GTR Evolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdeklõdnék hogy lehet bekapcsolni a GTR Evolution-ban a HDR-t?
A karim(Geforce 8800 GTS)
Mi az a ENB series?
Szeptember a 1 megjelenés idõponntja.
Valószínû akkor 19.99$ lesz, a Pre-Purchase 17.99$ 😄
😄
Vamos Argentina!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
amúgy ilyen lagg nekem is volt régebben de minden ISI-s játéknál, tehát f1challenge, rfactor, gtr 1-2, és nem találtam megoldást, bárhogy állítgattam a grafot meg a drivereket, sõt még hangkártyacsere is volt, de semmi... de nálad csak az evolution-ben jelentkezik, tehát más lehet a gond, de sajna lövésem sincs mi lehet...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
www.smart-bus.hu
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Az iRacing vagy az NR (vagyis a Papy) munkaja teljesen mas. Bar ott is keszitett texturak vannak, sok a hasonlo palyankent, de a modellezesuk, texturazasuk teljesen egyedi, nagyon profi. Lehet hogy nincsenek efektek, shaderek, de megis az egesz valahogy "egyben van". Van egy jelegzetes latvanyvilaguk, amiben a texturak, a modellek es a technika nagyon egyseges.
Vamos Argentina!
www.smart-bus.hu
Vamos Argentina!
www.smart-bus.hu
Vamos Argentina!
www.smart-bus.hu
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
www.smart-bus.hu
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
www.smart-bus.hu
nem is csúnya játék igy max grafon😊