GTR Evolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Operating Systems Microsoft Windows XP Home/Pro, Windows Vista*
- Processor 2.4 GHz Intel Pentium 4 or 100% compatible
- Memory 1 GB RAM
- Hard Drive 3.7 GB free space
- 3D Accelerator DirectX 9 compatible graphics card with 256MB memory
- Sound Card DirectX 9 compatible
- Input Keyboard and Mouse
- DirectX Version 9
Most készül a RELOADED crack, hamarosan tölthetõ lesz a RELOADED verzió is 😊
512MB? Na ne má'...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Recommended requirements
- Operating Systems Microsoft Windows XP Home/Pro, Windows Vista*
- Processor 3 GHz Intel Pentium IV or 100% compatible
- Memory 2 GB RAM
- Hard Drive 4.7 GB free space
- 3D Accelerator DirectX 9 compatible graphics card with 512 MB memory
- Sound Card DirectX 9 compatible
- Input DirectX 9 compatible Force Feedback steering wheel
- DirectX Version 9
információként...
www.smart-bus.hu
Esetleg ha valakinek kellene egy nMag meghivó, irjon egy PM-et és megbeszéljük 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Valaki esetleg aki már tölti.... <#worship>#worship>
www.smart-bus.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Engem amúgy nem érdekel a játék, csak szóltam, hátha valakit igen!
Ha mindenki eredetit vesz, akkor sorry, hogy jeleztem a kintlétét!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
GTR.Evolution.CLONEDVD-iTWiNS
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Bar nem tudom miert kell ennyire raizgulni, amikor mindenki tudja, hogy egy normal RACE07 nehany plusz autoval (raadasul a fontosabbak hianyoznak). Ha meg egy komplett GTR2-tot toltak volna bele hivatalosan, akkor azt mondom OK, 1 programmal meg lehet uszni mindent es meg az engine is friss😉 De igy?!😊 Meg mi az a WTCC Extreme?!?!?
De ha valoban ~3000 Ft lesz kiegesziteskent a RACE07-hez, akkor azert annyi belefer😉
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
A mi szerverünk is megy.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
de közben újra éledt a lobby és pár szervert már látni..