X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vegyél fel bevédõs vagy patrol küldiket, mert azokat a játék a felszerelésedhez és harci tapasztalatodhoz mérten adja be. Ezek - fõleg az elején - elég sok sikerélményt fognak nyújtani.
Egyrészt bõven lesz esélyed kilõni az ellenfeleidet, begyûjtheted a szétrepülõ rakományukat, vagy akár foglalhatsz is másik hajót (de ehhez szerencse is kell). Ha kezdesz ráérezni akkor folytasd a plotot (bármikor megszakíthatod, és bármikor folytathatod).
Ja és nem ajánlom csítek hasznáatát, és spoilereket is csak végsõ megoldásnak javaslom.
Nem kell görcsölni, ez nem egy játék, ez egy állapot. Sok sikert hozzá!
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
jobb kezemben van ugyebár az egér, a bal gombot nyomva tartva vezetem az orrát, jobb klikkre tüzelek, a bal kezem meg a wasd gombokon, de nem érzem egyáltalán, h a használatuktól ki tudnék térni bármi elõl is:S Megint fél perc alatt kilõttek:S
ha még nincs ilyened akkor kell 1 navigation softvare ha ez megvan akkr baloldali shift+c-t lenyodom és ott a navigációs parancsoknál kiválasztod hogy fly to sector... aztán hogy melyik sectorba szeretnél menni és az autópilóta odavisz..
ja igen másik kérdés: Csak fight combat simulator 1-et engedett venni, 2-õt nem, pedig volt raktáron, hol lehet megnézni, h ahhoz mekkora plusz szint kéne, h megvehessem?
megint más: az utazásra van valami trükk a szektorok között? Vettem kütyüket, de nem értem, miben is segítenek😊 A j gyorsít 6*os idõre,azt tudom😊 De nem lehet valamit beállítani, h ne nekem kelljen a kapukhoz irányítani az autopilotát, ha pl 4 rendszerrel arréb el akarok menni?
egy profi pilótának az 5*5 MJ pajzsa lehet hogy 90% alá nem is menne a harc közben....
nekem sem ment ez alá ennél a küldetésnél...
ha használnád a steeringet (wasd) billenytyûk plusz még a hajó órrát is úgy irányítod hogy elkerüljeék a lövedéket akkor menni fog gond nélkül csak gyakorolj...
Pedig 5*5 pajzscellát megvettem hajómra, meg minden fejlesztést, annyi h még a kezdeti 2 fegyver mellé nem tudtam venni még 2-õt,mert 300k darabja, de a fõ baj, h kilõnek egy pillanat alatt:S
Nycholas jöhet minden segítség😊
Ha gondolod, tudok küldeni egy kis segítséget az induláshoz, amelyet követve (szerintem) olyan lesz játszani az X3TC-vel, mintha "ULTRA EASY" fokozatban játszanál. Én legalábbis ennél könnyebb utat nem ismerek ahhoz, hogy aránylag hamar megszedd magadat...
hidd lesz még ennél sokkal nehezebb is
azokat a vadászokat meg lõdd ki mielõtt szkennelsz nem nehéz õket leszedni csak legyen a hajódon fight command software mk2... ezzel még ha 1 kicsit mellé célzol akkor is eltalálod a hajókat...
kezdésnek hogy legyen pénzed nézd meg ezt, igaz ez még az elõzõ játékhoz van de kb itt is ugyanazok érvényesek Kezdés
sztem vegyél fel 1 könnyû harci küldetést vmelyik állomáson, gondolom ezt tudod hogyan kell.... ha lövöd a hajókat akkor próbáld meg elfoglalni õket, el is adhatod utánna a hajót vagy át is ülhetsz bele az mind1...
De azt még kibírtam, aztán kövessek egy nova kalózt 5 rendszeren át, a végén meg ott egy bázis, amit szkenneljek le, de közben 10 vadász lõ rám... Épp h le tudtam szkennelni, aztán menekülés közben kilõttek... És kezdhetem elõröl, h 40 percen át követem azt a fost:S
És használtam a j-vel a gyorsítást, így volt ennyi idõ:S
Am h lehet azt a küldit megcsinálni normálisan? Meg h lehet normálisan fejlõdni? Pénzem is alig van, még semmit nem tudtam venni a hajómra:S
Egyébként ne értsetek félre, tetszik a játék, csak a x3:tc az elsõ, amit kipróbáltam a szériából.
Szóval ha valaki adna pár tippet, h mit is lenne érdemes csinálni az elsõ 24 órában mondjuk, hálás lennék, mert eléggé elveszettnek érzem magam😊
ha felteszem az XTC-t is akkor mennyivel nõ a gépigénye a játéknak? 😄
mert nekem alapból is néha beszaggat...
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Átjönni? Miért érzem hogy többet is akarnál mint elmagyarázni a szerkesztõt? 😊 Nem írnád le simán mondjuk pm-ben vagy itt? 😊
Argon... verry pitiful life form! But the Kha\'ak Hive Greater power is now destroy this fouls!
Kétlem, hogy lenne. Eleve a script editor is angolul van. Angol tudás nélkül zéró esélyed van.
Az XTC-t meg hol lehet letölteni? Én nem találtam sehol... :'(
Ne már. Kint van itt is az oldalon a linkje, a Szkriptek/Modok résznél.
Itt a hivatalos fóruma, itt egybõl találsz download linket is: http://www.thexuniverse.com/threads/20438-X-Tended-Terran-Conflict-Download-Hub
Nem bántásból mondom, de eléggé elveszett lélek vagy, ha ennyit sem sikerült megtalálni.
