1902
A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
-
#1579 Ocsmán játék. Nem tetszek. Sok csili-vili szin XD Nem jön be. De a vizkidolgozottsága 10es XD -
#1578 Hali!
Nálam miért sötét minden costum map? -
#1577 Én is. -
Fasiszta #1576 Én néha röhögtem a játékon. -
#1575 Szega!
Röhögtetek valaha a Red Alert-en?! -
Loufee #1574 hello!
hogyan kell angolra változtatni a nyelvet? a játékon belül nem lehet.
pls segítsetek mert nagyon szánalmas magyarul -
dliz #1573 Sziasztok.
egy kis segítséget szeretnék kérni.
valamiért nem tudok multiba fellépni.
azt írja mikor felajánlja hogy a profilomhoz hozzá lesz rendelve a cd kulcs, hogy nem megfelelő a kulcs.
eredeti a játék.megvettem!
valakinek esetleg ötlet? -
vin #1572 Hahó, létezik ehhez is profiler mint a CNC TW-hoz ? -
#1571 Hatha meg valakinek ujdonsag : Ruszki bug /csit ;)
Crane bug neven fut ha epitesz ruszkikkal olyan epuletet ahol be lehet zuzni a jarmuveket, es megszerzed a "mass production" perket akkor a bezuzott jarmuvek aranak 100% -at visszakapod , es ha a terror drone-t is megszerzed akkor = ingyen terrordrone-okat kaphatsz ;)
-
#1570 Semmi. -
Fasiszta #1569 Akkor mi kiegyenlítetlen a játékban -
#1568 Mi van?:D -
Fasiszta #1567 Milyen unbalanced volt a játékban? -
#1566 lanon toltuk tegnap 3 an human jatekosok es 3 brutal gepi ellenfel , jo kemeny 2oras kuzdelem volt ;) -
#1565 Pálya, beteheted a játékba. -
Fasiszta #1564 Ez mi? -
#1563 Nem rossz. -
#1562 egy nagyon igeretes custommap
-
vin #1561 létezik billentyű profiler mint a c&c tiberium warsnál?
-
#1560 :D -
Fasiszta #1559 Bár még a szovjet helikoptert is szeretem -
Fasiszta #1558 Hello -
#1557 kerdes :
megvan haveroknak is a jatek meg nekemis viszont nekem 2 gepem van 1 laptop meg egy asztali szerintetek menni fog hogy feltelepitem mind2 gepemre es csak 1gepen jatszom egyszerre ? vagy a 2. telepitesbe belefog kopni ?
-
SlaCker #1556 Hát nem tom,de lehet,hogy eggyes küldetésekben nem engedi lerombolni a hidat vagy adott hidakat.Amúgy minegy mire kattintotok eröltetet támadásnál,mert mindíg a kisházikót foglya lődözni. :))
Figyu már van itt valaki akinek van eredeti RA3-ma???
Az írjon már mert szeretnék végre magyarokkal is játszani!
Volt,hogy mejik a kedvenc egyésg.Akkor én megkérdem.Kinek mi a leutálatosabb egység? :DD
nekem 3 van: Tanya,Yuriko,meg a rakétás kicsikocsi. :)) -
#1555 Simán szarrá lehet rombolni a hidakat komolyabb fegyókkal (rakétavető, szupfegyók, szupképességek pl.), sőt pl. a shogun executioner-rel át is lehet rajtuk gázolni oldalról és annyi. Én rengetegszer szétszedtem őket (általában véletlenül).
De gondolom csak azokat, amelyikeken van házikó a két végén, mert abba kell szvsz. küldeni a méárnököt, aki újra felépíti a hidat. (eddig ált. minden részben így volt). Ugye, ha nem ilyen hidat hagyna lerombolni a gép, akkor azt nem tudnánk újjáépíteni és így el is akadhatnánk a kampányban. -
sonic333 #1554 Ha jól emlékszem úgy hogy a célkeresztet arra a kis házikóra kell írányítani ami minden hídnál ott van(és közben nyomni a ctrl-t) de majd utána nézek -
karajjj #1553 én nemtudtam még sehogysem lerombolni :S -
sonic333 #1552 Amúgy tuti le lehet rombolni a hidat mert én már romboltam le -
Disaster24 #1551 Dreadnaught és Kirov -
Fasiszta #1550 Nekem is a Dreadnaught és az Apotank -
SlaCker #1549 Igen igazad van teljes mértékben.Én barom ökör összekevertem a kettőt azt akartam írni csak az altot lesetem egyfolytába.
Bocsánat.
Ctrl valóban. -
viizo #1548 a Dreadnaught (Sorhajó) és az Akula :) -
SlaCker #1547 Hidd el,hogy ALT mert megnéztem a felhasználó kézikönyvben.
Fsgh akkor nem lehet lerombolni. :((
Kedvenc egység??Hát egyértelmű,hogy oroszoktól,de hogy melyik. :))
Hmmm..az Apotank és a Kirov.Nem azért mert a legutolsó,hát és biza pusztító egység,hanem mert nagyon tetszik a szöveg amiket mondanak. :D
De a leglazább az az orosz mérnök akkor is. :DD
-
Andrejka #1546 nekem is a Sogun Hóhéra :D
meg yuriko -
#1545 Japók fő fegyvere, az a 3 fejű szamuráj bizbasz. :D -
Fasiszta #1544 Kinek mi a kedvenc egysége? -
#1543 Multiplayer mapokra vadaszok (az osszes bonuszmap megvan azon kivul keresek) ha van valakinek tippje hol talalok szoljon .. egy ruszki forumon talaltam ezt : http://rapidshare.com/files/170974688/RA3_Custom_multi_maps.rar hatha kell valakinek ;) 6 uj map -
#1542 Akkor nem lehet. -
#1541 De nem működik nem megy le a híd "élete" :SSS -
sonic333 #1540 Nem ALT hanem CTRL nem?