1949
-
#869 Még nincs meg, most épp TDu megapackot fogok venni egy fórumozó segÍtségével, de nemsokára:)
Jöhet a vidi. -
#868 Meg van vagy kersz videot:) -
#867 Madafaka, az a CC kupa az tetszős: D -
#866 Van F1 MOD: http://www.hsw.hu/index.php?headlinesid=12616
A Camaro Cup az az STCC resze. -
#865 Valami alap :) -
Game Hunter #864 Ha jol tudom, akkor van mar F1 mod is!:)
AlexA kepen baloldalon lent, mi az a "Camaro Cup"? -
#863 Mini kapott valami kipörgésgátlót, vagy csak én ügyesedtem ennyire iRacing-től ? -
#862 bocs,vak vagyok :D XD akkor DTM? :P -
#861 igen,az is hiányzik oda :D XD -
#860 PLR file (elvileg, nem probaltam):
Steering Wheel Visible In Cockpit="1"
Arms Visible In Cockpit="1"
Driver Animations="1" -
#859 Kormányt és a kezeket nem lehet valahogy letiltani ? Rohadt zavaró, hogy 360 foknál alig mozdul valamit a játékban :(( -
Szabi1991 #858 meg egy Gran Turismo 4 autólista -
#857 3590ért :D -
Game Hunter #856 Igy kellet volna kiadniuk!) -
#855 Az is ott van:) -
#854 jaja,már csak az STCC hiányzik belőle :) -
#853 Igy mar azert eleg komoly cucc, van lehetoseg boven:)
-
#852 igen az,mint az STCC :) -
pistike33 #851 Ha a teljes verziót veszed meg az Evolution-böl az tartalmazza a race07-et is. Az ára kb 8000.- Én úgy tudom amit Attila889 írt az csak kiegészítés a race07-hez. -
#850 én csak úgy beírtam hogy Mo.-n mennyi,tulajdonképpen nem válaszotlam a tiedre mert nemtudok mit mondani rá,mert nem értek hozzá :) -
milan #849 Igen, tudom mennyibe kerül.
A kérdésem az hogy ha multizni akarok akkor elég megvennem eredetibe az evolutiont ? -
#848 3590 Ft hazánkban :) -
milan #847 Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem, ha online akarok játszani akkor elég az evolutiont megvennem ? Vagy feltétlen szükséges a két résznek az eredeti kulcsa a steamhez? -
Game Hunter #846 Köszönöm!:) Egyébként Itt is fent van!:) -
#845 http://www.nogripracing.com/ -
Game Hunter #844 CTDP 5005 mod= CTDP 2005 mod -
Game Hunter #843 Hol található meg a CTDP 5005 mod Race 07/GTR Evo-hoz? -
#842 Igaza van, a CTDP 2005 race07hez van de az megy ezzel is nekem is fent van.
Alexsease: köszi, ezt a fícsört nem is ismertem. :) -
#841 Nogripről tölthető! Még tartalmaz a pakk egy F430-at is:)
-
Amcir #840 az még a race 07-hez van -
#839 Én CTDP F1 2005-ös modról nem tudok, hogy lenne hozzá, de az MMG-t valóban hegesztik. -
#838 Egerrel+gombjai+CTR tudod alloitani a cockpitpoziciot, FOV-ot... -
#837 Bizonyos autókban a belső nézet nekem nem megfelelő némelyikben túl alacsonyan ülök és ezen szeretnék változtatni. Tudom, hogy a .plr file átírásával módosítható, hogy hol helyezkedjek el a pilótafülkében, csakhogy ha azt átírom, az mindegyik autóra vonatkozik majd. Én viszont azt szeretném, ha csak bizonyos autókban állítanám át a belső nézetet, a többi kocsi maradhat. Ezt hogy lehetne megoldani? -
#836 A race07 magyarítás jó hozzá. Van 2005ös CTDP F1 mod hozzá, de most készül a 2007es MMG is. -
#835 Kollégám kisfiának kéne felraknom a játékot, két dolog érdekelne:
van-e magyarosítás hozzá ( vagy jó-e a Race07 ), illetve van-e F1 mod a GTRE-hez ?
THX ! -
#834 Szevasztok! A Steamen keresztül vettem a meg GTR Evolutiont meg a RACE 07 et és nem tudom hogy ha töltök le setupot vagy pályát hova kell másolnom. Légyszi segítsetek. -
pistike33 #833 Köszi,hogy válaszoltál.Kipróbáltam,de ez sem jött be.
Igen,az enyém dobozos és a kód a kézikönyve hátára van nyomtatva.
Ha nem sikerül, akkor felhívom a cdprojektet.
-
#832 Nemigazán.
Mert általában steam-en vásárolunk, gondolom a tiéd dobozos.
Nem lehet azt a kulcsot máshova kell beírni?
pl: stem elindít, games fül, alul "Activate products on steam"
Vaagy 512+64 kbyte nál jártam úgy, hogy nem is volt benne serial, lehet rosszatkaptál???? Ilyen kis cetli, ragasztott, gagyi, nyomtatott. -
pistike33 #831 Sziasztok!
A Race07-hez megvettem a GTR evolution expnasion packot, de nem tudom feltelepíteni, mert az online kulcs három betűvel több mint amit be lehet írni.Találkozotatok már ilyen problémával? -
#830 v 1.1.1.14
Latest Update: December 31, 1969
Majd regggelre ideér :D 3 STEAM/GTR:E restart után se akar rájönni.