GTR Evolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Hali!

Érdeklõdnék hogy lehet bekapcsolni a GTR Evolution-ban a HDR-t?

A karim(Geforce 8800 GTS)

Mi az a ENB series?
Alexease
Meg is csak szeptember lett belole😉 Bar utoljara szeptember 12. olvastam, valszeg elore hoztak😊
pointer4
Jáááá 😄
Szeptember a 1 megjelenés idõponntja.
Valószínû akkor 19.99$ lesz, a Pre-Purchase 17.99$ 😄

😄
atenza
17.99$ = 2,874.46 Ft Steamen

Nálam is akad de csak kozvetlenul betoltes után ha sok autot kell megjeleniteni. Szerencsére ez pár perc alatt elmulik.
chalezlopez
De nálam sajna igen...

Vamos Argentina!

Hát sajna nem <#vigyor0>. A fák palyara vetett arnyeka csak egy szurke folt, boxon meg szép reszletes.
Alexease
Es ezt miert nekem irod?😊)))
Szabó Péter
antialising lekapcs, és nem "laggol"
legalább is nálam

Mi is ez az ENB?Mit kell felrakni hogy a HDR müködjön?
chalezlopez
Igen, csak az Evolutionban hála isten, szép is lenne, ha a GTR2-ben is, mert azt online bajnkságban is nyomom...

Vamos Argentina!

JuanG
evolutionben nem vetõdnek faárnyékok a mûszerfalra??? pedig elvileg kéne!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
Gio-nak írtam, tulajdonképpen a #527-es hsz-bõl maradt ki 😊)

amúgy ilyen lagg nekem is volt régebben de minden ISI-s játéknál, tehát f1challenge, rfactor, gtr 1-2, és nem találtam megoldást, bárhogy állítgattam a grafot meg a drivereket, sõt még hangkártyacsere is volt, de semmi... de nálad csak az evolution-ben jelentkezik, tehát más lehet a gond, de sajna lövésem sincs mi lehet...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Elvileg elég volt, de gyakorlatilag még 32éves fejjel is elbizonytalanodtam! 😊) Hiába... a nem tudás bizonytalanságot és félelmet szül! 😄

www.smart-bus.hu

pointer4
hát nem vol elég egyértelmû a gonosz mosoly ? 😊
Lál es pont az egyik kedvenc palyam Brand Hatch 😄 Egyebkent az arnyekokat mintha fejletteben kezelné... Belso kamerabol az auto muszerfalára is rá vetulnek a pályamenti fák árnyékai. Már csak arra leszek kivancsi mennyire lesz tenyleg szimulátor.
Encore
Gondoljátok, hogy majd megoldható lesz, hogy ehhez is lehessen pályákat meg autókat tenni? Mert megpróbáltam a GTR2-höz készült Toban pályát belepakolni ebbe de persze nem kezelte. És persze sok autó kimaradt, ami a GTR2ben benne volt, szóval szerintetek megoldható lesz majd hogy ezzel is mûködjenek a pályák meg az autók?
MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Alexease
Regen a SimBin meg fotokbol dolgozott, ugy ahogy mas, az utobbi idoben, ha jol lattam, mar szinte csak studion beluli munkak vannak, sok generalt, festett texturaval. Szep szines, rajzfilmes az egesz.

Az iRacing vagy az NR (vagyis a Papy) munkaja teljesen mas. Bar ott is keszitett texturak vannak, sok a hasonlo palyankent, de a modellezesuk, texturazasuk teljesen egyedi, nagyon profi. Lehet hogy nincsenek efektek, shaderek, de megis az egesz valahogy "egyben van". Van egy jelegzetes latvanyvilaguk, amiben a texturak, a modellek es a technika nagyon egyseges.
chalezlopez
Gondolom nekem írtad. Nézd már meg a konfigot, és láthatod hogy nem a komponensek ereje a kicsi, hanem szvsz optimalizálatlanság, vagy bug lehet. Amúgy ez medium grafon is jelentkezik...

