Gozom sincs ki kivel van, mit miert csinalnak:)
Az ISI most biztos "bajban" van, otletem sincs, mit tudnanak csinalni. A SimBin es a Blimey! is mar sajat cuccokat fejleszt, a volt RBR/RaceCom-os is ott tevekenykedik (most hirtelen nem tudom melyiknen, talan Blimey!). De mind a ket csapat erosen a konzolok fele nyit, latva az eladasi lehetosegeket (a PC-nel lehangolo a warez es az azonnali konvert). Ha nekik nem tud eladni uj engine-t az ISI, akkor gaz van.
Hogy sajat maguk mit tudnak csinalni, azt nem tudom. Az ertelmesebb liszenszek nagyresze (szinte mind) mar foglalt, azzal nem tudnak kiugrani. Csinalni egy rFactor 2.0-at nem sok ertelme van (szerintem az elso is bukta volt).
A fizetos online cucc az jo huzas, de ara ott az iRacing, azt nem tudjak lenyomni. Raadasul penzugyileg az iRacing is bukta, csak ott van boven hatszel;)
Talan ha valami extra korrekt cuccot tudnanak osszerakni (UJ fizika, hangok, grafika, latvanyelemek stb.), online hitelesitos lenne (mint az iR). De akkor is, a nyers eladasok keveset hoznak. Latszik az iRacing-nel, azon a nehany ezer emberen nem fognak meggazdagodni, az semmire sem eleg;) Foleg nem ilyen rendszert fenttartani, supportot, es ennyi liszenszet.