Darkfall-MMO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Today we’ll take you behind the scenes and talk about some of the things Darkfall developers are working on for the next patch.
There are some changes to the War Declaration system in the works: It won’t be free anymore to declare war and it won’t be instantaneous. If a clan declares war, there’s a fee taken out of its clan vault. After that happens the status changes to WARY and all clan members will be notified of the upcoming war. There’s a system message visible to members of both clans with the time remaining until status changes to “Enemy”. Clan members logging in after the fact will be notified as well.
Another feature the community has been asking about is Archery Specialization. Archery specialization will be split into two groups and each character can select one from each group. The first group contains Mana shield, Mage Killer and Jump Shot while the second contains Aquatic Shot, Mage Hunter and Master Scout.
These changes, along with other things, will be patched in sometime next week.
We’ll also let you know that we’re always looking for information about Darkfall 2010. At the moment however, the developers are focused on finalizing their decisions and tests of included features before they can start sharing more information.
A wardeccing rész ok, az íjászat megint egy vicc lett...
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
majd este akkor megint próbálozom😊
Vagy: Gloin Oakenshield
vagy: Calen Narmo
Esetleg: Herba Laiser (az új karijának a nevét nem tudom megjegyezni.)
Vagyok, leszek csak most volt egy kis magánéleti gubanc és azért nem voltam múlt héten.
tegnap este voltam már csak ventrire nem nagyon sikerült fellépnem...
Írjátok be lécci az új karineveket ide, hogy tudjak vkivel in game egyeztetni, hogy mi a gáz a ventrimmel.
jatszotok amugy meg?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Arra én is kíváncsi lennék hogy hová mentetek át. 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Hova mentetek a Prophecy ventrirõl, úgy nézem megszünt?
Ezért sír, amikor az õ klánját kifosztják amorális eszközökkel és ezért tartja jópofának, amikor õ leöli a védekezni képteleneket. Egyszerûen beteg. De ez nem a játék hibája, õ a játék elõtt is beteg volt.
Természetesen az én hozzáállásom nem ez, mint le is írtam. Vö: "Én rühellem ezt a hozzáállást, de ha ilyen a játék, akkor max. nem játszok vele, de nem nyavajgok azon, ha genkelnek, vagy átbasszák a fejem "
Én az etikus játékot szeretem, ahol a pvp is kb. azonos esélyekkel rendelkezõ ellenfelek közt megy. Azonban azt nem értem, logikátlannak tartom, hogy vannak olyan játékosok, akik a gankelést (ami nem etikus) éltetik és jópofának tartják, ellenben a scammelést meg elítélik és kiakadnak rajta.
Nyilván ha valaki a gankelést is elítéli, az logikusan és etikusan jár el, de ha valaki a gankelést szereti vagy élteti, az nem értem, mit hüledezik a scamtól. Még egyszer mondom, nem itt célzok senkire, de a darkfall official fórum tele van ilyen 1337dUdez-zel, akik lazán tökköcsögök bárkivel, aztán sírnak, ha éppen nem õk vannak a fasz jobbik felén.
Na mindegy, nem is tudom, miért írtam ezt ide.
amúgy egyet értek az összes többivel..:-)
Azt sem tiltják, hogy a boszon a fejére fingjak vkinek, vagy leköpjek vkit, esetleg durvábbakat. Attól még van etika, erkölcs egy társadalomban amit be kéne tartani, akár írva van akár nem.
Igen lehet ilyet csinálni a darkfallban, elfogadtuk, de az meg már kérdés, hogy vki itt istenítse õket már lassan példaképként....azért álljon meg a menet, gondolkodjunk.
scamrõl meg itt írnak. szóval nem is biztos hogy itt ( DF ) legális.
Lehet hogy nem etikus, de a genkelés meg pájretkedés meg griefelés meg a smackelés sem az. Az elvesztett virtuális cuccok mennyisége lehet, hogy más, de az elv hóttugyanaz: nekem jó legyen, a másiknak meg ne. Én rühellem ezt a hozzáállást, de ha ilyen a játék, akkor max. nem játszok vele, de nem nyavajgok azon, ha genkelnek, vagy átbasszák a fejem (félreértés ne essen, nem célzok senkire, általánosságokat mondok, mert éjjel rámjön a bölcselkedhetnék).
Eve-zni azért kezdtem, mert ott engedélyezve volt ez a fajta kémkedõs/scammelõs "metagaming", és hogy az fú milyen izgalmas meg kúl hogy ott ilyet is lehet. Aztán rájöttem, hogy nagyon nem fun, ha én vagyok a farok szarabbik végén szopatáskor. DE! Tudtam, hogy ez egy ilyen játék, levontam a tanulságot. Én választottam ezt a játékstílust, mégha akkor valóban nem is láttam az árnyoldalait. Ha valakit hibáztathatok, az én magam vagyok.
Uff annyi eszet osztottam most, hogy nekem má nem is maradt, jóéjt.
Itt elolvashatod az akkori interjút, abban benne pár levél.
Cikk
A konfliktus okára már nem emlékszem, a lényeg, hogy az illetõ berágott, megkereste a másikat és lelõtte. Fiatalok voltak mindketten.
Szóval ha ennyire megtetszett, hogy aljas szemétláda legyél, ezeket azért tartsd szem elõtt.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Így van ne legyen illuziója senkinek az életben is így van,becsületes dolgozó szív,törtetõ tiszteségtelen urasan megél munka nélkül.
Sajnos, mivel ezek az emberek viszonylag jól érvényesülnek az üzleti életben, egyre gyakrabban "felnéznek" rájuk, amíg konkrét bûncselekményt nem követnek el.
Abban igazad van, hogy tanulópénznek olcsóbb az ilyesmi. Talán ez az egyetlen jó, ami ebbõl származott.
Viszont azt nem értem, hogy tellekre miért adnak embereknek mindenféle jogot...miért nem hívják fel elõször ventrire vagy tsre. Gondolom a guildvezérek hangját csak ismerik.
Egy-egy ilyen akcióval valszeg szét is tudnak verni egy akár jól mûködõ guildet ahol kb mindenki jól érzi magát.
Lehet guild managementbe kéne vmi kis korlátot építeni, hogy nem lehet vki pikk-pakk recruitból colonel.
Szerintem sem vicces a dolog. Képzeld magad az áldozatok helyébe, és nevess úgy, ha tudsz.
Az ilyen fazonok a való életben valószínûleg ugyan ezt csinálják, csak ott már valódi pénzt buksz, nem csak virtuálisat.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."