Red Alert 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen igazad van teljes mértékben.Én barom ökör összekevertem a kettõt azt akartam írni csak az altot lesetem egyfolytába.

Bocsánat.
Ctrl valóban.
a Dreadnaught (Sorhajó) és az Akula 😊
Hidd el,hogy ALT mert megnéztem a felhasználó kézikönyvben.

Fsgh akkor nem lehet lerombolni. 😞(

Kedvenc egység??Hát egyértelmû,hogy oroszoktól,de hogy melyik. 😊)
Hmmm..az Apotank és a Kirov.Nem azért mert a legutolsó,hát és biza pusztító egység,hanem mert nagyon tetszik a szöveg amiket mondanak. 😄
De a leglazább az az orosz mérnök akkor is. 😄D
nekem is a Sogun Hóhéra 😄

meg yuriko

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

Narxis
Japók fõ fegyvere, az a 3 fejû szamuráj bizbasz. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kinek mi a kedvenc egysége?
AnarchoiD
Multiplayer mapokra vadaszok (az osszes bonuszmap megvan azon kivul keresek) ha van valakinek tippje hol talalok szoljon .. egy ruszki forumon talaltam ezt : http://rapidshare.com/files/170974688/RA3_Custom_multi_maps.rar hatha kell valakinek 😉 6 uj map

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Narxis
Akkor nem lehet.

fsgh
De nem mûködik nem megy le a híd "élete" :SSS

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Nem ALT hanem CTRL nem?

aki elolvassa fasz

Ez egyszerû.Az eröltetet támadást használod és kész.ALT+klikk a hídra és máris mennek a hídat megsemmisíteni. 😊)
fsgh
Sziasztok! Hidat hogy lehet el pusztítani? Próbáltam mindennel de nem megy... Szövetségesekkel vagyok szerintem az utolsó pályán és nem lenne hátrány ha szétlõhetném a hidat mert annyi oroszt tank jön hogy az felemészti minden erõmet...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Ez a kérdés nagyon foglalkoztat engem is!! 😊)
Én neten láttam egyszer egy tessla tankal jött a gyerek,de hogy honnan szedte azt nem tom.Sajnos nem tok annyira angolul és nem nagyon tudtam volna kinyögni mit akarok. 😄D
Én megpróbálok magamtól rájönni,de ha minden kötél szakad akkor megkérdek okosabbakat. 😄

Gyerekek egyvalamire rájöttem,hogy a rakettás kicsikocsi ki....ottul idegesítõ.Miértnem lövi szét a légvédelem a rakétát??A 2-ben olyan fasza volt.Itt nem sokmindent lehet tenni ellene. 😞(
Picit nem figyelsz (pesze itt azt értem,hogy nem azt lesed,hogy mikor jönnek a kicsikocsik,hanem figyelsz a többi dologra)és ottvan 5 darab és csak annyit mond "base underattack",de akkor már késõ mert szétkapta az egész hóbelebancot.Számomra ez kicsit idegesítõ.

Good luck Commrad. 😊)
nandorb
naon porog ez a topik😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Megtudná mondani valaki hogy hogyan lehet a játékban tesla tankot csinálni??
Mit csínaltatok
Narxis
Ahhh, köszi, visszakerültek a kicsikéim.^^

visszatettem ^^,
írtam, hogy ideiglenesen lesz, de közkívánatra akkor visszateszem XD
Narxis
jah, szerintem se volt rossz a régi banner, és tényleg nem szabad most már ilyen gyerekes dolgokon vitatkozni, hogy pl. a szövetségesek a jobbak

régi bannert vissza plz😊 és értettük, nem lesz több a szovjetek jobbak szöveg(pedig azok!)

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

wesker24
Jah tényleg mi történt a régi bannerrel pedig olyan jó csajok voltak benne !! <#vigyor>
Régi banner nem volt jó?

