12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
Nuku #9947 Pedig az ajánlott gépigény elvileg megvan, és amúgy se maxon akarok játszani,nekem jó a full low is.Apropó, nem tud mondani valaki skkor már egy scriptet vagy mod-ot ami lejjeb veszi a grafikát?Próbáltam a ICFR scriptet de nem működött, minden maradt a régi. -
saba30 #9946 A fordításhoz: El kellene dönteni, hogy mi legyen fordítva és mi nem, lehet a készítők akaratának megfelelően, ahogy ők oldották meg a német - angol fordításnál, de lehet máshogy is, csak tisztázni kéne, és következetesen betartani, mert nagy lesz a kavarodás...
-
József István #9945 Újratelepítés megoldotta a gyárkomplexum problémámat!
Mindenkitől elnézést kérek, akit ezzel zaklattam! -
tomonor #9944 Minden xD -
torma1 #9943 Na azért írtam a procit is. HD 3400 szerintem sosem volt csúcs. Nekem 480 GTX. Azért kell max grafikához a kakaó. -
Gunslinger #9942 Pedig semmi gáz nincs vele, ennél gyengébb gépen is elmuzsikál, mikor kijött a TC három éve kb. ez a VGA csúcsnak számított, nekem jelenleg Ati 5670-es VGA-m van, a játék azt sem használja ki, ugyanis leginkább proci és RAM igényes. -
torma1 #9941 Graphics Card Info: ATI Radeon HD 3400 Series [512 MB] Driver: 6.14.0010.7200
CPU Info: Intel(R) Pentium(R) D CPU 2.80GHz (2 CPUs)
Ezek nem játékra vannak. Se a proci se a videokártya. -
Nuku #9940 Pontosan mi a gyenge benne? -
torma1 #9939 Ezzel a géppel ne csodálkozz. Nagyon gyenge hozzá. -
Nuku #9938 Üdv!
Hogy lehet az, hogy 3-szor annyi RAM-om van, mint korábban, és mégis csak 1-2 Fps-sel lett jobb a végeredmény(demoban és éles játékban is).
--------------------------
X3 - Terran Conflict
--------------------------
Game Version: 1.2.0.0
Operating System: Windows XP Home Edition (5.1, Build 2600) Szervizcsomag 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.101209-1647)
DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
Graphics Card Info: ATI Radeon HD 3400 Series [512 MB] Driver: 6.14.0010.7200
CPU Info: Intel(R) Pentium(R) D CPU 2.80GHz (2 CPUs)
Usable System Memory: 3070 MB
Video Settings During Benchmark:
Screen Resolution: 1280 x 1024 * [32], fullscreen
Using Shader Profile: 1.1
Antialias Mode: NONE
Anisotropic Mode: NONE
Graphics & Shader Settings:
Texture Quality: low
Shader Quality: low
High Quality Bumpmaps: disabled
Environment Mapping: disabled
Glow Filter: disabled
Ship Color Variations: disabled
More Dynamic Lights: disabled
Used Vertexsize: 28 bytes
Framerates
--------------------------------------------------------------------------------
Scene "Trade" 14.7 average fps 3.0 minimum fps 30.0 maximum fps
Scene "Fight" 27.6 average fps 10.0 minimum fps 60.0 maximum fps
Scene "Build" 38.4 average fps 23.0 minimum fps 60.0 maximum fps
Scene "Think" 19.6 average fps 11.0 minimum fps 28.0 maximum fps
Overall average framerate: 25.1 fps
Ha valaki tudna rá megoldást, vagy legalább magyarázatot, azt nagyon megköszönném.
Előre is köszönöm. -
József István #9937 Nem, nem és nem!
2km-en belül van. Akkor sem. Külön parancs van rá? Vagy csak script-el lehet? Már kényszerképzeteim támadtak!
Nincs erről egy video valahol? (bár én nem találtam) -
#9936 Próbáld közelebb, én 5km-re szoktam. -
József István #9935 Üdvözlet hölgyek, urak!
Nem tudok complexet létrehozni. Addig megy, hogy tegyem ki mindkét gyárat 20km-en belül. Azután, mikor dobnám rájuk a cck-t nem tudom kiválasztani egyik gyárat sem. Se egérrel, se numpaddal, se ledöntve a síkot, sehogy! A térkép mellett kiírja sárgával, hogy válasszak..., de nincs lista sem!
Ezerszer olvastam el hogyan kellene. Ennek a fórumnak is átnyálaztam már a harmadát. sehol sem botlottam hasonló jelenségbe!
