GTR Evolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
vannak már hozzá pályák 2db 😛

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Alexease
Eszrevettem😊 Valamiert belassult a net-em, nem tudtam miert, es akkor lattam, hogy a Steam tolti a cuccost😊)
Panther
Letölthetõ, már le is jött. Lehet szerverre menni vele, csak ne legyen tele idiótákkal....

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Panther
Na jó, most olvastam utána, senki sem tud semmit.<#zavart1><#wilting>

Itt kell nézelõdni:

Hivatalos Race07 fórum

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Panther
Most vettem még éppen a GTR Evo-t a Race07-hez steamen, erre "not yet available". <#wilting><#wilting><#wilting>

Mi ez kérem, nem ma van a töltés elsõ napja? Bár ha az idõeltolódást veszem alapul még lehet a mai napon....

pointer4
Reggel még nem jött, már elindult a letöltés steamen ?
minek hud az nincs a valódiban
ChuckyHUN
MÉG MÉG MÉG😛

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

samsung123
ahh de szar ember vagyok hogy elirtam egy betût, amugy akik nem ismerik ezt az efektet azok kedvéért irtam homáylosításnak😊

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

ember..... az nem "depth on filed" hanem depth of field XD lol
és nem homályosítás hanem mélység-élesség.....
wiki

Jol nez ki, csak az a baj a HUDot is behomalyositja.
Get real... <#vigyor1><#wow3>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

samsung123
mivel a FreeTrack játszok és a depth on filed(homáylosítás)dinamikus azaz ahova nézek ott nem homályos, hihetetlen f@sza😊 ja és mósön blõr is van csak álló helyzetbe shotoltam.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

samsung123

pár uj kép Bloom(lágy fények) és depth on filed-del(homáylosítás)

Willi Betz
Jók<#hehe>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

w77d
köcc 😊

Alexease
www.gtr-evolution.com
w77d
sziasztok! Milyen autók vannak a játékban?

Alexease
Az esot be tudod kapcsolni mindenhol, ami nem biztos hogy mukodik, az az aszfalt tukrozodesek (azokat kulon kell, pluszban modelezni, beallitani, uj shader). Talan meg a gumifizika beallitasa is maceras lehet, mert ha jol emlekszem, az eredeti palyak egy nagy kozos file-t hasznalnak, az addon palyaknak meg elofordulhat hogy sajatjuk van (es nincs rendesen beallitva az esoso resz).

Vagyis ez ugyanugy ervenyes, mint minden mod-ra (nem eredeti, igy kisit barkacs;D).
pointer4
Még nem is próbáltam, de mennyire pálya függõ itt az idõjárás ? Akármelyiken belehet kapcsolni az esõt?
blory
A hianyzo GT autokat (Lambo, Ferka...)nem tudod valaki csinalta meg a jatekhoz ?

Véleményem szerint van különbség. A kocsik tapadásában, a "suly" érzésében ,és ugy kompletten az egészben. Nem rosz ez az Evo, de a gtr2,gtl nekem sokkal szimulátorosabb. Persze elhiszem, ha nálam szakértöbb azt irja, technologia ugyan az alattuk,s igy nem érezhetek különbséget,de érzek.Race 07 nekem Teljesen ugyanez , mint az evo.

kölcsönkért időből élek....

Encore
Sokak szerint butított a fizika az eddigi simbin játékokhoz képest. Na most az utóbbi pár napot azzal töltöttem, hogy hasonlítgattam a járgányokat a GTR2höz. Ugyanaz a pálya, ugyanazokkal a kocsikkal, minden alap setuppal és én nem vettem észre különbséget. Persze a race07-el nem tudtam összehasonlítani, mert az nincs meg. De azért kíváncsi lennék nálam kompetensebbek véleményére is, mert én csak fél éve szimezek kb. Nálam mindenesetre megvevõs a cucc, fõleg hogy a 07 nincs meg.
Alexease
Jo hozza az osszes eddigi RACE07 palya is, az meg van vagy 70 darab😊))
blory
Thx. Igy mar kezd jo kis game lenni.

Alexease
Addig lehet hozza friss, minosegi Virtua-LM palyakat szedni😉 Mid Ohio es Le Mans 1977-1985😉

http://www.drivingitalia.net/forum/index.php?showtopic=39946&st=0&gopid=504796&#entry504796
Alexease
Szept. 1., hetfo.
lac coo
Szerintem jó .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Nem tudja valaki pontosan mikortól lehet online telepíteni és versenyezni steamen?
Attila889
hello.Érdekelne hogy Shader Model 2.0-s kari jó hozzá? 😊

Alexease
Az Enbseries.ini-t nezd at, abban benne lesz minden allitasi lehetoseg😉 Sajnos videokartyatol, felbontastol, beallitasoktol is fugg a minoseg.
OK ! Mûxik viszont túl sötét és nem tom beállítani se F1,2,3,4, stb-vel ... egyébként király ... olyan Grid feeling ... 😊
Alexease
Gondolom, nem olvastad el a hozzaadott infokat😉 Amugy azert linkeltem az enyemet, mert az mar be van allitva😉

SHIFT-F12-vel lehet ki-bekapcsolni...
Szia ! Én bemásoltam a gyökérbe ( GTR ) és semmi nem változott, vmit rosszul csinálok ?
Hol látom a HDR-t ? 😊)
Köszi már megtaláltam !.

