12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • joceruza
    Kösz szépen!
  • SaGa Jr
    Teljesen felesleges a magyarításra várnod. Amennyi infóra szükséged van az pár pillanatnyi szótárazással megoldható. Meg ugye egy kis angol tanulás még nem ártott senkinek (aki meg németül tanult annak ott van a német nyelvi beállítás).

Követésnél maradj távol a célponttól de lássad és legyen benne a radartávodban. Ha 10 km-nél közelebb mész hozzá akkor lebuksz. De a hibákra olyan szájbarágósan figyelemztet a program, hogy nulla angol tudással is megérthető mit akar közölni.

Hajó visszavitelnél nem szokott ülni senki a célhajóban. Amúgy meg ilyenkor lőjjed azt ha kiugrik akkor lehet menni elfoglalni. De úgyis neccesek ezek a feladatok, mert nem nagyon lehet beleférni az időkeretbe azokkal a visszavitelre szoruló vackokkal. Jobb ha el sem vállalsz ilyen feladatokat. Ha pénz kell akkor harci feladatokat keress. Egyszerűek, nem igényelnek komoly nyelvtudást (ahogy aj áték egésze sem) és jól fizetnek.

Hajó elfoglalásakor meg ne használj tornyokat egyáltalán(vagy tegyél bele olyan fegyvert ami nem képes a hull-t károsítani, azaz ion kiscsúzlit). Az egyetlen hasznos parancs amúgy is a rakétaelhárítás. Másra nem kell beállítani a kisebb (nem M1-M2-M7) hajókon lévő tornyokat.
  • joceruza
    Ezért is várom a magyarítást!
  • Although
    De a quest log-ot érdemes nézni. ott tömören összefoglalja mindig mi a feladat!
  • Although
    Hú hát nem nagyon emlékszem de talán nem szabad hogy észrevegyen, de nem is ez a lényeg. Ha a főküldiben lévőt követed, akkor kapukon át követned kell míg eljut a titkos pirate base-ra, jölöld ki és kövesd messziről. Utána jön a neheze azt hiszem a base-t kell szkenelned aztán szpuri el :)
  • joceruza
    Ja! És a követős feladatoknál mi a stratégia? Nagyon kezdő vagyok még!
  • joceruza
    Csak szimplán egy elvállalt feladatról van szó. Vissza kellene vinnem egy hajót, csak az a bibi hogy már van pilótája. Gondolom úgy kellene visszaszerezni hogy egy kicsit ráijesztek a pasasra és visszafoglalom. Így kell?
  • joceruza
    Köszönöm szépen! Erre gondoltam! De amire kikapcsolom őket, addigra végeznek az aldozattal... Azt hittem van rá valamilyen gyorsparancs.
  • NONPLUSZULTRA
    Szerintem arra gondolt, hogy a turretek "túllövik" a célpontot, ez foglalásnál gáz :)
    Ennél a résznél nehéz végigzongorázni a turretek beállításait. Ha ez a helyzet akkor a válasz: nem nem lehet beállítani előre csak bekapcsolni vagy kikapcsolni :)
  • SaGa Jr
    1. Milyen elfoglalt hajós küldetésre gondolsz? A sztori vonalon van a feladat (ha igen akkor pontosan melyik feladat keretén belül) vagy csak felvettél egy elvégzendő melót?

2. Ezt nem igazán értem. Mi az hogy bármikor abbahagyják a tüzelést? Vagy te irányítod közvetlenül az ágyúkat vagy az előhívahtó feladatkörökre álíltod be őket akkor med addig és arra lőnek ami be lett nekik állítva feladatként. Tehát ha rakétaelhárítást adtál fealdatul akkor rakétákra fog lövöldözni az ágyúd amíg van rakéta ami feléd tart. Ha nincs, akkor nem lő. Az ellenségre lövöldözős beállításoknál meg amíg van lőtávon belül ellenség addig lőni fog. Ha le akarod kapcsolni akkor csak álíltsd át kikapcsolt állapotúra és ennyi (előhívod a megfelelő menüt majd ott a megfelelő helyen leállítod).
  • joceruza
    Lenne 2 kérésem,remélem kapok választ!
    1, hogyan kell az elfoglalt hajós feladatot megcsinálni?
    2,be lehet-e állítani úgy az ágyúkat hogy bármikor abbahagyják a tüzelést?
    Nagyon köszönöm!
  • Exi
    Saitek X52 Pro tulajok figyelmébe: készülőben van egy plugin TC-hez, hivatalos topic: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=303319

Ötleteket lehet küldeni hogy milyen funkciók kerüljenek bele, angolul tudók használjuk a fenti fórumot, magyarul jöhet ide is.

Üdv,

Exi
  • joceruza
    Ok! Kösz!
  • NONPLUSZULTRA
    Én csak az XTC-t próbáltam, nekem maximálisan bejön egyetlen gond, hogy még nem végleges.
    Sőt csak ezt játszom, ha néha előveszem a játékot.
    Kézikönyvet letölteni és elolvasni hozzá :) Úgy talán bejön neked is.

