GTR Evolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Amit játékban látok kormányt , arra gondolok !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Ezt be tudod mountolni,én is gondolkoztam rajta,hogy hogyan mûködik😊
A két részre szedés winrarral meg valahogy úgy mûködik,hogy jobbklikk,archiválás,és ott be tudod állítani a fájlméretet.
Attila889
és azt hogyan? 😊

Attila889
igen csak nekem iso rar-os...biztos tudod mire gondolok.......kicsomagolom és megkapom azt ami mondjuk alapból rajta van egy DVD-n és ezt nem ávgom

Danecay
A legegyszerûbb csinálni egy ONLINE és egy OFFLINE verziót.
Az ONLINE verzióhoz (bár nem tudom, hogy a tört verzió mûködik e online)
a játék telepítõjében található .bin fileok kihagyásával kell csinálni egy új image filet. Ez nem fogja elérni a DVD5 teljes kapacitását így ki lehet írni, csak úgy mint az OFFLINE verziót, ami hasonlóan készül mint az ONLINE verzió, azzal a különbséggel, hogy a .bin fileok helyett, ez úttal a Steam mappát kell kihagyni a képfile készítésekor.

Alkalmazható program, pl. az ULTRAISO

Lehet másnak is jól jön az info 😊

pointer4
Már a te kormányod, vagy az auto futómûve ?
Mert ha az auto setupjainál találod az egyiker, a logitechnél a másikat. Hozzáadod exe alapján, és game specific settings. Már csak arra kell rájönni, hogy mi az indítóparancs steamnél.
lac coo
Itt van valami beállítás, hogy a játékbeli kormány hány szögben forduljon el kopptól-koppig ?

bardocz
Winrarral is kettészedheted két részre.
Attila889
köcce,megpróbálom :S

Attila889
igen csak nekem olyat nem ovlas a DVD-m 😄

pointer4
Látom nem bírtad csak úgy setétségben hagyni, elgyengült a szíved 😄
N o N a m e
dupla rétegû dvdre felfér.
Alexease
Osszecsomagolod 1 nagy ZIP-be (tomorites nelkul), aztan TotalCommander FILE/Split File.
Alexease
A TotalCommanerben Space-szel kijelolsz a programbol 3.5 GByte-ot (kb a fele) es azt F8-al letorlod. Igy ra fog ferni 1 DVD-re is. <#idiota><#zavart1>
pointer4
<#banplz>
Attila889
Sziasztok.Azzal a kéréssel fordulok hozzátok hogy ugyebár 7 GB-s a gamma,ezt hogy szedhetem ketté hogy 2 DVD-s legyen?Mert nem nagyon értek hozzá....annyit tudok hogy total commanderrel kell....
Kérlek segítsetek!Nagyon fontos lenne 😊

Koszi, allitottam a kerekdolest is, de vegulis az hozott atuto megoldast hogy a kereknyomast csokentettem (egyebkent nagy nyomasu gumival mindig a bealitott ertek ala sullyedt) plusz a hatsoszarnyat is lejebb vettem, igy jobban csuszik az elejen, de a csuszas miatt jobban is melegszik a gumi, es a melegebb gumi jobban tapad <#nyes>
Panther
Így látatlanban: nagyobb kerékdõlés, fékerõt lehet hátrébb állítani, hogy a hátsó kerekeket fékezd meg jobban, több stabilizátor rúd hátra, de ebben az esetben figyelni kell az elsõre is, nehogy túlkormányzott legyen az autó (persze hátsókerékmeghajtású autónál).

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Nincs valakinek jo beallitasa honda 2007 Brno07 -es palyara? Vagy az is jo lenne ha valami setup guru segitene, egyszeruen nem melegednek normalisan a hatso gumijaim, mit lehetne tenni?
Panther
Üdv emberek,

Nem indulna velem valaki a RaceConnect-en GTR Evolution versenyeken? Egy nagyon rendes társaság, csak gondoltam a sok angol, meg skandináv mellett elkelne egy-két magyar fickó is.

Itt a honlapjuk címe, sok versenyük van, jól bonyolítják õket:

Race Connect Home Page

GTR Evo tekintetében én a GT Pro Cup-ra és a KHL Trophy-ra jelentkeztem. Remélem lesz még innen is valaki.....

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Koszonom a tanacsokat, nezegettem teszteket es arra jutottam h a procim valszeg nem hajtja ki a 4850-et ami dragabb, mint a 9800GT.
pointer4
Uggyan DX10, már DX 11 re várunk 😄
Amilyen felbontást max. a TFT-m tud, ami 1280x1024, semmi különbség nincs a 4850 meg eközött a tesztek szerint. A TFT-met meg nem akarom lecserélni. Egyébként nagyobb monitorral és egy erõsebb procival (jelenleg 4800+) valószínû én is rászántam volna azt a plusz 5 ezret.