Segítsetek!!! -
SaGa Jr #9934 A CMod csak indokolatlanul erősíti a hadihajókat azzal, hogya program cserélgeti harc közben az ágyúkat. Az irányításba nem szól bele, az pont ugyanúgy megy ahogy a vadászoknál.
Irányítod a hajód mozgását a megfelelő billentyűkkel/egérrel/joystick segítségével, míg az ágyúid lőnek maguktól az átalad megadott paraméterek szerint (mindenkire, csak ellenségre, rakétákra). Már ha tornyokról van szó. Az elülső lövegeket meg te kezeled. De persze be is ülhetsz te magad egy toronyba és akkor kezelheted azt.
Mivel ez lényegében egy szimulátor, így ne várj olyan játékmenetet mint az általad említett taktikai játékok esetében. Ez nem olyan. Előre megadott parancsokkal tudsz operálni (például összeraksz egy vadászegységet és beállítod őket arra hogy kísérgessenek és ha valaki emgtáamd akkor annak menjenek neki de ez minden). Irányítani egyszerre egy hajót tudsz, amiben ülsz éppen. A többinek maximum előre beállított alap parancsoakt tudsz kiadni, de nem tudod befolyásolni hgoyan teljesíti azt. -
saba30 #9933 ok, úgy megy :) -
juhaszjani #9932 Hogyhogy nem megy a letöltés? Regisztráltál? Ha beléptél azután sem megy?
Amúgy a fordítás dinamikusan frissül, ahogy folyamatosan fordítva van, minden órában az oldal lefrissíti az adatbázist. Ez még nem jelenti azt hogy ha eléri a számláló a 100%-ot tökéletes lesz, hisz jóformán ez az oldal nyersfordításra lesz jó.
-
#9931 Hááát nem fogok. Kevés a szabadidőm, sorry.
Én nem mondom, hogy ellenzem a fordításokat de nem szeretem. Ezt a játékot angolul játszom évek óta és nagyon zavarna bármilyen más nyelven. Pl németül teljesen más fílingje van az egész X-univerzumnak gondolom magyarul is ez várható. Újra kellene tanulnom, hogy mi-micsoda és miért éppen az.
Ami miatt mégis nagy hasznát látom az, hogy így nagyobb tábora lenne itthon ennek a játéknak mert sokan bele sem kezdenek angol nyelven úgyhogy hajrá kitartás! -
saba30 #9930 Egész jónak tűnik az oldal, gratulálok, 23 % se rossz. A letöltés viszont nem megy. Csak így tovább, kitartás. -
katarzis #9929 Sziasztok!
Nemrég fedeztem fel a játékot a netet böngészve és lenne pár kérdésem. Alapvetően engem nem nagyon fogott meg ez a kis űrvadászokkal operáló űrszimulátoros megközelítés de láttam, hogy a játékban lehetőség van nagy capital shipeket is irányítani, továbbá a gazdasági rendszere is elég jól hangzik. Viszont olvastam, hogy ezek irányítása is inkább egy űrvadászéhoz hasonlatos csak lomhább és nagyobb a tűzerejük. A kérdésem a következő: láttam, hogy csináltak egy combat mod nevű modot ezzel mennyire válig komolyabbá egy capital ship irányítása, és a velük való harc mennyire teljesedik ki? Én főként egy nexus szintű irányításra gondolok ( Az a játék az egyik legjobb ilyen téren szerintem)
A játék többi része eléggé felkeltette az érdeklődésem, csak én inkább a taktikai űrstratégiákat szeretem (nexus, starfleet command) és szeretném tudni, hogy hasonló élmény elérhető e a játékban.
köszi -
juhaszjani #9928 Nem mulatni kell ezen, hanem feljönni az oldalra és besegíteni ahol csak tudsz :) -
#9927 Nem kötözködöm, csak jót mulattam ezen: miért kell sci-fi rajongónak lenni valakinek, hogy le tudja fordítani a Destroyer-t vagy épp Battleship-et? Speciel nem nyugtattál meg, de jó munkát hozzá és kitartást! -
tomonor #9926 ööh... Csatahajó nem "Battleship" lenne? -
juhaszjani #9925 Most jelen pillanatban scifi rajongó is van a fordító csapatban (én) így ilyen csatahajó-romboló vitában biztos nem indulok el, az tényleg romboló. -
Gunslinger #9924 Belenéztem és határozottan emlékszem, hogy vagy 4-5 évvel ezelőtt már le lett fordítva az összes X3:R-es szektornév, amik természetesen használhatók a TC-hez is, többek közt én is csomót lefordítottam, de lehet az egy tök másik magyarítás projekt volt. Azokat a régieket kellene valahogy folytatni és nem mindig újat kezdeni, mondjuk nem ment ott sem minden simán, én speciel azért hagytam abba, mert valakik állandóan belejavítottak más fordításaiba, a Destroyer ugye rombolót jelent, de valami idióta szerint az csatahajó és oda-vissza javítgattuk egymást mikor ráuntam és otthagytam az egész projektet a fenébe.
