Red Alert 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falcon87
BUÉK, így utólag is.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

saxicola
B.U.É.K.

www.gportal.hu/bioshock

BUÉK ELVTÁRSAK!

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

Boldog Új Évet elvtársak 😊
ez el van nézve, nem olyan hûdenagy warez 😄

amúgy B.U.É.K.!
Boldog Újjévet mindenkinek! 😊))
Karajjj nem a banneral van gond,hanem,hogy a tagok férfiak.<#vigyor><#idiota>

nandorb azt nézted,hogy nem e a géped rossz?Nem rossz ötlet átnézni! <#nezze>

A hamachi az nem warez téma? <#hehe>

B.U.É.K mégegyszer minden Ra 3 fórumozónak!!!
hamachin is egy szobában vagytok?
zeus89
Kérlek segitsetek, felraktam a játékot meg a hamachit is, barátom csinál egy szobát, látom a creat játékot de nem tudok belépni ... azt irja connection time out!! ( csatlakozás ideje lejárt) PLS HELP!!!

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Ezt a pályát próbálta már itt vki? ->

Art of Defense - Canal Breakdown v3 (final version)

A hivatalos fórumról van. Ritka mókás darab érdemes megnézni 😊
teljes mértékben 😄DDDD
de az persze kizárt, hogy tán a gépeddel van vmi.. 😊
Narxis
😄DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

viszlát...
nandorb
mit mondjak fos egy game mikor at akarom rakni a rezoluciot stb. lefagy a gepem.Szal -FAV topik

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

de mikor visszatettem a régi bannert, akkor meg mindenki hupákolt 😄
Az a baj,hogy csak a jó csajokat látják meg és ott meg is áll a tudomány! <#nevetes2><#idiota>
akinek godja van a NEM eredeti játékkal, az tanulja meg elolvasni a banner alatti piros szöveget
Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok minden Ra3 fórumozónak!!

<#vigyor><#vigyor>
Jó csatákban gazdag Kellemes Ünnepeket a kedves kollegáknak 😄
Narxis
lol

JaSoN HuNTeR
Ocsmán játék. Nem tetszek. Sok csili-vili szin XD Nem jön be. De a vizkidolgozottsága 10es XD

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

HarryDEC
Hali!
Nálam miért sötét minden costum map?

Korán keltem, hol az arany?

Narxis
Én is.

Én néha röhögtem a játékon.
Sir Quno Jedi

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

hello!

hogyan kell angolra változtatni a nyelvet? a játékon belül nem lehet.
pls segítsetek mert nagyon szánalmas magyarul<#crazya><#help>

My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.

Sziasztok.
egy kis segítséget szeretnék kérni.
valamiért nem tudok multiba fellépni.
azt írja mikor felajánlja hogy a profilomhoz hozzá lesz rendelve a cd kulcs, hogy nem megfelelõ a kulcs.

eredeti a játék.megvettem!
valakinek esetleg ötlet?
Hahó, létezik ehhez is profiler mint a CNC TW-hoz ?
AnarchoiD
Hatha meg valakinek ujdonsag : Ruszki bug /csit 😉

Crane bug neven fut ha epitesz ruszkikkal olyan epuletet ahol be lehet zuzni a jarmuveket, es megszerzed a "mass production" perket akkor a bezuzott jarmuvek aranak 100% -at visszakapod , es ha a terror drone-t is megszerzed akkor = ingyen terrordrone-okat kaphatsz 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Narxis
Semmi.

Akkor mi kiegyenlítetlen a játékban
Narxis
Mi van?😄

Milyen unbalanced volt a játékban?
AnarchoiD
lanon toltuk tegnap 3 an human jatekosok es 3 brutal gepi ellenfel , jo kemeny 2oras kuzdelem volt 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Narxis
Pálya, beteheted a játékba.

Ez mi?
Narxis
Nem rossz.

AnarchoiD

létezik billentyû profiler mint a c&c tiberium warsnál?
Narxis
😄

Bár még a szovjet helikoptert is szeretem
Hello
AnarchoiD
kerdes :

megvan haveroknak is a jatek meg nekemis viszont nekem 2 gepem van 1 laptop meg egy asztali szerintetek menni fog hogy feltelepitem mind2 gepemre es csak 1gepen jatszom egyszerre ? vagy a 2. telepitesbe belefog kopni ?

Hát nem tom,de lehet,hogy eggyes küldetésekben nem engedi lerombolni a hidat vagy adott hidakat.Amúgy minegy mire kattintotok eröltetet támadásnál,mert mindíg a kisházikót foglya lõdözni. 😊)

Figyu már van itt valaki akinek van eredeti RA3-ma???
Az írjon már mert szeretnék végre magyarokkal is játszani!

Volt,hogy mejik a kedvenc egyésg.Akkor én megkérdem.Kinek mi a leutálatosabb egység? 😄D
nekem 3 van: Tanya,Yuriko,meg a rakétás kicsikocsi. 😊)
Sir Quno Jedi
Simán szarrá lehet rombolni a hidakat komolyabb fegyókkal (rakétavetõ, szupfegyók, szupképességek pl.), sõt pl. a shogun executioner-rel át is lehet rajtuk gázolni oldalról és annyi. Én rengetegszer szétszedtem õket (általában véletlenül).

De gondolom csak azokat, amelyikeken van házikó a két végén, mert abba kell szvsz. küldeni a méárnököt, aki újra felépíti a hidat. (eddig ált. minden részben így volt). Ugye, ha nem ilyen hidat hagyna lerombolni a gép, akkor azt nem tudnánk újjáépíteni és így el is akadhatnánk a kampányban.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ha jól emlékszem úgy hogy a célkeresztet arra a kis házikóra kell írányítani ami minden hídnál ott van(és közben nyomni a ctrl-t) de majd utána nézek

aki elolvassa fasz

én nemtudtam még sehogysem lerombolni :S
Amúgy tuti le lehet rombolni a hidat mert én már romboltam le

aki elolvassa fasz

Dreadnaught és Kirov
Nekem is a Dreadnaught és az Apotank