Én ezt nem értem... nem vagyok perfekt angolos... :'(
Nincs egy leírás ami Magyarul van? Vagy valaki nem tudná elmagyarázni? Az XTC-t meg hol lehet letölteni? Én nem találtam sehol... :'(
Lécci segítsetek...
Argon... verry pitiful life form! But the Kha\'ak Hive Greater power is now destroy this fouls!
Köszi
Idõközben meg is találtam.
Feri
Az X-Tended_-_Terran_Conflictról errõl
Még egyszer sorry
Másik válasz pedig, hogy bárki be tud ugrani bármilyen szektorba kapu nélkül is, néha ez elõre scriptelt esemény, néha sima spawn.
Érdeklõdnék hogy valaki valamit tud már az X3TC-rõl?
Feri
A complex construction kit-el össze lehet kapcsolni állomásokat, ahhoz hogy le tudd tenni kell minimum két saját állomás relatíve közel egymáshoz.
Azt szeretném még kérdezni, hogy az öt választható saját szektor közül a maradék négyet nem lehet aktiválni valahogy?
Ismét a segítségeteket kérném...
Van valakinek ötlete rá, hogy hogyan kell meghackelni a #cefa hajót freedom reach-ben a new home plot alatt?
Rengeteget próbálkoztam, de mire sikerül kitalálni, hogy milyen számjegyeket kéne kombinálni, már el is használom az összes lehetõséget és újra generálja a kódot.
Szerintetek a küldetés mindig ugyan azokkal a kódokkal indul vagy random generálja?
Rettenetesen idegesít már a dolog, úgy hogy nagyon hálás lennék a segítségért!😊
Köszönöm elõre is.
Tessék: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=216693
Itt szerintem minden szükséges infót megtalálsz, elsõ ránézésre kezdõknek is okésnak tûnik, képes magyarázat is van.
Pl:
Custom fegyver készítés: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?p=3049774
Szükségem lenne némi segítségre mert még nem csináltam ilyet. De szeretnék mert van jó pár ötletem. X Editor 2-ben hogy lehet fegyvereket, rakétákat meg hasonlókat összeépíteni?
Rég nem jártam erre.
Viszont lenne egy kérdésem.
Kreálnék néhány egyedi fegyvert, esetleg pár hajót is. Aztán legfeljebb feltölteném valahova õket.
Valaki tudna segíteni hogy hogyan tudnám ezt kivitelezni?
Tényleg szükségem volna segítségre.
Annak aki tud segíteni ebben és meg is teszi, annak elõre is köszönöm.
Igazából az összes kérdésed többször is meg volt válaszolva a topicban, de legyen gyereknap.
9 fõ plot van + 2 faj specifikus + a vállalati plotok. Link
Minden hajó egyedi, nincs két ugyanolyan hajó azonos ID-vel ;-P
Viccet félretéve. Amikbõl garantáltan egy van, abból van vagy egy tucat vagy több, de ezek többsége gyártható, de egy része meg sem szerezhetõ. Vidarból pl. csak egy van, ezt az elsõ Terran plot alatt hozzád vágja a játék ingyen.
Amúgy jó kis elfoglaltság összegyûjtögetni a ritka/egyedi hajókat, prototípusokat, fejlesztett változatokat. Én is elszöszöltem ezzel hetekig míg meglett közel az összes amit be lehet gyûjteni, sokat csak a vállalati plotok teljesítése után kapsz meg, mert egyáltalán nem fordulnak elõ a játékban NPC-ként vagy ingyen hajóként. Van egy hordozóm amiben csak ilyeneket gyûjtöttem össze, már amelyik belefért :-)
XTC-ben saját plotok lesznek és saját 199 új szektor, a régi térképbõl semmi sincs benne.
Tudna segíteni valaki, hogy a játékban összesen hány plot van és ezeket hol/hogyan lehet elkezdeni?
A földi és a Goner plotokat már végig nyomtam, most csinálom a final furyt, de mintha úgy emlékeznék, hogy ennél többrõl írtak...
Melyik a legritkább hajó a játékban? pl. az enyémen kívül nem sok Vidarral találkoztam, de lehet, hogy van ritkább... valami egyedit akarok magamnak, azt tuningolgatnám😛
Más: Jól hallom, hogy az X-tendedbe nem rakják bele az alap plotokat, hanem csak a sajátjaik? Meg 19x új rendszerrõl írnak, de most ez a meglévõk mellé társul, vagy teljesen új térképet kapunk?
Köszi a segítséget!😊
Ha arra gondolsz, hogy a saját hajóidra tegyél legénységet, arra van több mod/script is.
pl: Personal Transporter
Aztán ott van Lucike script gyûjtije, abban is kell lennie és van belõle XTC kompatibilis verzió is.
De akkor én is leírom hogy ment..😊
Egy shrike al próbáltam elõszor, aztán váltottam kestlerre ahogy javasoltad, pont volt egy dockolva felderítésre..😊
20km re sikerült megközelíteni kértem egy dockolási engedélyt comm on, és megmutatta hova kell dockolni, másodszorra már sikerült..😊
Tényleg van egy irány jelzõ, de elég zavaró mert rengeteg van, ha nem tudod mit kell figyelni elveszel...de egyenesen kell menni valóban...
Kaptam egy claymore t..😊
Köszönöm a segítséget..😊
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB