21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#15571 Es hogy meg a temahoz is hozzaszoljak:D
Elnezve a forumot es a kinti hozzaszolasokat, sajnos a kormanykezeles, FFB es hasonlok (cockpit:P) a legutolso szempont, problema ami elokerul.
Elobb es tobben sirnak a TerraByte-os sisak texturak hianya miatt, vagy a recek, a csuszasok, a fako szinekre panaszkodnak.
Ezekbe a programokba a kormany es a cockpit opcionalis... -
#15570 Nem hinnem hogy az uj konzolok miatt uj engine lenne. Bar nem neztem utana, mert nem erdekelt (:D), de ha jol lattam/halottam, nem kapnak teljesen uj rendszert, nagyreszt csak bovitik, gyorsitjak oket.
Raadasul az ilyen (EGO) es komolyabb enginek, elsodlegesen egy univerzalis, sajat platformra vannak epitve, a multiplatformos build-ek keszulnek, mindent adatbazisbol scriptelve, modularis sajat vagy tamogatoi forditokkal.
Egy-egy ilyen modularis platformmal tizenevet is ki lehet huzni, meg ha valtoznak is a harverek, eleg csak 1-1 modul forditojat ujra scriptelni esetleg a modult modositani, boviteni, ujrairni.
Foleg ezek miatt tudnak az ilyen programok sokkal szebbek es kozben optimalizaltak is lenni.
Pl. az engine kepes minden modult egyenkent hozza rendelni processzorhoz es annak X magjahoz, hozzacsapva Y mennyisegu memoriat. Ahogy fejlodnek a gepek, egyszeruen "csak" a leiro file-ok bovulnek, ahogy minnel jobban szet tudjak osztani a tucatnyi modult a egyre tobb processzor/mag/memoria kozott.
Ha a szimeket nezzuk, foleg a garazs cuccokat (:D), ott 1 ember leul, es 1 k*rv* hosszu doksiba gepelgetni a kodot, valami mindenki szamara elerheto programnyelvben:DDD Eros tulzassal:P Sokszor az is csoda, ha az egesz engine ossszessegeben, 1 procinak mind a 4 magjat ki tudja hasznalni:DDD
Az hogy magokra bontsak a modulokat, allomvilag:D -
#15569 Caterham az nagyon jó, azt használom, ha nem akarok pontot szerezni :))))
Amúgy trágya egy autó, általában a három kört megkapom vele :)))) De jó vezetni, nincs aero szegényen :))) -
#15568 Lotus/Williams/Sauber, ezek a tutik:P Nekem meg a Caterham:D -
#15567 Annak a pár ezer rf2 -es embernek ??? :))) -
Timbu #15566 Miután évről évre nem sokat változik maga a motor (ok, jövőre a konzolok miatt fog, de azután gondolom sokáig megint nem) és lényegében csak az autók modelljeit cserélik ki, igazán megtehetnék, hogy külön paraméterezik kormányra meg kontrollerre. Vagy bánom is én, csináljanak egy fizetős modot rFactor2 alá. -
Muszáj lecserélnem a Ferrarit, mert a pont jó tempót menő expert Ai-hoz kicsit gyors, simán pole és kis izzadással győzelem is. Kell valami lassabb verda :) -
#15564 Igen. Lista:)
ca2 caterham_00
ma2 marussia_00
mc2 mclaren_00
rb2 red_bull_00
tr2 toro_rosso_00
lr2 lotus_00
wi2 williams_00
fc2 force_india_00
sa2 sauber_00
me2 mercedes_00
fe2 ferrari_00
hr2 hrt_00
c12 williamsFW12_00
c13 lotus100T_00
c14 ferrariF187_00
c15 lotus98T_00
c22 williamsFW14_00
c23 ferrariF92A_00
c32 ferrariF399_00
c33 winfieldWilliams_00
c34 williamsFW18B_00
c35 ferrariF310_00
c01 ferrar312T
c02 williams fw07b -
precise #15563 Te a Rush-ra gondolsz vagy arra amiről a cikk szól? Mert én az 1-et sehol nem találom -
#15562 A Lotus Renault az Lr2 ? -
#15561 Ez attol fugg, hova pozicionaljak a programot. Ha a TV-nezetes, billes, segitseges, szamarvezetos ereszd el a hajamra stilusra, akor valszeg tulzott a gumikopas:)
Ha cokpites, szimesebb, atgondoltam vezetesi stilusra, akkor valszeg tul sokat is bir.
Lehetetlen beallitani hogy mindenkinek jo legyen.
Ezt max ugy lehetne letesztelni, ha futna az ember nehany versenyt a szezon elejebol (amiben valszeg be van allitva az auto, csapat, pilota erosorrend, erosseg, kopas, meghibasodas stb., mert az utobbi 3-5 futamrol valszeg nincsnenek korrekt infok benne, max patch-elve:D), normalisabb vezetesi stilussal, olyan tempot, poziciot, vegeredmenyt autozva mint igazabol, abbol talan kiderulne nagysagrendileg, menyire jo.
De ha valaki X csapattal szeretne leverni mindenkit, elozgetve, gyozelmeket hajtva, az valszeg nem fog osszejonni;) -
#15560 "...de nem kell megijedni az ajánlott rendszerkövetelménytől mivel a játék annyira jól van optimizálva, hogy egy Intel Core I5-3570K + GTX 770 pároson..."
