GTR Evolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danecay
Lassan lehetne indítani egy gtrevolutioncentral nevû portált is <#ravasz1><#idiota>

Gondoltam, de csak úgy írtam!😊 Ahelyett, hogy engem szekálsz, inkább ha neked megvan, akkor feltehetted volna!😄

Alexease
Szerintem, mar az en hozzaszolasombol is megertette😊
leszették= leszedték!

Sajna leszették!😞

Alexease
Most mar sehol, leszedtek😊
blory
Ez a jatek egyre jobb lesz ha megjelenik az az F1 mod is minden benne lesz 😊
A Nogripen hol lehet letolteni a GTL Mod-ot mer nem latom a GTR E letoltesek kozt ?

Alexease
Ha mar lehet boviteni a programot hivatalosan, akkor hajra😊 GTL MOD, tobb lepesben jelenik meg, eddig 3 csomagot adtak ki (Shared, GTC65 Sounds, GTC65 Cars). http://www.nogripracing.com/

Danecay
Úgy látom, hogy a 2 videó beszúrása nem igazán jött össze, nem tudom miért, de akkor legalább link formájában beszúrom azokat:

GTR Evolution MMG F1 BETA

Grand Turismo 5 F1 Prologue

Danecay
A fenébe lekéstem. Ugyan ezt akartam én is mondani, írni, a tegnapi nap, csak már nem volt rá idõm, mert indultam melózni. Hát igen maga a sebességváltás animációja csak fokozná a feeling-et, de ez az alap játékból átültetett animáció, az F1-es verdáknak nem igazán megfelelõ. Remélem sikerül az MMG-s srácoknak megoldaniuk a dolgot, már ha így összedolgoznak a SimBim-el még ha fû alatt is, a boxlegénység animációjáról nem is beszélve, a dinamikusan változó idõjárás pedig maga megváltás 😊, de ITTEN VAGYON MEGÍRVA hogy miért is gondolkodnak a srácok a GTR Evolution-ban. Visszatérve a pilótaanimációhoz, BETA verzióban egyelõre így néz ki:

De örülnék neki hogy ha valami hasonlót ki tudnának belõle hozni mint amit a Grand Turismo 5 F1-es Prologue-ban láthattunk, szóval valami ilyesmit:

ÁMEN!

remélem egy sim-et kapunk😊 Ja valaki az expasion pack magyar megjelenésérõl tud valamit?
Alexease
Mostanaban mar cockpit is van benne😉 Es eleg jo. Sot meg az auto is eleg jol megy, bar a szimtol meg messze van😄
avcom
azért, mert amikor utoljára Codemasters játékot láttam, akkor még tükör sem volt benne 😛

[/off]

lac coo
Nemá.... Hát miért nem reménykedsz, hogy egy félig-meddig szimulátort kapsz !? 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

avcom
hát csak ott nem érdekel 😄

Alexease
Olyanok talan, majd a Codemasters verzioban lesznek😉
avcom
az viszont jópofa lenne, ha csavargatná a fékerõ-elosztót meg a fordulatszám kapcsolókat stb 😊

Jó estét mindenkinek!😊 Ha a GTR Evolution Offline-t telepítem, akkor ahhoz nincs patch? Mert én sehol nem látom, ahonnan le lehetne tölteni!

Alexease
Ugy nez ki jovore a Formula1-et ismet nehezitik, es H-Pattern lesz az autokban😉 <#idiota><#zavart1> Csak kicsit kapkodni kell majd;P
lac coo
MMG F1 BMW videon mekkora már, hogy lenyúl váltani a pilóta 😊)))
Gondolom át lesz majd az irva, készül hozzá új animáció ...

Alexease
Mit szeretnel modositani?😊
Mivel a PLR a szemelyes beallitasokat tartalmazza, nem sok ertelme van cserelgetni.
csaba90
sziasztok! Valaki tud a játékhoz plr módosításokat? elõre is köszi.

