GTR Evolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
neki rf-hez kell a GTL ami 1990Ft 😄
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Az rF a legfrissebb engine-ben, fizikaban, azt erdemes felhizlalni, meg ha nem is annyira csicsa (pilota animaciok, eso) mint a GTR2/RACE. Igy meg lesz az rF, tucatnyi nagyon jo MOD, a komplett GTR2, a RACE07 es egy extra kivalo GTL!
Üdv
Valszeg Steam-en jelenik meg legeloszor - a dobozos verzio szallitasa, honositasa es a warez miatt - igy az erdemes nezegetni. Ha kiteszik a fooldalra, hogy vasarolhato, toltheto, akkor megjelent;D
már annyira beleéltem magam, hogy 3 napon belül nyomni fogom, hogy csak na. Remélem nem lesz késés...
Jah és még egy kérdés: mi a különbség a Race és a Race 07 közt? a Race 07 magában foglalja a sima Race-t is, vagy érdemes megvenni mindkettõt??? Köszi és bocs a tudatlanságomért, 😊
Üdv
Regisztralsz Steam-en, igy lesz egy loginod. Letoltod az offline-os clienst, es azon vagy a weboldalukon keresztul (www.steampowered.com) barmikor, barmit megvehetsz. Mindig friss, olcsobb, egyszerubb. A nagy elonye, hogy online taroljak az adataidat (megvasarolt cuccok), igy barmikor, barhol bejelentkezel, toltesz, jatszol. Raadasul a jatekokhoz erkezo patch-ek, kiegeszitesek, addonok stb., azzonnal megjelennnek, automatan toltodnek, frissulnek. Pl. a RACE-hez tobb patch is volt, de offline csak a toredeke jelent meg es igencsak nagy kesessel. Ha gep install elott vagy, tobb programod is van, ami tobb 10 GigaByte is lehet, nincs kedved install utan ujra letolteni oket, van lehetoseg backup-olni 1-1 ISO file-ba, amit kiirsz, atmasolsz stb. Ha megvolt a gepinstall, utana restore...
Ahogy Bardocz irta, hatranya, hogy minden jatekinditas elott, futtatni kell a Steam-et. 30 sec😉 De szerintem, meg mindig jobb, mint elokeresni a DVD-t es pakolgatni😉 A masik hatranya, hog nincs az ember kezeben egy "material" (doboz, lemez, konyv stb.).
Melóba pl jól jön 😄
Persze, a warezeseknek ez hatrany, de az mar maganugy😊
tényleg tartalmazza majd a Race 07-et is?
Lamborghini is lesz benn?
köszi a válaszokat
Üdv.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Itt van video egy arkad jatekbol, ez sem az igazi, de talan valamivel jobb:😊)