Meg szerencse, hogy nagyobb gepet nem is nagyon lehet (meg)venni:) -
#15559 Hogy lehet a gumikopást megállapítani billentyűzettel? két kanyar alatt annyit darálsz, sose vagy íven, ütközésik oda vissza nyomogatva, el mint én 1 kör alatt:D -
fcbdavid #15558 Újra felbőgnek a motorok – F1 2013 teszt! -
#15557 Akkor este "moziba" megyek -
#15556 nCore-n már vetítik :D -
#15555 Ezt csak jovore fogjak vetiteni. Vagy nem?:) -
#15554 a héten néztem, nagyon jó volt -
#15553 Tormelek es kiesett auto gyorsan eltunik a jatekban.Nyilvan nem ezekre a hulyesegekre kell figyelni, hanem versenyezni kel :)))))) Minden masra ott a tv...... -
#15552 ilyen váltó meg motorhibák előfordulhatnak a játéban?
most mentem monzába, és bejött az SC, ami nem az én hibámból történt:Dűűde elég nagy fail, hogy csak disz az egész, mert sehol nem volt se törmelék, se kiesett autó.... -
precise #15551 újabb f1 film:
http://sg.hu/listazas.php3?id=1382812555 -
IXEMGabeo #15550 ezt jól benéztem akkor:) -
#15549 Azert bar butacska a fizika neha, esos versenyen leizzad az ember....Foleg hogy Kanadaban 50 kort kell menni esogumin, hatulrol meg az elejetol kezdve tolnak le a palyarol. :)))) Mar alig tudok kigyorsitani olyan kopott a gumi, laza tempora nincs lehetoseg.....Es meg van 20 kor, Wettel meg fel masodpercre vanfolyamatosan mogottem.... -
#15548 A nap és az esőfelhő valószínűleg ezt jelentik... -
IXEMGabeo #15547 gondolom az első időmérős a 2. futam beállítás
parc fermé szabályok csak az egyiket engedélyezik:) -
#15546 -
precise #15545 Akkor tegyük helyre azokat a dolgokat. (Bocs nem tudtam, hogy "lányok" közé keveredtem) -
#15544 No, működik, még nem igen használtam ilyesmire, de nekem úgy tűnik van némi katymasz a profil használatban :)))) -
#15543 Kemenyebb kevereken, foleg ha az kimelve van es a lagy meg gyilkolva, siman lehet dupla annyi kort menni. Fontos a versenytav, mennyi kor van benne idomeron es mennyire porgeted tul kigyorsitaskor, mennyire fekezed el a kanyarokat. En hoaszabb versenyeket megyek csak, de tudom tartani a lepest az ai-val.Nem mondom, hogy nem kopik, nem csuszkal es nem kell figyelni a kopottakkal, de ez benne a lenyeg. -
#15542 csak ott is ugy fogynak a gumik hogy ihaj. tegnap mentem mogyorodon, még az első boxkiállásig el-el mentem hogy csak 1 helyet vesztettem, de az utolsó körökre megint teljesen elfogytak a gumik, és ahogy néztem az első 2 helyezett ki se ment kerékcserére (bár a köridőket nézve a végén mégis kimentem egyszer, de nem igazán lehetett ezt a pályán észrevenni). és nekik nem fogynak el a gumik. akár kimélve megyek, akár nem. meg teljesen nekem jönnek, és még engem büntetnek meg.
jó, forz indiával nem kéne első helyről álmodni :DDD
amugy kaptam valami kérést saubertől, ez mit jelent, hogy menjek át hozzájuk? cseperből vederbe. majd ha ferrari kér fel, akkor.:D -
#15541 De ott nincs olyan merteku warez, nem kell hetente uj exe.... :))) -
#15540 jöhetne már xboxra is valami title update. azért ott is vannak bugok jócskán.... -
#15539 Na jó, de ez mi a f...ér nem akar működni ??? :DDDDD
Működik ez egyáltalán a logitech-nél ? :) -
#15538 Ma mar illene valami beszedfelismeros-akarmit hasznalni, beuzemelni, mukodesre birni az ilyesmihhez:) Egyszerubb lenne a helyzet:P -
#15537 Miért nem működik ???? Játékban átállítottam a gyorsmenü gombokat wasd-re, csináltam makrot, pl inter gumira :W-D-S , de semmi nem történik ha megnyomom azt a gombot a kormányon ahol a makro van .....
Ötlet ? :) -
#15536 Megvan, de a játékban valamiért nem akar működni .... -
#15535 G27-el hogy lehet a gombokhoz makrot rendelni, rögzíteni ??? mondjuk nyomogassa le sorban hogy " W-D-D " ? Próbálom a keystrokkal, de csak egy billentyűt vesz fel .... -
#15534 A kontroller beallitasoknal alul, figyelni kell, hogy az „Override...” kezdetu resz kormanyhoz legyen allitva, mert amugy szar.
Az Advanced reszben minden Deadzone egyertelmuen 0%, a kormany linearitas is 0%, egyedul a kormanyzas szaturaciot kell annyira megemelni, hogy a valodi kormanyelfordulashoz igazodjon az F1-es (900-as kormanyon 60% kornyeke). -
#15533 Ugatni te szoktal.....csak, hogy a helyen legyenek a dolgok ! -
Skorzeny8814 #15532 Más is találkozott már ezzel a problémával? Keresgéltem rá megoldást, de csak olyanokat találtam "understeer" néven, amik az első kerekek tapadásán javítottak. Nekem viszont nem ez a bajom, hanem az, hogy nem forog elég gyorsan az autó kormánya. Képtelen követni a hirtelen mozdulatokat pl egy sikánban. Persze nem az a célom, hogy 300-nál keresztbe fordítsam a kormányt, de azért ez elég lassan követi a kezemet.