
  • Alexease
    Ez igazabol csak annyi, hogy a TV-kamerat (amiben vezetnek az emberek:P), eltoltak oldalra (ahogy igazabol is van).
    Ultimate Realism es TV-kamerabol tolja;) Gratulalok:D Meg mindig jobb, mint ha hatulrol tologatna:P
  • lac coo
    hát ilyeneket sose nézek .... Egyenesben mentem el, tiszta helyzetben , nagy gond nem volt vele .

De legtöbben ott szúrják el az egészet, hogy az első 2-3 körben előre tolakodnak. Minden játékban a rajt után egy darabig vonatozik az AI, könnyű elmenni a sor mellett de ilyenkor oda kerül az ember ahol semmi keresnivalója .Egy Caterham a 10. helyen McLarenek, Lotusok előtt elég fura.
    Utána meg a végtelen védekezés, vagy inkább feltartás következik egész versenyen .Csábító dolog előre menni az elején, de sokkal jobb verseny lesz belőle, h az ember szépen marad a helyén az első pár körben .....
  • IXEMGabeo
    Miért nekem írtad?:D

Oké versenyezz úgy:)

flashback sztem egy ökörség...annak jó, aki nem szereti, ha hibázgat orrba szájba
  • Danecay
    Úgy vettem észre, hogy a futam közben készült mentés visszatöltésekor az AI egy kicsit meglepődik, elsősorban a kanyarban és féktávon lévők, így a játék ezen opcióját használva, a játékos, őt nem megillető előnyre tehet szert. Ez igaz a Flashback használatára is. Szóval egy-két mentés visszatöltéssel és ugyanennyi Flashback használatával lrhrt ám redukálni az ellenfeleink számát :) Persze aki fogékony az ilyesmire és olyan szemlélettel játszik, az ki is használhatja ezt, de engem pl. zavar!
  • V43 1105
    Próbálta már valaki?

• V43 1105

Nem tudjátok hol kapok G25/G27-et vagy valami normális kormányt? Fanatecet nem fogok venni, az már too much :D
  • IXEMGabeo
    örültem h akadozva lementem 25%-ot...
  • lac coo
    Most megint jó :))))) Valami bug van a kalibrálással, vagy valami ilyesmi ....
    Én is magam állítom be a setupot, általában kicsit rosszabbra mint ami kellene . Úgy izgalmasabb .

Miért nem mész 100 %-os versenyt? Az a buli, és most hogy menteni lehet közben, még olyan sok idő se kell hozzá .... Kerékcsere után elmented a célegyenesben azt jóvan ...
  • IXEMGabeo
    szépt TÉK

És most hogy áll a helyzet odaát?

Hülkenberggel mentem 25%-os Abu Dhabi versenyt 2. lettem Alonso mögött:) Igaz most kényelmesen experten toltam, de ezek a setupok nem feküdnek jobb volt, amit magam állítottam be...
  • lac coo
    Heh...most megint szar az FFB...Ha én ezt értem ??!! :DDD
  • IXEMGabeo
    nekem ezek a beállítások túlkormányzottak voltak igencsak és semmi kigyorsításom nem volt...lassabb, mint, amit magamnak állítottam be:)
  • Totti5
    #15546 szerint lőttem be az autót, kvalira perfekt
  • lac coo
  • Totti5
  • lac coo
    Bakker levert megint a víz, azt hittem a patch szétcseszte az ffb-met :))) Vagy 10-szer indítottam el mire megjavult , ilyenkor nem tudom mit csinál, valamit újrakalibrál, olyan szinten langyosbuzi volt, középen egy méteres lyukkal , hogy na...
    Alex, ha hasonló a tiéd is akkor megértem miért nem szereted vezetni :(((
  • Danecay
    Ja, az minket nem érint, mindkettőnknek standard edition van.
  • lac coo
    Valamit olvastam, hogy nem tudtak egymáshoz kapcsolódni a Historic meg a másik editionok ...
  • Danecay
    Én se használom ONLINE igazán. Tesómmal toltunk volna és toltunk is egy versenyt, de csak úgy tudtunk ha én voltam a HOST, az én remek 5/1
    Mbps-es wifi-s netemmel, míg neki 20/10 Mbps-s NET-je van. Ezért lenne logikusabb ha ő lenne a HOST!

Mi van az edition-ökkel és hogy jön ez most ide? :)
  • lac coo
    Nem tudom, nem igen használom online....
    volt valami kavarás a két edition körül....
  • Danecay
    A korábbi részeknél nekem sem tűnt fel, de a 2013-ban már megjelenés előtt a videókon kiszúrtam!

