GTR Evolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ha egyedül megyek, akkor 250-350fps is van, ott nincs gond, meg akkor sem ha csak 1-2 autó van a képen. Rajt után van ez a "laggolós" izé...
Valakinek tipp?
Vamos Argentina!
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Viszont van feljelentés, megfigyelés lehallgatás, eltíltás, feltételes, életfogytig ,halál ..... ....<#idiota>#idiota>
LogitechG25 és CordlessRumblepad2
mind2-vel ok
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
mert az már 20/10..vagy szept 6-tól annyinak kell lenni mindenhol.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nincs vele gondom, mert van egy kover alap, sok autoval, stilussal, palyaval, amihez mindig jon valami uj, hivatalos. Es raadasul meg a palyakat is lehet boviteni😉
Egyedul a fizikaval nem tudok megbaratkozni.
Mentem jonehany kort, par autoval, es jonak jo, csak hat tapad mint az orult, tekerem a kormanyt de ugy semmi extra erzes...
Gyorsan vissza iRacing/Skippy😊 Teljesen mas vilag😄 Ahogy latom hogy mozognak a kerekek, a felfuggesztes az egyeletlen aszfalton, egy az egyben ugy mozog a kormany a kezemben, kemenyen, hatarozottan, pontosan. Csukott szemmel is tudnam, hogy eppen mikor mit csinal az auto😊 Persze, sok ertelme nincs az osszehasonlitasnak😉
Akkor mar inkabb az rFactorral kellene hasonlitani, abban frissebb a fizika es FFB (beallitas), es van hozza RealFFB😊
Már éjjel elindítottam 😊
Remélem nem az EA irányelvét követik :S
Igazabol csak furcsan tapad mindenfele😉 De minden ugyanaz mint a RACE07-ben. Aki azzal jatszott, az semmi ujra ne szamitson, csak piros menukre (#405) es uj autokra. Amelyek brutalisan gyorsulnak😄 Nem mertem le, de erzesre 2 sec kornyeken lehetnek 100km/h-n, 5-6 sec-nel 200-on;DDDD
GTR2-ben pl pont ugyanilyen a fék ....
ezért nem tetszett a race07 sem már nekem..na mindegy több hely marad a vinyómon.
Ezekszerint akkor van már kerékcsere , boxkiállás benne?
Közben találtam vevõt rá, úgyhogy csak letöltöm 😊)))
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
olyan arkádosabb lett sztem
a GTR2 jobb ennél
Amúgy biztos jobb a fizikája,mint gtr2-nek,márcsak a két játék között eltelt idõ miatt is.
olyan érdekes az egész
szinte köze nincs és meg se közelíti a GTR2-t fizikába
de így legalább több mindenki tud vele játszani
Az az autó a showroom-ban meg basz.tt ronda 😊))
Lehet azért meredt a verziószám, mert te gányoltad bele ? ! 😊))
de most neztem meg, a verzioszam is maradt a RACE07-e (1.1.1.2).
De alapjaban ugyanaz😉
Amit valtoztattak az egeszen, valszeg mert sokan sirtak hogy nem latnak ki az autobol, az hogy kiszedtek a szelvedot minden autobol😉)) Legalabbis a sotetitest. Tisztan ugy nez ki, mint ha nem lenne benne semmi😉