1902
A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
-
r4pt0r #1426 Nem lehet szerintem, az ilyen extra egység. Olyan mint japcsiknál 3 fejes transofrmer. :D -
#1425 tesla tankra valakinek ötlet? -
#1424 lol :D -
Cat 02 #1423 Én meg azt hittem elég kém az erőműbe... :D Ment is az ejtőernyős osztag, aztán néztem h nem akarnak bemenni... -
r4pt0r #1422 Hát igen. De egyébként az sem olyan nehéz pálya. Ott ladikokat nyomtam és mindent kilőttem utána már csak az engineer kellet. :D -
Cat 02 #1421 Aham, én is ilyesmit toltam, tesla-kat ki repcsivel, tankokkal meg a többit.
Csak asszem ott hagytam abba mikor a szigetet kell elfoglalni, mert ott nem lerombolni kell a 2 erőművet hanem eljutni odáig :D Azt repcsivel nem ment xD -
r4pt0r #1420 Én minden pályát repcsikkel nyertem. Bevédtem a bejáratokat és csak nyomattam a repcsiket nagy volt a veszteség de belefért. Ha meg van víz akkor jöhet minden nagy hajó, bár szövetségeseknél kicsit gyengébb ez mint a többieknél de erősebb a légitámadás. -
Cat 02 #1419 Hi, újra nekikezdek a játéknak, megint szövetségesként.
Van valami 5letetek h mire érdemes gyúrni ? Tank,gyalogság, aircraft ? -
#1418 igen, küldibe.
de ha hadjáratot játszom , akkor ott a soviet hadiüzemben nincs tesla tank :=( vmi trukk? -
#1417 Hi.
Elkészült a Chips&Cola játékmagazin 3.száma benne Red Alert 3 és ( Fallout 3) videóteszt. Mindenkinek jó szórakozást kívánok.
Chips&Cola magazin 03
Az adáshoz kapcsolódóan ismét lesz Podcast rádióműsor amiben a zenék mellett a játékról is szeretnék beszélgetni valakivel. Ha valakinek van kedve dumálni a játékról dobjon meg egy privát üzenettel és MSN vagy Skype elérhetőséggel.
-
Disaster24 #1416 Higany: a #1348-as hsz-ban levő linken pl. Hivatalos bónusz mapok. -
viizo #1415 nézegetve a RA2-es unitokat, némi hiányérzetem támadt: a harmadikban miért nincs benne Crazy Ivan? :D
kedvenc infantry-egységem volt :) -
SlaCker #1414 Egy van nekem.Mikor azt mondja,hogy "steady" :DDaz tuti :D
És közben képzeld el azt,hogy jön veled szembe 10 apotank. :DD -
viizo #1413 és női hangja a v4-nek, brrrr, nagyon nem illik hozzá -
SlaCker #1412 Higany szerintem ezt nem jó helyre írtad! :)) Bannerba van írva pirossal,hogy hogy hol van a helye!
Na végre ABC sorrendbe lesznek a nevek. :D:D
Ja apropó.Itt játszik valaki online-on??
Hol vannak magyarok,mert én még nem leltem eggyet sem. :((
Nekem a szovjet V4-es kicsikocsi nem jött be.a RA2-ben annyira fasza volt a V4es rakétáskocsi nagy vlt meg cipelte magával azt a rohadnagy rakétát. :D A 3-ba meg olyan aprócska nem olyan pusztító kinézete van. :D -
#1411 Sziasztok! Honnan lehet letölteni multis pályákat a játékhoz? Köszi az infót! -
viizo #1410 a szövetségesekhez túl sok kedvem nem volt, de egészen megkedveltem őket a kampány alatt
orosz>szövetséges>japán -
#1409 Amcsi kampány nekem se volt a best, jobban tetszett a japán és az orosz is. -
#1408 Csak nekem kezd unalmassá válni a játék így a Amcsi kampány közepe fele? -
engine #1407 Ne a játékban keresd. Van egy indítő menüje, magyarban vezérlőkozpont asszem.
Ott állíthatod az ilyesmiket. -
#1406 oké, feliratokat megtaláltam, nyelvre valami? Ha language file-t kitörlöm, nem akar elindulni. -
#1405 Nyelvet hol lehet átállítani? Sehol se találtam. A feliratok kikapcsolását szintén nem, ini file-ban sincs... -
#1404 Helló!
Végre jutott egy kis időm a játék kipróbálására. Sokan lehúzták a játékot, mert nem hozza vissza a régi részek hangulatát. Szerintem igen: azok is viccesek voltak, komolytalan történettel bírtak és a grafikájuk is hasonlóan színes volt. Nekem az egységek is nagyon bejönnek, látszik rajtuk hogy elszállt a dizájnerek fantáziája. Ez nem baj sztem ennél a játéknál.