BattleTag: zydar#2910

Narxis
Roger that

Értettem
ha mégegyszer ennyit kell törölnöm, akkor elakadásjelzõt kap mindenki, aki bennevolt!!!!!
elõször jöjjön a kieg, utána jöhet a negyedik 😊
Szerintettek lesz 4. rész
Sziasztok!
HELP!

a szovjet kb 4-5 pályán vok, mikor meg kell támadni Krusov elvtársat. A társamat secc perc alatt szanaszét verik, engem meg minden irányból támadnak,pléne amikor kiszélesedik a térkép, megjelenik a nagyobb kék bázis.Nem tudom tartani, meg kevés is a nyersanyag. Helikopterekkel mentem eddig. Van vmi jobb tipp, hogy hogy kell megcsinálni, vagy mi a sorrend

Kössz Misi
Narxis
Volt már itt olyan aki újratelepített RA3-ba visszatette a mentéseit? A szövetségeseknél utolsó pálya után nem Eva jön lenge öltözékben hanem az utolsó elõtti küldetés videoja. Hogy lehet megoldani, hogy észrevegye a játék, hogy végigvittem a szövetséges pályákat?

Shep
Ja akkor azért nem találtam, végül azért csak sikerült elintéznem õket.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Narxis
😄😄

a final squadronra gondolsz, amikor becsapódik egy rakás gép?
az speckó technológia, amit a bal alsó sarok menüjébõl nyomnak -.-'
Shep
A mocsok japánok, melyik üzemben gyártják a kamikaze gépeket? Folyamatosan szarrá szivatnak velük és nem tudok rájönni melyik az, mert ilyen robotika meg technika,meg mindenféle tikák vannak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

El tudsz lopakodni a katonák mellett, pont úgy õrjáratoznak (egészen véletlenül), hogy hagynak neked idõt átsurranni közöttük..

BattleTag: zydar#2910

Akkor lécci osszad meg velem is, mert én is pont ott vagyok elakadva 😊
Köszi szépen.
Top10-be bennevan Magyarországon LINKK
Én is megfogom venni amúgy de csak majd ha 3000Ft körül lesz

aki elolvassa fasz

Shep
Közben rájöttem.

Shep
Oroszokkal mikor a japó uralkodóhoz kellene eljutni a kertben, azt, hogyan kellene kivitelezni, mert egyik irányban katonák, másik irányban õrtorony, tehát meg vagyok lõve.

BiG G
biztosan elég sokat eladtak belõle, jó nagy hype volt körülötte, és a red alert 2 után rettentõen sokan várták. szóval tutira jól fogy, más kérdés hogy ezek után picit csalódás volt.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

hogy miért egy hónappal a megjelenés után adják csak ki..

nem ment az elvárt példányszám?
eladási statisztika sem nagyon van róla eddig, pedig kíváncsi lennék :|
BiG G
ra3 demó, megmondtam hogy lesz 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

más programokban nem tûnt fel ez a dolog. Az egérmutató megy normálisan, csak az egységekhez tartozó menü nem frissül, de kipróbálom egy másik egérrel is.
nem lehet, hogy az egered rossz?
hello,
olyan problémám támadt a játékkal, hogy néha nem érzékeli az egérkattintást, kijelölést. A mouse rendesen mozog, rá is tudok klikkelni az egységekre, csak a hozzá tartozó menü nem jelenik meg, marad egy korábban kijelölt egységé. Találkozott már valaki hasonló jelenséggel?
üdv
3P
Sziasztok!
Van a Redalert 3-nak valami jó magyar nyelvû leirása, ahl a játékról többet meg lehet tudni? Pályák, egységek stb leírása.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Hát nekem mediumon fele bázisára sem volt elég, úgyhogy kb 3 óra alatt sikerült lenyomni lépésrõl lépésre utána😊

TSW: Tunderke

Elég az a flotta, menj vele a képernyõ legtetejére és ott kezdd el rombolni a bázist ne frontásian támadj. Akkor elég. (
látom senki. 😞
Ha esetleg gondoljátok akkor gyertek fel 20:00 kor.
Alkalmi 05;Szoba címe.Hungary.jelszó:redalert

remélem lesz valaki. 😊😊
ÕÕÕ.Hogyha most olvassa valaki írjon má rám,hogy játszana e neten mert akkor csinálnék szobát és megadnám a jelszót.Utánna meg akkor fent találkoznánk.Remélem lesztek . 2vs2 . 😊)