GTR Evolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azert mas ha az ember "maganak" csinal valami (raer barmikor, nincs feltetelekhez kotve, nem szol bele senki stb.), mint amikor egy cegnel, munkaidoben, napi 8 oraban kesziti, foleg hogy sokmindennek meg is kell felelni (fonokoknek, gepigenyeknek, hataridoknek stb.).
Szép az biztos, de pl VirtuaLM színvonalát, ötletességét még mindig nem érik el ! 😊Autókat is sok amatõr csapat nem semmi módon meg tudja csinálni ( CTDP, MMG, stb.).
Hangokban viszont világbajnokok ! 😊
Hangokban viszont világbajnokok ! 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Azt azért érdemes megemlíteni, hogy minõségben is ! Azért szépen megcsinált verdák, környezetek ezek!
Mission Impossible 2010: PRO Class
Epp' ezt akartam leirni multkor, csak tul hosszu lett😊
Azert a GTR2002-tol eleg messze jutottak😉
Azert a GTR2002-tol eleg messze jutottak😉
Megoldodott, gyorsan😉
Ezt a ket file-t masoljatok be a Windows konyvtarba (vagy barhova, amit barhonnan elerni). Vagyis ha beirod barhova a filenevet, akkor futtatja😉)))
Irtam egy batchfile-t hozza, hogy egyszerubb legyen😊
X konyvtarba bemasolni a kodolando file-okat, ott RACE es enter, a program keszit egy DECRYPTED konyvtarat, es abba pakolja a kikodolt cuccost.
http://alexisease.extra.hu/files/Race_Decripter.zip
Ezt a ket file-t masoljatok be a Windows konyvtarba (vagy barhova, amit barhonnan elerni). Vagyis ha beirod barhova a filenevet, akkor futtatja😉)))
Irtam egy batchfile-t hozza, hogy egyszerubb legyen😊
X konyvtarba bemasolni a kodolando file-okat, ott RACE es enter, a program keszit egy DECRYPTED konyvtarat, es abba pakolja a kikodolt cuccost.
http://alexisease.extra.hu/files/Race_Decripter.zip
Azért az szép ahova jutott a simbin: modding csapat készít fulljátékot pénzért, majd moddingolja azt, és eladja pénzért. A kezdet pedig: játékot moddingoltak ingyen.
Miért, az AI a táblákat nézi ? 😄D
Én kipróbáltam, megy ez bilentyûzettel is! Igaz hogy a füvön, a palánkon, kanyar helyett egyenesen, nem versenyképes, a féktáv horror, ha lenne egy trabant is lehagyna, de 2 kör után már gondban van az AI, mert addigra letarolom az összes táblát! 😄 Szóval megy, csak értelme nincs 😊
A gumhangokat sem tudom felülírni emiatt ? Azok elég gagyik lettek most, bántja a fülem a sok jó hang között ...
Le vannak kodolva😉 De majd megoldjak, a RACE es a RACE07 is mas mas kodolast hasznalt, azt is megpiszkaltak😉 Probaltam, az elozo ketto nem mukodik mar ezzel a verzioval😉
Vajon ezt mivel bizgetik konvertáláshoz? ránéztem a gmt nem gmt, a dds nem dds 😊 Gondolom valami trükk lesz a dologban 😊
<#mf2>#mf2>
de pörög a topik <#eplus2>#eplus2> -.-
rídmíbõl <#banplz>#banplz>
bár látom már tölthetõ 1,3 gigás verzió is, amibe alapból van magyar nyelv -.-"
Magyar szövegek, mivel a Race 07 extra változata, így a Race07 magyarosítás is jó hozzá -.-
nemtom, csak úgy... ha zavar, töröltesd <#crazya>#crazya>
Ez most minek?!😊) Raadasul a kepek is baromi rondak😉)) Ez valami minimumba fut?😊 Ha csak azert tetted be, mert mar neked is meg van, az szerintem senkit nem erdekel😉 En mar 2 napja uninstalaltam...😊
sztem azért jó kis gém, sok pozitívum van benne, bár a GTR2 vhogy tényleg jobban irányítható 😊

Ha ugyanaz a palya elvileg, vagyis gyari, akkor valoszinu hogy azokon a szervereken mar a GTR Evo-val toljak. Kint mar lehet kapni parnapja a dobozost.
Egyébként miért van sok olyan szerver, ahol unknown-ot ír a pályához és az autótípushoz is a Race07-ben? Külföldön már kapható a dobozos verzió és ezek mind gtr evo szerverek már? Merthogy steam-en még nincsen fent :S
Ebbe nincsen második pilota mint a GTR 2-be?ami magátol vezet
Van valami R-Cade mod a játéban , azt próbáld ki .
nemá hogy a GRID irányítása nehéz volt? én még modoltam is hogy szimulátorosabb legyen(azaz lejebb vettem a tapadást). akkor ezt a játékot le se tölsd, mert ide fasza kormány kell(vagy legalábbis analóg gamepad)meg egy kis ügyesség is.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
aha... a boltival...
<#banplz>#banplz>
Akkor ez majd megsirat<#nevetes1>#nevetes1>
Csak kapcsolj ki minden segítséget kuplungon kívül,mert úgy meg nincs értelme.
Akkor ez majd megsirat<#nevetes1>#nevetes1>
Csak kapcsolj ki minden segítséget kuplungon kívül,mert úgy meg nincs értelme.
Gyönyörû grafikát, könnyû vezetjetõséget, változatos autós játékot szeretnék. NFS-en kívül. Nos remélem ez megteszi majd.
itt egy tipikus vérpistike.. még a név, és logó is stimmel -.-"
Még nem jelent meg, csak loptt verzió van ..
Amúgy ha már kint van, miért fontos mióta? 😊
Amúgy ha már kint van, miért fontos mióta? 😊