1902
A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
-
SlaCker #1539 Ez egyszerű.Az eröltetet támadást használod és kész.ALT+klikk a hídra és máris mennek a hídat megsemmisíteni. :)) -
#1538 Sziasztok! Hidat hogy lehet el pusztítani? Próbáltam mindennel de nem megy... Szövetségesekkel vagyok szerintem az utolsó pályán és nem lenne hátrány ha szétlőhetném a hidat mert annyi oroszt tank jön hogy az felemészti minden erőmet... -
SlaCker #1537 Ez a kérdés nagyon foglalkoztat engem is!! :))
Én neten láttam egyszer egy tessla tankal jött a gyerek,de hogy honnan szedte azt nem tom.Sajnos nem tok annyira angolul és nem nagyon tudtam volna kinyögni mit akarok. :DD
Én megpróbálok magamtól rájönni,de ha minden kötél szakad akkor megkérdek okosabbakat. :D
Gyerekek egyvalamire rájöttem,hogy a rakettás kicsikocsi ki....ottul idegesítő.Miértnem lövi szét a légvédelem a rakétát??A 2-ben olyan fasza volt.Itt nem sokmindent lehet tenni ellene. :((
Picit nem figyelsz (pesze itt azt értem,hogy nem azt lesed,hogy mikor jönnek a kicsikocsik,hanem figyelsz a többi dologra)és ottvan 5 darab és csak annyit mond "base underattack",de akkor már késő mert szétkapta az egész hóbelebancot.Számomra ez kicsit idegesítő.
Good luck Commrad. :)) -
#1536 naon porog ez a topik:D -
omi88 #1535 Megtudná mondani valaki hogy hogyan lehet a játékban tesla tankot csinálni?? -
Fasiszta #1534 Mit csínaltatok -
#1533 Ahhh, köszi, visszakerültek a kicsikéim.^^ -
karajjj #1532 visszatettem ^^, -
karajjj #1531 írtam, hogy ideiglenesen lesz, de közkívánatra akkor visszateszem XD -
#1530 jah, szerintem se volt rossz a régi banner, és tényleg nem szabad most már ilyen gyerekes dolgokon vitatkozni, hogy pl. a szövetségesek a jobbak -
Andrejka #1529 régi bannert vissza plz:) és értettük, nem lesz több a szovjetek jobbak szöveg(pedig azok!) -
#1528 Jah tényleg mi történt a régi bannerrel pedig olyan jó csajok voltak benne !! -
ZÓÓÓcsi #1527 Régi banner nem volt jó? -
#1526 Roger that -
Fasiszta #1525 Értettem -
karajjj #1524 ha mégegyszer ennyit kell törölnöm, akkor elakadásjelzőt kap mindenki, aki bennevolt!!!!! -
viizo #1523 először jöjjön a kieg, utána jöhet a negyedik :) -
Fasiszta #1522 Szerintettek lesz 4. rész -
kavaro #1488 Sziasztok!
HELP!
a szovjet kb 4-5 pályán vok, mikor meg kell támadni Krusov elvtársat. A társamat secc perc alatt szanaszét verik, engem meg minden irányból támadnak,pléne amikor kiszélesedik a térkép, megjelenik a nagyobb kék bázis.Nem tudom tartani, meg kevés is a nyersanyag. Helikopterekkel mentem eddig. Van vmi jobb tipp, hogy hogy kell megcsinálni, vagy mi a sorrend
Kössz Misi -
#1487 Volt már itt olyan aki újratelepített RA3-ba visszatette a mentéseit? A szövetségeseknél utolsó pálya után nem Eva jön lenge öltözékben hanem az utolsó előtti küldetés videoja. Hogy lehet megoldani, hogy észrevegye a játék, hogy végigvittem a szövetséges pályákat? -
#1486 Ja akkor azért nem találtam, végül azért csak sikerült elintéznem őket. -
#1485 :D:D -
Fbn Lx #1484 a final squadronra gondolsz, amikor becsapódik egy rakás gép?
az speckó technológia, amit a bal alsó sarok menüjéből nyomnak -.-' -
#1483 A mocsok japánok, melyik üzemben gyártják a kamikaze gépeket? Folyamatosan szarrá szivatnak velük és nem tudok rájönni melyik az, mert ilyen robotika meg technika,meg mindenféle tikák vannak. -
ZÓÓÓcsi #1482 El tudsz lopakodni a katonák mellett, pont úgy őrjáratoznak (egészen véletlenül), hogy hagynak neked időt átsurranni közöttük.. -
JustJack #1481 Akkor lécci osszad meg velem is, mert én is pont ott vagyok elakadva :)
Köszi szépen. -
sonic333 #1480 Top10-be bennevan Magyarországon LINKK
Én is megfogom venni amúgy de csak majd ha 3000Ft körül lesz
-
#1479 Közben rájöttem. -
#1478 Oroszokkal mikor a japó uralkodóhoz kellene eljutni a kertben, azt, hogyan kellene kivitelezni, mert egyik irányban katonák, másik irányban őrtorony, tehát meg vagyok lőve. -
#1477 biztosan elég sokat eladtak belőle, jó nagy hype volt körülötte, és a red alert 2 után rettentően sokan várták. szóval tutira jól fogy, más kérdés hogy ezek után picit csalódás volt. -
viizo #1476 hogy miért egy hónappal a megjelenés után adják csak ki..
nem ment az elvárt példányszám?
eladási statisztika sem nagyon van róla eddig, pedig kíváncsi lennék :|
-
#1475 ra3 demó, megmondtam hogy lesz :) -
Landro #1474 más programokban nem tűnt fel ez a dolog. Az egérmutató megy normálisan, csak az egységekhez tartozó menü nem frissül, de kipróbálom egy másik egérrel is. -
karajjj #1473 nem lehet, hogy az egered rossz? -
Landro #1472 hello,
olyan problémám támadt a játékkal, hogy néha nem érzékeli az egérkattintást, kijelölést. A mouse rendesen mozog, rá is tudok klikkelni az egységekre, csak a hozzá tartozó menü nem jelenik meg, marad egy korábban kijelölt egységé. Találkozott már valaki hasonló jelenséggel?
üdv -
#1471 Sziasztok!
Van a Redalert 3-nak valami jó magyar nyelvű leirása, ahl a játékról többet meg lehet tudni? Pályák, egységek stb leírása. -
Orgi #1470 Hát nekem mediumon fele bázisára sem volt elég, úgyhogy kb 3 óra alatt sikerült lenyomni lépésről lépésre utána:) -
fixpont #1469 Elég az a flotta, menj vele a képernyő legtetejére és ott kezdd el rombolni a bázist ne frontásian támadj. Akkor elég. ( -
SlaCker #1468 látom senki. :(
Ha esetleg gondoljátok akkor gyertek fel 20:00 kor.
Alkalmi 05;Szoba címe.Hungary.jelszó:redalert
remélem lesz valaki. :):) -
SlaCker #1467 ŐŐŐ.Hogyha most olvassa valaki írjon má rám,hogy játszana e neten mert akkor csinálnék szobát és megadnám a jelszót.Utánna meg akkor fent találkoznánk.Remélem lesztek . 2vs2 . :))