GTR Evolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Nogripen hol lehet letolteni a GTL Mod-ot mer nem latom a GTR E letoltesek kozt ?
GTR Evolution MMG F1 BETA
Grand Turismo 5 F1 Prologue
De örülnék neki hogy ha valami hasonlót ki tudnának belõle hozni mint amit a Grand Turismo 5 F1-es Prologue-ban láthattunk, szóval valami ilyesmit:
ÁMEN!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Gondolom át lesz majd az irva, készül hozzá új animáció ...
Mivel a PLR a szemelyes beallitasokat tartalmazza, nem sok ertelme van cserelgetni.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
angol van meg irjatok! üdv:dupcsik
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Tessék: F1 2008 1.2 for GTR2
http://www.f1-info.hu/
A hétvégén terveztem beharangozót írni 😛 A belépés ingyenes a tribünökre, a paddockba pár ezer Ft
az offot befejeztem 😊
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
GT autót "viszonylag gyakran" lehet látni a ringen is, pl 27-én 😊
Nekem bejönnek azo ka kocsik, semmivel sem hihetetlenebb számomra mint egy GT osztályú autó, azt is csak képen láttam eddig 😊)))
Hivatalosan biztos nem kaptak, max fu alatt, hogy segitsenek atallni az rF-rol a GTR:E-re😉 Azert biztos nem veletlen, hogy hirtelen az MMG es a GSMF is el kezdett hozzapiszkalni😉
Amúgy õk kaptak kódokat , hogy tudnak modolni ?
GTR Evolution - BMW F1.08 Previews
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
STCC meg menni fog nem kicsit , nagyon !!!!<#idiota>#idiota>