Red Alert 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
amúgy B.U.É.K.!
Karajjj nem a banneral van gond,hanem,hogy a tagok férfiak.<#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota>
nandorb azt nézted,hogy nem e a géped rossz?Nem rossz ötlet átnézni! <#nezze>#nezze>
A hamachi az nem warez téma? <#hehe>#hehe>
B.U.É.K mégegyszer minden Ra 3 fórumozónak!!!
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Art of Defense - Canal Breakdown v3 (final version)
A hivatalos fórumról van. Ritka mókás darab érdemes megnézni 😊
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
hogyan kell angolra változtatni a nyelvet? a játékon belül nem lehet.
pls segítsetek mert nagyon szánalmas magyarul<#crazya>#crazya><#help>#help>
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.
egy kis segítséget szeretnék kérni.
valamiért nem tudok multiba fellépni.
azt írja mikor felajánlja hogy a profilomhoz hozzá lesz rendelve a cd kulcs, hogy nem megfelelõ a kulcs.
eredeti a játék.megvettem!
valakinek esetleg ötlet?
Crane bug neven fut ha epitesz ruszkikkal olyan epuletet ahol be lehet zuzni a jarmuveket, es megszerzed a "mass production" perket akkor a bezuzott jarmuvek aranak 100% -at visszakapod , es ha a terror drone-t is megszerzed akkor = ingyen terrordrone-okat kaphatsz 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
megvan haveroknak is a jatek meg nekemis viszont nekem 2 gepem van 1 laptop meg egy asztali szerintetek menni fog hogy feltelepitem mind2 gepemre es csak 1gepen jatszom egyszerre ? vagy a 2. telepitesbe belefog kopni ?
Figyu már van itt valaki akinek van eredeti RA3-ma???
Az írjon már mert szeretnék végre magyarokkal is játszani!
Volt,hogy mejik a kedvenc egyésg.Akkor én megkérdem.Kinek mi a leutálatosabb egység? 😄D
nekem 3 van: Tanya,Yuriko,meg a rakétás kicsikocsi. 😊)
De gondolom csak azokat, amelyikeken van házikó a két végén, mert abba kell szvsz. küldeni a méárnököt, aki újra felépíti a hidat. (eddig ált. minden részben így volt). Ugye, ha nem ilyen hidat hagyna lerombolni a gép, akkor azt nem tudnánk újjáépíteni és így el is akadhatnánk a kampányban.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
aki elolvassa fasz
aki elolvassa fasz