Red Alert 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Megnéztem a bonus cd-t.Nekem tetszett.A bakik azok jóklettek. 😄D
Elakadtam segítsetek. 😄D
Beregeltem a redalert3.com-ra meg az EA download manager is ismer. 😊
Aztán tovább??Van itt még két kód az eggyik a jövõben megjelenõ játék a másik meg elvileg a bónusz térképek,de ezeket nem tom holl kel regelni.
Ja meg a Warhammeres lapocska elején is van egy kód.Az mi lenne??
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
tolhatná velem valaki a kampányt
nekem tetszett, hogy a végén pár egységgel face-to-face csatát vívsz még a ruszkikkal 😊
összességében az orosz kampány tetszett a legjobban, utána a szövetséges, majd a japán.
ennek ellenére a japán kampány sem volt rossz, sõt sokkal jobb annál mint amire számítottam még pár hónapja, amikor a víz is kivert mikor meghallottam hogy a japánok lesznek a harmadik fél (bár a tetszési indexet Suki Toyama, azaz Kelly Hu is erõsen tolta a kampányban felfelé.. xD).
most jönnek a skirmishek, utána a pedig LAN-on a multicsaták 😊
a 3 teljes hadjárat utána eddig a gamma nálam: 10/9
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Ezt a hülyeséget....már majdnem gyõzök...erre kírja most felrobban minden..é marad egy maréknyi szir-szar-om. És közben persze még mindig küzdjem le az épületet...ez minek kellet bele?
Hülyeség...a japán kampány nem tetszett annyira.
Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano
Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano
(ki kell kapcsolni az auti frissítést)
Úgy birom amikor valaki azért szapul egy gémet mert túl egyszerû/rövid. aztán kiderül hogy a lehetõ legkönyebben nyomul, vagy még cheatel is
(ettöl függetlenül tényleg kicsit rövid)
A médiacenter-est kétszer vagy háromszor kezdtem újra.
Meg amikor másodszor kell az óriás robotot írányítani....hihetetlen de a végén szarrá lõtték a robotot....már ki írta hogy nyertem,...szét lõtték a robotot...és akkor vesztettem,
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
a szovjetek meg amcsik simán mentek médiumban, néhol még hiányoltam is a kihívást. de a japánokkal vagy én játszok szarul, vagy alapból jóval nehezebb, vagy tényleg gyengék az egységeik.
ezt a médiacenter elfoglalós pályát háromszor kezdtem újra, csak úgy tudtam megnyerni, hogy folyamatosan raktam kocsiba a kémeket, beküldözgettem a bázisára, aztán eladogattam az épületeit...
szovjeteknél a hadjáratban 6küldetés van???és akkro a kérdésem még hogy a másik kettö "országnál" is 6 küldi van? mert nálam a 6 dik küldetés végén kivágja magát az asztalra...és ha ugycsincs több küldi akko nem idegelem magam feleslegesen😊
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót õ sose szõ nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
Nagyon jó tudni,hogy figyelsz a topikra.Köszönnyük!!<#worship>#worship><#bee1>#bee1><#nyes>#nyes>
Nincsen anyázás,offolás,nem kell hússzor elmondani valamit stb..Szóval nagyon rendben van a topik. 😊)
Na ma megvettem a gammát!!! 😊
Sajnos a poszter tényleg nem nagy és ki is van vasalva.Szóval nagyon látszódik a hajtogatás. 😞(
De minden rensben van.Eggy biztos.A doboz látványa és kidolgozottsága nameg a minõsége bõven megérte azt az 1000Ft külömbséget.
Ha nem sikerül a regelés akkor jövök helpért. :S 😄😄😄:
Végigvittem mind a 3 oldallal!!!
Véleményem:
Eleinte nem nagyon tetszett, de mire megcsináltam az oroszokkal, addig hozzászoktam a grafikához és megtetszett.
Nekem legjobban az Amcsik jöttek be. A "kínaiaknak" elég gyenge egységeik vannak (szerintem).
A játékot kb. 15 óra alatt végig lehet vinni könnyü fokon. 3x9 pálya. 😞
Elég sok poén van benne.
A videók unalmasak, viszont jó csajok játszanak benne! 😄
Grafika szép, csak hozzá kell szokni.
Összességében jó játék, de nekem a Tiberum Wars és a Kane's Wrath jobban tetszett.
