12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • SaGa Jr
    Egy kisebb kereskedőhajót dokkolj be a nagyba (TS-t a TL-be), pakold bele amit el akarsz adni, szállj át bele és azzal dokkolj az állomáson (vagy küld a meggpakolt TS-t a hajódból az állomásra azt ha ott van akkor add el belőle a cuccokat). Más mód nincs. TL csak bizonyos állomástípusokhoz tud dokkolni és azok nem a gyártó állomások, hanem a shipyard meg az equipment dock.
  • attas
    Hi. Nemrég kezdtem az X3TC egy kérdés lenne. Nagy kereskedő hajóval, amivel nem lehet dokkolni állomáshoz, hogyan tudom kirakni az árut, vagy vásárolni? Transport device megvéve...
    Köszi a helpet előre is
  • SewerRat
    Milyen hajód van?
    Ha nem szállító (pl TS), akkor azért nem rakja be, mert nem fér be. Ha meg TS ed van, akkor beszélj az állomáson lévőkkel (jobb gomb az állomásra, communication, és ott megtalálod a küldis opciót), hátha így megy.

Ha kereskedő hajód van, akkor pl menny el kereskedni (ahogy írták, a manualban van kereskedelmni útvonal, ami kb 50-90 ezerig hoz a konyhára.)
  • SaGa Jr
    Hogya viharba ne írna többet? Még konkrét kereskedelmi útvonalat is leír a kezdőknek segítségül a manual. Plusz az irányítást, a billentyűkiosztást, a főbb parancsokat és így tovább. Mindent ami a játékhoz kell.

A manual-ban meg persze hogy nincs benne a végigjátszás. Azt megtalálod a neten csak beírod a Google-ba hogy X3TC walkthrough és válogatsz a kismillió leírás között (vagy még egyszerűbb felcammogni az Egosoft saját fórumára és ott megnézni).
  • coolpet
    A manual megvan, de ot nem a vegigjatszast irja csak kifejti a fegyvertipusokat, hajokat, fajokat, ilyeneket. A kereskedelemhez sem ir bovebbet.
  • tomonor
    Ha megvetted a játékot, kaptál hozzá magyar Manualt is.
  • coolpet
    Sziasztok!

Most tettem fel a terran conflictot, es egy kis help kene.
    Hol talalok valami alap utmutatot, mi hogyan mukodik? Beepitettt tutort nem talaltam.

Egy darabig elbohockodta, 2 miss kozepen tartok, es nincs lovettam. elvallaltam valami missziot, hogy el kene transzportalni valami alapanyagokat egyik allomasrol a masikra. Csak az a bibi nemtudm hogyan. Auto nem rakja be a rakterbe, es fogalmam nincs hol kell felvenni, mert az allomason se a trade se a bartel menu alatt nincs. viszont a quest marker oda mutat aho dokkoltam. Mit kell csinalnom?
  • klb
    Köszönöm a válaszokat!
    A véletlen úgy hozta, hogy egyszerre két küldetést is kellene csinálnom. Ugyanis miután megkaptam a Goner hajó elfoglalását előkapartam pár már képzett katonát, de sajna harci rangjuk igencsak alacsony. Így visszatöltöttem, és elkezdtem összevásárolgatni harcilag képzett katonákat is, közben sikerült leszállnom az Argon 148 Military Base-n, és mindjárt a nyakamba szakadt a Final Fury küldetés.:( Most úgy állok, hogy kellene harcilag képzett katonákat vadásznom, elfoglalnom a hajót, és megvédeni a convoy-t is.
    Van valami ötletetek, hogy melyik küldetést lehet tolni? Elvileg nincs limit egyikre sem.
  • MerlinW
    Értem, köszi:)
  • SewerRat
    Két teljesen külön játék. Reunion folytatása a Terran Conflict. (mint különálló játék, nem kiegészítő), de mint folytatás, így természetesen nagyon sok azonos dolog van benne (pl hajók).
  • MerlinW
    Kééérdééés: Reunion és a TC két teljesen külön játék, vagy TC tartalmazza a Reunion-t?
  • Gunslinger
    Gyenguszok a burkolaton sem jutnak át, nem jutnak el a lemészárolásig. :-)
  • SaGa Jr
    A FF sztoriban jó sok kísérős küldetés lesz még (lesz abból még van 5-6 legalább), mert többségében ebből áll.

