X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Melyik az a 2 hajó?
Viszont akkor gondolom azokba lehet TS/TM/TP-ket is dokkolni.
CMOD4+xtra ship + Immersive backgrounds

És kösz a dicsérõ szavakat 😊

Hogy érted azt hogy egyben van, meg mit lehet kezdeni mivel? Nem igen van a játékban olyan hajó, ami darabokban van... Minden jármûrõl részletes infó van az enciklopédiában.
M6-ot dokkolni X3TC-ben csak két hajóba lehet, XTC-ben viszont már baromi sokba.

Ezalatt:
"Találkoztam egy két olyan hajóval ami egyben van,de semmi infó róla. Azokkal lehet kezdeni valamit?"
Mire gondolsz?
M3P-nál nagyobb hajók (TS/TM/TP/M6/M6M/M7/M7M/M8) nem tudnak dokkolni más hajókban (olyanokban mint: TL/M1 illetve pár M6/M7 alkalmas rá), hacsak nem használsz valamilyen modot. Ez esetben van lehetõség arra, hogy kivül dokkolj valamelyik hajón.

Az elején az M6-os hajó egy dologra jó: eladni. Az árából venni TS-t meg Mk3-as trading software-t és elküldeni, hogy kereskedjen.

Just for the record
Ja és továbbra is viccessnek tartom, hogy egy TL, ami több ezerszer nagyobb, mint egy TS csak 5x, 10x annyi árút tud cipelni (mindegy, úgyis átírom meg átalakítom... már folyamatban).
joceruza
Még a Rank-ot tornászom. Még csak fighter vagyok. Találkoztam egy két olyan hajóval ami egyben van,de semmi infó róla. Azokkal lehet kezdeni valamit? Egy M6-os osztályú hajót milyen hajóra lehet dokkoltatni? Ha egyáltalán lehet.

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Felépül a templom a plot végére, de asszem semmit sem fognak benne árulni.

Az úrfi valszeg nem az X2-vel játszik, szal irreleváns :-)
BTW egyedül egy helyen hiányolom a featuret, a spray shopból.

CMOD3 + x-tra ship modnak tûnik.

Sippie
azannyát 😮 Az alapjáték ilyen? vagy ez valami mod?
Sippie
Sziasztok!
576-on kívül tudtok valami boltot pesten ahol árulják a játékot?
Egy nap alatt simán össze lehet hozni a 300 millió creditet... úgy, hogy nem is igazán játszol a programmal, csak fut a háttérben (najó idõnként kell venni TS hajókat és fel kell szerelni õket és az elején kell egy kis lövöldözõsdi, hogy meglegyen a rankod a hajók megvételéhez és meg kell keresni pár értékesebb gazdátlan hajót és eladni õket (lehetõleg ne a különlegeseket), hogy legyen egy kis alaptõke.

Tulajdonképpen én nem is kereskedtem, csak megvettem az MK3-ast és hagytam, hogy dolgozzon....
joceruza
Szerintem ahoz még igen csak kevés vagyok! 350000 creditem van......

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Nagyon profi! De mi ez? Csak nem Split propaganda?

<#taps><#hehe>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

SZEG007
wow szuper vágás, szuper kameramozgatás jo zeneválasaztás profi kis video gratz

Igen, Fraps-al vettem fel (felbontás bõven elég 1280x720, élsimítás 2x és akkor nem is szaggat annyira) a videót, Videostudióval szerkesztettem, a régi videókban pedig a hangot a Neospeech mintahangjával mondattam fel.
De kifogytam a hangokból úh, az újabbak némák lesznek.

És örülök h tetszik 😊

Massive Attack
Érdekelne mivel csináltad a videót!😊

FRAP al rögzitetted?
Vegas al vágtad?
És az emberi hang?😊

Massive Attack
Nem rossz a videó..😊

X3 Terran Conflict: Harvest
De ehhez külön gratulálok, a vége nagyon üt...😊
Fel is vettem kedvencnek ezt még jó párszor meg fogom nézni..😊

Vegyél egy Argon Titánt és kész...