Micsu nem f-et akartál írni? 😄 Vagy az a d milenne.Mert az f-el váltasz a gyorsab mozgásra de ugye akkor sérül a csónak. 😊),de azt nem nyomogatom mert inkább úgy vagyok vele hogy az ellenség lehet,hogy kevesebbet sebez mint a turbó. 😄
Má alig várom hónapot!! 😄Mek veszem meg a gammát. 😊)Elsõ eredeti játék 😄D
jaja fõleg ha nyomkodják a d-t, a léghajó akkor tud nagyon geci lenni ha eljut a bázisig, a méget is pillanatok alatt szétbassza
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
CSak szerintem mikor ember ember ellen játszik akkor biza szerintem nem tud 10-15 kirovot csinálni 😄.Ahoz biza sok pénz is kell. 😊
Igen eggyet elfelejtettem a vizet ott szerintem viszont az oroszok tarolnak.A tengeralattjárójuk nagyon dúrva és,hát a klasszikus Rakétáshajó. 😊Azmindíg is hûvolt nevéhez. 😄DDSzerintem mostis az maradt! 😄
Amúgy nem tom nekem egy kirovot simán leszedett 3vagy 5 db emberek.Nem tom mi anevük. 😄 Az amcsiknál vannak és ilyen piros lézernyaláb jön ki a fegyójukból valami rakétásember.Na az olyan könnyedén elbánik velük. 😞
Más.Lehet,hogy csak nekem újj,de én nagyon meglepõdtem az eggyik csinibabán.Méghozzá a játékbéli Natasa-ról van szó.Nézzetek utánna ki is õ valójában. 😊Megéri!!<#awink>#awink><#wow1>#wow1>
Na go workolni. 😄DD
az athena az tényleg geci táp de kurva lassú is, max ha közel kerülnek a bázishoz akkor veszélyesek, sajnos percek allatt rommá lehet õket lõni pár helivel, vagy szövetségesek bombázóival
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Az javít mindent, tankot, hajót, repülõt.
a léghajót nem is említem, 10-15db és még multiban is szopnak vele fõleg ha véded õket levegõbõl
hajójuk az kb ua mint a többinek, a legerõsebb hajók azok mindenkinél tápok, túlságosan is, svsz legkeményebb egységek a játékban
a szövetségesek ereje tényleg a légi egységekben rejlik, a japánoknak a legerõsebb robutuk nem olyan jó mint az apokalipszis tank, de azért pár helikopterrel elég hatékony
végülis minden oldallal lehet jó csapatokat összeállítani, de a nyers erõ sztem az oroszoknál van, de pl ott egységeket sem lehet reparálni, nehezebb velük terjeszkedni mint a japánokkal stb
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A Császárnál van 1 katana az övjébe tûzve bal oldalt.Ha megnézi az ember akkor láthatja hogy, éllel lefelé van a penge.
Nemtudom hogy kinek a hibája de, Ez teljesen helytelen.
A katanát mindg éllel felfelé kell hordani!!!!
Igy jobban lehet vágni vele a hüvelybõl elõrántáskor..Van is egy ilyen "sport" aminek ez a lényege.
Ja azt kérdezni akartam,hogy annál a skiltáblázatnál mindent kilehet fejleszteni?Vagy levan korlátozva?
Hát látom megy a vita,hogy melyik frakció a táposabb.Nézzük Amerikaiaknak nagyon dúrva a légiflottája.Rengetek képesség pokoli nagy tûzerõ.Gondolok itt a Centary bombázóra.Ugye ott van a helikopter ami fagyaszt.Plussz a vadászgépe olyan erõse,hogy 2 miget majdnem leápol 1.
Az orosz a nyers erõ?Hát nem tom.Az én észrevételem szerint az oroszoknak az ûrbázis ledobása az a mágnesvalami ami az egységeket szedi fel.Ezek kombinálva igen ütõs.Ottvan nekik az a vakumbomba az is nagyon ütõs.Ha az ûrbázisesõt és a vákumbombát egyszerre dobjuk igencsak nagy pusztítást lehet végezni. 😊Az Iron Courtont pedig ha okosanhasználja az ember akkor igen nagy pusztítást tud csinálni. 😊)
Az oroszoknak ennyiben nyílvánul meg az erõ.a földi egységei,hát én nem estem azért hasra pusztító erejétõl,se a léginek. "oroszok a tutik!! 😄D"
A japók.Bevallom õszintén még nem mentem velük,és nem is fogok velük eggy idejig 😊,de amit láttam az durva.Rengetek kétcélra használható egység.Ottvan nekik az a nagy valami ami energianyalábot bocsájt ki. Valami tank. 😄 és azért elég sok egysége tud levegõbe és földre támadni eggyaránt.
Szerintem az a legjobb csapat amelyiket a legjobban tudjuk kezelni.
Ezek mind az én saját véleményeim.Nem kell egyetérteni cáfolni is lehet! 😄
Én így látom a csapaotok közti erõviszonyokat.