Válassz kedvedre BladeW, a 8600GT-nél kb. 3x-szor gyorsabb a 9800GT. Nagyon érezni fogod különbséget. A GRID a fenn említett felbontáson, minden High-ra meg Ultrára tolva 16x-szoros AA-val kb. 30 Fps-t megy +/- 2. Doom3-ban tudok konkrét FPS-t mondani 4x AA, Ultra, 1280x1024 - 135,6. Mérd le neked mennyi.

Ha hosszabb tévra tervezel akkor egyébként a 4850-et vedd, de csak akkor ha DX10-zel és magas felbontáson akarsz játszani.
Mivel még csak véletlenül sem szeretnék egy ATI kontra NV vitát, ezért azt javaslom vétel elõtt nézz szét alaposan. Szigorúan a magánvéleményem szerint, jelenleg nem szabad NV-t venni...

www.smart-bus.hu

Dejo enis pont 8600GT-rol akarok valtani 9800GT-re... <#vigyor> Mondjuk nekem eleg az 1024x768, CRT-n nyomom.
Hát sajnos a 175-ös, kártyával adott, driverrel sincs változás. Az alá viszont már nem mehetek, mert akkor szimplán még nem létezett ez a kártya. Hát azt hiszem kénytelen vagyok 1024x768-ban játszani.

Azért köszönöm a tippet...
Igen frissítettem a DX-et. Köszönöm a tippet, megpróbálkozom vele.
Próbáld csak ki másik driver-el!

Uninstall

Újraindít csökkentett módban

Driver cleaner-el leszed minden maradék

Új driver felrak...

Mennie kell...

www.smart-bus.hu

pointer4
DirectX -et frissítettél?, ezen kívül kevés használható ötletem lenne a Driveren kívül. Esetleg Beta-próba, alaplapi chipset driver fenntvan ?
Ja és persze a legújabb nvidia driver van fenn, ami kb. másfél hete jelent meg. De ha visszatérek a 169-re, akkor félek nem tudom fullon használni a kártyát.
Hi everyone!

Megvettem az eredeti játékot és akadt vele egy kis probléma:

Hiába állítom be a grafika felbontását a külsõ konfigurálóval, semmi haszna, mindig 1024x768 marad. Múlt héten cseréltem a videokártyámat 8600GT-rõl 9800GT-re, azóta csinálja ezt. A kártyának semmi baja Clear Sky minden maxra tolva röccenés nélkül. Raktam fel új rendszert miután beszereltem a kártyát és XP-t használok, tehát nem a DX10 zavar be.

Valami ötlet?
U.I.: GT Legends-el ugyanez van...
Willi Betz
Akkor leszedem azt és megnézem hátha jó.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

pointer4
Na igen csak az a vicces, hogy a race07 VLM-es nordschliefe nem csinál ilyet, és - lehet mert azt láttam elõbb - a VLM'Nord jobban is tetszik.
Willi Betz
Ez is elég durva festés😊

Willi Betz
Nord-on érdekes mód nekem is néha akadozik,bár nekem egy autóval is😄
Gépem nem egy atomerõmû,ugy látszik túl nagy a pálya és nem tudja beolvasni vagy nem tudom.

pointer4
Pöpec 😄
Tegnap kicsit berágtam a játékra, indítottam valamelyik GT kategóriába játékot (Corvette). Nordschliefe, 24 auto. Na most egymás után 3 alkalommal is szétfagy restartnál (még a steam is elhal). Más autoval persze nem csinálja..... illetve 20 autóval valmaiért megáll a játék pár másodpercre néha, azután minden oké, megy tovább.
Az elején race07 el is voltak ilyen bajok, most megint kezdik....
Willi Betz
Végre egy reális skin:

pointer4
Jaa, és a part1-2 nek is 1.1 verziója van 😊
Alexease
Alexease, de masik programmal😊
És milyen néven.az enyém zozi315 a demón,és késöbb is ez lesz.

Alexease
Szoktam😊 Ma 5 online versenyem volt, tegnap 3.
Te szoktál jétszani is(net),vagy csak fórumozol?

Alexease
A NoGripRacing site-ra ismet felkerult a GTL MOD elso 3 darabja, plusz a '76-os autok.
pointer4
<#wow1><#zavart2><#wow3>
Remélem nincs 😄
Biztos sokat repszimeztél <#beka3> onnan maradhatott meg ez a marha szokás. <#mf1>
Ebbe nincsen robot pilota mint a GTR 2-ben?
bardocz
Fú,ez jónak tûnik.
arty
2008 !!! 😛PP

Forza.

Willi Betz
Errõl a játékról van valahol egy autólista,mert megvenném a GT4 mellé?

lac coo
Enthusia ....
Majd jön Ingy és kaptok ...! 😊))

arty
nem lesz: arányaiban sokkal kevesebb embernek van a konzolhoz kormánya, tehát öngyilkosság lenne igazi szimet kiadni, vszeg öszvérmegoldás lesz, mint a Forza, azaz kontrollerrel is el lehet terelgetni a kocsit szépen 😊

GPx8: szvsz sose tudjuk meg h megérte-e az SCTT 😊

Forza.