Red Alert 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem már a CnC3 is nagy csalódás volt a pocsék control és gyenge multi kivitelezés miatt, ezzel együtt jó hangulatban telt a campaign és pár hétig intenzívebben laddereztem. Aztán a KW már csak egy letöltést és pár nap skirmish-t ért. Ez viszont horror, a harmadik küldetésig bírtam, meg 1 skirmish-t. És ez nálam nagy szó.
Szerintem nem a hangulat a gond, meg a direkt gagyi átvezetõk. A grafika elég hasadt, a táj és effektek szerintem brilliánsak, az egységek, épületek rémesek. Az irányítás egy vicc, sokszorosan alulmúlja a CnC3-at, pedig ilyen szempontból az is egy nulla.
aztán rájöttem, hogy nem kell vele szarakodni, inkább betámadom az épületet amilyen hamar csak tudom és ez bejött :D
gyorsan elfoglaltam az irányító épületeket, aztán lerohantam vagy 15 mirage tankkal.
utána bevédtem elõttük alaposan légteret és máris nem volt gond :)
A feladatot végül kémekkel és légierõvel oldottam meg. Kikapcsolt légvégelem mellett a bombázók pillanatok alatt szétszedték a rushmore-vezérlõépületet, ahogy az elnöki limuzint is.
Mellesleg sok szempontból baromi karcsúnak találom a szövetségeseket(a szovjetekkel már végigvittem, mediumon). Ez hogy minden egyes torony utûn építhetek új erõmûvet és hogy egyszerre csak egy épületet építhetek(nincs daru, mint a szovjeteknél, elég nehézkessé teszi a játékot. A szovjete azért ennél jóval többet tudtak, ott nem okozott gondot pillanatok alatt tisztességes bázist felhúzni.
Képben is vagyok. Csakhogy ha figyelmesen elolvastátok volna a hozzászólásomat, én nem megöltem az elnököt, hanem kirokopterekkel bénítottam meg. Ennek ellenére valahogy felrobbant.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Nem tudom hogy vagytok vele, de a bal szélsõ kék ruhás már-már túl vékony..
Komolyan már a csajok miatt megéri ezzel a game-el nyomulni.<#vigyor2>#vigyor2>
BattleTag: zydar#2910
Minden oda van írva.Az eleje is úgy kezdõdik,hogy hol kell regelni.Na minegy.Még mondjuk kérdeznék.Most nem tom,hogy csak én nem tom használni vagy a játékban sinecsen,de én Nem találok teszlatankot.Elvileg van nem?
Narxis nekem a csajos videónak a vége tetszett mikor szkanderoztak. :DD
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
de ebben igazad van :D
Nem szabad hogy az elnöki limuzin visszaérjen a bázisra. Ráküldöm a kirokoptereket (nemtudom mi mással lehetne még megállítani), aztán ha lelövik a kirokoptereket, a limuzin is felrobban, és mission failed. Szóval, hogyan is kellene ezt megcsinálni?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
De az a sisak az nem jár nekünk ugye?Vagy igen?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Fekvõ buxa az amcsi subcommander? Még amcsikkal nem toltam eddig..
Teljesen legyakták a bázisomat (szövetségest is), de sikerült kitelepülnöm a pálya bal alsó sarkába. Innen újra kifejlõdtem, majd leromboltam Krukov egész bázisát, mivel nem gondoltam volna, hogy átáll a csapata, ha lerombolom a kijelölt épületet... Én láma...
Na mindegy, legyektam az egész bázist, majd ide betelepültem és az amcsik már nem jelentettek gondot! Persze idõközben a lenti bázist is észrevették, szóval nem volt valami könnyû.. Rohadt amcsi dreadnought-ok!
Inkább jöjjön rá magától...
1. letenni 3 hajógyárat és fosni az egységeket, hogy mire krukov megérkezik, ne legyen pénzünk, amit elhappolhat
2. elejétõl vadul pakolni le a védelmet krukov felé is, jól bevédve a saját szövetségesünket
3. krukovnak van két jelölt célpontja, ha azokat megsemmisítjük, máris mellénk állnak a csapatai
4. krukov csapatai alul gyûlnek szépen, ergó, mikor útban vannak, összeszívjuk õket egy helyre energiafegyóval, majd rájuk küldjük a mûholdakat és voilá, egész sereg ment kusztóékhoz
5. idõközben amicskat lerohanjuk mindenhol és beköltözünk hozzájuk
6. az amcsi szuperfegyót pár helikopter és egynéhány kirov simán kinyiffantja idõben (esetleg adjunk melléjük mig-eket)
7. védelemként egy tesla, egy flak, egy légvédelmi hajó és így tovább
8. ha nagyon ráérünk dreadnought-okkal végigírthatunk mindent, még a vízrõl
9. az átjárókat a vízen a helikopterek és tengeralatjárók tökéletesen be tudják védeni
10. teslas hajóinkkal szépen elektrolizálhatjuk a vizet magunk körül, hullik mindenki
11. használjuk a vasfüggönyünket, gyalogság AZONNAL megpusztul tõle, ergó támadó fegyónak sem rossz :D
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
minek az...egybõl indítottam a játékot!<#gonosz1>#gonosz1>
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Elakadtam egy szovjet küldetésben. a nevét pontosan nemtom, de izlandon játszódik, kapok 100ezer dollárt, aztán megérkezik krukov és lenyulja az összeset. szal ott pár perc mulva bevagyok szóeitva az amcsik és krukov közé. már háromszor kezdtem elõlrõl a küldetést, de mindig elbukok:):D szal hogy lehet ezt megcsinálni?? lécci segítsetek:D elõre is köszi
Az egyik kód a már említett 5 ex-map, a másik kód egy beta kulcs a következõ C&C játékhoz.
A Warhammeres játékhoz is van egy kulcs, nekem egy sisakot ad...!