Csaby

Inkább vegyél egy angol-m. szótárt,legalább egykilós legyen ,abban már aránylag" megtalálsz minden szót,és útána kiröhögöd a magyarítást.

bardocz
Baszki,ezt kifelejtettem.Milyen bonyolult dolgok vannak még benne?Jah megvan,finish race az a verseny vége,hiába nyomod utána.
jó hozzá a Race07 magyarítása 😉

link

LaszloLedzenyi
LOL

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

pointer4
Igen és a Lap a kört jelenti, a Speed meg a sebességet.
pointer4
576 van pl még elõjegyzés sincs mikor jön. Most kérdeztem.
bardocz
Start game:elindul a játék,exit:kilépsz belõle.
szasztok! tude valaki magyarítást a gtr evolution-hoz,mert nekem az
angol van meg irjatok! üdv:dupcsik

JuanG
THX!!!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

7 990 Ft lesz majd....

Meg lehet már venni a teljes játékot valahol itthon? találkozott már vele valaki?
Danecay
Lehet, hogy én értem félre, de az "eddig" alatt mit kell érteni? A GTR: Ecolutiont, nem lehetett eddig megfelelõen modolni és autókat belepakolni, vagy ez a dolog az elõzõ részekre is érvényes? A kérdés, csak azért merült fel bennem, mert már a GTR 2-höz is létezett F1 mod.
Tessék: F1 2008 1.2 for GTR2

Cowek
Ha valaki szeretne nevezni, még lehet :-)) ITT

http://www.f1-info.hu/

avcom
12 órás verseny
A hétvégén terveztem beharangozót írni 😛 A belépés ingyenes a tribünökre, a paddockba pár ezer Ft

az offot befejeztem 😊

JuanG
úgy érted szept 27-én?? mi lesz?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

avcom
azért, mert nemrég még az volt a szlogen, hogy "get real"

GT autót "viszonylag gyakran" lehet látni a ringen is, pl 27-én 😊

lac coo
De ez miért gáz? 😊))
Nekem bejönnek azo ka kocsik, semmivel sem hihetetlenebb számomra mint egy GT osztályú autó, azt is csak képen láttam eddig 😊)))

avcom
degááz :S

#633: köszi, de ez azért még nagyképûség lenne részemrõl 😊

lac coo
Azért mondom. Ha eddig is ment volna normálisan, tuti a nagyobb modderek erre is dolgoztak volna .....Az sem véletlen , hogy csak a nagy nevek álltak ( álhattak ) neki ....

Alexease
Lehetett eddig is modolni, legalabbis palyaval boviteni😉 Az autokat csak azert nem, mert fix volt a menuja. Most talan dinamikusabb es/vagy az Addon konyvtar bevezetesevel (legalabbis offline verzional ugy volt), konnyebben lehet hozzafuzni dolgokat.

Hivatalosan biztos nem kaptak, max fu alatt, hogy segitsenek atallni az rF-rol a GTR:E-re😉 Azert biztos nem veletlen, hogy hirtelen az MMG es a GSMF is el kezdett hozzapiszkalni😉
lac coo
No, legalább mehetek F1-el vízen 😊)))))
Amúgy õk kaptak kódokat , hogy tudnak modolni ?

Alexease
Ugy nez ki a SimBin-es kavaras, szervezes meghozza az eredmenyet😉
GTR Evolution - BMW F1.08 Previews
sztoncsi

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

megy ám.. HRC-Team pl. a hétvégén rendez egy ingyenes versenyt.. 😊

Én is úgy gondolom,az Stcc lesz a nyerõ,új pályák,az autók egyedi viselkedése...Várok még a vásárlással,én erre teszem a voksom.mindenesetre köszi.

lac coo
GR2 is megy de nem nagyon kicsit...
STCC meg menni fog nem kicsit , nagyon !!!!<#idiota>

Vagy várjak az sttc-re,még egy hetet?

A GTR2 Megy még,vagy "anno"?