Red Alert 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszönjük Emese...
Magh
Ma jutottam el addig, hogy ki merjem próbálni a játékot. Nem kellett volna :/
Nekem már a CnC3 is nagy csalódás volt a pocsék control és gyenge multi kivitelezés miatt, ezzel együtt jó hangulatban telt a campaign és pár hétig intenzívebben laddereztem. Aztán a KW már csak egy letöltést és pár nap skirmish-t ért. Ez viszont horror, a harmadik küldetésig bírtam, meg 1 skirmish-t. És ez nálam nagy szó.

Szerintem nem a hangulat a gond, meg a direkt gagyi átvezetõk. A grafika elég hasadt, a táj és effektek szerintem brilliánsak, az egységek, épületek rémesek. Az irányítás egy vicc, sokszorosan alulmúlja a CnC3-at, pedig ilyen szempontból az is egy nulla.

Olyan fordult elõ veletek ha már baráti bázis hogy pusztultak? Nekem az utolsó japó küldetésben. Egyszer csak nem voltak. Nem tudom miért irtották ki õket, az én védelmemen nem törtek át.

No igen, de ha a baráti bázis alatti úton fagyasztod le, akkor könnyedén meg tudod védeni a koptereket a vadászoktól. Ugyebár a baráti bázisra lehet építkezni anépkül hogy MÉG-et vagy kitelepülést építenél.

én elkezdtem fagyasztani, de mindig jöttek a vadászgépek...
aztán rájöttem, hogy nem kell vele szarakodni, inkább betámadom az épületet amilyen hamar csak tudom és ez bejött :D
én olyan szinten nem vagyok kreatív, hogy eszembe sem jutott, hogy le lehetne fagyasztani az elnököt. :D
gyorsan elfoglaltam az irányító épületeket, aztán lerohantam vagy 15 mirage tankkal.
az lehetett ami nálam is: cryokopterekkel lebénítod a kocsit, azonban idõnként küld a gép pár vadászgépet, amik kísérnék az elnököt. Azok rátámadnak a koptereidre, és a kopterek roncsa ráhuzan a verdára. Nálam kétszer így purcant meg az elnök, még mielõtt észbekaptam volna..

utána bevédtem elõttük alaposan légteret és máris nem volt gond :)
a zöldsapkás szõkecsaj rulz :P
Sikerült megoldanom egyébként. Az elnököt rögtön az elején elfogtam még a szövetségesen bázisa alatti részen kirokopterekkel. Majd a szövetségesek bázisán komoly légvédelmet építettem ki rakétásemberrel kombinált többcélú lövegekkel. Ezekután csak addig volt nehéz, amíg sikerült prism towereket felállítanom a saját és a baráti bázis védelmére. Mivel az elnök nem jutott messzire,(sikerült végig a baráti bázis mellett tartani a kopterekkel) így nem aktiválódott a másik három rushmore-elnökfej, valamint a Mirage-tankok se.

A feladatot végül kémekkel és légierõvel oldottam meg. Kikapcsolt légvégelem mellett a bombázók pillanatok alatt szétszedték a rushmore-vezérlõépületet, ahogy az elnöki limuzint is.

Mellesleg sok szempontból baromi karcsúnak találom a szövetségeseket(a szovjetekkel már végigvittem, mediumon). Ez hogy minden egyes torony utûn építhetek új erõmûvet és hogy egyszerre csak egy épületet építhetek(nincs daru, mint a szovjeteknél, elég nehézkessé teszi a játékot. A szovjete azért ennél jóval többet tudtak, ott nem okozott gondot pillanatok alatt tisztességes bázist felhúzni.

Nekem meg Dasha, és Eva. <#smile>

Képzeljétek, megnéztem a videót, és értettem is mirõl van szó benne.
Képben is vagyok. Csakhogy ha figyelmesen elolvastátok volna a hozzászólásomat, én nem megöltem az elnököt, hanem kirokopterekkel bénítottam meg. Ennek ellenére valahogy felrobbant.

