3718
-
Tegnap este benéztem én is trial karival.
Sok különbséget én se vettem észre külsőségben , mondjuk grafikával nekem eddig se volt gond . A táj eddig is tetszett most talán egy kicsit szebb.
A karik kinézte sajna nem változott az később kerül bele.
Ezt a newbie dungeont is lecsekkoltam. Semmi extra , loot se különösebben jó , sok kaját dobnak így egyfolytában lehet zabálni . :D
Annyi előnye van hogy nyugodtan tud az ember fejlődni újoncként.
A fejlődés jó bár ezt már korábban felspékelték , egyfolytában dingelt vmilyen skill. :D
Ennyi , majd még nézegetem. -
Morinad #3157 Összesítve az egész olyan, mintha nem is csináltak volna semmit. Bár a fire elementálok 90-et sebeznek szemből rám minden lövéssel, néhányan meg 12k aranyat találtak egyszerű mobokban, és sokan rohangálnak kecskével, meg funhulkkal, de ezen kívül nem érezhető semmi javulás. -
ahh latom mar, a torrentet meg nem szedtem le..no toltome aztan meglatjuk..:) -
en a loginnal elakadok
internal server error-om van:p
pedig tegnap meg be tudtam jelentkezni, csak a pecs nem indult el..:) -
Morinad #3154 Itt egy lap, ahol van sok kép:
Képek -
Morinad #3153 servers are online. yay -
Morinad #3152 Nos a szerverek állnak, állítólag hardware hiba. Szerintem minden hardware hiba az ő szolgáltatójuknál történik, mert statisztikailag máshogy nem jön ki.
Az expansion jónak tűnik, bár szerintem alapvetően nem lesz tőle más a játék.
A funhulkos sztorit máig sem értem. Biztos jó sok meló volt beletenni, de szerintem lehetett volna másra fordítani az időt.
A kincsestérképekre kiváncsi vagyoik, meg az új dungeon vendorokra. A newby dungeon is jónak hangzik.
Persze ha egyszer megoldják a hardware issue-t, amivel annyira küzdenek :) -
még aktív az accom, de a tegnap álltak a szerverek, ha be tudok lépni csinálok párat.. -
Bandras DaSilva #3150 Jól néznek ki ezek az új dolgok paíron. Játékban milyenek?
Mennyire alakították áta világot? eddig se volt csúnya, de gondolom most még szebb lett.
Ha vki tud esetleg pár képet berakni meg egy kis összefoglalót így első élményekről az jó volna. -
Na itt a részletes patch notes.
Ahogy nézem pár dolog kimaradt belőle.
Most csináltam egy trial accountot én is , holnap majd meglesem milyen lett . Azért remélem lesz welcome back is , jobb lenne a meglévő karival tolni. :) -
Hellfreeze expansion összefoglaló a részletes patch notes később jön.
-
Majd ha bejönnek a normális karaktermodellek meg animációk lehet meglesek egy trialt. MO körül sajnos aggasztóan nagy a kuss egyelőre :/
Csak az a kurva gyertya ég a főoldalon csak tudnám minek... :d -
hja miután tegnapról mára tolták el ideje lenne :D -
Offline a szerver, biztos most pöcsölnek. -
Látom a SUN-t azóta sem tudták kikergetni a déli erődjükből... Kb senki más nem ismerős a térképről. :) -
mondjuk ezek a klán/szövetség nevek már semmit sem mondanak :D -
én csak remélem hogy lesz megint 2 hetes welcome back. akkor vissza is néznék. vagy ha nagyon jó lesz a patch akkor talán befizetek , de majd olvasgatom hivatalos fórumot :) -
Talán akkor ez az oka, hogy pár napja megnőtt a népesség. Úgy látszik többen visszajöttek, készülnek a patchre.
Az ANG utóbbi időben rendszeresen elvesztett valamit, az aktuális politikai térkép egészen átalakult 2 hónap alatt.
-
elvileg ezzel kéne. jövő héten kedden kiderül mi is lesz benne , hacsak el nem tolják megint. :D -
Az új karaktermodellek meg a MOcap animok is ezzel az updattel jönnek? Vagy az a jövő zenéje? -
Folyamatosan gyúrom a karit, van 350HP, megvan a weaponsmithing mastery meg armorsmithing 100. Most gyűjtöm a 10K-t az armosmithing masterire. Általában este felmegyek bányászni meg fát vágni, közben meg mást is csinálok a gépen. Szombat, vasárnap kimegyek kicsit mobozni, olyankor kevesen vannak a szerveren, nem jön PK. Tény hogy így nem igazán intenzív a játék, de nekem most ez (a végtelen grind) épp megfelel. Imathil-ban vagyok, mirdain területen, sok a bánya a városon belül, és 50-150g-t dobó mobok vannak a közelben. -
Morinad #3137 lassan oda jutnak, hogy eltolják az eltolás bejelentését is -
Morinad #3136 szerintem sokan már annak is örülnének, ha 1 sec alatt nem lehetne elcastolni 4 ray spellt és ezzel megölni szinte bárkit :) -
höh megint eltolták a kieget :D okt. 5-én jön , kíváncsi vagyok miket pakolnak bele. -
Morinad #3134 azt keselyűk csinálják a meleg miatt :) lehet azok is MO-znak, csak eddig nem derült ki -
" lefossuk a bokánkat " ez jóóó :D -
Bandras DaSilva #3132 Nem hiszem, hogy sokan játszanák még.
Ugorj be egy-két körre, azt mondják sokat változott, meg fejlődött.
Én még a mortalnak adtam egy utolsó esélyt. Az új build a devek szerint MO2 lesz és lefossuk a bokánkat, minden javítva lesz stb. -
bakker...ezért is jó az sms értesítés :D
egyébként passz , már régóta nem játszom. talán vear és herba tolja még.
elvileg kieg most jön majd hozzá de régóta halasztgatják azt is :/ -
na bazz, most néztem banki kivonatba folyamatossan fizetve volt a játék..:-p
most canceleztem, van amúgy élet? még van hátra pár napom..:p -
Morinad #3129 Ezt szerintem azért teszik be, mert páran még úgy érezték, nem szopnak eléggé. -
höhö azért ez jópofa kis monszta lesz :D -
Burca #3127 Ezt az embert kb minden játékban utálják :) -
Oethrain siege
Város bombázása
Tengeri csata
-
Feltöltöttem youtube-ra régi FRAP-os (+ventris
) videokat.
DarkFall vid 1
DarkFall vid 2
DarkFall vid 3
DarkFall vid 4
Van még néhány új is, siegek mag hajózás, majd azokat is kiteszem. -
Namégegyszer:
-
Meglátogatta egy igazi celeb a várost. 
-
július 18án új kieg jön
vagy később :D -
Morinad #3121 A Lux Arcana felvételi szövegét olvastam, jó fejnek tűntek. -
Nah felbomlik az Azure. A nagy fórumháború kifárasztotta az aktívabb tagokat, és gondolom megint csak játszani szeretnének, a szerver legerősebb (legátverősebb, haha) klánjával való hadakozás helyett. Hivatalosan mergelünk a Lux Arcanaval, de többen másfele mennek. Ha bevesznek, én is belépek. Nem olyan über-PvP-sek mint az ANG, de sokan vannak, és jó pont, hogy elvették Darkmoore-t a Greeklordstól (és az ANG-tól). Ghanalayt is elfoglalta már valaki. -
Morinad #3119 Szegény Ghalfurian sajnos nagyon gyerek még és nem is túl okos. Ez várható volt.