GTR Evolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A két részre szedés winrarral meg valahogy úgy mûködik,hogy jobbklikk,archiválás,és ott be tudod állítani a fájlméretet.
Az ONLINE verzióhoz (bár nem tudom, hogy a tört verzió mûködik e online)
a játék telepítõjében található .bin fileok kihagyásával kell csinálni egy új image filet. Ez nem fogja elérni a DVD5 teljes kapacitását így ki lehet írni, csak úgy mint az OFFLINE verziót, ami hasonlóan készül mint az ONLINE verzió, azzal a különbséggel, hogy a .bin fileok helyett, ez úttal a Steam mappát kell kihagyni a képfile készítésekor.
Alkalmazható program, pl. az ULTRAISO
Lehet másnak is jól jön az info 😊
Mert ha az auto setupjainál találod az egyiker, a logitechnél a másikat. Hozzáadod exe alapján, és game specific settings. Már csak arra kell rájönni, hogy mi az indítóparancs steamnél.
Kérlek segítsetek!Nagyon fontos lenne 😊
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Nem indulna velem valaki a RaceConnect-en GTR Evolution versenyeken? Egy nagyon rendes társaság, csak gondoltam a sok angol, meg skandináv mellett elkelne egy-két magyar fickó is.
Itt a honlapjuk címe, sok versenyük van, jól bonyolítják õket:
Race Connect Home Page
GTR Evo tekintetében én a GT Pro Cup-ra és a KHL Trophy-ra jelentkeztem. Remélem lesz még innen is valaki.....
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Válassz kedvedre BladeW, a 8600GT-nél kb. 3x-szor gyorsabb a 9800GT. Nagyon érezni fogod különbséget. A GRID a fenn említett felbontáson, minden High-ra meg Ultrára tolva 16x-szoros AA-val kb. 30 Fps-t megy +/- 2. Doom3-ban tudok konkrét FPS-t mondani 4x AA, Ultra, 1280x1024 - 135,6. Mérd le neked mennyi.
Ha hosszabb tévra tervezel akkor egyébként a 4850-et vedd, de csak akkor ha DX10-zel és magas felbontáson akarsz játszani.
www.smart-bus.hu
Azért köszönöm a tippet...
Uninstall
Újraindít csökkentett módban
Driver cleaner-el leszed minden maradék
Új driver felrak...
Mennie kell...
www.smart-bus.hu
Megvettem az eredeti játékot és akadt vele egy kis probléma:
Hiába állítom be a grafika felbontását a külsõ konfigurálóval, semmi haszna, mindig 1024x768 marad. Múlt héten cseréltem a videokártyámat 8600GT-rõl 9800GT-re, azóta csinálja ezt. A kártyának semmi baja Clear Sky minden maxra tolva röccenés nélkül. Raktam fel új rendszert miután beszereltem a kártyát és XP-t használok, tehát nem a DX10 zavar be.
Valami ötlet?
U.I.: GT Legends-el ugyanez van...
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Gépem nem egy atomerõmû,ugy látszik túl nagy a pálya és nem tudja beolvasni vagy nem tudom.
Tegnap kicsit berágtam a játékra, indítottam valamelyik GT kategóriába játékot (Corvette). Nordschliefe, 24 auto. Na most egymás után 3 alkalommal is szétfagy restartnál (még a steam is elhal). Más autoval persze nem csinálja..... illetve 20 autóval valmaiért megáll a játék pár másodpercre néha, azután minden oké, megy tovább.
Az elején race07 el is voltak ilyen bajok, most megint kezdik....
Remélem nincs 😄
Biztos sokat repszimeztél <#beka3>#beka3> onnan maradhatott meg ez a marha szokás. <#mf1>#mf1>
Majd jön Ingy és kaptok ...! 😊))