3718
  • Bandras DaSilva #3198
    Ma este már leszek én is...végre...nagyon durván szar hetem volt munkában.

Felköltözök én is majd akkor a hideg északra.
  • Torzonborz
    na tegnap este folytattam a vándorlásom , elértem a nyugati partot aztán északnak vettem az irányt. fel is értem a kontinens észak-nyugati csücskéhez. most zajlott az élet 5 emberkét láttam út közben.
    volt egy puceráj muki is akit elkezdtem követni , gondolván hogy majd jól legankelem de egy domb mögött eltűnt. :(
    ma szerintem átnézek a jeges szigetre hogy mi van ott.
  • Torzonborz
    hátttőőőő nemtom.

tegnap este (fél9 körül ) trialos karival sandbrookból elindultam nyugat felé , gondoltam átcaplatok a túloldalra onnét meg fel északra hozzátok megnézem milyen a hely. veszteni valóm nincs s eljutok ameddig tudok.
    nos majdnem elmentem a nyugati partig , a majdnem is csak ezért mert szimplán meguntam a sasszézást.
    egész út alatt 1 azaz 1 !!! emberkét láttam azt is monkfield mellet.
    középen van az a bazi nagy kráter vagy mi a nyugati oldalán lazán bementem egy ork városba bakolni ( út közben találtam 3 chaos chestet mondjuk ez pozitív ) aztán meg egy alfar hamletet láttam abba se volt senki. a chat döglött.
    szóval mi a franc van itt ? fő játékidőben is ennyire halott a serveren az élet vagy mindenki titkos zugokba húzódik ? :(

régebben a megtett út harmadáig se jutottam volna el élve.
  • Bandras DaSilva #3195
    Első benyomások jók voltak, de gyakorlatilag a héten még nem jutottam föl... sok a meló meg volt egy -két egyéb program.

Ma sem leszek... ha minden jól megy holnap este meg 7végén már leszek..akkor fel is megyek oda a városhoz..remélem a guildbe azóta sikerült bekerülnöm, a jelentkezést beadtam.

Remélem jövő héten már jóval több időm lesz.
  • Hofigalopp2
    Na, aki újra, vagy először belekzdett, hogy tetszik :)? Várható mostanában egy újabb nagyobb expansion, Herba mesélt róla, szerintem azzal már kifejezetten jó játék lesz, de én most is élvezem :), sokkal jobban mint amikor elkezdtük. Igaz, hogy külföldiekkel vagyunk, de mindenki közvetlen, szépen beszél angolul, szóval abszolút nem zavaró!
  • Hofigalopp2
    Lost Untilik meg Inmak vagy mi :). Az előbbi a város. A klán neve Wanted :)! Ja, az tény hogy kell pénzt szerezni hogy tudjal meditalni :)!
  • Torzonborz
    mi a klán neve ? s melyik város a tiétek ?
  • Torzonborz
    tegnap csináltam egy trial accot csak úgy próba képen. nos human területen elég kevés emberkét láttam , a fejlődés viszont tényleg piszok gyors lett. csekkoltam ezt a meditation fícsört is , klassz hogy így is lehet fejlődni de emellett azért szép kis money sink is.

nem tudom hogy visszanézek e.
  • Hofigalopp2
    Na van városunk fenn a "jeges szigeten" illetve egy hamlet a fő kontinensen :)! Ez a meditálás hihetetlen jó, pár nap alatt annyit fejlődik a statod mint egy hónapnyi grinddel :)! Van triál, szerintem érdemes kipróbálni!
  • Torzonborz
    nyisd ki a szemed vazze :P
  • krisz073
    Van valami trial lehetőség?
  • Hofigalopp2
    Ha minden jól megy, ma estére lesz várunk :)! Lassan gyarapodik a klán, nagyon jó társaság jött össze, attól függetlenül, hogy csak 4en vagyunk egyenlőre magyarok! Remélem növekedni fog a "magyar szárny" a klánban :)!
  • Hofigalopp2
    Szuper :), én most a hétvégén nem tudok igazán lenni :), úgy hogy meditálok a statokon csak :)! Remelem ismét összeáll egy jókis csapat, es mar 1-2 kari a társaságból elég erős, tudunk sok jó dolgot csinálni, erős mobokat farmolni :)!
  • Bandras DaSilva #3185
    No, tegnap voltam már bent egy rövid ideig, de aztán el kellett mennem egyéb programra. Holnap (vagy inkább már ma) majd leszek.

