1949
-
#669 THX!!! -
Szabi1991 #668 7 990 Ft lesz majd.... -
Mozes #667 Meg lehet már venni a teljes játékot valahol itthon? találkozott már vele valaki? -
#666 Lehet, hogy én értem félre, de az "eddig" alatt mit kell érteni? A GTR: Ecolutiont, nem lehetett eddig megfelelően modolni és autókat belepakolni, vagy ez a dolog az előző részekre is érvényes? A kérdés, csak azért merült fel bennem, mert már a GTR 2-höz is létezett F1 mod.
Tessék: F1 2008 1.2 for GTR2 -
#665 Ha valaki szeretne nevezni, még lehet :-)) ITT -
#664 12 órás verseny
A hétvégén terveztem beharangozót írni :P A belépés ingyenes a tribünökre, a paddockba pár ezer Ft
az offot befejeztem :) -
#663 úgy érted szept 27-én?? mi lesz? -
#662 azért, mert nemrég még az volt a szlogen, hogy "get real"
GT autót "viszonylag gyakran" lehet látni a ringen is, pl 27-én :) -
#661 De ez miért gáz? :)))
Nekem bejönnek azo ka kocsik, semmivel sem hihetetlenebb számomra mint egy GT osztályú autó, azt is csak képen láttam eddig :)))) -
#660 degááz :S
#633: köszi, de ez azért még nagyképűség lenne részemről :) -
#659 Azért mondom. Ha eddig is ment volna normálisan, tuti a nagyobb modderek erre is dolgoztak volna .....Az sem véletlen , hogy csak a nagy nevek álltak ( álhattak ) neki .... -
#658 Lehetett eddig is modolni, legalabbis palyaval boviteni;) Az autokat csak azert nem, mert fix volt a menuja. Most talan dinamikusabb es/vagy az Addon konyvtar bevezetesevel (legalabbis offline verzional ugy volt), konnyebben lehet hozzafuzni dolgokat.
Hivatalosan biztos nem kaptak, max fu alatt, hogy segitsenek atallni az rF-rol a GTR:E-re;) Azert biztos nem veletlen, hogy hirtelen az MMG es a GSMF is el kezdett hozzapiszkalni;) -
#657 No, legalább mehetek F1-el vízen :))))))
Amúgy ők kaptak kódokat , hogy tudnak modolni ? -
#656 Ugy nez ki a SimBin-es kavaras, szervezes meghozza az eredmenyet;)
GTR Evolution - BMW F1.08 Previews -
#655 HRC-TEAM az SG-n -
Szabi1991 #654 megy ám.. HRC-Team pl. a hétvégén rendez egy ingyenes versenyt.. :) -
Zozi6403 #653 Én is úgy gondolom,az Stcc lesz a nyerő,új pályák,az autók egyedi viselkedése...Várok még a vásárlással,én erre teszem a voksom.mindenesetre köszi. -
#652 GR2 is megy de nem nagyon kicsit...
STCC meg menni fog nem kicsit , nagyon !!!! -
Zozi6403 #651 Vagy várjak az sttc-re,még egy hetet? -
Zozi6403 #650 A GTR2 Megy még,vagy "anno"? -
Zozi6403 #649 Akkor érdemes belefektetni... -
#648 Ott meg aztán végképp !!!! -
Zozi6403 #647 Köszi! Ezt Vártam!És ...Gondolom a Nordsch...-én? -
#646 .
Mint a veszedelem ! -
Zozi6403 #645 Gtr Evo Nagyon megy oniline-on? -
#644 a RACE 07 megy 800X600-ban szaggatás nélkül :) -
#643 Ennyiért én is meg veszem, mert letöltöttem de szerintem nagyon klassz :) -
#642 Óh csak ennyi kösz ennyit megér:) -
#641 Eleg jo aron adjak, ~4800 Ft, szerintem boven megeri:P
http://www.steampowered.com/v/index.php?area=app&AppId=8660&cc=HU -
#640 kösz -
#639 Nem. -
#638 szerveren -
#637 Törttel, ezzel se lehet szerver nyomni mi ? -
#636 Hivatalos oldal, gepigeny menupont;) Ha masnak nincs ilyen kartyaja, ugy sem tud pontosat mondani. Szedd le a RACE07 DEMO-t, az ugyanez, probald ki. -
#635 Kitalalt autok, valami 600HP WTCC cucc;) Azert a total arkad menu is jelzi, hogy nyitottak a fiuk:DDD -
#634 #606-RA PLEASE VALAKI!!!!!!!!!! -
#633 Nem értek hozzá, de ha te, mint szakíró nem láttál még ilyent, akkor valszeg fiktív :))))
De nagyon jók, nekem tetszenek , jól mennek, jól lehet csúsztatn istb ... És marha jó hangjuk van :))) -
#632 biztos felmerült már, ezért elnézést, hogy felhozom, de mik ezek a DTM style WTCC autók? Azóta gondolkodom ezen, mióta megláttam az első képeket...
Ha fiktívek, (erre tippelek) akkor elég gagyi húzás ez a SimBintől -
#631 Mozgás közben szerintem tökéletesen megteszi, csak ezért raktam be mert azt írták nincs benne .... -
#630 Nem igazán értem miről beszélsz,de ez így pont úgy néz ki,mint a frissen felvizezett jég.