<#hehe><#hehe><#hehe>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Rég volt videó 😊

Betöltöttem egy kicsit korábbi mentést, azzal már jó volt. Úgyis elrontottam azt a küldetést 😄
hidd el, ha rámhalgatsz, akkor jobban jársz.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

NONPLUSZULTRA
Próbáld vásárlás elõtt átnézni és utána célirányosan vásárolni. <#papakacsint>

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

Massive Attack
xtc t feltettem, baromi jó dolgok vannak benne nagyon tetszett de még azért van rajta mit dolgozni.

Úgyhogy 1 óra játék után leszedtem, ugyanazok a problémák jelentkeztek mint neked.

Majd leszedtem, feltettem újra másik könyvtárba, felpatcheltem és miden rendben van vele, régi mentések is mennek...😊

Massive Attack
jumpdrive:
http://eng.x3tc.ru/x3_tc_map/ware-list.php?s=jumpdrive

Köszi😊 Van még két kérdésem:
-megtudnátok mondani, hogy jumpdrive-ot hol találok?
-Elysium of Light-ban a Goner templom idõvel felépül, vagy a nyersanyagbeszerzõs küldetések csak a pénzszerzést szolgálják? (van egyáltalán valahol templomuk? A régi helyen nem találtam...)
Elõre is köszi a segítséget 😊

joceruza
Csak elég macerás minden hajóvásárláskor megnézni az oldalt.......

vagy egyszerûbben:

joceruza
Köszi! Az lesz.

Esetleg neten 😄
Jó oldal erre: http://eng.x3tc.ru
naah, ne olyan sietõsen, emlékezz, hogy X2-ben még adott a hajóról képet a játék.

Igen, miután megvetted. Ez nem a pimp my spaceship :-)

joceruza
Helló mindenkinek! Nagyon kezdõ vagyok még. Azt szeretném megtudni hogy amikor hajót veszek,meg lehet valahogyan nézni hogy hogyan is néz ki?

Meg kell lennie a rangodnak az Argonoknal minimum felulrol az ötödik-hatodik a Splitnel pedig +3-4 is eleg mar.
Üdv!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy az Argon küldetéseket hogy lehet elindítani? Külföldi végigjátszásban olvastam, hogy Omicron Lyrae-ban kell beszélni az Exterminatorral, de nekem semmit sem kínál fel a szokásos három lehetõségen kívül! 😞

Na jól összebarmoltam a játékomat :S:S
Felraktam az XTC-t megnézni, hogy milyen, aztán leszedtem uninstallal, visszaléptem az eredeti mentésemmel de nem volt beszédhang és az autopilóta se mûködött. Újraraktam a játékot majd a régi mentést megnyitottam. Most már megy az autopilóta de beszédhang még mindig nincs (zene, effektek vannak), valami ötlet??
Régebbi változattal játszottam utoljára ezt a küldetést, de ahhoz még egy erõsebb fight rank is kellett plusz nem csak a Boron népséggel kellett jóban lenni, de az Argon és még talán a Teladi esetén is volt egy bizonyos szintû kikötés.

Amúgy maga a hajó az fizikailag jelen van a rendszerben ahol le lettél szólítva? Mert ha igen, akkor csak oda kell menni hozzá közel és majd csak eztán megnyitni a kommunikációs csatornát.

danylp:
Valahogy úgy.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

A rangom a Boron-oknál King's Knight, van egy Ore bányám, a kereskedelmi rangom pedig (asszem) Master Industrialist. A plot-hoz a King's Knight rang kell, egy saját gyár/bánya, valamint 6-os kereskedelmi rang, ami az "Apprentice Trader". Szóval, ha igaz, akkor mindenem megvan. Mindegy, újra nyitom az egyik elõzõ mentésemet, azután majd gondolkodom rajta, hogy miképp kerüljem el, hogy a repu-m növekedésekor ne legyek Boron szektorban. <#fejvakaras>
Akkor a legjobb ha elindulok visszafele es ellenorzom a szektorokat ugye?
A többi feltétel is teljesült a Boron rangon felül? Lehet hogy valamelyik még hiányzik.