A sztorik igazából nem épülnek egymásra, csak van ami aktiválásához már el kell legyen rendezve pár dolog. Tehát nincs olyan hogy egyik után am ásik jön. ALapból ami elérhető az a Terran plot meg a Final Fury. Ha kivégezted a Terran-t akkor megnyílik a Goner (ámbátor határozottan emlékszem rá hogy a korai időkben ez nem így volt és előbb fejeztem be a Goner plot történéseit mint végeztem volna a Terran plot eseményeivel).

A kék könyv ikon meg úgy emlékszem csak a sztori indító küldetésére áll. Utána többnyire üzenetben értesítenek téged és az ott elhangzottak alapján kell cselekedned.

A Goner hajó elfoglalásához meg tapasztalt marine egységet használj (minimum mindenből 3 csillagos szinten álljanak) vagy sok marine-t használj (szerezz egy nagyobb hajót vagy egy TP-at amiből akár 10 marine-t is elindíthatsz egyszerre). Kezdőkkel nem fog menni ahogy gyengékkel sem, mert lemészárolják őket.
  • MartinIsti
    Egosoft honlapján megrendelheted. 40 euró. Nekem Új-Zélandra is kihozták, úgyhogy Európán belül tutira nem lehet akadálya.
  • SewerRat
    Köszi, az úgy nem érdekel:D
  • Bluefire
    hali igen
    steamen: http://store.steampowered.com/sub/6330/?snr=1_5_9__403
  • SewerRat
    IMP CP módjánál azz 51 es patchet hogy használjam? Ha azt választom ki játék elején, nem működik (új játéknál se), de ha a basic verziót nyomom be, minden jó...vagy a patcheket nem a mods mappába kéne tegyem?
  • klb
    A küldetésekhez lenne egy kérdésem. A fő küldetések elvileg kék könyv ikonnal vannak jelezve. A Terran plot során ez szépen rendben is volt, majd onnantól nem találkoztam egy ilyen ikonnal sem. Csinálgattam a Final Fury küldetéseket, de kezdem már unni, a harmadik kísérős küldetést. Minimum 6-8 Final Fury küldetésen vagyok már túl. Gondoltam nekiállok valami finomabbnak, jó lenne a HQ. Felturbóztam a Boron reputációmat, de csak nem jött az a küldetés, utánaolvasva kiderült, hogy egymásra épülnek a küldetések, és a Terran után a Goner plot jön. Nekiálltam, mindjárt találtam egy ismerős kis kék könyv ikont a küldetés kezdeténél. Na, azóta semmi, mármint kék könyv ikon, hanem az üzenetekben elrejtett nevek, és a Goner hajó fedélzetén elérhető nevek összevetéséből jön ki kivel is kell felvennem a kapcsolatot. Más is járt már így? Most épp el kellene foglalnom a Goner hajót, de állandóan leölik az embereimet.:(
  • SewerRat
    Azta! Akkor elég jól megoldották:) Köszi!
  • SaGa
    Amiket alapból indíthatsz igen. Több "szál" is van (nem egy küldetéssor, hanem több, egymástól részben független), és van olyan kezdés, amelyiknél az egyikben helyből benne vagy (pl a Terran), másoknál "fel kell venni" a küldetéseket. Minden plothoz tartozik egy speciális helyen felvehető "híd" küldetés, amit beindítja az adott "szálat" ha nem olyan kezdéssel indítasz, ami automatikusan a plotba tesz.
  • SewerRat
    Mindegyik játék kezdés kapcsolódik a játék főszállához? Reunionban ki írták, ha nem, itt nem tettek ilyet.
  • SewerRat
    Köszi! Ránézek! Ígéretesnek tűnik.
  • tomonor
    imp cp modja, de az nem működik mindennel sajna.
  • SewerRat
    Meg mégegy: Melyik perpillanat a leghangualtosabb, legváltozatosabb és legjobb műszerfal mod?
  • SewerRat
    Gyorskérdés:

X-Superbox megvehető Magyarországról? Ha igen, hol?