Hát asszem eltart majd egy darabig amire megint megtanulom. Tegnap is egy fél óra volt mire rájöttem, hogy kell a lovat eltenni:)

lesz jó sok kérdésem...majd ventrin egyeztetünk.
  • Bandras DaSilva #3184
    Zsír, ha minden jól megy, valamikor ma este már leszek. majd benézek ventrire.
  • Hofigalopp2
    Ventri: ip: V30.DARKSTARLLC.COM
    port: 4053
    pw: alma

Ha játszunk fenn vagyunk, jöjjön nyugodtan aki akar :)! A naplemente gyönyörű a játékban :D!

• Hofigalopp2
    Hát "nemzetközi", igazából így 3an RL is tartjuk a kapcsolatot, jatszottunk Bethonnal egyutt azota több mindent is. Úgy döntöttünk újra elütjük az időt Darkfallban :), de semmi hc, de azert minden nap aktivak vagyunk/leszünk több órát :)! Bethon, Herba karija már elég izmos, régebben eléggé elérhetetlennek tűnő statokkal, spellekkel :), de most az off tanulassal sokat be lehet hozni :).
  • Torzonborz
    akkor ez most vmi kis nemzetközi klán vagy csak magyarokból áll ? :)
  • Bandras DaSilva #3180
    Köszi.

Asszem leghamarabb csak vmikor holnap leszek vagy pénteken. van egy kis programom még.

Majd jelzek ha bent vagyok.
  • Hofigalopp2
    Lehet úgy is hogy csak a lobbit szede le(jobb szélső) és akkor nekem maxal jött :)! A másik helyről 2-300 max! Ha jössz adok majd ventrit amire járni szoktunk, csak meg most vagyok úton haza:)!
  • Bandras DaSilva #3178
    Van vmi jó oldal ahonnan gyorsan lejön a kliens?

A hivatalos oldalon ajánlott helyekről kurva lassú.
  • Hofigalopp2
    Úgy vagyunk hogy egy 11 fős klán, Herba ismerősei, de senki sem hardcore player. Ők játszanak folyamatosan régóta, én most hozzájuk csatlakozom :)! Majd kíváncsi leszek, milyen így, hogy 1-2 értelmes javítást beletettek. De ha már van egy jó társaság szerintem jó lesz :)!
  • Bandras DaSilva #3176
    Hello,

Pont mostanában gondolkodtam azon, hogy vissza kéne mennem megint Darkfallba, megint nincs semmi játszható játék és gondoltam megnézem milyen.

Ha vagytok páran, akkor még jobb lenne.

Majd azért írjatok, hogy milyen.

• Hofigalopp2
    Hát Herba régóta játszik folyamatosan, Bethon is kisebb nagyobb szünetekkel, én meg csatlakoztam hozzájuk, most tettem fel, úgy hogy nem tudok sokat mondani :). Annyi, hogy van már offline stat, skill tanulás, hasonlóan mint eve-ben :)! Meg nem olyan csigalassú a növekedés mint eddig :)! De amúgy én még Riftel is játszom mostanában :), csak Sparkwing szerveren, ismerősökkel :)!
  • Torzonborz
    nofene , hogyhogy ? :) mesélj most milyen a cucc ?
  • Hofigalopp2
    3an újra játszogatunk a Darkfallal. Herba, Bethon, Bella :)! Van kedve még valakinek csatlakozni?
  • vear
    Nekem is hiányzik a hangulata, de azért hogy úton-útfélen legankoljanak, felesleges előfizetni. Hatalmas világ, de teljesen be vannak korlátozva a lehetőségek.
  • Kalinka
    látom pörög a fórum :)
  • Kalinka
    ahogy nézem a politikai térképet a SUNos csalók még mindig bent vannak és terjeszkednek...
  • Kalinka
    Nem játszom már rég, de megtisztelő, hogy emlékeztek még rám :)
    Amikor csak páran maradtunk a guildben én is léptem és vissza mentem a Warhammer mmo-ba.
    Amíg nem jön ki a warhammer 40k mmo addig el leszek itt, bár ki tudja...(world of darkness is érdekel)

Amúgy él még a játék ezek szerint?
  • dregnarr1 #3168
    Mi újság van a játékkal mostanság? No és a csalókkal mi a helyzet?

