X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hajók:
Argon
1. Titan M2
2. Colossus M1
3. Mammoth TL
4. Cerberus M7
5. Minotaur M7M
6. Griffon M7
OTAS
7. Boreas M2
8. Aquilo/Sirokos M7M
Boron
9. Ray M2
10. Shark M1
11. Orca TL
12. Thresher M7
13. Kraken M7M
Split
14. Pyton M2
15. Raptor M1
16. Elephant TL
17. Panther M7
18. Tiger M7
19. Cobra M7M
Paranid
20. Odisseus M2
21. Zeus M1
22. Hercules TL
23. Ares M7M
24. Deimos M7
25. Agamennon M7
Teladi
26. Phoenix M2
27. Condor M1
28. Albatross TL
29. Shrike M7
30. Gannet M7M
Xenon
31. K M2
32. J M1
33. Q M7
Pirate
34. Brigandine
35. Galleon
36. Carrack
Yaki
37. Akuma M2
38. Hoshi M1
39. Ryu TL
2. Shuri M1
5. Senshi M7M
4. Akurei M7
24. Kariudo M7
Terran
40. #Deca CPU ship
41. Osaka M2
42. Tokio M1
43. Mobile Mining Base Ship TL
44. Atmosferic Lifter TL
45. Yokohama
ATF
46. Valhalla M0
47. Odin M1
48. Woden M1
49. Tyr M2
50. Aegir M7
51. Skirnir M7M
Kha'ak
52. Destroyer
53. Carrier
Goner
54. Ozias
55. Aran
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Másik. Most akarom megvenni elsö TL hajomat, mert gyárépitös küldiket akarok csinálni ami rengeteg hasznot hozna és vacilálok hogy melyiket válasszam eddig a Split Elephant vezet mert igaz kicsi a raktere de hatalmas hangárja miatt akár hordozokánt is használhato, valamint pjzsviszatöltése éis leggyorsabb asszem, és ez a legolcobb is de örülnék ha valami tapasztaltab player tanácsot adna.
BÚÚÚÚÚJJJJÉÉÉÉÉKKKKK!!!
az egyik Egosoft oldalon a következõt találtam:
"The pilot has to be at least "Trader" in order to trade intermediates.
The pilot has to be at least "Courier" in order to sell products.
Your Complex probably has only intermediates and products.
Your pilot is "Apprentice". It can only buy resources.
Thus, there is nothing that the pilot can do on that Complex.
Therefore, the pilot cannot promote to "Courier" either."
Azaz elsõ szinten (Apprentice) a pilóta csak venni tud, másodikon (Courier) már eladni is. A jumpdrive-ról még keresem a tudást!
Lehet hogy ez is megvan:
"Trader
The Trader can deal with not only products and resources, but can buy or sell a complex's intermediate products. He can also use the Jumpdrive. The Trader gets 30 credits per Mizura flown, paid after each flight."
A Trader a 4. szint. Csak rendesen végig kellett volna olvasnom a CAG leírását. De talán más félig kezdõ játékosnak is hasznára válik, amit leírtam :o)
Mivel már van néhány gyáram, ideje volna megoldást találnom arra, hogyan szállítsanak a hajók nyersanyagot oda és miként adják el a gyártott terméket úgy, hogy ne nagyon kelljen rá figyelnem.
Ha jól tudom, a Commercial Agent (CAG) pont erre való, de valami nem stimmel vele nekem (reményeim szerint én nem állítom be helyesen). Idõnként elõfordul, hogy tele az Ore Mine Energy Cell-cel és Ore is majdnem 100%-on, a CAG meg csak standby-on csücsül (van 4 szektoron belül a megadott áron vevõ és 5 szektoron az alapértelmezett kereskedési távolság). Ez a kisebbik gond, a másik az, hogy nem tudom, miként lehetne rávenni õket a JUMPDRIVE használatára. Az összes ezzel foglalkozó Egosoft fórum azt írja, hogy van egy spéci kurzus, amin elsajátítják ezt. De hogyan meg mikor? Csak várjak, tegyem rá egy M5-re a pilótát és amikor eljutott 3. vagy 4.-ik szintre, onnantól már használja? Most egy pilótám van második szinten.
Gondolom a legtöbbeket már átesett ezen. Ha a CAG nem az igazi, szívesen veszek egyéb tippeket, hogy miként lehet automatára beállítani a station-ök fenntartását.
Köszi elõre is!
A vadászgép balance sok helyen jobb lett, mint volt, pl. a boron vadászok most már érnek is valamit, gyorsak és növelték a pajzs mennyiségüket is, X3TC-ben messze a legrosszabbak voltak és a Falcon Sentinel és Hauler volt az egyik legjobb M3 vadász a Terran M3-asok mellett, most meg nagyon nincsenek sehol, a Falcon Vanguardot minden tulajdonságában veri a Nova Vanguard ami egy erõs közepes M3-as, de semmi kiemelkedõ.
Legjobb vadászok sztem a Xenon és Yaki gépek, fõleg a Yaki Tenjin Sentinel, az valami brutál cucc lett és a Paranid Medusa Vanguard és Sentinel, de ezek M3+ kategória, sima M3-aból szerintem a legjobb a Mamba Sentinel és Vanguard és gyakorlatilag az összes Scimitar változat (csak statok alapján, mert bugosak, nem mûködnek Scimitarok fegyverei).
