Red Alert 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
Szovjet newyork pálya után folytatást nyomok, az elejérõl kezdõdik a játék. Vége lenne a játéknak?
Elkezdtem játszani a játékkal, de van egy kis gond vele. Eljutok a Krukov tábornok legyõzéséig, majd kidob a játék, és nem tudok tovább menni. Mit lehet ez ellen tenni.
Segítsetek. Köszi.
Vitya.
Nagyon sokan tolják neten, akit érdekel eredetin az nyugodtan vegye meg 2 ezerért, megéri. Színvonal nagyon ott van az egész játék majdnem hibamentes, apró hiba azért akad.
Uprisingel nem lehet multizni.
Már egy csomószor ki nyírtak,igaz mindig küldenek újat.3 erömüvet kellene elfoglalnom de ezek sehogy nem akarnak álcásodni.
Nekem ki ne találd hogy 2000ft az sok pénz,ez nem 10000ft.
Különben is nem muszáj mindig a legújabb gaméval játszani.
Csak akkor tudom nem lehet vagizni az osztályba.
1 évbe kb 5 játék jelenik meg amit meg veszek,igaz nem rögtön hanem van úgy hogy egy év késéssel.Addig ki játszom a többit minden nehézségi szinten.Csalások nélkül ami tudom nektek fel foghatatlan.
Január 17-ig tart az akció
ejnye<#ejnye1>#ejnye1>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Én a 576kbyte-ba vettem 1990 Ft+Uprisingis 1990FT.
Aki már ennyiért sem veszi meg eredetibe az menjen a p....ba.
A segítségetekre lenne szükségem. Az a problémám, hogy amikor megpróbálok bejelentkezni online kapcsolatra, akkor kiírja, hogy frissítések állnak rendelkezésre (amit persze már letöltöttem) és csak úgy enged(ne) tovább, ha OK-ézok. Ekkor kiugrik a játékból és kiírja, hogy nincs letölthetõ frissítés. Itt egy újabb OK-val már teljesen bezárja a játékot.
Ma már írt egy olyat is, hogy nincs szerver kapcsolatom.
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Én arra értettem, hogy vannak e még játékosok, lehet-e játszani. Úgy látom kihaló félben van:/ 2000ért akkor is megéri😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Ha uninstallálod a játékot, akkor elõtte vond meg a lincenszet a gépedtõl. Le van limitálva, hogy hány gépen lehet egyszerre. / Ha jól tudom, maximum két példányban lehet csak. /
Vistán a játéktallózóban ill. a játék launcherjében teheted meg.
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
Szóval van egy pálya (a szövetségeseknél) ahol kapunk 4 irányítható kémet, és egy kis szigeten kell lekapcsolni pár erõmûvet (?)
Szóval ahogy megközelítem az objektumot leszednek az ágyúk
Milyen módon lehet álcáznom a kémeimet?
http://rapidshare.com/files/217277402/ra3u_hun.zip
nem tudom, hogy mûködik-e, ez nem az általam feltöltött változat, hanem egy másik, de most senki kedvéért sem fogom megnézni, hogy mûködik-e!
majd meglátjátok!
ha nem mûködik, akkor majd kiszedem a saját játékom alól, és feltöltöm azt!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
köszi
http://www.akciofigura.hu
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Mûködõ trainer-t vagy cheat -et tud valaki?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64