Már hiányzik nagyon a hangulata.
  • Morinad
    Hát nem tudom. 100-as archmage 100-as stoneskin +7-et ad resistre. Az boneban 12-13 összesen. Full plate meg 20-22-t ad.

Szerintem hazudott :)
  • vear
    Hát kösz, én az elsőre gyúrtam. De találkoztam egy fickóval aki boneban volt, és állítása szerint felrakott két buffot magára, amitől nagyobb resistje lett, mint a full plate.

Most nem játszok egy ideig, majd ha megint lesz valami nagyobb változás, meg belefáradtam, hogy mindig kiszedtek mobozás közben, ganéj SUN-osok.
  • Morinad
    Hát most 3 féle olyan felállás van, ami hatékony.
    Az egyik, amit a kezdők csinálnak főleg, meg aki nem akar varázsolni. Full páncél, minél jobb, jó kétkezes fegyver (r50-r60) és slussz. Üt ahol ér, ha meg nem ér el, akkor íj. (destroyer, magekiller skillekkel) Mágusnak szint lehetetlen az ilyet megölni.
    A másik a bone armor dragon fejessel, könnyítve, és egy-két egyéb dragon alkatrész, úgy, hogy a mágia encumbrance 25 alatt maradjon. Ezek nyomnak mindenféle vakító, dot és átok spelleket, meg egy nagy nuke-ot (arcane vagy unholy) és r50-r60 fegyverrel közelharc ha muszály.
    A harmadik a full caster. Ebből kevés van, és ez most a legkevésbé hatékony egy veterán ellen, főleg ha páncélos.

A nagymenők a másodikat nyomják, a legrégebbi varázslók (100+ intelligencia, 100 archmage) az utóbbit, a többiek az elsőt. Aki mást nyom, az noob még :)
  • BEAST #3164
    Nem rosszak, ahogy nézem a spell effectek is szebbek lettek. Bár az még mindig nem tetszik, hogy "egyedi" karakterek helyett, ha tényleg értelmesen szeretnél játszani akkor minden fegyvernemből fejlődnöd kell és így harcos mágus íjászok rohangálnak mindenhol. Legalábbis kétlem, hogy lennének emberek akik csak meleeznek és még csak nem is buffolják magukat. :)
    Egyetlen bajom ezen kívül, hogy elég nagy a fejetlenség még mindig. Hiába hívja a célokat a vezetőjük, nagy hirtelen nem lehet tudni kiről is beszél. Viszont nagyon tetszik ahogy vezette az embereket.
  • Morinad
    Ezen a videón két tök jó csata van, kis létszámú csapatok egymás ellen.

Val Roth on YouTube
  • Morinad
    Most jutott eszünkbe Herbával Findernaen. (ingame név) Játszol még?
  • vear
    Nekem még fél óra míg lejön a torrent. Amiket írtak, nem nagy változás, átraktak mobokat. Remélem a kedvenc mobjaimat nem rakták arrébb. Pont jó helyen voltak, mert ha jött piros, akkor egy ugrással a vízben lehettem, ahova nem tudott mágiát lőni rám, én meg víz alatt elúsztam a város tornyáig. Legalább háromszor ez mentett meg. Lehet hogy kerbír hozzáállás, de én még úgy nem tudtam mobozni (kivétel Seelie környéke), hogy ne jött volna előbb utóbb piros.
  • Torzonborz
    fasza most van egy jó kis hiba.
    régebbi ATI kártyákkal nincs talaj textúra :D
    melóhelyes gépen X1150 IGP van, elindul , fut szépen csak nincs talaj :D
    olvastam hivatalos fórumot jó pár emberkénél is ez e helyzet pl X800on is.
    ja ez az F12-es nézet váltás vagy mi a tök nekem abszolut nem müxik , se itt se otthon.
  • Morinad
    nagyobb szinten annyira nem jó a fejlődés, főleg a mágia nagyon lassú meg a statok fejlődése