Ezzel persze senki kedvét nem akarom elvenni, mert jók ezek a kezdeményezések, csak ezzel az "akinek van egy kis angol tudása" dologgal nem értek egyet, mert az X az pont az a játéksorozat, ahova kell a jó angoltudás. -
juhaszjani #9923 http://translator.host56.com/ -
juhaszjani #9922 Nos derült égből villámcsapásként érkezett segítség a magyarítás projekthez. Akinek van egy kicsi angol tudása, és elhivatottsága, az fáradjon a http://translator.host56.com/ oldalra, és segíthet a játék magyarításában. -
#9921 Ingyen letölthető a kézikönyv hozzá és az elolvasása nélkülözhetetlen a mod megértéséhez.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Továbbá Scorp Map-ja és az X Models 3D viewer is műxik hozá -
#9920 értem. Az XTC-hez nincs valami féle database? A közeli shipyardban csak milliós hajókat találok, egy egyszerű TS-t sem tudok venni érdekes lesz így. -
tomonor #9919 Az XTM nem rendezte át az univerzumot, csak hozzáadott. Az XTC viszont az Aldrin kolóniákon túlra kalauzol el. -
#9918 igazából a reunionnál csak azért használtam hogy jóval nagyobb területem legyen, meg az új hajók miatt azt hiszem. Nem is nagyon a harc mozgat, inkább a gazdasági vonala vonz, sok épülettel, hajóval, aztán esetleg sector elfoglalással, ha már van flotta. Remélem nagyon nem változott a menedzselés, tradelés része a reunionhoz képest. Akkor elkezdem modok nélkül köszi az infókat srácok -
#9917 A sztori nem egy nagy eresztés sajna, de nem érdemes bekavarnod a modokkal, inkább először vidd végig tisztán. Az X-tended mod a személyes kedvencem de inkább úgy próbáld ki, hogy egy teljesen friss telepítésre rakod, mert teljesen külön kezelendő az eddig megszokottakhoz képest. Az XTC-vel szinte egy teljesen új játékot kapsz amit lehet szeretni és szidni, én csak azért szidom mert nem jött ki a végleges 2.0-ás verzió - de a mostani 1.2-es is kielégítő szórakozást nyújt. -
#9916 Csak annyira kavarja meg, hogy új játékot kell kezdened:) -
#9915 Sziasztok! Reunion után megvettem ezt a játékot is, még nem nagyon olvasgattam a TC-s faq-ot, de ami érdekelne, elsősorban a story folytatására vagyok kiváncsi. Viszont a Reunionba is használtam már x tended, sector overtake, meg feljett khaak modokat, amiket itt is szeretnék majd. Ha végig akarom tolni először a történetet érdemes még mellőzni a modokat, vagy már inkább az elején rakjak fel mindent, mert később megkavarja a dolgokat nagyon? -
Hujby #9914 Sziasztok!
Egy ,,kis" segítséget szeretnék kérni. Szeretnék egy hajót készíteni a játékhoz, a starcraft2ből a Hyperiont. Catia-ban már elkészítettem a model-t, importáltam 3ds maxba, de nem tudom, hogyan tovább. Ha valaki foglalkozik ilyennel, legyen szíves írja le, mit kell ez után tenni. Segítségeteket előre is köszönöm. -
Gunslinger #9913 Kvíz játék: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=305870
Rebirth topicba is beraktam, mert azt a játékot is meg lehet nyerni. :-) -
int #9912 régebbi videokarihoz hasznosabb lehet egy régebbi meghajtóprogi tapasztaltam a hd2600xt-vel hogy a 2008 utáni 8.12 fölötti verziószámú meghajtók nem nyújtanak olyan kiegyensúlyozott teljesítményt, és érthetetlen okból belassulnak 8.7 ;8.8 -as meghajtóknál nem tapasztalom. -
int #9911 Az igazat megvallva nekem 2600xp+proci 3200+ ra húzva viszi hd2600xt vagy 6600gt vel 1GB rammal néha köhögősen alacsony felbontásban -
Luthero #9910 Kösz. -
tomonor #9909 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1303394025
Egészségedre. -
Luthero #9908 Sziasztok láta valaki ezt link tud valaki erröl többet is mint amit itt Írnak? Ez egy új X game lesz ?