Ami engem viszont zavar az a feliratozás. Kissé igényesebbre is csinálhatták volna: a téglalapokba illesztés nem tetszik. A másik pedig az aktuális feladat leírása a játék közben zavaró. Nem lehet konfigurálni a feliratok, akciógombok stb helyzetét?
-
karajjj #1403 SPOILERBE TESSÉK NEKI VÁLASZOLNI! -
spacefreak #1402 köszi a tippet! félig-meddig megfogadtam és sikerült is közepesen. a befejezése után viszont besz*rt a szövetséges misszió outro videója. Az illesztőprogim szarakszik egy ideje.
Mi történik? mutat még valami érdemlegeset a csaj?
-
#1401 már meg is érkezett az 1.04-es javítás!
a következőket javítja:
A Command & Conquer Red Alert 3 ezen javítócsomagja fejleszti az
online játékok adatszolgáltatását a ranglista és a
játékosstatisztikák felé.
A javítócsomag ezen kívül az online előszobákban megjelenő
játékosneveket ábécésorrendbe rendezi.
és egy kis reklám: a héten az Euronics üzletekben is meg lehetett vásárolni a játékot akciós 9990Ft-os áron! simán megéri, mivel minden más boltokban 11000 Ft az alap változat! remélem hogy egy jó kieget hoznak majd össze hozzá! -
#1400 Ez a szép ebben a játékban. -
Scharnhorst #1399 mindenki másképp oldja meg az adott problémát egy-egy pályán, ebből látszik h nem vagyunk egyforma gondolkodásúak, nekem így sikerült neked meg úgy, sztem a többi pályát sem ugyanúgy oldottuk meg... -
Disaster24 #1398 "Ennyire igény van az ilyen eszeveszett sebességre? Én lennék már túl "öreg"?"
Egyetértek, nemtudom énse minek ez a sebesség.
bgabor: ellenséges egységek teleportálása :D Király stratégia, eszembe nem jutott volna! :) -
bgabor #1397 Szerintem földi egységekkel ott halál felesleges támadni. -
bgabor #1396 Pedig nem túl bonyolult. Védekezz, foglald el a fúrótornyokat,majd csinálj 8-12 Century bombázót, azok szétbombázzák a vasfüggönyöket.
Ha azok lent vannak, csinálj egy chronoszférát, majd tedd be Tanyat egy szállítójármbe, és teleportáld a kilövőépület mellé. Szedd ki, és robbansd fel vele az épületet. Hiába baromi magas HP-jú épület, Tanya ugyanúgy felrobbantja egy pillanat alatt mint bármi mást.
Ha pedig az orosz apokalipszis tankokkal vagy sorhajókkal támadna, ne felejsd el, hogy a kronoszférát nemcsak a saját egységeid teleportálására használhatod. (Az ellenséges apokalipszis tankokat a vízbe, a sorhajókat a szárazföldre teleportáld, és kipurcannak) -
#1395 mondjuk nemhinném h ilyen playmate csajok vezetnének egy ilyen durva 3-4. világháborút XD -
#1394 Hát a szereplök elég jók a játékba:D de a játék úgy elvan csicsázva. Annyi szin van benne h már idegesitő:D meg egy kicsit fúra az h semmi ujdonság nicns nagyon. De A Grafika nagyon állat:D -
Scharnhorst #1393 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!remélem ezek után sikerül megoldani :)az elején mikor marad 3 Mirage tankod akkor gyorsan írtsd le keleten a két Iron Courtain-t (megoldható csak óvatosan kell csinálni) mindeközbe 3 repülőteret építs könnyű bombázókkal és a társadnak add ki a többi Iron Courtain pusztítását de te eközbe a barrakjait, repülőtereit bombázd (ne tudjon vadászgépet építeni) majd ezek után protonágyú ugye legyen megépítve és a chronosphere is, és a végén mikor már nem védett az épülete rányomni a két protonágyút (haverét is) rányomni a repülőidet és odateleportálni pár legyártott egységet -
Pio #1392 Dokumentumok\Red Alert 3 -
#1391 csáó valaki megtudná mondani hogy hova menti a red alert 3 a mentéseket?
mert tesom gépén játszotam eddig csak kaptam uj gépet és nemnaonfülik a fogam az ujrajátszáshoz:D!!elöre is köszkeh:D
-
karajjj #1390 :DDDDDDDDd -
TomDantes #1389 Én mondanám hogy ne közepesen próbáld, de múltkor ezért a véleményemért istenesen lebasztak. -
spacefreak #1388 a szövetségesek utolsó pályáját milyen stratégiával érdemes végigvinni?
nekem valahogy nem jön össze közepes fokozaton :-A
-
viizo #1387 gamechannel.hu RA3 review