1.,
Kezd elég nehéz lenni a játék, már xenon q k jönnek vadászkísérettel betámadnak stationöket, már elég sokat elfoglaltak..😊
Hogy tudom vissza venni?
2.,
Valamiért a gyárak amik az AI visz alig termelnek, olyan mintha nem is kereskedne...nekem kell feltölteni nyersanyaggal hogy fegyverek készüljenek...ez nálatok is így van?
Falcon vangourd az egyik legjobb hajó..😊
Jelenleg 5 van a szolgálatom alatt egy centerurral meg 10 buzárddal..😊
Nividium 17:
x: -149,663
y: -6,786
z: -32,899
Nividium 24:
x: -14,663
y: -19,187
Z: 94,628
Legalábbis nálam. Ha nálad nem ezekre a koordinátákra rakja, használd Scorp térképét: Link.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Van egy kis problémám ebben szeretnék segítséget.A terran állomások közül sok nem jelenik meg a játékban, a térképen meg van.Van valami ötletetek?
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Boldog Új Évet mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nyugisan "furikázok" a Titánomban, amikor Shareholder's Fortune-ba érkezve valami egészen váratlan fogadott. Amint megérkeztem a szektorba, Betty jelzett (a Salvage Claim Software-nek köszönhetõen), hogy egy elfogható TYR van a szektorban (elfogható=derelict, ha így jobban érthetõ). Az elsõ reakcióm hatalmas döbbenet volt. Aztán megvizsgáltam egy kicsit jobban. 1000%-os SETA-n jó soká repültem, míg odaértem (89km), és ami után elfoglaltam, még jobban megdöbbentem.
A hajó hull-ja kb. 75-80%-on volt, fel van szerelve egy 2GJ, egy 200MJ meg egy 25MJ pajzzsal, van rajta jópár Terran fegyver (bár nem elég az összes turret felfegyverezésére, de elég sok van), de a harmadik dolog, ami rohadtul meglepett, hogy azt hiszem kb. 2000(!) fegyenc (prisoner) is van a hajón meg 20 tengerészgyalogos, akiknek mindenje 4-5 csillagos!
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt><#vigyor5>#vigyor5>
Nem is tudom mit kezdjek most vele, mert a Titánom sincs még fullosan felszerelve (pont a fegyverek után bóklásztam), szóval azt hiszem, hogy a Tyr most félreteszem egy kicsit, amíg lesz több pénzem, addig is a Titánnal nyomulok...
De gyerekek, hát ilyet! Ilyenre álmomban sem gondoltam volna. Nyugissan hajókázok, és egy félreesõ szektor legtávolabbi zugában mit találok? Az egyik legjobb M2-est, nem is nagyon megsérülve, és egy csomó felszereléssel meg egyéb dologgal. A X3TC ajándéka az év utolsó napján...
Ui.: a Prisonerekkel mit tudok csinálni? Hol tudom õket eladni? Military outpost?
Uui.: Ja, és B.U.É.K.!
Ha lõnek, valószínûleg betévedtél egy Core sectorba és nem pucoltál el azonnal, amikor felszólítottak rá. Elõbb a peremszektorokban kell megbarátkozni az ellenségesen viselkedõ fajokkal, de ott is nehéz.
Valószínûnek tartom, hogy csak egy kisebb hajócsapat lõdöz, próbáld lerázni õket.
Én Teladikkal jártam így Argonként. Egy darabig elhagytam a Teladi területeket, mostanában amikor visszatértem már nem lõnek rám illetve még nem találkoztam azzal a flotillával amelyik korábban rámragadt.
Mindegy tavasszal úgyis beszerzek egy laptopot (ballagás, szülinap) majd azon lesz max 😄
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
http://www.tagesprotection.com/main.htm
Ja, és ha van valami kodek pack-od (K-Lite, ffdshow, stb.), akkor az X3TC.exe-t állítsd be a kivételek közé (szóval a játék nem fogja õket használni), esetleg végsõ esetben távolítsd el õket.
Más tippet igazán nem tudok. Ha sehogy se megy, akkor legvégsõ esetbe Windows uninstall...
Csak ez nehezebb 😊
Nem könnyû így boldogulni fõleg úgy, hogy a galaxis zöme utál, de nekem pont ez tetszett meg benne, nem bántam meg, hogy Argonnal kezdtem.
Persze eddig csak egy TS-re meg egy Ventire futotta, meg KB 1 millám van, de lesz ez még valahogy... miután begyûjtöttem Naos Nihal-ból a 2 Nividium aszteroidát 😊
Tegnap este csináltam egy 4 szektoron át tartó Patrol küldit a Paranidoknak. Nem viccelek, két és fél órán át csináltam, annyian jöttek, de cserébe két rangot ugrottam náluk, már tudok venni náluk M6-ost és nem mellesleg 12 milliót kerestem. De valami embertelen fight volt, vagy nyolcszor meghaltam. Így 5 nap játék után nagyon úgy tûnik, hogy a Paranid hajók a legjobbak elég sok hajóosztályból, szal igyekszem náluk csúcsra törni, mert össze akarok majd hozni egy Paranid flottát.