Vamos Argentina!

JuanG
a grafikai opciók meg azért vannak hogy le lehessen venni a grafot ha nem fut jól az adott gépen...

JuanG
én azt mondtam hogy a gtr 1 óta ilyenek a fák és textúrák...persze plussz effektek vannak, de pl. egy nr2003 vagy iracing sokkal élethûbb hatást kelt (bár a fák ott se szépek)...online én se azt nézem, hanem csatázok, csak az összhatás miatt nem tökmindegy sztem, ha már maga gtr sorozat egyre slamposodik...

Nekem ezzel nincs gondom, viszont más játék szórakozik, ami eddig nem! Tedd vissza a 8.7-et... több helyen olvastam, hogy nem az igazi a 8.8!

www.smart-bus.hu

chalezlopez
8.8 driver, más játéknál megy mint kés a vajban...GTR2 is folyik. De ezzel van gondom...pedig nem kéne.

Vamos Argentina!

Nekem is ilyen gondom van ó, és nekem is 4870-es kártyám van... melyik driver? Más játék is?

www.smart-bus.hu

chalezlopez
Valaki erre? "Laggol" a játék 60-100fps-nél. Pont olyan mintha online lagg lenne, de ez offline van...valaki ezt magyarázza meg...<#nemtudom>

Vamos Argentina!

lacica
Az megvan,de azon kívûl sehol sem tudom,hogy szek.v.H.Ez a gondom.

bardocz
Beállításoknál biztos van egy rész,ahol a sebességeket külön állathatod be.Bár nem ismerem a játékot,de többiben lehet használni.
lacica
Nekem nem sikerûl,csak szekvencionális lehet.Hol bírom állítani??

bardocz
Miért ne lehetne?
lacica
Sz!A H váltot nem lehet használni??

Es megis minek? amikor centikre utazol a masik autotol, sok ido van aszfaltot meg fakat nezegetni. Sose ertettem, hogy egy kibaszott online jatekot minek full grafon jatszani. Az meg a masik, hogy nem mindenkinek van hozza gepe.

JuanG
úgy látom még mindíg nem tudnak szép aszfalt textúrát csinálni 😊)...a fákról nem is beszélek, gtr1 óta ilyenek 😄D

mintha blur motiont lättam volna az elözetes videoban, a teljes verzioban benn van, vagy csak en lättam rossszul?
Szívatjátok itt a szegény földi halandókat! 😄

www.smart-bus.hu

samsung123
ja és a te karid is tudja mejd ezt ha rárakod az ENB-t

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

samsung123
de buheráltam, ENB series legujjabb verziója van fent rajta😊

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Ne már! 😄 Miért is nem? 😄

www.smart-bus.hu

pointer4
HDR- bekapcs, azt ATI nem tujja <#vigyor1><#vigyor3>
Willi Betz
Ez nem az Xboxos verzió véletlenül?

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Nincs ez buherálva? 😊 Nekem a 4870-essel maxon nekem nem homályosodik így el... 😞

www.smart-bus.hu

Bakker, lemaradtam. Már megjelent? 😄 Honnan tudom megvenni? 😄 Akkor ezek szerint nem a Steam-on kellett volna nézegetnem...

bardocz
😮

De azért a hajló,tekeredõ elsõ lámpa megmaradt😄
samsung123

nem is csúnya játék igy max grafon😊

Szabó Péter
<#wave>
kösz

Szabó Péter
Akkor ne keressem steamon

Alexease
Egyelore sehogy😉 Majd ha megjelenik Steam-en vagy dobozosban es megveszed, akkor majd lehet online-ban jatszani.
Szabó Péter
Ez mind szép és jó.
Hogyan lehet online játszani?
Hálás lennék!

lac coo
Hogy tönkre tedd a GTR Evodat 😄DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!