1949
-
#709 nu, nu :D várom :)
tisztelettel :) -
#708 Mar megjelent az STCC ? -
GPx8 #707 Még egy kérdés: STCC autókat, pályákat be lehet rakni a GTR-E alá??? -
GPx8 #706 Sziasztok. A GTR-E -hez csak autófestéseket találtam vannak úja autók is? Pl. Vectra? -
#705 Csak az elso 3 reszkerult fel, utana torltek, toroltettek. Nekem meg van (Shared, GTC65 Sounds, GTC65 Cars, ~200MByte), holnap ha lesz szabad net-ido feltoltom. -
Game Hunter #704 Amennyire időm engedte, én keresgéltem a neten a GTL MOD után, de eddig még nem találtam meg! Lehet, hogy csak akkor a www.nogripracing.com-ra tették fel, de elég hamar leszedték az oldalról. -
#703 Nem sikerült senkinek se letükrözni ? :)
Vagy eleve fel se tudta rakni Mojo66? Mert valamelyik forumban írta, hogy 2x-3x kezdett neki a gyenge netje miatt. -
GPx8 #702 -
#701 de jutubra is feltöltöd remélem mert nekem nincsen kajakom -
#700 Valami hatlmas ez a játék:)
Kajakra fogok csinálni egy vidit ahogy nordon megyek f3000el akkor ISTENKIRÁÉYL!!:D(g25 user) -
#699 Lassan lehetne indítani egy gtrevolutioncentral nevű portált is -
Game Hunter #698 Gondoltam, de csak úgy írtam!:) Ahelyett, hogy engem szekálsz, inkább ha neked megvan, akkor feltehetted volna!:D -
#697 Szerintem, mar az en hozzaszolasombol is megertette:) -
Game Hunter #696 leszették= leszedték! -
Game Hunter #695 Sajna leszették!:( -
#694 Most mar sehol, leszedtek:) -
#693 Ez a jatek egyre jobb lesz ha megjelenik az az F1 mod is minden benne lesz :)
A Nogripen hol lehet letolteni a GTL Mod-ot mer nem latom a GTR E letoltesek kozt ? -
#692 Ha mar lehet boviteni a programot hivatalosan, akkor hajra:) GTL MOD, tobb lepesben jelenik meg, eddig 3 csomagot adtak ki (Shared, GTC65 Sounds, GTC65 Cars). http://www.nogripracing.com/
-
#691 Úgy látom, hogy a 2 videó beszúrása nem igazán jött össze, nem tudom miért, de akkor legalább link formájában beszúrom azokat:
GTR Evolution MMG F1 BETA
Grand Turismo 5 F1 Prologue -
#690 A fenébe lekéstem. Ugyan ezt akartam én is mondani, írni, a tegnapi nap, csak már nem volt rá időm, mert indultam melózni. Hát igen maga a sebességváltás animációja csak fokozná a feeling-et, de ez az alap játékból átültetett animáció, az F1-es verdáknak nem igazán megfelelő. Remélem sikerül az MMG-s srácoknak megoldaniuk a dolgot, már ha így összedolgoznak a SimBim-el még ha fű alatt is, a boxlegénység animációjáról nem is beszélve, a dinamikusan változó időjárás pedig maga megváltás :), de ITTEN VAGYON MEGÍRVA hogy miért is gondolkodnak a srácok a GTR Evolution-ban. Visszatérve a pilótaanimációhoz, BETA verzióban egyelőre így néz ki:
De örülnék neki hogy ha valami hasonlót ki tudnának belőle hozni mint amit a Grand Turismo 5 F1-es Prologue-ban láthattunk, szóval valami ilyesmit:
ÁMEN! -
Amcir #689 remélem egy sim-et kapunk:) Ja valaki az expasion pack magyar megjelenéséről tud valamit? -
#688 Mostanaban mar cockpit is van benne;) Es eleg jo. Sot meg az auto is eleg jol megy, bar a szimtol meg messze van:D -
#687 azért, mert amikor utoljára Codemasters játékot láttam, akkor még tükör sem volt benne :P
[/off] -
#686 Nemá.... Hát miért nem reménykedsz, hogy egy félig-meddig szimulátort kapsz !? :DDD -
#685 hát csak ott nem érdekel :D -
#684 Olyanok talan, majd a Codemasters verzioban lesznek;) -
#683 az viszont jópofa lenne, ha csavargatná a fékerő-elosztót meg a fordulatszám kapcsolókat stb :) -
Game Hunter #682 Jó estét mindenkinek!:) Ha a GTR Evolution Offline-t telepítem, akkor ahhoz nincs patch? Mert én sehol nem látom, ahonnan le lehetne tölteni! -
#681 Ugy nez ki jovore a Formula1-et ismet nehezitik, es H-Pattern lesz az autokban;) Csak kicsit kapkodni kell majd;P -
#680 MMG F1 BMW videon mekkora már, hogy lenyúl váltani a pilóta :))))
Gondolom át lesz majd az irva, készül hozzá új animáció ... -
#679 Mit szeretnel modositani?:)
Mivel a PLR a szemelyes beallitasokat tartalmazza, nem sok ertelme van cserelgetni. -
#678 sziasztok! Valaki tud a játékhoz plr módosításokat? előre is köszi. -
Zozi6403 #677 Inkább vegyél egy angol-m. szótárt,legalább egykilós legyen ,abban már aránylag" megtalálsz minden szót,és útána kiröhögöd a magyarítást. -
#676 Baszki,ezt kifelejtettem.Milyen bonyolult dolgok vannak még benne?Jah megvan,finish race az a verseny vége,hiába nyomod utána. -
Szabi1991 #675 jó hozzá a Race07 magyarítása ;)
link -
#674 LOL -
#673 Igen és a Lap a kört jelenti, a Speed meg a sebességet. -
#672 576 van pl még előjegyzés sincs mikor jön. Most kérdeztem. -
#671 Start game:elindul a játék,exit:kilépsz belőle. -
dupcsik #670 szasztok! tude valaki magyarítást a gtr evolution-hoz,mert nekem az
angol van meg irjatok! üdv:dupcsik