A felől van valakinek ötlete, hogy Online Custom Race-t miért csak úgy tudok menni mással, ha én indítok versenyt? Meghívás után a meghívott be is jön a lobbyba, de READY-zés után csak abban az esetben tölt be a pálya és tudunk rajta menni, amennyiben én indítok versenyt. Ellenkező esetben vagy csak lobbyban történő várakozás van, esetleg pályabetöltés után "waiting for other players" Szóval nagy valószínűséggel a másik félnél van valami gubanc, de mi lehet az, mert sokkal jobb NET miatt jobb lenne, ha ő működne mint szerver?!
  • lac coo
    En verseny alatt nem veszem eszre.Neha ha replayt nezek ott igen, vannak tavoli de zoomolt kamerak ahol eleg durvan, de amugy szerintem nincs baj vele.
  • Danecay
    Ööööö, most mit kell nézni? Kérdésemet tekintve, szinte biztos, hogy nincs semmi értelme! :)
    Egyébként valaki segítene értelmezni a carlodsettings.xml fájlt? Tudom, hogy van LOD MOD "High LOD" de számomra az egy kicsit drasztikus, és túl sok FPS csökkenéssel jár. Sajnos nekem sem áll rendelkezésre apuci pénzén megvásárolt Űber PC így ezt is észreveszem a játék sebességén! A játék alapértelmezett LOD-olása néha nekem is szúrja a szemem, de talán túlzás a High LOD modban kivitelezett High LOD, Low LOD-nak való megfeleltetése, ergo, a Low LOD is gyakorlatilag a High LOD-ot takarja. Számomra nem lenne baj, ha a játék nem minden esetben a High LOD-ot használná, csak azt a kamerától távolabb tegye!
  • dr Kotász
    Default érték vagy attól jobbra.
  • avus
    Sziasztok! A kerékdőlést hogyan állítsam, hogy ne kopjon annyira a gumi?
  • lac coo
    Én konkrétan még az eredetin is csak a sárga nagy táblát, meg alatta a zöld kicsit látom :))))Meg valami pacákat ... :)
  • Alexease
    Sok penzuk van (vagy inkabb apucinak) igy eros gepuk, valamivel le kell gyilkolni:D
  • lac coo
    Másik gyöngyszem : .

• lac coo
    No ennek mi értelme van ???? :))))
    OK, nekem már öregszik a szemem, de van ember aki ezt a célegyenes végén valóban észreveszi ? :DDDD
    Idióta pazarlás, nem egyéb ....

• dr Kotász
    Kijött a 3. patch.

Today sees our third PC Patch available on Steam for PC versions of F1 2013. 

Mid Session Save
    Fixed a bug which prevented car setups from being loaded correctly when a Mid Session Save is created while on track in a Practice session.
    Fixed an issue in Career which would cause a perpetual load when resuming a Mid Session Save after accepting a mid season contract.
    Improved connection map, latency evaluation and bandwidth evaluation to improve the quality of connection information.  This in turn should result in fewer disconnects in multiplayer games.
    Minor Fixes
    Memory savings when selecting Flying Lap in any session.
  • dr Kotász
    A mentés tartalmazz a Steam account nevét, amivel készült? Akkor belépéskor látja, hogy ez nem ide tartozik...
  • Danecay
    Hali!

Hogyan lehet egyik STEAM account alatt készült profilt és mentéseket másik STEAM alá átvinni?
    Próbáltam átmásolni aszem a STEAM userdata-ban található STEAM azonosítószámmal ellátott mappából a dolgokat a másik STEAM azonosítójú mappában, meg is jelent a játékban de kiválasztva azt írta, hogy korrupt profil és, hogy törli. Sőt ahonnan másolni szeretném, több profil is létre van hozva, de nekem csak az egyik kellene :) Most nincs előttem de azt hiszem a remote mappán belül, ahol a mentések vannak vannak profile0@ és profile1@ szöveget tartalmazó fájlok. Gondolom így vannak megkülönböztetve az egyes profilhoz tartozó mentések. Na de hogy miért nem működik amikor átmásolom? Eddig ráadásul úgy próbáltam, hogy másoltam mindent, mind a két profilt, szóval nem is szöszmötöltem külön a profilokkal amiből esetleg további hiba is adódhatna.

Ötlet?
  • lac coo
    Hockenheim+Istanbul+Valencia.rar
  • precise
    Már megvan, és van hozzá felirat is. De még nem ért le.
  • akyyy
  • B0GE5z
    valószínű hogy a címe miatt nem találod, nem valami keresőbarát :D
  • lac coo
    LOL:

540 törés !!!???? Azt hogy ???? :DDD
  • lac coo
    Nekem bejött , rákattantam:

4000 Km
    31 pit
    10 büntetés
    1 defekt
    762 kör
    272 körben vezető pozició
    344 Km/h legnagyobb sebesség
  • lac coo
    Egyetértek...Pedig játszani kellene vele, főkép normálisan nem roncsderbi stílusban, ahogy lentebb írtam, nézelődni ott van a TV. ...

Legalább is nekem sötétbarna színű gumikopásnál már nem az a fő gondom, hogy bámuljam az előttem haladót, hátra észreveszem a lodolást :))))