Red Alert 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kedvenc infantry-egységem volt 😊
És közben képzeld el azt,hogy jön veled szembe 10 apotank. 😄D
Na végre ABC sorrendbe lesznek a nevek. 😄😄
Ja apropó.Itt játszik valaki online-on??
Hol vannak magyarok,mert én még nem leltem eggyet sem. 😞(
Nekem a szovjet V4-es kicsikocsi nem jött be.a RA2-ben annyira fasza volt a V4es rakétáskocsi nagy vlt meg cipelte magával azt a rohadnagy rakétát. 😄 A 3-ba meg olyan aprócska nem olyan pusztító kinézete van. 😄
orosz>szövetséges>japán
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ott állíthatod az ilyesmiket.
Végre jutott egy kis idõm a játék kipróbálására. Sokan lehúzták a játékot, mert nem hozza vissza a régi részek hangulatát. Szerintem igen: azok is viccesek voltak, komolytalan történettel bírtak és a grafikájuk is hasonlóan színes volt. Nekem az egységek is nagyon bejönnek, látszik rajtuk hogy elszállt a dizájnerek fantáziája. Ez nem baj sztem ennél a játéknál.
Ami engem viszont zavar az a feliratozás. Kissé igényesebbre is csinálhatták volna: a téglalapokba illesztés nem tetszik. A másik pedig az aktuális feladat leírása a játék közben zavaró. Nem lehet konfigurálni a feliratok, akciógombok stb helyzetét?
www.gportal.hu/bioshock
Mi történik? mutat még valami érdemlegeset a csaj? <#finom>#finom>
a következõket javítja:
A Command & Conquer Red Alert 3 ezen javítócsomagja fejleszti az
online játékok adatszolgáltatását a ranglista és a
játékosstatisztikák felé.
A javítócsomag ezen kívül az online elõszobákban megjelenõ
játékosneveket ábécésorrendbe rendezi.
és egy kis reklám: a héten az Euronics üzletekben is meg lehetett vásárolni a játékot akciós 9990Ft-os áron! simán megéri, mivel minden más boltokban 11000 Ft az alap változat! remélem hogy egy jó kieget hoznak majd össze hozzá!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Egyetértek, nemtudom énse minek ez a sebesség.
bgabor: ellenséges egységek teleportálása 😄 Király stratégia, eszembe nem jutott volna! 😊
Ha azok lent vannak, csinálj egy chronoszférát, majd tedd be Tanyat egy szállítójármbe, és teleportáld a kilövõépület mellé. Szedd ki, és robbansd fel vele az épületet. Hiába baromi magas HP-jú épület, Tanya ugyanúgy felrobbantja egy pillanat alatt mint bármi mást.
Ha pedig az orosz apokalipszis tankokkal vagy sorhajókkal támadna, ne felejsd el, hogy a kronoszférát nemcsak a saját egységeid teleportálására használhatod. (Az ellenséges apokalipszis tankokat a vízbe, a sorhajókat a szárazföldre teleportáld, és kipurcannak)
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
mert tesom gépén játszotam eddig csak kaptam uj gépet és nemnaonfülik a fogam az ujrajátszáshoz😄!!elöre is köszkeh😄
[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]
nekem valahogy nem jön össze közepes fokozaton :-A
Marha vicces volt hogy percenként dobáltam le valami nagy szuper cuccot az ellenségre
One Vision. One Purpose.
A pathfinding viszont szerintem is eléggé gázos bizonyos helyzetekben 😞 Mondjuk azt a végletet se szeretem ami a starcraftban volt, hogy odanyomtál valahová és az egységeid a legdövidebb úton odavonultak akkor is, ha nem fedezted fel még a mapot. Asszem a brood war legelsõ pályája volt olyan, hogy meg lehetett úgy nyerni, hogy kijelölted a kommandós egységedet és egyetlen jobbklikket nyomtál az egész pálya másik végén levõ clpontra utána pedig csak hátra kellett dõlnöd 😊
azokkal nincs nagy gond, bár azok is tudnak fejfájást okozni néha 😊
az építhetõ viszont többször kinyírja a bázisom, pl. mikor a tengerrõl nem tudom leszedni távolabból, vagy a kirovjaimat lelövik mire odaérnek bárhogy kerülve is cselezek velük, a szárazföldön támadva pedig akkor már neki kellene mennem a bázisának, de akkora haderõ pár perc alatt nem mindig jön össze...
