Darkfall-MMO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vear
Ha ebbõl Free To Playt, esetleg PtW-t (Pay To Win-t, aka itemshop) csinálnak az még rosszabb. Tényleg az az egyedüli út, ha bevezetik a skillcap-ot.

BEAST
Fogalmam sincs, de nem igazán gyõztek meg arról, hogy megérné a havidíját.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Torzonborz
ebbõl f2p ? hogyan ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

BEAST
f2p játékként még talán újra megpróbálnám -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

A rohadt életbe, akkora hangulata van az egésznek, muszáj visszajönni, legalább a 2 ingyen napra... persze ahhoz kellene az is, hogy emlékezzek a loginra, eh.

Torzonborz
nem tudom mennyi lesz de elég sokáig tartott nekik mire leesett hogy a 14 € havidíj egy csöppet sok. 😄

Jockey : naja , mondjuk így hirtelen nem rémlik hogy a blogban írtak e errõl vmit. de remélem erre is rájönnek hogy kéne skill cap.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jockey
had jojjon...😊
bar ha nemlesz skill cap akkor nem fog sokminden valtozni...

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

vear
Az a "decreased subscription cost" mennyire lesz "decreased"?

Torzonborz
na lassan már tényleg itt van az a DF 2.0

"

As promised, this week we will present all the details about our Darkfall promotion.

This promotion has two parts, one has to do with the pricing and one with actual game-play. On the pricing part, as we already mentioned, the client purchase cost will be removed and you will only need to pay a monthly subscription. Additionally we will be decreasing the subscription cost. So, in order to play Darkfall you will only need to pay the new reduced subscription price to create the account and play for one month.

On the game play part, we will permanently increase skill gains substantially. This offer will be rolled out in two steps the first of which will be applied on Wednesday June 27th. On that day, we will roll out a return to Darkfall promotion that will last for 2 days, Wednesday the 27th and Thursday the 28th. All accounts that have ever purchased the client will be able to come back and play for free for those 2 days. Additionally, the skills gains on those 2 days will be greatly increased. Starting Friday the 29th, the client purchase will be removed, the monthly subscription will drop and skill gains, while diminished compared to the two previous days, will still be substantially higher than what they are now. This promotion will remain in place until the launch of Darkfall 2.0. Keep in mind we retain the right to change any aspect of this promotion at any point without prior notice.

Also, we are laying out a marketing plan that will run until release and after. Because of this we will be slowly moving away from our Friday development update. This is not to say there will be no more development news, just that they will be delivered in a more structured way that does the features justice and leads up to further announcements. Because of this, next week there will not be an update as we will be preparing some things for future updates as well as a communication plan.

Thank you."

Torzonborz
hár most a DF "2.0"-át várja a nép ahogy olvasom a fórumot. jó pár dolog át lesz dolgozva de még mindig nem tudni mikor is jön.

Jockey
baaazki, pont nem leszek itthon hetvegen...
pedig lolvastam valami uj szerver/game otletet, ami sztem nagyon fasza lenne, ha esetleg dobnanak vegre egy skill cap-t is, meg ahogy olvasgattam egesz jol alakul a gamma😊

Torzonborz
na majd benézek , azért az a 400%os skill gain elég korrekt 😄

vear
Free weekend van mindenkinek aki valaha elõfizetett a játékra és nem volt bannolva.

Jockey
hat, ha elinditananak vegre egy skill cap-s verziot, en is visszamennek jatszani, mert a tobbi igeretesen hangzik...
ennek a jateknak ez vlolt a legnagobb hibalya sztem, vagy az egyik legnagyobb

vear
Relaunch

Hogy pontosan mit jelent, passz. Azt írják a karakterek megmaradnak, de ez egy új játék lesz.

Terawatt
Énis elkezdtem most játszani, egyenlõre trial de nagyon úgy fest hogy ebbõl elõfizetés lesz. Egyenlõre még meglátom mi a helyzet és akkor szívesen csatlakoznék bármilyen féle csoportosuláshoz casual szinten.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Én most nem leszek megint egy darabig z biztos. Kicsit alakult az élet...volt itt sok munka, aggódás, intenzív osztály stb.

