Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mmovar
Játsszál pc-n 😛

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

X-box-hoz a mai napig egyetlen javítást se kaptam míg PC-n már a 11. megy...
És ez elég dühítõ ,fõleg hogy huzamba a 4. olyan futam jön ahol 100% esõ lesz. Spa-nál tartok és eddig többet mentem esõbe mint szárazon. 😞
Hali ám!Hóllehet beállítani,hogy 100% legyen a verseny?
Elõre is köszönöm!
Nathan66
Én is most indiában vagyok, már meg kaptam az átigazolásom a ferrarihoz, 13-ra, Caterham el viszem pro-n, nem egszerü,de vezetem a vb-t 😊 jo kis game!

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

lac coo
Remélem a jóféle CM-es törésmodellt berakják végre 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Egyszer be kell fejkezni a patch-elest, hagyni kell valamit a 2013-ra is😉
De ha valoban lesz MAC verzio, akkor ezeknek a patch-eknek a nagyresze is csak azert volt.
lac coo
Ez egy mekkora csicska oldal, de komolyan. Mást sem tudnak mint sírni 😄DDD

tobias88
"100%-os magyar fordítás már a hivatalos premier környékén elérhetõ lesz a jóvoltunkból. Csapatunk – Brownie, Ertzu, SityiSXT, én – augusztus végén megkaptuk a fejlesztõktõl a szövegkönyvet és dolgozunk rajta ezerrel. Szóval karácsonyra nem kaptok semmit. Hanem elõbb."

Ezen behaltam, hogy az istenbe lehetnek 4en ennyire lassúak? <#nyes>
tobias88
csak annyi infóm van hogy baloldara ki van írva hogy ma adják ki
lac coo
Nagyon nagy baja nem volt alapból sem, szerintem, ezek mind finomítások.
Ha csak ez a bajod vele, vedd meg nyugodtan, egyáltalán nem egy vackot kapsz, sõt...!

tobias88
Én itt olvastam tegnap, pedig pont most kezdtem és már 20%nál tartok 10 óra fordítással. Ha nem lesz 1-2 napon belül, akkor folytatom. (1.2 millió karakter mellesleg <#vigyor5>)
Hát nem is tudom... érdemes megvenni ezt a játékot? Vagy majd ha kijön az utolsó javítás is? Ahogy látom most valami észveszejtõ tempóban jönnek a javítások - fõleg azért furcsa ez mert a 2011 supportját feltünõen hanyagolták 😞

Az állítólag ma megjelenõ hivatalos magyarításról hallott valaki, amit a CM ad ki????
lac coo
Azt olvasom ez az utolsó ! 11 patch néhány hét alatt, azért nem semmi termés 😄

Alexease
Patch #11
Alexease
totyak
Hol tudom kikapcsolni a gumikopást és a benzinszimulációt hosszabb versenytávoknál?

lac coo
Akkor a szezon végén leáll a program és nem tudod többet elindítani, újból meg kell venned ! 😊

Ha a játékban elfogadom a szerzõdéshosszabítást a csapatomtól , attól még kaphatok másik csapattól ajánlatot ill. ha nem fogadom el a szerzõdéshosszabítást és nem kapok mástól sem szerzõdésajánlatot akkor mi történik?
lac coo
De nagyon nem is szólnék én hozzá ehhez a témához, múltkor is hülyét csináltam magamból 😄DDDD

áhh Red Bull RB6-os a kedvenc modelleim egyike😊))

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Alexease
Ha elbaltazza az ivet, akkor nem megy mashogy😉 Abbol a poziciobol lehetetlen atfogni😉 Vagyis atlehet, csak akkor mar a szalagkorlatot gumizza fel, aminek nem sok ertelme van;D
Ezert is van ugy beallitva, hogy 3/4-ig el lehessen forgatni a kormanyt, leglabbis addig engedje az atetel es a felfuggesztes.
lac coo
Láttam én már ebben a kanyarban, hogy többet forgattak, de akkor csak bal kéz hüvelykujjával fogták a kormányt 😊))

Alexease
Ez a max, innen mar at kellene fogni😊)))

Alexease
Valszeg gyartotol, beallitastol es egyebektol fugg, de 450–540 fok (ez teljes fordulat, egyiranyba 225–270 fok). Termeszetesen versenyen ugy van beallitva az attetel, hogy max ~200 fokig hasznaljak (pl. Monaco hajtukanyar).
f1 -es autó kormány elfordulási szög mennyi a valóságban...tud valaki ponos adatot??
Alexease
A het kozepen kikerult a hir, hogy keszul a MAC-es verzio is, talan amiatt is gyartanak ennyi patch-et, mert meg „csinaljak” a jatekot😉
zzeN
F1 2012 – PC Patch #10 News

Today sees patch #10 available on Steam for PC versions of F1 2012.