Az épített szuperfegyókat meg ki lehet mindig szedni/áramtalanítani, csak keményen kell tolni.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
jön az ellen és egy gombnyomással elsöpri a bázisom 3/4-ét, ez valahogy nálam nem minõsül stratégiának :S
1. A nem kikapcsolható powerek/superfegyverek:
nem sok játékosnak van rá szüksége, lehet csak minden 100.-nak vagy 1000.-nek, de a munkaidõbefektetés is kb ennyi lenne. Egy kivülálló modder is megcsinálja egy nap alatt, akkor egy belsõs fejlesztõnek pár óra lenne még betenni egy gombot is hozzá. De az EA lesz@rja a játékosok igényeit, és ez nemkicsit dühít
2. A sebesség:
Hiába ígérték, hogy lassabb, megfontoltabb játékmenetet kapunk, nem így lett. A legnagyobb szovjet hadihajók is pillanatok alatt megdöglenek, odakattintani sincs ideje az embernek. Ennyire igény van az ilyen eszeveszett sebességre? Én lennék már túl "öreg"?
One Vision. One Purpose.
Ott a gond, hogy a kezelés döcög. Döcögött már az elõdökben is. Nyúlós scroll, néha lassan reagáló egységek, szörnyû pathfinding, ezek még mintha romlottak volna az elmúlt másfél évben. Sokan ezt nem érzik, ezzel én nem tudok mit kezdeni. Gyakorlatilag minden megjelent jobb RTS-t magas szinten játszottam, így a SC, TfT vagy DoW kristálytisztasága után nehéz leszállítani az igényeket.
De nem akarom szétoffolni a topikot.
Nekem nem okozott csalódást a játék. Nem vártam tõle sokat, csak, hogy egy jót játszhassak és, hogy megtudjam ennek a 3 szereplõs darabnak az okát és a miértjét, erre pedig tökéletesen választ is adott. Az egységeket meg kellett szokni, nekem a Japán Transformers figurák egyébként nem okoztak problémát (lásd: avatar 😊), szerintem volt értelme behozni õket harmadik félnek. A grafika szerintem nagyon el lett találva, még ha a Mammuth tankot soha nem találtam ilyen vicces kinézetûnek! 😊 De az elõzetes videókból lehetett látni, hogy ez ilyen lesz, emiatt nem is okozhatott csalódást. A C&C újkori motorja pedig tökéletesen muzsikált mindez alatt, minden a maximumom még szebb is, mint a Tiberum Wars. Szóval summázva, a Red Alert 3 nem lett korszakalkotó, nem tesz le akkorát az asztalra, mint a Westwood készítette verzió, de egyébként egy jó, játszható és élvezetes játék.
Viszont az eddigi verzióknál éreztem azt, hogy újra neki kell feküdni és újra végigcsinálni az összes pályát. Ennél ezt már nem érzem így úgyhogy szerintem ennek a játéknak ennyi jutott. Majd multiban elõvesszük újra! De azért tetszett! 😊
Üdv!
Prime
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Évek óta szabványos RTS itányítással jön ki minden ilyen típusú játék.
Így a RA3-is.
Mellesleg akinek nem tetszik, az options menüben át lehet állítani klasszikus CnC-sre az irányítást.
Te aztán sok idõt tölthettél el ezzel a játékkal.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nekem alacsonygrafikán megy és semmi bajom nincsen vele.Sõt tiszta RA2 fíling. 😄😄
Na megyek visszintesbe mert jó el onlinéztam az idõt. 😄D
Legaláb gyõzedelmes napot zárhatok magammögött. 😄 (neten 2vs2 nagyon ütõs mikor jó társat fogsz ki és segítetek egymásnak. 😊))
Én is így voltam vele elsõre, bár ez feltehetõleg azért volt, mert hajnali 2-kor kezdtem el vele játszani... 😄
A többi dolog szubjektív, de ez az irányítás nekem fura, mert én semmilyen rendhagyó(an problémás) dolgot nem találtam benne. Szabvány stratégia irányítása van.