GTR Evolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor érdemes belefektetni...

lac coo
Ott meg aztán végképp !!!!<#idiota>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Köszi! Ezt Vártam!És ...Gondolom a Nordsch...-én?

lac coo
<#fejvakaras><#idiota><#idiota><#idiota>.

Mint a veszedelem !

Gtr Evo Nagyon megy oniline-on?

Attila889
a RACE 07 megy 800X600-ban szaggatás nélkül 😊

Sada01
Ennyiért én is meg veszem, mert letöltöttem de szerintem nagyon klassz 😊

Dark05
Óh csak ennyi kösz ennyit megér😊

Alexease
Eleg jo aron adjak, ~4800 Ft, szerintem boven megeri😛
http://www.steampowered.com/v/index.php?area=app&AppId=8660&cc=HU
Dark05
kösz

Alexease
Nem.
Dark05
szerveren

Dark05
Törttel, ezzel se lehet szerver nyomni mi ?

Alexease
Hivatalos oldal, gepigeny menupont😉 Ha masnak nincs ilyen kartyaja, ugy sem tud pontosat mondani. Szedd le a RACE07 DEMO-t, az ugyanez, probald ki.
Alexease
Kitalalt autok, valami 600HP WTCC cucc😉 Azert a total arkad menu is jelzi, hogy nyitottak a fiuk😄DD
Attila889
#606-RA PLEASE VALAKI!!!!!!!!!!

lac coo
Nem értek hozzá, de ha te, mint szakíró nem láttál még ilyent, akkor valszeg fiktív 😊)))

De nagyon jók, nekem tetszenek , jól mennek, jól lehet csúsztatn istb ... És marha jó hangjuk van 😊))

avcom
biztos felmerült már, ezért elnézést, hogy felhozom, de mik ezek a DTM style WTCC autók? Azóta gondolkodom ezen, mióta megláttam az elsõ képeket...

Ha fiktívek, (erre tippelek) akkor elég gagyi húzás ez a SimBintõl

lac coo
Mozgás közben szerintem tökéletesen megteszi, csak ezért raktam be mert azt írták nincs benne ....

bardocz
Nem igazán értem mirõl beszélsz,de ez így pont úgy néz ki,mint a frissen felvizezett jég.
Alexease
Pedig, mintha a GTR2-es reflect mappon lett volna valami noise map is?! Foleg ha animalva is lenne, a tukrozodes meg fade-elve;D
bardocz
Kb 😄
Alexease
Linoleum?😊))
lac coo

Willi Betz
Teljesen mindegy hol teszem fel a kérdést. Itt vagy a Race topikban.
Az új vonalvezetésû Hungaroringet (2003 vagy 2004) átkonvertálták már Race07-hez?

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Itt a videó róla:
http://www.youtube.com/watch?v=h_mknfyth0c

(Most esett le, hogy csak az aszfalt tükrözõdését nem találod. Tényleg, az nem tükrözõdik.....sorry)

Hazaérek, este teszek be 1 képet, kb. 19.00-felé. Sok idõm nem lesz, mert este futam lesz, Brno 07-en, 50%-os esõvel...

Panther
Betennél egy sreenshotot? Nálam minden maximumon van, 1680x1050, 16x anizotropikus filterezés, minden effekt bekapcsolva, szóval egy sreent légyszíves és akkor megkövetlek nyilvánosan.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Mert nálad van valami elállítva!

Brno 07-en (is) tökéletes az esõ megjelenítése, sõt, majdhogy a GTR2-t is veri!

Panther
Sajnos én is láttam, beleolvastam. Csupán egy megjegyzés: az elmúlt két napban volt némi idõm, sok free szerveren megfordultam, teszteltem az EVO-t. Nem mondanám, hogy nem éri mega poénzét, viszont sok a hiányosság például még a GTR2-höz képest is.

Példa: Brno szerver, monszun van, zuhog az égi áldás, mondom ez jó lesz megnézni, hogyan viselkedik a kocsi esõben. Nagyjából meg is voltam vele elégedve, viszont, ami rögtön szemet szúrt, hogy lespórolták a tükrözõdõ felületet. Magyarul húzom magam után a vízfüggönyt, húzzák a kerekek is, de az aszfalton semmi sem látszik (a semmit húzzák a kerekek), mintha száraz lenne, pusztán az esõcseppek utalnak arra, hogy itt bizony esik. Persze ez tûnhet akadékoskodásnak is, de ha már a GTR2-ben megcsinálták, miért ebbõl spórolták ki? <#alien><#zavart1>

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

bardocz
De,simset még megéri...<#szomoru1>
lac coo
Hát, hajrá !

De remélem az IRacing lesz akkora siker, hogy több cég is lát majd fantáziát benne, hiszen a PC mára már gyakorlatilag MMORG ( remélem jól írom :😊)) platform lett, mást nem igen éri meg rá fejleszteni, úgyis szinte mindenki lopja a programokat ....

Alexease
Csinaljak - elvileg - a sajat Lizard engine-juket, ami raadasul multi-platform lenne. Egyreszt nagyobb bevetel, masreszt ugy levedik, hogy meg screenshot-ot sem lehet majd belole kiszedni, nem hogy modokat portolni;DDDDDD
lac coo
Akkor marad az elsõ lehetõség 😄

avcom
fordított a helyzet 😊

nekik az a gondjuk, ami kikerül a játékaikból, nem pedig az, amit készítenek hozzájuk 😊

magyarul: nem tetszik, hogy SimBin cuccokkal rFactorban is tudsz játszani 😊 de egyébként most van egy topic az RSC-n, ahol a GTR Evo--->GTR2 konvertálás körül megy a cirkusz

lac coo
Sok lehetõség nincs: az amit te is mondtál, õk is csinálják moddolhatóvá a játékukat, és akkor hozzájuk is kerülnek jó cuccok, mert gondolo mazért nem kis mértékben tart életben egy játékot a moddolás, akár hosszú évekig is...
Vagy saját engine, és akkor nincs ilyen gondjuk ...

Szvsz. csináljanak egy saját szimet, amit nem könnyû portolni rFactor alá... 😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
Elismerik a korrekt modolok munkajat, de meguntak hogy a cuccaikat azonnal portoljak mindenhova (valszeg rF, mivel a GTR2 is az "ovek"😊). Pereskedni nem akarnak, valami otletet tamogatast varnak.
Durvan tomoren es uszkve;D
lac coo
Mi a lényege ? 😊

Alexease
Nem mai hir, de esetleg ha valaki nem latta:
SimBin vs. modolas😉

Kicsit beragtak, de legalabb keresik a megoldast😉 Ha jol lattam mashol, talan a GTR:E modolasat "tamogatnak", amibe ket nagyobb csapat is benne lenne (MMG, GSMF).
Halálmadár
blory THX

blory
NoGrip-en fent levo race07 palyak mind mukodnek az Evolution alat is. Van vagy 65 db.

Halálmadár
hy!
honnan tudnék a gtr evolutionhoz pályákat vagy kiegészítõket letölteni?
ha valaki tud akkor dombja már fel a linket.
köszi

Attila889
Ati 9600 Xt-vel sztetek hogy menne a gamma? 😊

Alexease
<#idiota><#zavart1>
pointer4
steam....
Alexease
blory
Mukodnek vele a race07 palyak is, s abbol meg van egy jo par.

atenza
Kb mennyi szerver van? Race07-bõl látom párnál kiírva h gtrevo...
Gondolom ilyenkor megugrik a létszám mindenhol, mert mostanában már csak estefelé telt meg pár szerver...

Panther
A Crowne Plaza Racewayt külön free add-on-ként kell telepíteni.