A közeljövõben valszeg nem leszek. Nem nagyon van idõm mostanában játszani.
Igen játszunk vele 😊Bandras belépett 2 napra aztán eltünt, de gondolom rl miatt 😊. Most lementunk monkfildbe kicsit, mert a közelben vannak olyan mobok amik rengeteg reagenst, portal shardot(ezzel tudsz kozlekedni a clan varos, falu kozott) dobnak. Nem mellesleg ha többet összeszedsz jól el tudod adni bármikor. Ez a meditálás nagyon szuper, már közel 400 a hp-m, 3 hete még 310 volt 😊!
Jockey
no mi ujsag? toljatok?

Kicsit átalakult a játék, már szóló játékosként nagyon unalmas, viszont ha találsz magadnak egy jófej csapatot, baromi jó 😊! A játék eléggé eltolódott a player városok térségébe. Azok környékén moboznak, illetve pvpznek. Pár napig laktam monkfieldben, láttam pár playert, de szerintem inkabb trialosok 😊! Szóval szerintem a játék jó lett nagyon 😊, noha nincs olyan tumultus mint Eve-ben 😊!
Ma este már leszek én is...végre...nagyon durván szar hetem volt munkában.

Felköltözök én is majd akkor a hideg északra.
Torzonborz
na tegnap este folytattam a vándorlásom , elértem a nyugati partot aztán északnak vettem az irányt. fel is értem a kontinens észak-nyugati csücskéhez. most zajlott az élet 5 emberkét láttam út közben.
volt egy puceráj muki is akit elkezdtem követni , gondolván hogy majd jól legankelem de egy domb mögött eltûnt. 😞
ma szerintem átnézek a jeges szigetre hogy mi van ott.

Torzonborz
hátttõõõõ nemtom.

tegnap este (fél9 körül ) trialos karival sandbrookból elindultam nyugat felé , gondoltam átcaplatok a túloldalra onnét meg fel északra hozzátok megnézem milyen a hely. veszteni valóm nincs s eljutok ameddig tudok.
nos majdnem elmentem a nyugati partig , a majdnem is csak ezért mert szimplán meguntam a sasszézást.
egész út alatt 1 azaz 1 !!! emberkét láttam azt is monkfield mellet.
középen van az a bazi nagy kráter vagy mi a nyugati oldalán lazán bementem egy ork városba bakolni ( út közben találtam 3 chaos chestet mondjuk ez pozitív ) aztán meg egy alfar hamletet láttam abba se volt senki. a chat döglött.
szóval mi a franc van itt ? fõ játékidõben is ennyire halott a serveren az élet vagy mindenki titkos zugokba húzódik ? 😞

régebben a megtett út harmadáig se jutottam volna el élve.

Elsõ benyomások jók voltak, de gyakorlatilag a héten még nem jutottam föl... sok a meló meg volt egy -két egyéb program.

Ma sem leszek... ha minden jól megy holnap este meg 7végén már leszek..akkor fel is megyek oda a városhoz..remélem a guildbe azóta sikerült bekerülnöm, a jelentkezést beadtam.

Remélem jövõ héten már jóval több idõm lesz.
Na, aki újra, vagy elõször belekzdett, hogy tetszik 😊? Várható mostanában egy újabb nagyobb expansion, Herba mesélt róla, szerintem azzal már kifejezetten jó játék lesz, de én most is élvezem 😊, sokkal jobban mint amikor elkezdtük. Igaz, hogy külföldiekkel vagyunk, de mindenki közvetlen, szépen beszél angolul, szóval abszolút nem zavaró!
Lost Untilik meg Inmak vagy mi 😊. Az elõbbi a város. A klán neve Wanted 😊! Ja, az tény hogy kell pénzt szerezni hogy tudjal meditalni 😊!
Torzonborz
mi a klán neve ? s melyik város a tiétek ?

Torzonborz
tegnap csináltam egy trial accot csak úgy próba képen. nos human területen elég kevés emberkét láttam , a fejlõdés viszont tényleg piszok gyors lett. csekkoltam ezt a meditation fícsört is , klassz hogy így is lehet fejlõdni de emellett azért szép kis money sink is.

nem tudom hogy visszanézek e.

Na van városunk fenn a "jeges szigeten" illetve egy hamlet a fõ kontinensen 😊! Ez a meditálás hihetetlen jó, pár nap alatt annyit fejlõdik a statod mint egy hónapnyi grinddel 😊! Van triál, szerintem érdemes kipróbálni!
Torzonborz
nyisd ki a szemed vazze 😛

Van valami trial lehetõség?