Egyébként az eredeti játék is kielégítő, direkt nem módosítottam az uplink miatt, be is kerültem az első 100-ba igaz csak gyorsulás miatt. Első adandó alkalommal vettem egy Kestrelt és berepültem vele az ÖSSZES kaput, későbbi ugrásokhoz így már mind rajta voltak a térképemen.
  • joceruza
    Valaki meg tudná mondani az ALDRIN-ba vezető utat?
  • joceruza
    Persze! DE ha lehet jobb, miért ne legyen? Elég sok olyan játékkal játszottam már amit igen feldobott egy-két mod!
  • NONPLUSZULTRA
    Az eredeti játékot próbáltad?
  • joceruza
    Azt szeretném kérdezni hogy a fenti modok közül melyiket érdemes használni? Az XTC-t próbáltam de szerintem valami nem az igazi vele.
  • Although
    Tiszta. De azért érdekelt. Nem áll szándékomba csatlakozni a EVE onlinehoz emiatt, bár jó lenne ha a jövőben, a következő X részbe lenne, de nem hiszem túl nagy munka még ezzel is bővíteni. Ezért is modként kérdeztem. Tény nem erről szól de azért nagyon ütős lenne ha dokkolás után mászkálhatnál az állomáson és élne az egész még jobban :)
  • sinner
    köszi, így már vili...
  • SaGa
    Csak Solar Power Plant-ban tudsz venni, ahol termelik. Minden egyéb helyen alapanyag, így csak vásárolnak belőle.
  • sinner
    Sziasztok, mi az oka annak, hogy nem tudok Energy Cells-t venni? Akárhova megyek ahol van raktáron: Resources are not sold...
  • SaGa Jr
    Biztos nem, ugyanis az olyan szintű plusz anyag/adat/textúrák/scriptek és miegymás hozzáadását igénylené, amivel már egyszerűbb összerakni egy teljesen új játékot. Meg aztán a X univerzum nem erről szól amúgy sem.
  • Although
    Elképzelhető, hogy lesz olyan mod hogy ki tudsz szállni a hajódból és sétálgatsz az állomásokon meg egyebek beszélgetsz, küldiket veszel, fel ha nem tetszik valaki lepuffantod ? :)
  • Gunslinger
    Második kérdésedre: A küldetés típusától függ, a linkek közt ott van Amaro oldala, rajta található többek közt a nagyvállalatos guide-om is, ajánlom, hogy olvasd el ez ügyben.
  • Gunslinger
    Meg később Neptune-ban is lesz egy kapu.
  • tomonor
    Én videóm :O
  • Pares
    Nem, mivel a Naprendszer gyak. 1 darab szektor, úgy mint a galaxistérképen minden másik, csak annyi a különbség, hogy míg más szektorokban szép háttér csak a többi távoli bolygó, addig mi földiek összekötöttük őket házi készítésű kapukkal. Olyan kapu, ami az összes többi szektorban is van, csak az Asteroid Beltben található, tehát a Naprendszer az Asteroid Beltnél csatlakozik rá a galatikus kapu hálózatra.
  • Jakuza001
    Latom megjelent az X Anthology.
  • klb
    Sziasztok,

két kérdésem lenne. A Terran szektorokban nem használható a jumpdrive. Pontosabban kiugrani ki tudok bárhonnan, de befelé csak az Asteroid Belt déli kapujáig jutok. Ez így marad, vagy pl. reputáció növeléssel orvosolható?
    A Strong Arms küldetések közt kissé félreértettem a dolgot, és előfordulhat, hogy az egyik küldetést nem tudom befejezni időn belül. Ha ez megtörténik, akkor megszakad az egész Strong Arms küldetéssorozat, vagy később lehetőséget kapok a folytatásra?
  • Pares
    Ezt hallgassátok meg, kedvencem. Mikor először beléptem a Neptunusz szektorába, aszittem beszarok.

• tomonor
    Nincs.
  • Kallahiosz
    Szerbusztok.
    Tud valaki magyarosítást a játékhoz? Akár meik fázisban levő megfelel.
    Előre is köszi
  • juhaszjani
    Hogy tudom bekapcsolni az Intro feliratozását? Az Audio beállításoknál lévő feliratbekapcsolás nincs hatással az intro-ra
  • tomonor
    http://zakharovmusic.com/
  • torma1
    Végig hallgattam az összeset de nem találtam ezeket a zenéket. Vagy is nem rémlik. A fő mappában volt egy soundtrack vagy hasonló nevű mappa. Abban voltak zenék. De szerintem nem ami a honlap alatt megy.
  • NONPLUSZULTRA
    Keresd meg a C: Programfájlok/ Egosoft mappádban.
    Vagy bárhová is telepítetted a játékod.
  • torma1
    Sziasztok!

http://amaro.extra.hu/ honlap alatt milyen zene megy? Honnan lehet ne letölteni?
  • juhaszjani
    Aktív játékos jelentkezését várom a segítséghez.
  • juhaszjani
    Leírhatnád hogyan, lehet más módszer mint amit én próbálok.