Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danecay
Igen! 😊

Sziasztok!
Valaki elmondaná az alapjait az f1 2012-nek?
Leginkább az érdekelne hogy vannak olyan futamok,ahol az elején esõ van,kimegyek intermediet-el,de a futam közepénél már eláll az esõ,megyek be a box-ba átcserélni a gumit szárazra,de a szerelõk újra inter-t raknak fel.Futam közben nem lehet állítani azt hogy milyen gumit rakjanak fel?Vagy a futam elején?
És a versenytávok állítása lehetséges?Tehát hogy ne 14-15 körös futamok legyenek hanem olyanok amilyennek én beállítom?Vagy ez nem lehetséges?

Mert állandóan fékezel!!!!!!!!!!!!!!Kalibráld a kormányt!!
sziasztok! olyan gondom lenne hogy egyszerûen nem gyorsul fel az autó az f1 2012-ben. hiába állítok akármit is nem gyorsul fel és így a tesztet sem tudom megcsinálni. logitech wingman formula force gp-vel játszom. nem tudja valaki mitõl lehet ez? hiába rakom ujra akkor is ez a gond.
<#hehe>

Crome

Yó neked! <#integet2>
Hoppá, elnézést a duplázásért!

Nekem Formula Force EX-em van, ott 0 az érzékenység és a holtjáték is így nálam teljesen jó.

Crome

<#wave>

Crome

lac coo
Milyen kormány, mennyit forog ?De az érzékenység ha jól emlékszem nem jó ha nulla, nálam 900 fokos kormánynál van kb 60-65 -ön így a jó .Régen állítgattam, de szerintem a 100-as érték az amikor annyit forog a játékban mint nálad .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Help me!
a kormány érzékenysége=0, holtjáték=0, deee a legkisebb mozdulatra is száguldok neki a falnak! Mit lehet itt tenni??
<#falbav>
Üdv Crome!<#eljen><#mf1>
JUVEfun
Én tudom , de aki egy meg sem kezdett idény elõtt ilyen igénnyel rendelkezik annak gondolom ez is elég , hogy kielégítse "vágyait"......<#duhos2>

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Alexease
Es mar tavaly oktoberben megjelent😊)))
A legjobb resz: „...and Fictionally Michael going to Sauber.” <#idiota>
JUVEfun

Szeptember környékén tuti jön egy. :-)

Crome

gallardo
Ezt komolyan gondoltad?<#conf>

Alexease
<#taps><#idiota><#zavart2><#fejvakaras>
Sziasztok!

Tud esetleg valaki mûködõ 2013-as módot a játékhoz?
Rosberg végig vezette a versenyt erre kiesik a végén😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy a bajnokság közepén egyszer csak eltûnt a mentésem, nem tudom miért. Eredeti a játék, és elivelg a steam leszedi a patch-eket, most letöröltem a játékot és újratelepítem. Van a mentési hibára megoldás?
Lehet azért, mert a kis csapatok is lassan mennek. :-)

Crome

és baszki csak a kiscsapatok meg õ maradtak versenyben😄😄😄 haláli volt...precízen vezetett aránylag, de lassan...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nálam akkor volt ilyen, amikor bemásoltam olyan mod fájlokat, amik elvileg rövidebbé teszik az AI féktávját ezáltal jobban támadnak a kanyarok elõtt. Emiatt viszont ilyen szûk pályákon sokszor elmérték a féktávokat és mivel bukótér nincs, így gyorsan fogytak. Mondjuk ez konzolos videó, ott nem tudom mi lehetett, de remélem nem bug, mert annak nagyon csúnya. :-)

Crome

5 autó ért célba Szingapúrban az mi?😄

maujuri
Késõbb kell egy riválist választanod, és ha jobb helyen végzel mint õ, akkor kapsz attól a csapattól ajánlatot, ezek nagy csapatok, pl McLaren, Ferrari Red bull
Én várnék erre a helyedben

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

szabii98
úgy tûnik, készül 2006-os és 2007-es mód is a játékhoz (festések etc)

I met God. She's black

Helló!

Semmi gond természetesen! Köszi, örök hála! :-)

Crome

Danecay
Hi!

Tegnap nem voltam és ma is csak most. Szóval ha kell ITT lesz a Database file.

Igen, szerintem is. :-)

Crome

zzeN
Ha jól emlékszek csak annyit írt hogy a Merci gyorsan várja a válaszomat, mert elúszhat😊 De akkor szerintem elfogadom, azért "jóval" jobb autó mint a Williams.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Helló!

A menedzsered levélben írni szokta ilyenkor, hogy szerinte jól jársz e az ajánlattal, vagy várható e az idényben hasonlóan jó ajánlat. Szerintem amúgy meg fogadd el. :-)

Crome

zzeN
Hali!