This update addresses the following issues:

- Made some more minor improvements to the online. We’re keen to get feedback on these changes via our forums.
- Fixed an issue which would show a session to be “In The Lobby” when players were actually racing.
- Fixed an issue where the Engineer would always be one place out when talking about your position relative to your objective.
- Fixed some minor text issues with emails and press clipplings.
 If you have seen lower GPU usage and framerate drop on the more recent patches you can try adding the line to hardware_settings_config.xml in Documents\My Games\FormulaOne2012\hardwaresettings. If this does cause unwanted side effects, please undo the change by deleting the line from the config.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

gallardo
25 százalék.

Logitech driving force gt -t vettem használtan.Tudnátok egy kormány setupal segitteni?
lac coo
Mi a baj a kormányzással ,középsõ üres ffb-re gondolsz ?

Nem, azok GFWL-osak voltak. Ha valami, akkor a Steam az egyik legnagyobb elõrelépés az idei verzióban.

Milyen versenytávval játszol?
Sziasztok!

Ma gondoltam egyet és elinditottam a játékot.Az elején beadott valamit,és mikor tovább lépett kiirt valami szöveget amiben benne volt hogy corrupt és törölte a mentett állásomat.Mitõl lehetett ez?
mmovar
a csalók nem is...

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Alexease
Elofordulhat, a Steam jo talalmany😉 A korabbiak nem voltak Steam-esek (ez az elso amit megvettem)?

De azert a kormanyzast is megcsinalhatnak, bar nem hinnemhogy sokan panaszkodnak erte😉
próbáld meg feltenni a technogodsot hiába eredeti az sokat lendít a pingen

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sziasztok

Nekem az F1 2011-gyel lenne gondom, elég érdekes, szóval a probléma az online játékkal van. Régebben ment rendesen, de elköltöztem, most egy tplink wr941nd routerem van, és valamiért az online játéknál baromira laggol, sõt gyakorlatilag nem megy. Kb. 1-2 fps. Haverral tegnap nyomtunk volna coop-ot de miután belépek a megkezdett session-ünkbe és küldöm neki az invite-ot, már ott elkezd akadni, van hogy megkapom az excecutable mûködése leállt hibát. Windowsom kb. 2 hetes, configom az aláírásban, routeren a portokat beállítottam a port forwardingnál, kell még esetleg valamit ott állítani? A tûzfalam az bitdefender, de ha kikapcsolom akkor is ugyanez van. Valami ötlet, hogy mi lehet? Offline módban nincs semmi gond.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Ez lehet a megfejtés, mivel PC-re már kijött a nyolcadik patch is addig xbox360-ra csak egy, mert a köcsög microsoft csücsül rajta.
dr Kotász
Az nem lehet, hogy sokkal egyszerûbb a magyarázat: a Steam rugalmasabb platform, megoldható a gyors patchelés?
lac coo
Akkor csak simán van szabad ember 😊))

Alexease
A liszensz szerintem sincs veszelyben, nincs masik ismert ceg, aki dolgozna valamin. Az SMS az egyetlen aki uj engine-t epit, de Ok merfoldekre vannak a Codies-tol (mint jatek keszites).

Esetleg valamelyik konzolos ceg... De nem hinnem hogy kihagyhatnak a PC-t, barmilyen keveset is adnak el belole.
lac coo
Veszélybe nem hiszem,. Megközelítõt se tud mutatni jelenleg senki , látványban, hangban, szabályrendszerben ...Tököm tudja, lehet rájöttek, hogy még többet adnának el belõle, ha jó is lenne minden ? 😊))Azért ez hosszútávú buli, ha az a kép alakul ki, hogy megint egy bugos CM F1 , akkor bajba lesznek késõbb .

Alexease
Igen, ez teljesen megkepo, valoban sokat foglalkoznak vele. Nagyon raernek vagy veszelybe kerult a liszensz?!😊
lac coo
Valami megcsípte ezeket, eddig egy játékukkal sem törõdtek ennyit, sõt, konkrétan ha csak nem fagyott szénné valami azt le is tojták, jó az úgy ... 😄DD

Alexease
Kinyomtatod, bekeretezteted es felszogeled a budi ajtora😉
Alexease
A mai patch😊

F1 2012 – PC Patch #9 News

Today sees patch #9 available on Steam for PC versions of F1 2012.

This update addresses the following issues:

Made some improvements to the online game so car positions should be more accurate and less twitchy at high speeds.
Made some PC Framerate improvements for those people who had an FPS drop after patches.
Fixed the wheel weight property so that it will now work correctly
Fixed the final results screen for the client in a Co-op session so they see their stats not the hosts.
Fixed two infrequent crashes.
The fixes listed above and those specific to the Xbox 360 and PS3 versions of the game are also being tested and verified on those platforms. As these versions require additional submission and authorisation from both Microsoft and Sony the release date for these will follow a little later than the PC version.

We are working on other issues you have reported via the forums, Facebook and Twitter and are working to fix them as quickly as possible. In the meantime, please note that we are still collecting feedback via our Technical Assistance forums and do encourage you to post your issues there being sure to include as much information as possible.

Thanks for your continued feedback!
Firerock
ezzel mit kell csinálni?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

gallardo
Ez érdekes mert én is career(!) módban játszok és nálam szerintem még nem volt olyan verseny ahol mindenki célba ért volna, sõt japánban 8-9 autó is kiesett.