Red Alert 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindegyik pálya sikerült elsõre kivéve a sovetek elsõ pályája és a japcsik 2. pályája! A sovietek elsõ pályájánál már örültem hogy valami velõsebb kieggel van dolgunk! Japcsik 2. pályát így friss fejjel délután úgy hogy az emberekre gyúrtam jóval könnyebben meglehetett csinálni, az utcsó pálya nem volt nehéz de annál hangulatosabb volt! Sztem jó kis kieg volt, az eligazító videók helyett inkább akciódúsabb videókra kellene rágyúrni sztem, mint az c&c elsõ részében voltak!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
jelentkezett már másnál is olyan hiba, hogy játék közben egyszer csak el megy a hang és aztán visszajön??
Nekem már olyan is volt, hogy nem csak a hang ment el, hanem a kép is, és csak kilépéssel lehetett kezdeni vele valamit.
Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD
egész pontosan negyedszerre sikerült. Vagy ötödszörre? 😄
baloldalra bebasztam vagy 6 tesla coilt meg grindereket, és így is NEHEZEN, de sikerült kivédeni a támadásokat.
A lényeg az ahogy a küldetésben is levan irva el kell helyezni a 4 Pacifier ágyut a megadott helyre ! 4 infantry-val aktiválod a 4 kardos robotot ! Miután megkaptad az irányitást és tudsz épitkezni elöször a Tomb védelmét alakitottam ki csináltam egy rakás Rocket Angelt na meg tengeren egy rakés vizi repülö gépet ! Na meg persze átküldtem a arra a szigetre egy kisebb infantry hadsereget hohy tartsáka frontot ! Ezután a saját bázisomon is csináltam egy nagyobb hadsereget ahol tudják tartani a frontot ezután legyártottam egy kisebb hadsereget a Naginata és a Shogunatus hajókból aztán lekzedtem leamortizálni a szovjetek hadseregét ! Ja persze és eközben átküldtem az engineereket az outpostokba is hogy tisztán lássak ! Persze a Psionic Decimitor a Ballon Bomb Barrage is besegitett !
A 2 pályával nem volt hanem inkább a 3-dikkal lesz ! Persze miután megakpatad a Giga Fortresst az ultimate weaponnel együtt könnyü dolgod lesz !
Azzal lehettett ám totális pusztitást csinálni ! Fõleg ha még alkalmazzuk hozzá a Psionic Decimitor-t is !
Ha hasonló stílusú elõadókat tudtok, annak is örülnék 😄 nagyon trippy meditatív zene d:
japán kampány IN PROGRESS
Amugy az alapjáték történései egy rövid introban benne vannak hogy mi volt az alapjátékban !
(Egyjátékos rész is érdekelne, hogy az alapjáték történései benne vannak-e a kiegben.)
köszi
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Biztos én vok a béna... <#falbav>#falbav>
Már vagy 8x újrakezdtem de nem megy....
Mia .... csináljak
THX
<#csodalk>#csodalk><#csodalk>#csodalk><#csodalk>#csodalk>
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
thx
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
Mert akkor kijelölöd az egységeket és Ctrl+szám.
Ha viszont arra gondolsz, hogy Neked nem elég a 9 szám és más gombokra is csapatokat akarsz kijelölni, akkor passzolnám...
PLZ HELP
Nekem egyedül a hadjárat nem jön be nagyon meg az hogy nem lehet felrobbantani az autókat, padokat, hintákat stb. mint a RA 2-ben 😊
ez rövíd volt. jöhetett volna kb 3 pálya még
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
alig várom hogy végre legyen egy normál torrent😄
ha vki megveszi eredetiben(vis letölti) az mesélje el mien élmény volt_D
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?