Egy argon elite-ben ül az akivel menned kell és együtt kell belépnetek a célrendszerbe. Mivel õ lassan megy így simán le tudod hagyni. Ha pedig még netán jump drive-ot is használtál akkor nagyon de nagyon sokáig kell várnod mire megérkezik, mert akár harcba is keveredhet, lelõhetik, szóval érdemesebb vele együtt haladnod nem pedig a célrendszerbe rohanni.

Amikor meg egy rendszerben vagytok akkor a térképen külön sorban jelölve van a hajó akivel együtt kell mászkálnod. Elkülönül a felsorolásban a többi hajótól.

A nagytérképen sárgával jelöli azt a rendszert a játék, ahová menned kell a küldetésben. Emellett az aktuális rendszer (ahol éppen vagy) megfelelõ ugrókapuját is sárgával jelöli, jelezve mindig, hogy merre menj az adott szektorhoz. Ha jól emlékszem, akkor nálad a kíséréses feladatok az Argon M148 fölötti Unknown Sector East kapujánál kezdõdnek ...
Az a gond Pares, hogy ez a probléma akkor van, amikor jönne a Boron-októl az üzenet, amivel kezdõdne a HUB plot. Így tehát nem ad semmi küldit, és nincs is olyan személy, akivel comm-olni tudnék, hogy adja a HUB küldit... Amikor elértem a King's Knight rangot, akkor épp egy gyárat "építettem" egy Boron szektorban, így lehet, hogy a "mission completed"/ Boron hálálkodás duma, és a ranglépés-duma kavart be, mert akkor történt, hogy már adták volna a HUB plot-ot, de lásd az elõzõben írtakat... Nem lehet kikapcsolni a játékban a hangüzeneteket (Suzy-t), illetve dokkolásnál az üdvözlõ dumákat? Nézegettem a menükben, de én nem találtam.
Én elakadtam az alapjatek egyik kuldetesenel. Elvileg 200 teladiniumot kell elvinnem az argon m148ba (szerencsere szeretnek mer megcsinaltam a final fury elso missiont). Mikor odaertem leesett h valoszinuleg vmi szallitot kene kisergetnem. A walkthrough szerint magatol jon arrafele de mar fel orat vartam 10xes setan es semmi, hol tudnam kovetni azt a hajot? Egy Vulture szallitorol van szo.
Katt rá és a comm channelen keresztül beszéljél vele.

Affene ... Kezdeném a HUB plot-ot, de a Boron ipse csak addig jut (amikor egy Boron szektorba lépek), hogy "Welcome my friend", azután eltûnik. Úgy látszik bug-ba botlottam. Hiába lépek át egy másik faj rendszerébe, és egy idõ után vissza egy Boron-ba, ezután is csak ennyit mond, és kész. Pedig sokat gürcöltem, hogy elérjem a Boron-oknál a King's Knight rangot ...<#guluszem1>
Hahh összejöt a 3ds max...

Össze tudtam vetni a Mercury és az Orca arányát (a volume alapján, ami a normális mass-nak tûnik)

A Mercury az Orca-ba 73482x fér el.
Persze az Orca fele hajtómû.... meg van benne dock és egyéb dolog, de a Mercury fele is más... hmmm 220 milliós raktér (nagyjávól figyelembe véve a fent említett cuccokat)...
Szóval ráfér a rendszerre egy kis átméretezés...
Kaja a managereknek kell, a munkások már leszoktak róla. <#vigyor2>

Én mindig úgy gondoltam, hogy kaja a munkásoknak kell... <#eplus2>

De ha belegondolok, hogy néhány leírásban azt írják, hogy teljesen automatizált a gyártása bizonyos termékeknek, akkor erõsen elgondolkozom ezen...

A bod elkészítése ok és a plugin fennvan, csak az utilities fülrõl maradtam le.