Nekem meg Cmdr. Lissette Hanley - Autumn Reeser

Autumn Reeser @ imdb
Narxis
:DD Nekem Tanya legjobban, aztán Eva(?) és végül a bal szélsõ, Lissette asszem.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nekem a jobbszélsõ leányzó tetszik a legjobban.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Az a Natasha.
Nem tudom hogy vagytok vele, de a bal szélsõ kék ruhás már-már túl vékony..

Komolyan már a csajok miatt megéri ezzel a game-el nyomulni.<#vigyor2>

BattleTag: zydar#2910

w77d
nekem a jobb szélsõ vörössapekos jön be a legjobban :)

Mindjárt gondoltam... Szerintem õ a legjobb buxa!

Amúgy ezdek rájönni,hogy milyen hülyeségeket tok kérdezni. :(
Minden oda van írva.Az eleje is úgy kezdõdik,hogy hol kell regelni.Na minegy.Még mondjuk kérdeznék.Most nem tom,hogy csak én nem tom használni vagy a játékban sinecsen,de én Nem találok teszlatankot.Elvileg van nem?

Narxis nekem a csajos videónak a vége tetszett mikor szkanderoztak. :DD
AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

najó, én mondjuk alap dolog vettem, hogy megnézte a videót :P
de ebben igazad van :D
Érdemes elolvasni a küldetést, neadjisten megnézni a pálya közbeni videókat, ugyanis egy pálya közbeni videóból derül ki, hogy ha megáll az elnök pulzusa, akkor indulnak a rakéták. Éppezért nem az elnököt kell megölni, hanem a bázison kell leszedni a célpontot mielõtt az elnök odaér.
én fogtam magam, csináltam gecigyorsan egy bázist, bazinagy védelemmel, befoglaltam folyamatosan az elnökfejek generátorait ejtõernyõsökkel, aztán meg az új tankokkal betámadtam a bázisukat egyszerre az alparancsnokkal, még mielõtt odaért volna az elnök (kb hatodszorra sikerült is elpusztítani az épületet)
Emberek, ezzel az 'amerikai elnök meghülyült' pályával mit kell kezdeni?
Nem szabad hogy az elnöki limuzin visszaérjen a bázisra. Ráküldöm a kirokoptereket (nemtudom mi mással lehetne még megállítani), aztán ha lelövik a kirokoptereket, a limuzin is felrobban, és mission failed. Szóval, hogyan is kellene ezt megcsinálni?

Narxis
Semmilyen. Viszont most néztem meg a bónusz DVD-t, egész pofás lett, a csajok aranyosak, szépek, a többiek meg viccesek. :D

milyen modok vagy kiegek jelentek már meg hozzá ?

Csak ha játszol a Warhammer-el, nyilván akkor tudod felhasználni... ;)
Köszi szépen! :))
De az a sisak az nem jár nekünk ugye?Vagy igen?
szvsz jah, olyankor nemkell taktikázni...
Sir Quno Jedi
Könnyebb szinten semmire sem lehet rájönni, mivel a taktikák 90%-a értelmét veszti és 1xûen feleslegessé válik.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Beginner, vagy csak nem ér rá (like me).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

BiG G
az, subcommander :))) Lt. Eva, eligazitó hölgy :)

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

karajjj: ez a banner kép nagyon bejön!<#nevetes1>

Fekvõ buxa az amcsi subcommander? Még amcsikkal nem toltam eddig..

wesker24
És aki közepes szinten végigvitte a szovjet hadjáratot az mi ? <#vigyor>
Há! Nekem az a küldi legalább egy óráig tartott!
Teljesen legyakták a bázisomat (szövetségest is), de sikerült kitelepülnöm a pálya bal alsó sarkába. Innen újra kifejlõdtem, majd leromboltam Krukov egész bázisát, mivel nem gondoltam volna, hogy átáll a csapata, ha lerombolom a kijelölt épületet... Én láma...
Na mindegy, legyektam az egész bázist, majd ide betelepültem és az amcsik már nem jelentettek gondot! Persze idõközben a lenti bázist is észrevették, szóval nem volt valami könnyû.. Rohadt amcsi dreadnought-ok!

