GTR Evolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Az úgyis jobb mindennél 😉
N o N a m e
Minimum requirements
- Operating Systems Microsoft Windows XP Home/Pro, Windows Vista*
- Processor 2.4 GHz Intel Pentium 4 or 100% compatible
- Memory 1 GB RAM
- Hard Drive 3.7 GB free space
- 3D Accelerator DirectX 9 compatible graphics card with 256MB memory
- Sound Card DirectX 9 compatible
- Input Keyboard and Mouse
- DirectX Version 9

Most készül a RELOADED crack, hamarosan tölthetõ lesz a RELOADED verzió is 😊
- 3D Accelerator DirectX 9 compatible graphics card with 512 MB memory
512MB? Na ne má'...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

SimaSuna
7.26 GB

Recommended requirements
- Operating Systems Microsoft Windows XP Home/Pro, Windows Vista*
- Processor 3 GHz Intel Pentium IV or 100% compatible
- Memory 2 GB RAM
- Hard Drive 4.7 GB free space
- 3D Accelerator DirectX 9 compatible graphics card with 512 MB memory
- Sound Card DirectX 9 compatible
- Input DirectX 9 compatible Force Feedback steering wheel
- DirectX Version 9

információként...
Türelmes ember vagyok... addig gyilkolom tovább az RBR-t! 😊)

www.smart-bus.hu

N o N a m e
nMagon 63 Mbit/s a sebesség, nekem 2 óra és lent lenne, ha otthon lennék, de csak hétvégére kerülök haza..

Esetleg ha valakinek kellene egy nMag meghivó, irjon egy PM-et és megbeszéljük 😄
Mög is veszem... szépséges...

www.smart-bus.hu

N o N a m e
Szerintem ebben a csomagban benne van a Race07 is.
Köszi már megvan... 2-3 nap és lent is van! 😄 Lehet, hogy a dobozos verzió elõbb kint lesz! 😄

www.smart-bus.hu

N o N a m e
nMagon fent van, ha küldesz egy 1600 ft-os smst, akkor meghivlak, 500 pont a meghivó, és nekem nincs annyi :S
Kis hitetlen! 😊)

www.smart-bus.hu

pointer4
Ahha, nézd tovább..
Én megnéztem azokat az oldalakat amiket "ismerek", de sehol nem találom! 😞

Valaki esetleg aki már tölti.... <#worship>

www.smart-bus.hu

pointer4
Röhej hogy steamen lassabbak mint a warez, akkor csak belenézek, ha már ekkora lamák. Azt majd ha beéri magát a steam akkor megvesszük 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Protection/Resolution: SecuROM Size: 7.26 GB File name: itw-gtre
Panther
Elõször is 7.3GB, tehát feltételezhetõen benne van a Race07 is. Daemon Tools meg Yasu kell hozzá, én ilyesmikkel nem sz@rakodok. Eddig is megvettem mindent az online játék kedvéért, ez sem lesz kivétel, bár...már kissé unom a Simbin programjait, de mégis...

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

N o N a m e
gtr2 már nekem meg van rendelve, ha ez menni fog, és tetszik akkor ezt is megveszem.
Panther
Alig hinném, hogyí ezt eredeti Race07-re lehetne telepíteni, de sosem lehet tudni. Én az eredetit várom meg. 😊

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

dante3
Oké várd! 😊
Engem amúgy nem érdekel a játék, csak szóltam, hátha valakit igen!
Ha mindenki eredetit vesz, akkor sorry, hogy jeleztem a kintlétét!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

N o N a m e
megvárom a RELOADED-et 😊
dante3
Tört verzio legalábbis kint van!
GTR.Evolution.CLONEDVD-iTWiNS

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Panther
Persze, Németországban már igen, a teljes dobozos (Race07+Evo). Vagy másra gondolsz?

dante3
Megjelent!

pointer4
Status: Gold Master
Release: August 2008

gtre
pointer4
Szimpla gyûjtõszenvedély 😄
Panther
Olvastam a gamestar.de oldalán bizonyos Heiko Klinge kritikáját, mert õk elõre megkapták: a legnagyobb baja az volt, hogy nincs benne karriermód és a grafikus motor elavult, merthogy ez még a GTR1 motorját használja. No és nézzük meg a Race Driver: GRID-et, mert jelenleg az az etalon. Nem is lenne semmi gond, ha nem folyton ezzel a programmal hasonlítgatná az Evolutiont. Olyan is írhatna már kritikát egyszer, aki a célközönség igényeit tartja szem elõtt és egy õrült, arcade-játékot nem hasonlítgat össze egy más rétegnek készült cuccal. Mellesleg a GRID 91%-ot kapott a német Gamestar-tól, mondhatnám, hogy saját kategóriájában értendõ, de így.....

Alexease
Az Atari a Nemetekhez mara (21.) irta ki, allitolag nehol mar lehett is kapni. Allitolag😉 De ha datumra kivancsi valaki, abbol van meg 1-2: Augusztus 26, 29, Szeptember 12. es 29.😊

Bar nem tudom miert kell ennyire raizgulni, amikor mindenki tudja, hogy egy normal RACE07 nehany plusz autoval (raadasul a fontosabbak hianyoznak). Ha meg egy komplett GTR2-tot toltak volna bele hivatalosan, akkor azt mondom OK, 1 programmal meg lehet uszni mindent es meg az engine is friss😉 De igy?!😊 Meg mi az a WTCC Extreme?!?!?

De ha valoban ~3000 Ft lesz kiegesziteskent a RACE07-hez, akkor azert annyi belefer😉
crazyclone
A megjelenés napja?
Ha engem kérdetek nemhiszem ...
Remélem tévedek ...

pointer4
Mér van az, hogy soha az életbe em volt még általam várt játék a steam-en a "coming soon"-ba ? 😄
N o N a m e
én is ezt figyelgetem 😊
Alexease
Inkabb maradjunk ennel, mert innen le is lehet tolteni azonnal😉
Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

N o N a m e
Én azt olvastam hogy az Atari Németországban 14.-én akarta kiadni, de elhalasztották egy héttel, igy lesz 21.
Alexease
Ha mar megjelent, az a biztos😉 Egy tucat datum volt kulonfele hivatalos oldalokon, azokbol mar 4-5 kiesett 13-16.😉
én 26 tudok

N o N a m e
A játék hivatalosan csak Augusztus 21.-én jelenik meg, nem hiszem hogy ilyen hamar jönne egy W**** verzió
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pszt: nincs hozzá rarpass

crazyclone
Már kint van egy W****on de egyelõre elég rejtéjes ... több mint valószínû mûködésképtelen ...

N o N a m e
A mostani nekem is jobban tetszik 😄
Máté94
Nekem a mostani jobban tetszik.Szép szines😄
jobb mint a mostani <#gonosz1>

N o N a m e
Hamarosan megjelenik a játék, készitettem egy bannert, mit szóltok hozzá?
már jöhetne ez az EVO, nem bírok tovább várni <#idiota>

Alexease
Nem jon ki😉 Nem veszel te meg semmit...
MaSzKa
ha ez a gtr evo 3k ból kijön sztem megveszem

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Dietrich
a SimBin és a K-Play (hosting cég) közösen finanszirozza tovább a loby szervereket.
A mi szerverünk is megy.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

má müxik a multi😛
MaSzKa
és akkor aki megveszi eredetibe a játékot az cseszheti

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Dietrich
ja akkor még nem tudtam hogy a kiadó 6,2 milla euróval tartozik..
de közben újra éledt a lobby és pár szervert már látni..

én úgy ovastam, hogy a 10tacle