1949
-
#909 Szevasztok
valaik meg tudná nekem mondani hogy az ini fájlbe az extreme bmw meghatározására mit irjak be mert a BMW 320w1 E90 nem jo neki
(Offline gtr evo) -
High end PC #908 -
#907 http://www.nogripracing.com/ -
High end PC #906 Sziasztok!
Létezik ehhez GTR2 mod és GTL mod?
Google-ban nem találtam :(
Köszi előre is :)
Üdv
Ádám -
milan #905 Sziasztok!
Érdeklődnék hogy van az Evolutionhoz is olyan addon mint a gtr2-ben egy kis ablakban mutatta az autó állapotát, gumihőmérséklet, motor.. fék... -
#904 Gondolom race07 es megy vele. -
#903 van valami olyan "patch" ami eltónteti a cockpit nézetben a sisakot?mert borzasztó.. -
#902 köszike :) -
#901 NoGrip -
#900 ti hol nézitek a kiegészitőket? :) -
#899 nem mert nekem regisztrálni kell ahhoz és nem tudok spanyolul vagy hogy
de megszereztem máshonnan -
#898 jah am. lehetek házigazda? :P -
#897 a módok az STCC The Game-be is mennek?Elvégre ugyanaz a játék :D
Nekem csak az STCC van meg,igaz a GTR is,de az STCC jobb szerintem :) -
#896 Ha rányomsz a Downloadra, meg a Scaria-ra akor az a 768Mb os nemjó ? -
#895 E6550-E8400 4gb ram hd4830/4850 p35/P45
még sok is -
#894 E8500-al jobban jársz, egyelőre a magasabb órajel minden játékban előny.
Igazából 4850-el, ha AA-t használsz majd, ugyis VGA limites leszel :) -
#893 http://www.virtualr.net/gtr-evolution-realistic-trackpack-released/
ezt hogy lehet letölteni 1xű en?
-
haflac #892 Lehet,hogy lerágott dolgot kérdezek de én még nem tudom,hogy a GTRevo,GTR2,rFactor,race,stb. autós progik támogatják a 4 magos procikat,konkrétan az érdekelne,hogy egy core2 quad 9550-es v. core2 duo8500.on futnának jobban az említett progik(vagy 4,vagy 8gb ram,ati4850 feltételek mellett)? -
#891 Elcseszésről szó sincs :D
Az F1 es mód használható amúgy, vagy csak olyan 'hogy legyen ilyen is' kategória ? -
#890 Csak vicceltem, en nem is tettem linket, vagyis en csesztem el;) -
#889 Nem volt kihangszúlyozva eléggé, hogy már összeállított, megpeccselt komplett verzió :D
Bocsásd meg a botorságomat :D :P -
#888 #885:) -
#887 Amúgy 2 napja megjelent GTL mod fullosan, az ötödik csomaggal (TC-65) egyben345 megában. -
ronny666 #886 Köszi!
Természetesen eredetiek ezek a gammák, hiszen a ligaversenyzéshez ez elengedhetetlen..., köszönöm mégeccer... -
#885 A NoGripRacing-rol (a RACE topicban a linkek) letoltheted a teljes GTL-t es a GTR2-ot is a GTR:Evo-hoz.
Nem kell hozza eredeti GTL/GTR2, de eredeti RACE07/GTR:Evo azert illik hogy legyen;) -
Rainbow15 #884 Kell hozzá az alapjáték
Az a GTR2 vagy a Race 07?
(ha kell hozzá az alap, akkor az jó tört verzióban is, vagy azt is megkell venni, ha multin akarom tolni?) -
ronny666 #883 ÖÖÖ
Az a GTR2 GT/NGT hogy került bele??? -
#882 KÖszi:) -
#881 Ki lehet de nem értek hozzá ! :)))) -
Mathias #880 Aha, én szúrtam el a másolást, most már megy.
Viszont van egy tök jó kameraállás, csak amikor kanyarodok a kamera néz tovább abba az irányba, amiben eddig volt. Ezt ki lehet küszöbölni? -
#879 Akkor valamit mégsem jól másoltál, mert mennie kell ! -
Mathias #878 Igen, igen létrehoz oda egy " GTR Evolution Offline" könyvtárat, de abból átmásoltam a cuccokat a megfelelő helyre még se megy.:( -
#877 Csomagold ki valami könyvtárba és onnan másold be a játékba !Rossz a telepítő , létrehoz egy " GTR Evolution Offline" könyvtárat a játékban, na az nem kéne oda, hanem csak az abban lévő dolgok értelemszerűen a megfelelő helyre rakva ...... -
Mathias #876 Akarom állítani a kamera pozícióját a ctrl+egérrel, de magasabbra nem tudom rakni, csak zoomolni tudok. Vagy csak ennyit lehet? -
Mathias #875 Nekem nem működik az F1 pack. Kicsomagolja magát, majd bemásolom az Addons-ba a dolgokat, de mégse jelenik meg a játékban az F1 választási lehetőség.:( Ötlet? -
#874 Tuti, még meg sem néztem ezt a kocsit, bár mióta van 900 fokom, lassabb utcai autókat szeretem :)))
Csak ezt mocskos szar gumihangot kéne lecserélni benne, nagyon nem illik a Simbin szuper motorhangjai mellé :(((( -
#873 De hogy van köze az STCC-hez?
Nekem is megjelent, de nemtom hogy került oda :D
A betás driver vagy fullos ? -
#872 Tessek: RACE07_STCC_Camaro_Cup.avi
Ovatosan, kicsit hangos lett:) Frissitettem a drivert, es elfelejtettem megnezni hol all a poti:D
Amugy egy jo nehez, nyomatekgazdag Amcsi hintalo:) -
Szabi1991 #871 az év eleji, de már a TDU-t is moddolgatják rendesen...
link -
#870 Valami uj MegaPack, vagy meg az ami az ev elejen jott ki? Utananezek;)