Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki elmondaná az alapjait az f1 2012-nek?
Leginkább az érdekelne hogy vannak olyan futamok,ahol az elején esõ van,kimegyek intermediet-el,de a futam közepénél már eláll az esõ,megyek be a box-ba átcserélni a gumit szárazra,de a szerelõk újra inter-t raknak fel.Futam közben nem lehet állítani azt hogy milyen gumit rakjanak fel?Vagy a futam elején?
És a versenytávok állítása lehetséges?Tehát hogy ne 14-15 körös futamok legyenek hanem olyanok amilyennek én beállítom?Vagy ez nem lehetséges?
Crome
Nekem Formula Force EX-em van, ott 0 az érzékenység és a holtjáték is így nálam teljesen jó.
Crome
Crome
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
a kormány érzékenysége=0, holtjáték=0, deee a legkisebb mozdulatra is száguldok neki a falnak! Mit lehet itt tenni??
<#falbav>#falbav>
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
A legjobb resz: „...and Fictionally Michael going to Sauber.” <#idiota>#idiota>
Crome
Tud esetleg valaki mûködõ 2013-as módot a játékhoz?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Crome
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Crome
5 autó ért célba Szingapúrban az mi?😄
Én várnék erre a helyedben
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Semmi gond természetesen! Köszi, örök hála! :-)
Crome
Crome
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
A menedzsered levélben írni szokta ilyenkor, hogy szerinte jól jársz e az ajánlattal, vagy várható e az idényben hasonlóan jó ajánlat. Szerintem amúgy meg fogadd el. :-)
Crome
Most járok a Magyar Nagydíjnál elsõ szezonomban a Williams-szel és kaptam egy ajánlatot a Mercitõl. Várható-e a nagyobb csapatoktól is szerzõdés felajánlás vagy inkább fogadjam el az ajánlatot?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Mondjuk arról okosan nem csináltam mentést, úgyhogy esetleg Danecay, ha megdobnál egy eredeti (patch 12-es) database fájllal, azt megköszönném, mert nem szeretném csak amiatt újra nullázni mindent. :-) Több ilyen kérésem nem lesz, ígérem! ;-)
Crome
Crome
Nos, nem tudom patch nélkül milyen lenne az idõjárás, ezért írtam, hogy lehet, hogy ez így normális, csak nekem tûnik soknak. Mondjuk amíg tényleg nem irreális (mondjuk Bahrain-ben vagy Abu Dhabi-ban heavy rain végig), addig elmegy. Viszont azt hiszem ez a Safety car mod valamit bekavarhat, mert Monaco-ban 9-en értünk célba, Szingapur-ban meg 14-en (50%-os versenyek). Ez meg kizárt, hogy gyárilag ilyen legyen.
Crome
2. Ezek szerint vagy nálam nem javította, vagy így lett javítva...
Crome
Crome
Crome
1. Nyugtassatok meg, hogy nem lehetek ennyire lassú: más-feledik évadom a Toro Rosso-val. Az idõmérõkön képtelen vagyok a 19-16. helynél jobbat futni, a versenyen ez általában 3-4 helyet javul. Legend szinten játszok, szóval érdekelne, hogy ez reális e. A 2010/11-ben nem voltam ennyire gáz, szóval most én romlottam ennyit, vagy a Legend szint ennyire erõs? :-)
2. Az normális, hogy szinte minden hétvégén (fõleg versenyen) esõ van? Nem elejétõl a végéig szokott esni és legtöbbször csak light rain, de akkor is fura. Fõleg, hogy még most Bahrain-ben is esõt ír 18%-ot. Persze ha ez így normális, akkor nem szóltam. :-)
Crome
Valaki tudna nekem feltölteni bárhova egy eredeti loose_parts_settings.xml fájlt? :-)
Crome