Most járok a Magyar Nagydíjnál elsõ szezonomban a Williams-szel és kaptam egy ajánlatot a Mercitõl. Várható-e a nagyobb csapatoktól is szerzõdés felajánlás vagy inkább fogadjam el az ajánlatot?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Lenulláztam a játék fájljait, aztán kipróbáltam a linkelt mod-ot (database+féktáv fájlok), de nálam gáz. Karrierben próbáltam, Melbourne-ben a második DRS zóna utáni kanyarban folyamatosan a kavicságyban kötött ki az AI, de egyéb helyeken is el-el mérte a féktávokat. Így végül Caterham-el a 18. helyrõl indulva a 4. lettem Legend szinten. Most ezt a mod-ot használom a hibázós mod database fájljával. Így kb. jónak tûnik. Mondjuk panaszkodtam a Legend nehézségére, de azzal a database-el így meg kicsit könnyûnek érzem, mert idõmérõn 2.5-3mp-et verek a csapattársamra. :-) Még tesztelem 1-2 futamon, aztán lehet inkább visszarakom az eredeti database fájlt.
Mondjuk arról okosan nem csináltam mentést, úgyhogy esetleg Danecay, ha megdobnál egy eredeti (patch 12-es) database fájllal, azt megköszönném, mert nem szeretném csak amiatt újra nullázni mindent. :-) Több ilyen kérésem nem lesz, ígérem! ;-)

Crome

Ok, az lesz, de csak késõbb, mert benne vagyok a karrierben és most még 2.5 évadom hátra van. Addig meg nem akarok gyári visszaállítást, mert lehet bekavarna a karriernek is. A hátralevõ idõt most már kihúzom így, aztán ha újra kezdem, akkor majd nullázom a fájlokat.

Crome

Danecay
Próbálj meg a STEAM-ben a játék tulajdonságainál, egy "Játékfájlok épségének ellenõrzése-t" Ez igaz, hogy mindent visszaállít gyári állapotba, ergo a MOD-oknak annyi, de hátha megoldja a problémát, a MOD-okat pedig bármikor visszapakolhatod.

Köszi, már lent is van! :-)

Nos, nem tudom patch nélkül milyen lenne az idõjárás, ezért írtam, hogy lehet, hogy ez így normális, csak nekem tûnik soknak. Mondjuk amíg tényleg nem irreális (mondjuk Bahrain-ben vagy Abu Dhabi-ban heavy rain végig), addig elmegy. Viszont azt hiszem ez a Safety car mod valamit bekavarhat, mert Monaco-ban 9-en értünk célba, Szingapur-ban meg 14-en (50%-os versenyek). Ez meg kizárt, hogy gyárilag ilyen legyen.

Crome

Danecay
Danecay
Valamelyik Patch elvileg a túlzott esõs idõjárást is javította.

1. Akkor lehet ott lesz a gond, nem nálam (legalább is remélem). :-)
2. Ezek szerint vagy nálam nem javította, vagy így lett javítva...

Crome

Persze, beállítom. RD-rõl szoktam setup-ot vadászni, a 2010/11-nél is onnan szedett beállításokkal mentem.

Crome

dr Kotász
1. A legend szint sokkal nehezebb lett.
2. Patch javította.
Master91
1. kérdésre:
Autót beállítod, vagy betöltöd a pályát és már mész is?
Igen.

Crome

Danecay
Eredeti a játék?

Lenne két kérdésem:
1. Nyugtassatok meg, hogy nem lehetek ennyire lassú: más-feledik évadom a Toro Rosso-val. Az idõmérõkön képtelen vagyok a 19-16. helynél jobbat futni, a versenyen ez általában 3-4 helyet javul. Legend szinten játszok, szóval érdekelne, hogy ez reális e. A 2010/11-ben nem voltam ennyire gáz, szóval most én romlottam ennyit, vagy a Legend szint ennyire erõs? :-)

2. Az normális, hogy szinte minden hétvégén (fõleg versenyen) esõ van? Nem elejétõl a végéig szokott esni és legtöbbször csak light rain, de akkor is fura. Fõleg, hogy még most Bahrain-ben is esõt ír 18%-ot. Persze ha ez így normális, akkor nem szóltam. :-)

Crome

Helló!

Valaki tudna nekem feltölteni bárhova egy eredeti loose_parts_settings.xml fájlt? :-)

Crome

JUVEfun
..mert ezeket akkor tudod állítani , ha kormányra van állítva , de nem is értem , hogy kontrolerhez minek FFB-t állítani - attól nem lesz "finomabb a kormányzás "

amúgy el se indul a játék amióta FLT van😄

igen elég érdekes hogy amikor telibe lövöm a másikat akkor az ugyanolyan sebességre képes, mint én, aki makulátlan. Volt h utcahossznyival vezettem és a végén már valaki hirtelen elõttem volt, hát azér...érdekes

Master91
Valahogy ki se akarom próbálni 😄