Illetve a steam\steamapps mappában emailcím mappa nélkül.Könyvtár méret ellenörzés után.
A klienssel csinéltam "backup"-ot ugyhogy most a Backups mappában a játék neve\ alatt megtaláltam õket egy telepítõ exe és .sid image file-vel együtt.

Köszönöm a segítséget.Már írom is lemezre......😊
pointer4
Bárhol a világon ha letöltöd az 1,5 mb-os steam klienst, bejelentkezel, ott felajánlja a játékok listáját amit valaha is kifizettél(steamen) , vagy serial alapján beregeltél. És máris töltheted oda. Szóval nem kell kimenteni. Maxx ha nem akarsz letöltögetni.
Viszont a steamet nem kell újrainstallálni, mindig naprakész ha elindul, új rendszer alatt is. Amúgy a ..steam/steamapps/emailcímed könyvtárban találod a játékot.
Cowek
Szerintem ne vedd meg... És ne is játsz vele online <#awink>

http://www.f1-info.hu/

Tudom, hogy hülyén hangzik, de a magyar átlag-pénztárcához az lenne a reális ár. Amerikában kábé így aránylik a játék ára a fizetésekhez.

Ha 1000-2000 forint lenne egy új játék, simán megvenném.

Hát azért ez nem teljesen igaz (5400FT).Most vettem meg és jelen pillanatban most már töltödik lefele a game (race07) az evo meg majd 3 nap múlva.

Paypalon keresztül amúgy cuzammen 7132FT a kettõ így elõvételben.Hát ha belegondolok hogy a dobozos verzió ami csak a race07-et tartalmazza 7990FT+Posta , akkor már mgérte így is.

Ha most letöltöm akkor kapok hozzá szériaszámot?Fel fogom tudni telepíteni ezt késõbb?Na és hova másolja,melyik mappába a steam kliens a gamét.Ki kell majd írnom lemezre késõbbre.Hogy van ez?
Alexease
Lent irtam, hogy 5400 Ft/darab😉 Termeszetesen, sokan ennyit sem akarnak fizetni erte, de hat mennyi lenne amit fietnenek?!😊
Ennél a játéknál csak eredeti verzióval lehet interneten ÉS LAN-on játszani, sajnos. <#szomoru1>

Én is ezért nem töltöttem le a játékot. Mert nem lehet LAN-ozni vele.
Akkor inkább nem is érdekel a játék. A "megveszem a boltban tízezer forintért" politikában pedig nem hiszek. (sõt, mivel LAN-ra kéne, rögtön kettõt kellene venni. 20.000 forint egyetlen játékért, 2008-ban magyarországon. Vicc.)

Alexease
Akkor itt a lehetoseg, meg lehet venni😉
Hali!

Hát csak azért gondoltam,mert mivel letöltöttem a "nem hivatalos" verziót,amit már 2 napja nyomok.Az telepítés elején kéri a szériaszámot,és ez nmiatt érdekel engem (hogy kapjak is hozzá),mert szeretném a neten is játszani.

Mellékesen a config.ini-ben a 37.sorban ha átírjátok ezt:

LANGUAGEINDEX=8 (0-ról 8-ra)akkor magyar nyelvû lesz a game 😊
N o N a m e
mit szerettek az elmosódásban meg a bloomban? nekem csak zavarja a szemem..
Alexease
A GTR:Evolution nem mas, mint a RACE07-hez kiadott uj fizetos addon, ha ujkent veszed, akkor GTR:Evolution neven. Amugy normal RACE07 egy GTR;E addonnal😉

Ma meg van eredetiben a RACE07, akkor eleg a 17.99$-os kiegeszitest megvenni, ha nincs meg, akkor termeszetesen a teljes jatekot kell megvasarolni (nem gondolod komolyan, hogy odaadnak egy komplett jatekot 17.99-ert?😊))

Amugy a 36$ is teljesen jo ar a teljesert (~5400 Ft). Erre meg rajon 3$ VAT😊
Most néztem a steamen hogy szeptember 1-ig elõvételben csak $17.99.

De ha ráklikkelek hogy megvenném akkor valami olyasmit ír hogy kell neki a Race07 -is.
Sõt az alatta levõ menûpont már ugyancsak elõvételben kínálja a a RACE07+GTR EVOLUTION-t egyben , kedvezményesen $35.99-ért.

Na most ha nekem nincs meg az eredeti race07,akkor kénytelen vagyok megvenni egyben mindkettõt?
Vagy ha csak az evolution részével akarok online versenyezni , akkor elég csak az EVO-t megvenni?

Hogy is van ez?

1000 Köszönet!
samsung123
ha teheted töls le a legujjabbb ENB-t ahonlapjáról:

http://boris-vorontsov.narod.ru/download_en.htm

mert ezzel már dinamikus homályosítást is tud😊