Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
És ez elég dühítõ ,fõleg hogy huzamba a 4. olyan futam jön ahol 100% esõ lesz. Spa-nál tartok és eddig többet mentem esõbe mint szárazon. 😞
Elõre is köszönöm!
Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De ha valoban lesz MAC verzio, akkor ezeknek a patch-eknek a nagyresze is csak azert volt.
Ezen behaltam, hogy az istenbe lehetnek 4en ennyire lassúak? <#nyes>#nyes>
Ha csak ez a bajod vele, vedd meg nyugodtan, egyáltalán nem egy vackot kapsz, sõt...!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ezert is van ugy beallitva, hogy 3/4-ig el lehessen forgatni a kormanyt, leglabbis addig engedje az atetel es a felfuggesztes.
Today sees patch #10 available on Steam for PC versions of F1 2012.
This update addresses the following issues:
- Made some more minor improvements to the online. We’re keen to get feedback on these changes via our forums.
- Fixed an issue which would show a session to be “In The Lobby” when players were actually racing.
- Fixed an issue where the Engineer would always be one place out when talking about your position relative to your objective.
- Fixed some minor text issues with emails and press clipplings.
If you have seen lower GPU usage and framerate drop on the more recent patches you can try adding the line to hardware_settings_config.xml in Documents\My Games\FormulaOne2012\hardwaresettings. If this does cause unwanted side effects, please undo the change by deleting the line from the config.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ma gondoltam egyet és elinditottam a játékot.Az elején beadott valamit,és mikor tovább lépett kiirt valami szöveget amiben benne volt hogy corrupt és törölte a mentett állásomat.Mitõl lehetett ez?
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
De azert a kormanyzast is megcsinalhatnak, bar nem hinnemhogy sokan panaszkodnak erte😉
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nekem az F1 2011-gyel lenne gondom, elég érdekes, szóval a probléma az online játékkal van. Régebben ment rendesen, de elköltöztem, most egy tplink wr941nd routerem van, és valamiért az online játéknál baromira laggol, sõt gyakorlatilag nem megy. Kb. 1-2 fps. Haverral tegnap nyomtunk volna coop-ot de miután belépek a megkezdett session-ünkbe és küldöm neki az invite-ot, már ott elkezd akadni, van hogy megkapom az excecutable mûködése leállt hibát. Windowsom kb. 2 hetes, configom az aláírásban, routeren a portokat beállítottam a port forwardingnál, kell még esetleg valamit ott állítani? A tûzfalam az bitdefender, de ha kikapcsolom akkor is ugyanez van. Valami ötlet, hogy mi lehet? Offline módban nincs semmi gond.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Esetleg valamelyik konzolos ceg... De nem hinnem hogy kihagyhatnak a PC-t, barmilyen keveset is adnak el belole.
F1 2012 – PC Patch #9 News
Today sees patch #9 available on Steam for PC versions of F1 2012.
This update addresses the following issues:
Made some improvements to the online game so car positions should be more accurate and less twitchy at high speeds.
Made some PC Framerate improvements for those people who had an FPS drop after patches.
Fixed the wheel weight property so that it will now work correctly
Fixed the final results screen for the client in a Co-op session so they see their stats not the hosts.
Fixed two infrequent crashes.
The fixes listed above and those specific to the Xbox 360 and PS3 versions of the game are also being tested and verified on those platforms. As these versions require additional submission and authorisation from both Microsoft and Sony the release date for these will follow a little later than the PC version.
We are working on other issues you have reported via the forums, Facebook and Twitter and are working to fix them as quickly as possible. In the meantime, please note that we are still collecting feedback via our Technical Assistance forums and do encourage you to post your issues there being sure to include as much information as possible.
Thanks for your continued feedback!