Ha minden jól megy, ma estére lesz várunk 😊! Lassan gyarapodik a klán, nagyon jó társaság jött össze, attól függetlenül, hogy csak 4en vagyunk egyenlõre magyarok! Remélem növekedni fog a "magyar szárny" a klánban 😊!
Szuper 😊, én most a hétvégén nem tudok igazán lenni 😊, úgy hogy meditálok a statokon csak 😊! Remelem ismét összeáll egy jókis csapat, es mar 1-2 kari a társaságból elég erõs, tudunk sok jó dolgot csinálni, erõs mobokat farmolni 😊!
No, tegnap voltam már bent egy rövid ideig, de aztán el kellett mennem egyéb programra. Holnap (vagy inkább már ma) majd leszek.

Hát asszem eltart majd egy darabig amire megint megtanulom. Tegnap is egy fél óra volt mire rájöttem, hogy kell a lovat eltenni😊

lesz jó sok kérdésem...majd ventrin egyeztetünk.
Zsír, ha minden jól megy, valamikor ma este már leszek. majd benézek ventrire.
Ventri: ip: V30.DARKSTARLLC.COM
port: 4053
pw: alma

Ha játszunk fenn vagyunk, jöjjön nyugodtan aki akar 😊! A naplemente gyönyörû a játékban 😄!

Hát "nemzetközi", igazából így 3an RL is tartjuk a kapcsolatot, jatszottunk Bethonnal egyutt azota több mindent is. Úgy döntöttünk újra elütjük az idõt Darkfallban 😊, de semmi hc, de azert minden nap aktivak vagyunk/leszünk több órát 😊! Bethon, Herba karija már elég izmos, régebben eléggé elérhetetlennek tûnõ statokkal, spellekkel 😊, de most az off tanulassal sokat be lehet hozni 😊.
Torzonborz
akkor ez most vmi kis nemzetközi klán vagy csak magyarokból áll ? 😊

Köszi.

Asszem leghamarabb csak vmikor holnap leszek vagy pénteken. van egy kis programom még.

Majd jelzek ha bent vagyok.
Lehet úgy is hogy csak a lobbit szede le(jobb szélsõ) és akkor nekem maxal jött 😊! A másik helyrõl 2-300 max! Ha jössz adok majd ventrit amire járni szoktunk, csak meg most vagyok úton haza😊!
Van vmi jó oldal ahonnan gyorsan lejön a kliens?

A hivatalos oldalon ajánlott helyekrõl kurva lassú.
Úgy vagyunk hogy egy 11 fõs klán, Herba ismerõsei, de senki sem hardcore player. Õk játszanak folyamatosan régóta, én most hozzájuk csatlakozom 😊! Majd kíváncsi leszek, milyen így, hogy 1-2 értelmes javítást beletettek. De ha már van egy jó társaság szerintem jó lesz 😊!
Hello,

Pont mostanában gondolkodtam azon, hogy vissza kéne mennem megint Darkfallba, megint nincs semmi játszható játék és gondoltam megnézem milyen.

Ha vagytok páran, akkor még jobb lenne.

Majd azért írjatok, hogy milyen.

Hát Herba régóta játszik folyamatosan, Bethon is kisebb nagyobb szünetekkel, én meg csatlakoztam hozzájuk, most tettem fel, úgy hogy nem tudok sokat mondani 😊. Annyi, hogy van már offline stat, skill tanulás, hasonlóan mint eve-ben 😊! Meg nem olyan csigalassú a növekedés mint eddig 😊! De amúgy én még Riftel is játszom mostanában 😊, csak Sparkwing szerveren, ismerõsökkel 😊!
Torzonborz
nofene , hogyhogy ? 😊 mesélj most milyen a cucc ?

3an újra játszogatunk a Darkfallal. Herba, Bethon, Bella 😊! Van kedve még valakinek csatlakozni?
vear
Nekem is hiányzik a hangulata, de azért hogy úton-útfélen legankoljanak, felesleges elõfizetni. Hatalmas világ, de teljesen be vannak korlátozva a lehetõségek.

látom pörög a fórum 😊

ahogy nézem a politikai térképet a SUNos csalók még mindig bent vannak és terjeszkednek...

Nem játszom már rég, de megtisztelõ, hogy emlékeztek még rám 😊
Amikor csak páran maradtunk a guildben én is léptem és vissza mentem a Warhammer mmo-ba.
Amíg nem jön ki a warhammer 40k mmo addig el leszek itt, bár ki tudja...(world of darkness is érdekel)

Amúgy él még a játék ezek szerint?