BiG G
SQJ for president! :D

Aha...könnyebb szintre venni az csalás? Szerintem az inkább csalás ha valaki elmondja neki hogy kell játszani.

Inkább jöjjön rá magától...

Sir Quno Jedi
Amúgy pár tipp:

1. letenni 3 hajógyárat és fosni az egységeket, hogy mire krukov megérkezik, ne legyen pénzünk, amit elhappolhat
2. elejétõl vadul pakolni le a védelmet krukov felé is, jól bevédve a saját szövetségesünket
3. krukovnak van két jelölt célpontja, ha azokat megsemmisítjük, máris mellénk állnak a csapatai
4. krukov csapatai alul gyûlnek szépen, ergó, mikor útban vannak, összeszívjuk õket egy helyre energiafegyóval, majd rájuk küldjük a mûholdakat és voilá, egész sereg ment kusztóékhoz
5. idõközben amicskat lerohanjuk mindenhol és beköltözünk hozzájuk
6. az amcsi szuperfegyót pár helikopter és egynéhány kirov simán kinyiffantja idõben (esetleg adjunk melléjük mig-eket)
7. védelemként egy tesla, egy flak, egy légvédelmi hajó és így tovább
8. ha nagyon ráérünk dreadnought-okkal végigírthatunk mindent, még a vízrõl
9. az átjárókat a vízen a helikopterek és tengeralatjárók tökéletesen be tudják védeni
10. teslas hajóinkkal szépen elektrolizálhatjuk a vizet magunk körül, hullik mindenki
11. használjuk a vasfüggönyünket, gyalogság AZONNAL megpusztul tõle, ergó támadó fegyónak sem rossz :D

Sir Quno Jedi
Van jobb ötletem és már le is írtam ide, csak rá kéne keresni, hogy "krukov", avagy hasonlók. Tanítani kéne inkább a játékra, nem pedig csalásra buzdítani. :D

Gabesz amd64
a lényeg az h egységeket kell gyártani a pénzbõl és várni krukovra...aztén megint egységeket és támadás

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

BiG G
:DDDD

Gabesz amd64
Tréner?

minek az...egybõl indítottam a játékot!<#gonosz1>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Narxis
JAH.

Sir Quno Jedi
ULTRACSIRKE!

Narxis
Használj trainert.^^

Sir Quno Jedi
Aki nehézségi szintet állít LEFELE, AZ CSIRKE!!! :DDD

Vedd lejjeb a nehézséget könnyû szinten egyszerû. Ja...és készülj fel elenne. Gyárts elõre egységeket.

Helo!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Elakadtam egy szovjet küldetésben. a nevét pontosan nemtom, de izlandon játszódik, kapok 100ezer dollárt, aztán megérkezik krukov és lenyulja az összeset. szal ott pár perc mulva bevagyok szóeitva az amcsik és krukov közé. már háromszor kezdtem elõlrõl a küldetést, de mindig elbukok:):D szal hogy lehet ezt megcsinálni?? lécci segítsetek:D elõre is köszi
Narxis
Durva lenne. :D

http://www.ea.com/redalert/premier

Az egyik kód a már említett 5 ex-map, a másik kód egy beta kulcs a következõ C&C játékhoz.

A Warhammeres játékhoz is van egy kulcs, nekem egy sisakot ad...!
Azért a valóságban ilyen kevés egység nem jutna el oda. Plusz manapság már a távolsági támadások vannak elõnyben. Minek ennyi helikopter ha van helyette több száz rakéta. :D