X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont akkor gondolom azokba lehet TS/TM/TP-ket is dokkolni.
És kösz a dicsérõ szavakat 😊
M6-ot dokkolni X3TC-ben csak két hajóba lehet, XTC-ben viszont már baromi sokba.
"Találkoztam egy két olyan hajóval ami egyben van,de semmi infó róla. Azokkal lehet kezdeni valamit?"
Mire gondolsz?
Az elején az M6-os hajó egy dologra jó: eladni. Az árából venni TS-t meg Mk3-as trading software-t és elküldeni, hogy kereskedjen.
Just for the record
Ja és továbbra is viccessnek tartom, hogy egy TL, ami több ezerszer nagyobb, mint egy TS csak 5x, 10x annyi árút tud cipelni (mindegy, úgyis átírom meg átalakítom... már folyamatban).
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
BTW egyedül egy helyen hiányolom a featuret, a spray shopból.
Tulajdonképpen én nem is kereskedtem, csak megvettem az MK3-ast és hagytam, hogy dolgozzon....
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
<#taps>#taps><#hehe>#hehe>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
De kifogytam a hangokból úh, az újabbak némák lesznek.
És örülök h tetszik 😊
X3 Terran Conflict: Harvest
De ehhez külön gratulálok, a vége nagyon üt...😊
Fel is vettem kedvencnek ezt még jó párszor meg fogom nézni..😊
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Úgyhogy 1 óra játék után leszedtem, ugyanazok a problémák jelentkeztek mint neked.
Majd leszedtem, feltettem újra másik könyvtárba, felpatcheltem és miden rendben van vele, régi mentések is mennek...😊
-megtudnátok mondani, hogy jumpdrive-ot hol találok?
-Elysium of Light-ban a Goner templom idõvel felépül, vagy a nyersanyagbeszerzõs küldetések csak a pénzszerzést szolgálják? (van egyáltalán valahol templomuk? A régi helyen nem találtam...)
Elõre is köszi a segítséget 😊
Jó oldal erre: http://eng.x3tc.ru
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Nekem az lenne a kérdésem, hogy az Argon küldetéseket hogy lehet elindítani? Külföldi végigjátszásban olvastam, hogy Omicron Lyrae-ban kell beszélni az Exterminatorral, de nekem semmit sem kínál fel a szokásos három lehetõségen kívül! 😞
Felraktam az XTC-t megnézni, hogy milyen, aztán leszedtem uninstallal, visszaléptem az eredeti mentésemmel de nem volt beszédhang és az autopilóta se mûködött. Újraraktam a játékot majd a régi mentést megnyitottam. Most már megy az autopilóta de beszédhang még mindig nincs (zene, effektek vannak), valami ötlet??
Amúgy maga a hajó az fizikailag jelen van a rendszerben ahol le lettél szólítva? Mert ha igen, akkor csak oda kell menni hozzá közel és majd csak eztán megnyitni a kommunikációs csatornát.
danylp:
Valahogy úgy.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Amikor meg egy rendszerben vagytok akkor a térképen külön sorban jelölve van a hajó akivel együtt kell mászkálnod. Elkülönül a felsorolásban a többi hajótól.
Össze tudtam vetni a Mercury és az Orca arányát (a volume alapján, ami a normális mass-nak tûnik)
A Mercury az Orca-ba 73482x fér el.
Persze az Orca fele hajtómû.... meg van benne dock és egyéb dolog, de a Mercury fele is más... hmmm 220 milliós raktér (nagyjávól figyelembe véve a fent említett cuccokat)...
Szóval ráfér a rendszerre egy kis átméretezés...
De ha belegondolok, hogy néhány leírásban azt írják, hogy teljesen automatizált a gyártása bizonyos termékeknek, akkor erõsen elgondolkozom ezen...