Ha nem, rendelte már meg Egosofttól valaki?
  • SaGa Jr
    Minden amit a banner-ban látsz.
  • X3
    sziasztok. érdekelne hogy az elmult idő alatt melyek azok a szkriptek amik kiforrták magukat,amiket szükséges , vagy jó ha van be applikálni a gaméba.
  • torma1
    A .dat kiterjesztéseket hogy tudom megnyitni? Ilyen formátumban van a CMOD. Itt szerkeszteném át a fegyvereket pl.
  • SaGa Jr
    Sok függ ám a fegyvertől és annak fogyasztásától. Meg aztán az ellenfél nem olyan megszállott módon szorítja az elsütőbillentyűt mint a játékos, hanem kicsit takarékosabban bánik az energiával. Én sokszor megfigyeltem hogy például nem is mindig használja minden ágyúját. Meg még a legjobb gépeken sem csak egyféle, a legnagyobb fogyasztó fegyvert találod náluk.
    Plusz adott hajótípusnál vannak alváltozatok is ám, amik esetében igen kemény eltérések is lehetnek az energiatermelésben vagy az energiamennyiség maximumában/utántöltésénél.
    Csalni nem csalnak (leglaábbis én ilyet még nem vettem észre) az energiával, inkább úgy tűnik hogy sorozatokat lőnek, tehát szakaszosan tüzelnek és így tovább tudják használni ugyanazon típusú hajon ugyanazok fegyerösszeállítást.
  • klb
    Én ezt a scriptet használom. Install után a Boron EQ dockban vásárolható meg, és 3k-n belül szépen betranszportál mindent. Minden egyes transzportálás 5 EC-be kerül. Célszerű csinálni egy gyorsbillentyűt hozzá, amint felrobbant az ellen már nyomom is, és jön a cucc a raktérbe.:)
  • torma1
    A másik. Nincs véletlenül egy mod vagy valami amivel fel lehetne szedni gyorsabban a ládákat a csata után? Elég lassú így hogy egyesével kell felszedni a cuccokat.
  • torma1
    Hát az ellenfeleimen nem látom hogy hamarabb merülnének le. Kicsit mintha csalnának.
  • mindero
    Próbáld ki a CMOD-ot, szerintem sokat dob a játékélményen! Ha meg nem tetszik könnyedén uninstalálod.
  • NONPLUSZULTRA
    Van megoldás:
    Rakjál fel gyengébb fegyvereket.
    Vagy olyat ami nem energiát használ hanem muníciót.
    Vagy fogadd el így a játékot tudván, hogy az ellenfeleid is ilyen hamar merülnek le.
  • torma1
    Magyarul olyan hamar merül le a lézer egy kishajón mint egy nagy rombolón? Azért az érdekes lenne. Szerintem feldobhadták volna így a játékot.
  • mindero
    Tovább lehet az CMOD4-el, szerintem baromi jóra sikerült .
  • tomonor
    Nem, a generátor az fix, nem lehet továbbfejleszteni.
  • torma1
    Sziasztok!

Az miért van, hogy a lézer marhára hamar lemerül? Lehet valami generátor szerüt venni késöbb amivel gyorsabban töltődik fel vagy tovább lehet lőni? Néha pár sorozat után lemerülök.

Köszi
  • Exi
    A Saitek X52 Pro pluginom V1 verziója elkészült. Letöltés, infók:
  • Bluefire
    valaki tud valamit az új x3tc dlc-ről? (egy szektort kapunk(gondolom egy plotal együtt))